yla
header
banner
oikea
Pe 1.7.2016
VARIETEE83 feat JUSSI HAKULINEN
Useamman illan varietee - Hakulisen aikaista YÖtä punk-otteella. Turkulainen vanhan liiton punkkari Petri Vallin sai idean, kun Yön Varietee-levyn mukana on jo vuosikymmenet hoilattu, niin miksei olisi bändi, joka soittaisi kyseisen klassikkoalbumin kokonaisuudessaan. Soittokierros aikalaispunkkareille tuotti välitöntä hedelmää ja Varietee83 oli kasassa. Nyt mukana myös itse Jussi Hakulinen. Liput 5€, ennakkoliput myy LIVETO.FI tästä linkistä! SHOWTIME 00.00!

La 2.7.2016
HENRY'S PUB OPEN -golfturnauksen palkintojenjako
Henry's Open golfturnauksen palkintojenjako klo 20.30. Loppuilta tanssitaan levymusiikin tahdissa. Vapaa pääsy, tervetuloa!

Ti 5.7.2016
HENRY'S OPEN STAGE
Himottaisko päästä soittamaan Henkan legendaariselle stagelle? No ala tulla, nyt se mahdollista! Voit ottaa omia soittimia tai soittokavereita mukaan mutta ei oo pakko koska meiltä löytyy molempia. Voit tulla myös vaikka koko bändillä. Homma toimii niin että ilmoittaudut paikan päällä jamipäällikkö Väliaholle ja hän arpoo esiintymisvuorot. Esiintymisestä saattaa myös saada jonkin pienen palkinnon! Vapaa pääsy!

Ke 6.7.2016
ROCKCOCK-BÄNDIKISA, finaali:
EMBRACE THE ABANDONED
TEDDY BEAR DOCTORS
TOCORNAL
MACHINE OF THE ABSURD
Kevään aikana Henry's Pub ja Kuopio Rockcock järjestivät yhdessä bändikisan jolla kaiveltiin kuopiolaisista autotalleista ja treenikämpistä ne tämän hetken taitavimmat yhtyeet ehdokkaiksi festareille. Finaalissa kaikki osallistujat palkitaan ja voittaja pääsee soittamaan festarilavalle tämän vuoden Rockcockiin. Vapaa pääsy!

To 7.7.2016
PARIISIN KEVÄT
Vuonna 2008 julkaistu ”Meteoriitti”-debyyttialbumi esitteli Arto Tuunelan sooloprojektin, joka kasvoi kokonaiseksi bändiksi vuonna 2010. Ilosaarirockista alkaneen keikkailun myötä Pariisin Kevät on noussut porras kerrallaan kohti terävintä huippua myös livebändinä. Vahvaa kasvua on siivittänyt viisi studioalbumia, joista tuorein on keväällä 2015 julkaistu ”Musta Laatikko”. Pitkäsoittoa on ylistetty laajasti tähän saakka vahvimmaksi Pariisin Kevät -julkaisuksi. ”Pikku Huopalahti”, ”Painovoimaa”, ”Odotus”, ”Tämän kylän poikii”, ”Kesäyö”, ja ”Haamupuhelu”, siinä muutama esimerkki bändin hiteistä, jotka ovat löytäneet kuulijansa ahkeran radiosoiton ja keikkailun siivittämänä ympäri Suomea. Liput 12€, ennakkoliput myy LIVETO.FI tästä linkistä! SHOWIME 00.00.

Pe 8.7.2016
NYRKKITAPPELU
GRILLIJONO K.O
Nyrkkitappelu soittaa irtosuhteisiin yllyttävää nuorisomusiikkia. Vaasalainen Grillijono K.O ammentaa vaikutteensa suomalaisuudesta ja kaljanjuonnista. Yhtyeen esikuvia ovat Juice Leskinen ja Slayer. Liput 5€, ennakkoliput myy LIVETO.FI tästä linkistä!

La 9.7.2016
KIME 4 KIDS-hyväntekeväisyysgolfin yksityistilaisuus klo 20-23
COSTELLO HAUTAMÄKI DUO klo 00.00
Costello Hautamäki on parhaiten tunnettu Popedan kitaristina. Hän on tehnyt myös omaa soolotuotantoa, ensimmäisen soolosinglensä ”Mun sormuksein / Tuhat yötä” hän julkaisi vuonna 1985. Ensimmäinen soololevy ”A Little Bit Crazy” ilmestyi vuonna 1988 ja toinen ”13 Reasons to Rock” vuonna 2003. Viime vuosina hän on Popedan ohella esiintynyt myös soolona ja duona aktiivisesti. Liput 10€, ennakkoliput myy LIVETO.FI tästä linkistä! HUOM! Ovet avataan klo 23.00 ja showtime on 00.00.

Ti 12.7.2016
FREESTYLETIISTAI feat. AKSIM
Freestyletiistailla ensimmäista kertaa DJ/tuottajavieras, joka on mm. Kemmurusta ja soolotuotannostaan tunnettu AKSIM. Suht kovaa komppia siis luvassa. Kaikille avoin mikki, johon voi osallistua ilmoittautumatta. Kaikki osallistujat palkitaan. MC Niko Nova juontaa ja DJ RR soittaa musiikkia aamuneljään asti. Vapaa pääsy!

Ke 13.7.2016
LEO
LEO on 24-vuotias laulaja-lauluntekijä Helsingistä. Pitkään musiikkia tehnyt ja useissa bändeissä soittanut mies teki levytyssopimuksen Sony Music Finlandin kanssa alkuvuodesta 2016. Tällä hetkellä LEO työstää musiikkia studiossa, ja ensimmäinen single julkaistaan vielä keväällä 2016. LEOn musiikki yhdistelee nykyaikaisin aineksin pop-, rock-, ja elektro-tyylejä. Liput 5€, ennakkoliput myy LIVETO.FI tästä linkistä!

To 14.7.2016
THE DUPLO!
The Duplo! had a reputation already back in 1997 for playing wild in your face gigs with raw attitude, suburban slacker style and a perfect combination of 60´s garage rock married to nasty punk. Vapaa pääsy!

Pe 15.7.2016
ALAVALA
Alavala on kolmen helsinkiläismuusikon muodostama trio, joka värikkään historiansa kautta on päätynyt soittamaan suomenkielistä, akustispainotteista folkpoppia. Emppu Suhonen (laulu, kitara) ja Masi Hukari (puhaltimet, koskettimet) perustivat yhtyeen vuonna 2008, soitettuaan ensin yhdessä Dame-yhtyeessä. Nopeasti mukaan saatiin myös Empun hyvä ystävä, Tiktakissa tämän kanssa aiemmin soittanut Noora Puhakka (laulu, basso). Liput 5€, ennakkoliput myy LIVETO.FI tästä linkistä!

La 16.7.2016
SCANDINAVIAN MUSIC GROUP
Antti Lehtinen, Terhi Kokkonen, Tommi Saarikivi, ja Joel Melasniemi kävivät ensimmäiset keskustelut uuden yhtyeen perustamisesta alkutalvesta 2000, kun Ultra Bran lopettamisesta oli päätetty. Porvoon Karillo-studiossa käytiin jo Ultra Bran olemassaolon aikana pariin otteeseen, ja studiosta muodostui nopeasti SMG:n henkinen kotipesä, yhtyeen nimikin keksittiin yläkerran mökkikeittiössä nukkumaan mentäessä. Debyyttialbumi ”Onnelliset kohtaa” ilmestyi 6.9.2002 mennen suoraan albumilistan ykköseksi. Levy myi muutamassa kuukaudessa kultaan oikeuttavat 15 000 kappaletta. Vuosien saatossa pitkäsoittoja on kertynyt jo kahdeksan kappaletta, ja yhtye on vakiinnuttanut nimensä suomalaisten bändien kärkiryhmässä niin radioissa, levyillä, kuin livenäkin. Uusin levy on viime syksyltä; Baabel. Albumia on seurannut nyt keväällä jatkunut julkaisukiertue. Liput 16€, ennakkoliput myy LIVETO.FI tästä linkistä!

Pe 22.7.2016
JANNA
Janna on paitsi soul- ja poplaulaja, myös lauluntekijä ja pianisti, jonka omaperäistä tulkintaa ja valovoimaista esiintymistä on kuultu Suomessa ja ulkomailla englanninkielisillä levyillä, keikoilla sekä erilaisissa yhteistyöprojekteissa. Kesäkuun 2014 alussa ilmestynyt, laulajan omaa nimeä kantava albumi Janna nousi heti julkaisuviikollaan Suomen virallisen albumilistan ykköseksi. Levy on uskottava kurkistus nuoren naisen elämään tässä ajassa, tekstien ollessa osuvia ja näkökulmien tuoreita. Liput 10€, ennakkoliput myy LIVETO.FI tästä linkistä! Tälle keikalle tarjolla myös veikkauksen sponssaamia Kaveri Mukaan-lippuja tästä linkistä


La 23.7.2016
VAPECON KUOPIO
Kuopiossa höyrytään entistä enemmän! Sakea kokoontuminen kestää koko päivän klo 14-21, ja jokainen tietää mitä siitä seuraa kun baarissa luuhataan. Tervetulleita ovat samanarvoisina niin aloittelijat, harrastajat kuin höyrykoneetkin. Kauppiaita, kilpailuja, maistiaisia, huikeat palkinnot. Lisää infoa lähempänä. Tapahtuman järjestää Vapottajat Kuopio Ry. Vapaa pääsy!

To 28.7.2016
ROCKCOCK-FESTARIKLUBI:
MATTHAU MIKOJAN
LUXURY TOYS
TOCORNAL
Matthau Mikojan has always sung, he has always played the guitar – and now he is about to finish his upcoming album that he has put together all the way from scratch. Luxury Toys is everything that you love about rock´n´roll wrapped in one. Next time when you hear their song ”Taking Over City”, be a good apostle and take off your clothes, howl at the moon and have wild animal sex under the trees. Tocornal is ridiculously awesome&hot rock-band from the true north. Liput 5€, ennakkoliput myy LIVETO.FI tästä linkistä!


Pe 29.7.2016
ROCKCOCK-FESTARIKLUBI:
ONE MORNING LEFT
EMBER FALLS
OMNIVERSUM
One Morning Left released their third full length album “Metalcore Superstars” on the 22 January 2016 on Inverse Records. So far with over 2 million plays on different platforms, Ember Falls is kicking some major ass. Not limited to any specific style, Omniversum creates quality music on their own terms. Liput 6€, ennakkoliput myy LIVETO.FI tästä linkistä!

La 30.7.2016
ROCKCOCK-FESTARIKLUBI:
BLOODRED HOURGLASS
FROSTTIDE
ENTHRONE THE UNBORN
Bloodred Hourglass aka BRHG on vakiinnuttanut asemansa Mikkelin alueen metallikarjapuskurina, joka raivaa tietä kollegoilleen esimerkillisellä toiminnallaan. Frosttide are a five-piece melodic/folk metal band from Finland formed by Joni Snoro back in 2009. Enthrone The Unborn has various influences from the Scandinavian melodic death metal scene and North American modern metal scene. Liput 6€, ennakkoliput myy LIVETO.FI tästä linkistä!

Pe 2.9.2016
THE 69 EYES
The 69 Eyesin 11. studioalbumi ”Universal Monsters” on kaupoissa. Johnny Lee Michaelsin tuottama levy jo kerännyt hyviä arvioita; Saksan maineikas ORKUS-lehti valitsi sen jo kuukauden levyksi. Palstatilan lisäksi bändi on myös nähty samaisen Orkuksen sekä niin ikään saksalaisen Sonic Seducer-lehden kansina uuden levyn myötä. ”Hämmentävää saada tällaista huomiota pitkästä aikaa. Mukavaahan se on sitten painua perään keikoille,” kommentoi laulaja Jyrki 69. Liput 15€, ennakkoliput myy LIVETO.FI tästä linkistä!

Pe 14.10.2016
JULIET JONESIN SYDÄN
Juliet Jonesin Sydän on vuonna 1980 perustettu alun perin Ruukkilais-oululainen rock-yhtye. Yhtye on julkaissut kymmenen albumia vuosina 1985–1996. Yhtyeen nimi tulee samannimisestä sarjakuvasta. Liput 20€, ennakkoliput myy LIVETO.FI tästä linkistä!

To 20.10.2016
PROFANE OMEN
Lahtelainen deathrockia soittava Profane Omen lähtee tien päälle lokakuussa ja juhlii 10 vuotta sitten julkaistua levyään "Beaten into Submission". Yhtye soittaa yhteensä 8 keikkaa. Kiertueella bändi vääntää koko albumin alusta loppuun ja encoressa on luvassa uudempaa ja jopa täysin uutta materiaalia. Liput 5€, ennakkoliput myy LIVETO.FI tästä linkistä!

To 17.11.2016
PAIN (SWE)
Peter Tägtgrenin luotsaama Pain julkaisee alkusyksystä kahdeksannen, vielä nimettömän albuminsa. Levyn kunniaksi ruotsalainen industrialin ja elektron tuoksuista heviä paiskova ryhmä tulee Suomeen kunnon rundille. Kiertue alkaa 17. marraskuuta Kuopiosta ja päättyy 26. marraskuuta Seinäjoelle. Siinä välissä Pain tarjoaa tanakoita keikkailtoja Oulussa, Helsingissä, Tampereella ja Jyväskylässä. Kiertueella on mukana myös suomalainen linjaan sopiva esiintyjä, jonka nimi paljastetaan loppukesästä. Liput 20€, ennakkoliput myy LIVETO.FI tästä linkistä!

To 1.12.2016
STAM1NA
Lemiläinen metalliyhtye Stam1na kiertää tiiviisti ympäri Suomen koko loppuvuoden. 43 keikkaa käsittävä Cube Libre 2016-kiertue starttaa 10. kesäkuuta Tampereen South Park-festivaaleilta ja kestää aina joulukuun puoleen väliin saakka. "Kaivakaa kesä- ja syyskuutiot pakkasesta, kohta läikkyy & kolisee! Loppuvuoden kiertuetetris kattaa mahdollisimman laajalti Suomen. Tätä on odotettu, Elokuution levittämistä ennätysmäärissä!”, kehottaa Stam1nan Antti ”Hyrde” Hyyrynen. Liput 20€, ennakkoliput myy LIVETO.FI tästä linkistä!Kuopio
Helsinki
Tampere
Tekniikka
showtime