yla
header
banner
oikea
La 21.10.2017
CRIMFALL
Monitasoisen Crimfallin elokuvametallia on vaikea laittaa yhteen lokeroon. Siinä on vaikutuksia Pohjolan muinaisista synkistä pakkasista ja sen juuret ovat black metallin perinteissä, mutta tämä kaikki on kiedottu massiiviseen orkestrointiin ja eeppisen elokuva soundtrackin tunnelmaan. Biisien melodioista välittyy mahtipontisia tunnelmia, seikkailuja menneistä, jo unohdetuista ajoista. Kaiken kruunaa Mikon demoninen huuto, joka vuorovaikutuksessa Helenan taivaallisen kauniin laulun kanssa vie läpi raakojen ja luonnollisten tunteiden, sekä korostaa vuodenaikojen syklejä ja nousevien valojen ja laskeutuvien varjojen kontrastia. Vapaa pääsy!

Ke 25.10.2017
AAPO
RIIKKA JAAKKOLA
Aapo on kuopiolainen laulaja/lauluntekijä, joka tuo raikkaat suomenkieliset pop- ja rock-kappaleensa ensimmäistä kertaa Henry's pubiin. Säväyttävän bändin tahdittamana laulut soivat elämyksellisinä sekä nautinnollisen varmalla otteella. Riikka Jaakkola on nelihenkinen bändi ja koostuu ammattimuusikoista; Jaakko Pöyhönen (rummut), Markus Venehsalo (kitara), Tatu Back (basso) sekä Riikka Jaakkola (laulu). Nuori laulaja-lauluntekijä Jaakkola tuli tunnetuksi vuoden 2016 The Voice of Finlandista, jossa hän sijoittui toiseksi Michael Monroen tiimissä. Yhtyeen muusikot ovat soittaneet monenlaisissa, isoissa projekteissa. Yhtye on tehnyt keikkoja aina Helsingistä Iisalmeen muun muassa Michael Monroen, Happoradion sekä Olavi Uusivirran kanssa, niin baareissa kuin klubeillakin. Soitamme suomenkielistä, nykyaikaista rock-musiikkia vanhoja esikuvia unohtamatta. Yhtyeen live-esiintymistä on luonnehdittu energiseksi ja vaivattomaksi seurata. Soitamme omaa musiikkia. Vapaa pääsy!

To 26.10.2017
SULFERDUST
FOUR-BAR SYSTEM
BONEVIOLIN
SULFERDUST on vuonna 2012 perustettu nelihenkinen imatralais-helsinkiläinen rockyhtye, joka ammentaa vaikutteita musiikkiinsa progesta ja metallista sekä bluesista ja myös popimmasta osastosta. Bändi keikkailee ahkerasti ja on julkaissut EP:n sekä kolme singleä. Viimeisin single ´Mel Gibson´ julkaistiin helmikuussa 2016 musiikkivideon saattelemana. Bändi valmistelee parhaillaan uutta materiaalia, jota tullaan julkaisemaan syksyllä 2017. Savonlinnalainen Four-Bar System yhdistelee musiikissaan sulavasti rockin eri osa-alueita ja tuloksena syntyy moderniksi/alternative rockiksi luokiteltavia tarttuvia kappaleita. BoneViolin on Groovaavaa hard rockia Kuopiosta. Liput alk. 5€.

Pe 27.10.2017
NYRKKITAPPELU
AIM BELOW BELT
Suomen kovimpii livebändeihin kuuluva Nyrkkitappelu saapuu Kuopion Henkkaan. Viimeisin albumi "mitä sai olla" toi Nyrkkiksen sointiin rauhallisempiakin nyansseja, mutta sitten kun lähtee niin perkele! Tämän yhtyeen eturivin hornankattilaan astellaan vain omalla vastuulla. "Nyrkkitappelu soittaa irtosuhteisiin yllyttävää nuorisomusiikkia." Aim Below Belt koostuu neljästä tulisieluisesta herrasmiehestä tykittämässä punkkia erittäin hyvällä meiningillä ja huonolla englannilla. Tahti on täysiä alusta loppuun koska annetaan kaikki ja otetaan kaikki. Surprise your friend, aim below belt! Liput alk. 6€

La 28.10.2017
HENRY`S PUB HALLOWEEN:
SANTA CRUZ
THE EMPIRE STRIKES
Tänään juhlitaan Henkassa Halloweeniä ja talviaikaan siirtymistä eli laitahan maskit naamaan ja tamppaa tuntia pidempään! Eikä siinä vielä kaikki vaan onhan meillä keikalla vuonna 2007 perustettu Santa Cruz, mikä on yksi kansainvälisillä markkinoilla menestyneimpiä kotimaisia rockyhtyeitä. Yhtye on julkaissut kaksi albumia, ”Screaming For Adrenaline” (2013) ja ”Santa Cruz” (2015), ja yhtyeen singlet ”We Are The Ones To Fall”, ”Wasted & Wounded” sekä “Skydiving Without A Parachute” ovat kaikki nousseet kotimaisten radioiden soitetuimpien kappaleiden listakärkiin. Yhtyeen musiikkia on kuultu myös kansainvälisessä Mercedes-Benzin mainoksessa sekä maailman katsoituimpiin urheilukanaviin lukeutuvan ESPN –kanavan inserteissä. Santa Cruz on tehnyt edellisen albumin ilmestymisen jälkeen lähes 200 keikkaa ympäri maailmaa Japanista Pohjois-Amerikkaan, jossa viimeksi yhtye kiersi Skid Rown nokkamiehen Sebastian Bachin kanssa. Kesällä Santa Cruz nousi otsikoihin, kun vaikutusvaltainen yhdysvaltalaismedia Rolling Stone nosti yhtyeen tämän hetken kymmenen ”pakko tietää”-artistin listalle. The Empire Strikes combine the past, present and future of rock’n roll into one brilliant band hailing from Helsinki, Finland. The band started in 2012, released a couple of EP´s and in 2015 their debut album “1983”. It got great reviews and the band played shows in Central Europe, Spain, Italy, The Baltics and Finland. In spring 2017 they released the band´s second full-length album titled ”High Tide”. Liput alk. 12€

Ke 1.11.2017
FREESTYLE OR DIE
Freestyle Or Die on vapaan mikin ilta räppäreille ja räpistä kiinnostuneille. Mikki on avoin kokeneille ja kokemattomille. Osallistuminen onnistuu ennakkoon ilmoittautumatta ja jokainen osallistuja palkitaan. MC Niko Nova isännöi iltaa ja DJ:t RR sekä Hauta huolehtivat musiikista ja taustoista. Ovet aukeaa klo 21 ja open mic alkaa klo 22. Vapaa pääsy!

To 2.11.2017
BLOCK BUSTER UNPLUGGED
Block Buster juhlistaa uuden "Sweet Mary Jane" singlensä julkaisua akustisella keikalla Henry's Pubissa torstaina 2.11. Vapaa pääsy!

Pe 3.11.2017
TUUTTIMÖRKÖ
Viileämpi kuin Jäämeri, mustavalkoisempi kuin Buster Keaton. Räppää aiheista, joiden olemassaolosta et aikaisemmin edes tiennyt. Ne sanat. Hypnoottista ja manipuloivaa. Ja ne synat. Pala funkin syvintä olemusta Härmässä. Ja puolet yleisöstä on aivan seis, kun Tuuttis repii yökerhon kappaleiks. Oikean gangsterin live on ebin. Ja cateringiksi riittää savuke + kola.
Liput alk. 8€

La 4.11.2017
SAMAE KOSKISEN KORVALÄÄKE
Samae Koskinen julkaisi 22.9. uuden albuminsa Hillitön elämä. Levyllä kohtaavat romanttinen rakkaus, elämäniloinen nostalgia sekä pyrkimys löytää elämästä onnea ja merkityksiä. Albumin punaisena lankana toimii toivo, pieni aavistus siitä, että kaiken tämän sekoilun takaa löytyy myös kauneutta. Liput alk. 12€

Ke 8.11.2017
FEEDING LIES
FACE THE LEGACY
Feeding Lies on kuopiolainen nelihenkinen modernia rokkia soittava yhtye. Vuoden merkittävimmät keikat ovat alkuvuoden nelipäiväinen Karelia-kiertue Venäjällä, sekä Kuopio Rockcockin pre-partyt. Face The Legacy on Jyväskylästä tuleva Hard Rock-yhtye, jonka musiikki pohjautuu 80-90-hard rockiin, moderneilla vaikutteilla ja soundeilla. Bändi on keikkailut Jyväskylässä mm. Tanssisali Lutakossa, bändien kuten Santa Cruz, Shiraz Lane kanssa, mutta keikkoja on myös kertynyt ulkopaikkakunnittain, esimerkiksi kesällä 2017 suomessa tehdyn kiertueen kautta. Vapaa pääsy!

To 9.11.2017
KÄKELÄ & HANKALA AKKA
Suomenkielistä, omaa tuotantoa olevaa melodista iskelmäpoppia esittävä Hankala Akka on ollut kasassa reilut viisi vuotta. Vuonna 2014 julkaistiin sooloalbumi Käkelä-Kotiinpaluu, jonka sävellykset ja sanoitukset ovat Ilpo Käkelän kynästä. Laulajana on Pirjo Käkelä. Sovituksista ja äänityksistä vastaa musiikkiammattilainen Samuli Laiho, joka muistetaan mm. Hearthill-yhtyeen sekä Ismo Alanko Säätiön kitaristina. Seuraavana vuonna ilmestyi Mennyt Maailma –pitkäsoitto ja työn alla on kolmas levy, edelleen yhteistyössä Samuli Laihon kanssa. Keikkakokoonpanona Hankala Akka on kuusihenkinen bändi, joka on lähtöisin Kuopiosta. Hankala Akka perustaa musiikkinsa tarttuviin melodioihin sekä arjen pieniä ilmiöitä kepeällä otteella käsitteleviin sanoituksiin. Vapaa pääsy!

Pe 10.11.2017
KUMIKAMELI
AOM
Kumikameli on Jarmo "Toppo" Koposen, Hannu "Laiska" Lajusen ja Petteri Kukkosen vuonna 1986 perustama rock-yhtye. Yhtyeen ensimmäiset levytykset olivat omaperäistä huumorimusiikkia, josta oli löydettävissä itämaisiakin sävyjä. Tuohon aikaan yhtye ei käyttänyt kitaraa soitinvalikoimassaan, koska halusi välttää rockmusiikin perinteisiä piirteitä. 1990-luvun alussa kokoonpanon uudistuessa vaihtui tyylisuunta raskaaksi punkiksi ja vuonna 2004 ilmestyneellä Kinahmo-albumilla oli jo selviä heavy metal - ja hardcore punk -vaikutteita. Yhtyeen kitaristi Jussi Musikka sekä entinen rumpali Olli-Matti Wahlström vaikuttavat myös 51koodia-yhtyeessä. Kumikameli tunnetaan myös sivuprojekteistaan, joista menestynein ja tunnetuin on humppa-coveryhtye Eläkeläiset. AOM on vuoden 2010 ensimmäisenä päivänä perustettu, Helsinkiä tukikohtanaan pitävä mutta ympäri Suomea alituiseen ristiin rastiin reissaava rock-yhtye. Juuret ovat idässä, meininki on katossa! Kolme täyspitkää levyä ja terveellinen elämä takana! Neljäs levy ilmestyi syyskuussa 2017, taasen Häiriö Piirinen ollut puikoissa.
Liput alk. 6€

La 11.11.2017
VESTERINEN YHTYEINEEN
Paviaani-kiertue saapuu Kuopioon! Yhtyeemme julkaisee syksyllä 2017 Paviaani-kokoelman, jonka kappaleet orkesterimme fanit ovat saaneet äänestää. Kokoelmalle päätyneet biisit, ja toki monia muitakin, esitetään erikoissovituksina Henkassa. Liput alk. 16€.

Ke 15.11.2017
SPARZANZA
Ruotsalainen Sparzanza saapuu marraskuussa Suomeen. Parikymppinen rockkone aloittaa kiertueensa Kuopiosta 15. marraskuuta. Sisukkaasti urallaan edennyt Sparzanza on vihdoin suuren suosion kynnyksellä. Yhtyeen soundille tyypilliset elementit on viritetty äärimmilleen syksyllä ilmestyvällä albumilla Announcing the End. Suomeen saapuu bändi, joka luottaa reiluun kitarointiin, päähän porautuviin melodioihin ja tummuuteen, joka tuntuu mielen syvimmissäkin sopukoissa. Liput alk. 15€

Pe 17.11.2017
MC RAAKA PEEN YSÄRIDISKO
Perjantaina 17.11. palkitaan pitkä odotus kun MC Raaka Pee saapuu mestoille ysärihitteineen! Humpan juoni on varmaan tuttu ennestään, mutta kerrataan nyt vielä: "Tästä ei pelkällä jysärillä selviä, siinä on Lumi Pyryssä ja Pyry Lumessa kun MC raaka Pee pistää ysärillä sinunkin sinusrytmit sekaisin. Tule ja tuuppaa takamuksesi vuoden parhaisiin bileisiin. ILIMASET ON NÄMÄ BILLEET!" Mainitsimmeko jo että VAPAA PÄÄSY!? Ei muuta kuin moro ja nähdään diskossa!

La 18.11.2017
DISCO ENSEMBLE
Disco Ensemble jää vuoden lopussa keikkatauolle ja syksyllä on viimeinen mahdollisuus nähdä bändi livenä pitkään aikaan. Yhtyeen kesän viimeinen festivaalikeikka nähdään 2.9. Jyväskylän WaterXfesteillä, jonka jälkeen bändi kiertää lokakuun alussa Sveitsissä. Afterlife -albumin kiertue jatkuu Suomessa vielä lokakuun lopusta joulukuun puoliväliin. Disco Ensemblen menestyksekäs vuosi huipentuu erikoispitkään keikkaan Helsingin The Circuksessa 9. joulukuuta ja kahteen iltaan Turun Gongissa 15.-16.12. Nyt julkistettavien keikkojen ennakkoliput ovat myynnissä keikkapaikkojen normaaleissa ennakkolipunmyyntipaikoissa Pe 25.8. alkaen. Liput alk. 20€

Ke 22.11.2017
LENNY & THE NEW WINGS
NELLI MILAN
Lenny & The New Wings on Elonkerjuusta tuttujen Lennin ja Anan uusi bändi, jonka kaksi julkaistua singleä ja videota ”True player” ja ”In the stillness of the night” ovat herättäneet runsaasti mielenkiintoa Suomiviihteen eturintamalla. Loppuvuodesta yhtye julkaisee vielä kokonaisen pitkäsoiton. Nelli Milan haahuilee jossain lapsuuden loppumisen ja aikuistumisen rappioromanttisella rajapyykillä, jossa aamuyöt ovat pitkiä ja ihmissuhteet dramaattisia. Oululaislähtöisen laulaja-lauluntekijän tummanpuhuva ja bändivetoinen debyyttialbumi ”Yli Naapurin Aitojen” julkaistiin huhtikuussa 2016 pienlevy-yhtiö MediaCroco Recordsin toimesta. Alkuvuodesta 2017 Milan kiinnitettiin Universal Music Groupille Bassoradion Nost€-kisan erityispalkittuna. Samoihin aikoihin julkaistiin yhteistyöbiisit oululaisten räppäreiden Kelepon (Perusjätkät) ja Stepan kanssa. Tällä hetkellä Nelli työstää uutta musiikkia, jota on lupa odottaa vuoden 2017 aikana; tiedossa on urbaania poppia joka ammentaa soundivaikutteita muun muassa trip hopista ja elektronisesta musiikista. Nelli Milan keikkailee bändinsä kanssa ja soolona. Live on aina ollut artistin vahvuus, ja keikat ovat kokoonpanosta riippuen energisiä ja räyhäkkäitä, tai herkkiä ja tunnelmallisia. Liput alk. 6€.

To 23.11.2017
NICUMO
ASYLUM 8
Nicumo’s music has its roots in melodic metal, but the style today has taken many fearless sidesteps to another genres. Due the bands home region, north is the strongest unifying element you can hear in Nicumo’s music. The strength in the band’s music is versatility, from very punchy pop-rock to more progressive and even mesmerizing vibrations and all the way back to straight death metal. Imagine if a death metal band got drunk, went to the wrong party and ended up making a baby with a DJ that has a secret craving for some power metal. Now that the image is stuck in your head, let us introduce ourselves. Asylum 8 is a 6-piece band from Kuopio, Finland. Our music is a combination of ruthless modern death metal and EDM tunes. Liput alk. 5€.

Pe 24.11.2017
EEVIL STÖÖ
Suomen tunnetuin bassobaritoni ja jäisin alamäkihiihtäjä. Suomiräpin renessanssimies, salatieteilijä ja lyyrikko omaa maan lojaaleimman asiakaskunnan, josta kertovat loppuunmyydyt salit ja hattutemppu Suomen virallisen listan ygösenä. Stöön nauru on naurua pimeässä, suru kolmannen silmän kyyneleitä. Lavalla maestro on repäisevä kuin vanha Loiri, jonka kruunaa Nuoren Derrickin säestävä Predator-käsi. Stöö-ilmiö on uuden vuoden paukku, jossa tärkeintä ei ole räjähdys vaan savu. Liput alk. 8€

La 25.11.2017
MÖTIKKÄ
Telkkarista tuli Motley Cruen keikka, johon kääntäjä Kalle Niemi oli tehnyt suomennokset. Muutama viisas savolainen perusti tältä pohjalta bändin, joka siis vetelee Mötley Crueta Kalle Niemen käännöksillä. Hemmot soittavat myös mm. Turmion Kätilöissä, Mörketissä ja laulaja Sampsa on euroviisuvoittaja. Ei tosin Lordi itse, vaan Lordin tuolloinen rumpali, mutta euroviisuvoittaja. Keikka on osa Mötikän jäähyväiskiertuetta, jota ilman comeback ei ole mahdollinen. Liput alk. 8€.

HUOM, Keikalle on myynnissä rajoitettu erä Veikkauksen sponsoroimia "Kaveri mukaan"-lippuja, joilla sinä ja kaverisi pääsette keikalle yhden hinnalla!


To 30.11.2017
NICOLE
Kotimainen metalliyhtye Nicole aktivoitui juhlavuotenaan ja lähtee nyt kiertueelle juhlistamaan bändin 20 vuoden taivallusta. Parin vuoden hiljaiselon jälkeen Nicole on palannut myös studioon, jossa yhtye valmistelee bändin viidettätoista julkaisua. "Äänitimme studiossa kolme biisiä, joista kaksi julkaistaan vuoden vaihteessa", kertoo yhtyeen kitaristi Olli Ketola. "Uudet biisit ovat yhdistelmä uutta ja vanhaa Nicolea ja pitkästä aikaa myös puhtaita vokaaleita on otettu mukaan." Juhlakiertueen settilista kattaa biisejä yhtyeen koko uran varrelta, aina ensimmäisistä EP:stä lähtien. Ennakkoliput alk. 6€, ovelta 8€.

Pe 15.12.2017
PARIISIN KEVÄT
Pariisin Kevät julkaisi 3. helmikuuta kuudennen albuminsa Kuume. Albumi nousi heti ensimmäisellä listaviikollaan suoraan Suomen virallisen albumilistan paalupaikalle. Ykkössija oli yhtyeen uran ensimmäinen. Kuume 2017 -kiertueen keikat ovat olleet suurimmaksi osaksi loppuunmyytyjä. Albumilta on julkaistu singlet Tiputa sun aseet, Hei mä soitan sulle ihan kohta, Pilvissä ja Matkalla sun luo. Yhtye työstää parhaillaan uutta musiikkia. Liput alk. 16€

Pe 29.12.2017
KAURIINMETSÄSTÄJÄT
Kauriinmetsästäjät vaikuttaa nykyaikaisen suomenkielisen elektronisen popin pelastajalta. Esimerkiksi Stockers!ista tuttujen Tuomas Kaitasen ja Heikki Petrellin duo naittaa heleitä pop-melodioita, edm:ää ja trooppista synapoppia. Juustoiset ja sopivan kornit, nuoruutta uhkuvat sanoitukset viimeistelevät päähän soimaan jäävät kappaleet niin itsevarmalla tyylillä, että bändi vaikuttaa samaan aikaan uskomattoman coolilta sekä potentiaaliselta tulevaisuuden mainstream-ilmiöltä. Liput alk. 8€

HUOM, Keikalle on myynnissä rajoitettu erä Veikkauksen sponsoroimia "Kaveri mukaan"-lippuja, joilla sinä ja kaverisi pääsette keikalle yhden hinnalla!


La 30.12.2017
JONTTI & SHAKA
3rd Rail Musicille levyttävän Jontti & Shaka -duon kulttiklassikoksi nousseen Rata-äänitteen julkaisemisesta on tullut kuluneeksi kymmenen vuotta. Astetta karumpaa ilmaisua edustava levy oli aikoinaan hetken aikaa jopa Suomen virallisella albumilistalla ja sen single Kolmatta linjaa sinkkulistan Top10:ssä. Ikoninen albumi oli olennainen tekijä taitavasti kirjoitetun rataräpin elinvoimaisuudessa alagenrenä. Lisäksi Rata-äänite varmisti lopullisesti Jontin & Shakan paikan suomalaisen hiphopin kaanonissa. Pyöreiden vuosien kunniaksi Hög Agency & Promotion ja 03Crew järjestävät yhteistyössä artistien kanssa joukon keikkoja, joilla kuullaan koko klassikkojulkaisu alusta loppuun. Toistaiseksi kaksikko on buukattu keikalle Helsinkiin, Tampereelle, Jyväskylään, Kuopioon ja Kouvolaan, mutta myös lisäykset ovat mahdollisia. Liput alk. 7€.

Su 31.12.2017
TURMION KÄTILÖT
Viime keväänä Turmion Kätilöiden toiseksi solistiksi kysytty Shag-U on suorittanut koeaikansa loppuun. Yhtye arvioi työharjoittelun suoritetun onnistuneesti ja antaa laulajalle arvosanoja seuraavasti: Tekninen osaaminen 10, taiteelliset lahjat 10, oma-aloitteisuus 10, asiakaspalvelu 10, fyysinen kunto 9 ja psyykkinen kunto 8. Turmion Kätilöt nimeää Shag-U:n täysivaltaiseksi ja ikuiseksi jäsenekseen ja myöntää hänelle äänioikeuden sekä yhtyeen luottokortin. ”Täytyy nöyränä kumartaa ja kiittää mahdollisuudesta päästä Kätilöihin mukaan. En ole missään vaiheessa tuntenut olevani vieraileva hahmo, vaan alusta alkaen tunsin olevani osa Turmion Kätilöt -sirkusta. Luottokortin antamista ne tulee kyllä katumaan pian.” -Shag-U, Turmion Kätilöt. Tästä kaikesta innostuneena NEM Agency on järjestänyt jatkoa Dance Panique 2017 -kiertueeseen. Liput alk. 20€

To 1.2.2018
BLOODRED HOURGLASS
Mikkeliläisyhtye Bloodred Hourglass on edennyt urallaan kolmanteen studioalbumiin ja nimeä ”Heal” kantava levy julkaistaan Ranka Kustannuksen kautta perjantaina 20.10.2017. Yhtye suuntaa odotetun kolmoslevyn myötä asiaankuuluvasti myös tien päälle ja nähdään tammi-helmikuun aikaan peräti kymmenellä eri paikkakunnalla. Bloodred Hourglass saapuu Kuopioon helmikuussa ja nähdään torstaina 1.2.2018 Henry’s Pubin lauteilla. Tervetuloa! Liput alk. 6€

Pe 2.2.2018
JUJU
Juju aka Julius Kivi. Kantaa-ottavista lauluistaan tunnettu artisti, sulauttaa monta genreä yhteen, laulun ja räpin keinoilla. Tämä kultalevyn ja pari platina sinkkua tehtailleen Spotify Spotlight artistin kappaleita on toistettu suoratoistopalveluissa yli 10 miljoonia kertoja ja hän on ollut myös ehdolla Emma-gaalassa. Julius Kivi on ollut myös ehdolla politiikassa sekä ottanut osaa YLEn keskusteluohjelmissa mm. kohutussa Kannabis-illassa.
Liput alk. 7€.

La 10.3.2017
ANAL THUNDER
Lappeenrantalaislähtöinen viihdeorkesteri ANAL THUNDER täyttää tänä vuonna kunnioitettavat 20 vuotta ja tekee sen kunniaksi mittavan Suomen kiertueen, joka ulottuu myös Kuopion rock-pyhättöön Henrys pubiin. Anal Thunder lanseeraa juhlavuotensa kunniaksi oman Ass Monkey -viinan, josta voidaan ottaa koko ilta huikkaa samalla kun kuunnellaan punkkia ja jorataan. Liput alk. 7€

La 14.4.2018
THE HOLY
Vuonna 2016 julkaistu viiden biisin EP, More Escher and Random Notes, laukaisi The Holyn kiertämään klubeja kotimaan lisäksi myös laajalti ympäri Eurooppaa. Suomessa bändi on nähty jo lähestulkoon kaikilla isoilla festivaaleilla ja vuosi 2017 kulminoitui spektaakkelimaiseen esiintymiseen Flow Festivalilla. Tällä hetkellä The Holy on vuorautunut syvälle studion uumeniin, viimeistelemään uutta albumiaan, joka julkaistaan vuoden 2018 alussa. Ensimmäisen täyspitkän julkaisun myötä vuosi 2018 tulee lähtemään käyntiin The Holyn osalta reippaasti. Albumin lisäksi luvassa on kymmenen kaupungin Suomen kiertue.
Liput alk. 8€Kuopio
Helsinki
Tampere
Tekniikka
showtime