PERUUNTUNEIDEN KEIKKOJEN LIPUT VOI HALUTESSAAN PALAUTTAA LIPUNMYYJÄLLE, JOLLOIN SAAT NIISTÄ RAHAT TAKAISIN. SIIRRETTYJEN KEIKKOJEN LIPUT KÄYVÄT UUDELLE PÄIVÄMÄÄRÄLLE SELLAISENAAN. JOS KUITENKAAN UUSI PVM EI SOVI SINULLE, VOIT TOKI PALAUTTAA LIPUT LIPUNMYYJÄLLE.

Tiketin lippujen palautus

-Tiketin kautta ostetut liput voit palauttaa Tiketin verkkosivuilta löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja
-Tiketin lippujen palauttaminen onnistuu myös Tiketin toimipisteillä. Otathan huomioon, että kaikissa toimipisteissä ei säilytetä käteistä. Silloin toimipiste ottaa ylös yhteystietosi ja tilinumerosi ja saat palautuksen tilillesi. HUOM! Lippupalautuksia ei voi tehdä R-kioskeilla.
-Voit myös postittaa ostetut liput meille yhdessä IBAN-tilinumerosi ja yhteystietojesi kanssa. Osoite: Tiketti Oy, Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki.
-HUOM. Palautusaika lipuille tasan 2kk perumispäivästä

Fyysisten lippujen palautus

-Henry’s pubista, Bar Noususta, CafeSavotasta tai Lukeman kahvilasta ostetut fyysiset liput voit palauttaa Bar Nousuun (Kauppakatu 18) ja saat rahat takaisin käteisenä.

Haluatko osoittaa tukeasi?

Olemme saaneet paljon kyselyitä peruuntuneisiin tapahtumiin lippuja ostaneilta asiakkailta, että voiko lipun jättää palauttamatta, jotta lippuraha jäisi tapahtumanjärjestäjälle peruuntumisen kulujen kattamiseksi vaikeassa tilanteessa.

Haluamme vastata näihin toiveisiin ja siksipä kaikkien koronaviruksen vuoksi peruttujen tapahtumien lippujen viimeinen palautuspäivä on yleensä 2kk tapahtuman peruuuttamisen jälkeen.
Tämän päivän jälkeen tilitämme palauttamatta jääneet liput tapahtumien järjestäjille.

Voit tukea toimintaamme myös ostamalla originelleja Henry’s pub-tuotteita verkkokaupastamme:
Henry’s pub 50v-paita, 15€
Henry’s pub 50v-snapback, 17€
Henry’s pub 50v reilun kaupan kestokassi, 10€
Henry’s pub 50v-beanie, 17€
Henry’s pub 50v-pipo, 17€
HUOM! Mikäli haluat tuotteille toimituksen, valitsethan myös toimitusmaksun (10€) ostoskoriin!