Henry’s pub Kuopio

Kauppakatu 18
70100 KUOPIO

HENRY’S PUBIN SAAGA PÄÄTTYY YLI 50 VUODEN JÄLKEEN

Kuopion keskustassa vuodesta 1970 olohuoneen jatkeena ja paikallisena livemusiikin mekkana toiminut Henry’s Pub lopettaa toimintansa. Ensimmäiset vuosikymmenet tuoppeja nautittiin Henkassa lähinnä laulun ja seurustelun kyytipoikana. Muuton jälkeen vuonna 1989 pubin siirtyessä ilta- ja yöelämän palvelukseen tuli elävä musiikki olennaiseksi osaksi liikeideaa ja Henkasta tuli selkeästi musiikkipubi, jollaisena se on pysynyt aina tähän päivään asti. Henry’s Pub on aina tarjonnut myös paikallisille bändeille mahdollisuuden näyttää osaamistaan. Henkan lavalta ovatkin maailman turuille ja toreille ponnistaneet esim. Tarot, Turmion Kätilöt, Verjnuarmu ja viimeisimpänä hard rock-yhtye Block Buster. Legendaarisella lavalla on nähty myös valtakunnallisia suuria nimiä, kuten esimerkiksi Neljä Ruusua, Eppu Normaali, Tehosekoitin ja J. Karjalainen.

Viimeisen naulan pubin arkkuun naulasivat koronan mukanaan tuomat rajoitukset, jotka ovat sekä vähentäneet rajusti ravintola-alan liikevaihtoa, että pysäyttäneet tapahtuma- ja keikka-alan lähes täysin.

Kiitos kuuluu teille: asiakkaille, esiintyjille, henkilökunnalle sekä yhteistyökumppaneille vuosien varrelta. Ilman teitä saaga ei olisi ollut näin pitkä. Erityiskiitos koronan keskellä kuuluu myös LiveFIN ry:lle, Tapahtumateollisuus ry:lle sekä KULTA ry:lle, jotka pitävät huolen siitä että soitto soi jatkossakin, vaikka yksi on joukosta poissa.

Henry’s pub Kuopio – Hyvä ätmös since 1970!

 

Yhteystiedot

Yhteydenotot:
Riina Stepanoff
✉ riina.stepanoff (ät) vrr.fi

KAIKKI KEIKKATARJOUKSET VAIN TÄHÄN OSOITTEESEEN:
Promoottori Jenni Kulin
✉ henryspub (ät) vrr.fi

Yritysmyynti
Jenni Kulin
✉ jenni.kulin (ät) vrr.fi

Löytötavarat:
Löytötavarat haetaan ravintolastamme aina maanantaisin Savon Löytötavaratoimiston toimesta ja ennen noutopäivää löytötavaroita voi kysellä suoraan Henkasta paikan päältä, oheisella palautelomakkeella tai puhelimitse aukioloaikoina.

Savon Löytötavaratoimisto
p. 0600 92 111 (1,98€+pvm+mpm)
Numero palvelee ma-pe klo 09-17
Minna Canthin katu 23, 70100 Kuopio
Toimisto avoinna ti-to klo 11-16

Palautelomake