TIEDOTE:
KORONAVIRUKSEN VAIKUTUS HENRY’S PUBIN TAPAHTUMIIN

Kuopion Henry’s pubin tapahtumia ei toistaiseksi peruta koronavirus-epidemian tiimoilta, sillä kapasiteettimme alittaa hallituksen rajaaman yli 500 hengen yleisötilaisuudet.

Koronaviruksen vuoksi olemme jo viime kuun aikana tehostaneet tilojemme puhdistus- ja siivoustoimia sekä antaneet lisäohjeistuksia henkilökunnalle suojellaksemme asiakkaidemme sekä henkilökunnan terveyttä. Näitä toimenpiteitä on tehostettu entisestään viime päivinä baaritiskin molemmin puolin viranomaisten suositusten mukaisesti.

Pyydämme asiakkaitamme kiinnittämään erityistä huomiota hygieniaan ja huolelliseen käsien pesuun. Käsidesiä on lisätty kaikkien myyntipisteiden yhteyteen ja suosittelemme niiden käyttöä myös kaikille asiakkaillemme. Huolellisen käsien pesun päätteeksi suosittelemme käyttämään käsipaperia käsien kuivaukseen.

Ethän osallistu tapahtumiin, mikäli sinulla on flunssan oireita tai olet mahdollisesti koronaviruksen altistusketjussa.

Kunnioitamme hallituksen päätöksiä ja viranomaisten määräyksiä ja tiedotamme vaikutuksista mikäli muutoksia ilmenee. Tervetuloa nauttimaan livemusiikista ja taputtamaan puhtailla käsillä loistaville artisteille.

Torstaina 12.3.2020
Henry’s pub Kuopio
Vararengasravintolat Oy

Lisätiedot ja yhteydenotot:
emppu.paananen (ät) vrr.fi