Usein kysyttyä

MONELTA KEIKKA X ALKAA?
Normaalisti keikkamme alkavat arkena klo 20:00 ja viikonloppuiltoina sekä arkipyhien aattoina klo 23:00.
Joskus esiintyjien tiukat aikataulut, lämppäribändit tai muut erikoistilanteet voivat kuitenkin aiheuttaa aikatauluihin pieniä muutoksia nopeallakin aikataululla, joten tarkistathan aina uusimmat tiedot keikkojen ja muiden tapahtumien aikatauluista nettisivuiltamme tai esim. tapahtuman facebook-eventistä. Suosituille keikoille jonottaminen voi viedä aikaa, joten muistathan tulla aina ajoissa paikalle.

MISTÄ/MITEN VOIN OSTAA ENNAKKOLIPPUJA KEIKOILLE? MITÄ MAKSUTAPOJA VOIN KÄYTTÄÄ?
Nettisivuiltamme löytyvät lippulinkit ohjaavat suoraan Tiketin verkkokauppaan, jonka kautta ostetut liput voit tilata esim. sähköpostiisi pdf-liitteenä tai tekstarina kännykkääsi. Tiketillä on lukuisia toimipisteitä (mm. Sokos Kuopio) ympäri Suomea, joista saat ostettua fyysisen lipun. Tiketin kautta ostetut ja varatut ennakkoliput on myös mahdollista noutaa miltä tahansa R-kioskilta. Tiketin toimipisteet ja lisätietoja löydät täältä.

Fyysisiä ennakkolippuja voi ostaa aukioloaikoina myös meiltä paikan päältä Henry’s pubin tiskiltä sekä Bar Noususta (Henkan yläkerrassa). Lisäksi fyysisiä ennakkolippuja on myynnissä Savonia-AMK:n Bar & CafeSavotassa sekä Itä-Suomen yliopiston kioskilla Studentia-rakennuksessa.

Emme suosittele lippujen ostamista muista kuin virallisista lipunmyyntipisteistämme. Jos kuitenkin harkitset lipun ostamista muualta (esim. yksityiseltä jälleenmyyjältä) – suosittelemme noudattamaan erityistä varovaisuutta ja mahdollisuuksien mukaan hoitamaan kaupat jälleenmyyjien kanssa Tiketin tarjoamassa Liputon-palvelussa, jossa jokaisen lipun aitous ja kelpoisuus tarkistetaan automaattisesti siinä vaiheessa, kun myyjä laittaa lipun myyntiin.

Tiketin kautta lippuja ostaessa voit käyttää lukuisia eri maksutapoja, myös kulttuuri- ja virike-etuja. Lisätietoja Tiketin maksutavoista löydät täältä. Henry’s pubissa, Bar Nousussa sekä Bar & CafeSavotassa ja ISYY:n kioskilla maksutapoina käyvät käteinen ja pankkikortit. Jos haluat tehdä ryhmävarauksen esim. yritykselle ja hoitaa maksun laskutuksena, otathan rohkeasti suoraan meihin yhteyttä.

PALJONKO LIPUT MAKSAVAT?
Tapahtumien yhteydessä lipuille on yleensä ilmoitettu aina kaksi hintaa (esim. 12€/15€), joista ensimmäinen on ennakkolipun hinta (+mahdolliset palvelumaksut) ja toinen on lipun hinta ovelta ostettuna. Jos ilmoitettuna on vain yksi hinta – on lippu samanhintainen ennakkoon ja ovelta.

MAKSAAKO NARIKKA?
Eteispalvelumme maksaa 3€. Narikkapakkoa ulkovaatteille meillä ei ole ja summa tarvitsee maksaa vain mikäli narikkaa käyttää. Asiakasviihtyvyyden takaamiseksi velvoitamme, että isot järjestelmäkamerat, kassit ja reput jne. tulee aina jättää narikkaan. Narikan voit maksaa sekä käteisellä, että kortilla.

MIKÄ IKÄRAJANNE ON?
Kaikille keikoille ikärajamme on aina K18.
Arkisin ikärajamme on K18. Viikonloppuisin ja arkipyhien aattoina keikkojen päätyttyä ikärajamme on K20.

Usein kysyttyä

SAAKO KEIKOILLA KUVATA?
Keikoilla ja tapahtumissa saa kuvata (ja somettaa esim. #henryspubkuopio / @henryspubkpo käyttäen!).
Ota kuitenkin myös muu yleisö sekä esiintyvä artisti huomioon ja älä käytä salamaa!
Haluamme myös muistuttaa, että parhaan keikkakokemuksen koet aina omien silmien – etkä linssin läpi. Ammattimaiseen kuvaukseen tarvitaan aina lupa artistin edustajalta, joten hoidathan asian kuntoon hyvissä ajoin tai ota tarvittaessa yhteyttä henryspub(ät)vrr.fi.

PÄÄSEEKÖ TEILLE ESTEETTÖMÄSTI? PÄÄSEVÄTKÖ AVUSTAJAT KEIKALLE ILMAISEKSI?
Haluamme toki mahdollisuuksien mukaan tarjota keikkakokemuksia kaikille, mutta ravintolaamme ei ikävä kyllä ole esteetöntä kulkua. Kiinteistö, jossa Henry’s pub sijaitsee on vanha ja meillä on paljon ahtaita kohtia sekä portaita, joten etenkin loppuunmyydyillä tms. keikoilla liikkuminen voi olla haastavaa ja esim. pyörätuolin kanssa tullessa tarvitset kantoapua. Jos suunnittelet keikalle tuloa, otathan meihin ajoissa yhteyttä – autamme mielellämme parhaamme mukaan.

Avustajat pääsevät pääasiallisesti keikoille maksutta, mutta toivomme yhteydenottoa etukäteen myös muilta kuin pyörätuolia käyttäviltä asiakkailta, jotka tarvitsevat avustajaa. Näin voimme parhaiten varmistaa onnistuneen keikkakokemuksen.

LIPPUJEN PALAUTUS?
Peruuntuneiden tai siirrettyjen keikkojen lippujen palautusohjeet löydät täältä: http://www.henryspub.net/faq/peruutukset

MISTÄ VOIN TIEDUSTELLA KADONNEITA TAVAROITA?
Löytötavarat haetaan ravintolastamme aina maanantaisin Savon Löytötavaratoimiston toimesta ja ennen noutopäivää löytötavaroita voi tiedustella suoraan Henkasta paikan päältä, facebookissamme, esimerkiksi palautelomakkeella tai puhelimitse aukioloaikoina.

Savon Löytötavaratoimisto
p. 0600 92 111 (1,98€+pvm+mpm)
Numero palvelee ma-pe klo 09-17
Minna Canthin katu 23, 70100 Kuopio
Toimisto avoinna ti-to klo 11-16

TIETOSUOJA?
Vararengasravintoloiden tietosuoja-asioista löydät lisäinfoa sivun alalaidasta täältä.