yla
header
banner
oikea
La 3.10.2015
POETS OF THE FALL
Poets of the Fall jatkaa Jealous Gods -albumin kiertuettaan. Ennakkolipun ostamista suositellaan vahvasti. Liput 15€, ennakkoliput myy LIVETO.FI tästä linkistä!

Ti 6.10.2015
RIKUN JA RÖLLIN FREESTYLETIISTAI feat SOUL VALPIO
Soul Valpio saapuu vieraaksi Freestyletiistaille! Soul Valpion rap-ura alkoi vuonna 1999 perustetusta Urbaanilegenda-yhtyeestä. Tähän päivään mennessä mies on kerennyt julkaisemaan useita singlejä, vierailuja ja soolotuotantoa Soul Valpio Bandin kanssa. Kokenut mies on siis kyseessä. Perinteiseen tyyliin kaikille avoin open mic. Osallistujat perinteiseen tyyliin myös palkitaan mikissä käymisestä. MC Niko Nova juontaa ja DJ:t KK & RR huolehtivat levymusiikista. Vapaa pääsy!

To 8.10.2015
TYRÄVYÖ
Vuosien hiljaiselon jälkeen jälleen aktivoitunut Tyrävyö julkaisee – vaatimattoman 15 vuoden tauon jälkeen – uuden odotetun albuminsa 11. syyskuuta ja suuntaa sen myötä myös keikoille. Päivitettyä takuuvarmaa Tyris-rokkia sisältävän albumin nimeksi valikoitui moneen teemaan sopiva Elämänpaneeli. Liput 8€, ennakkoliput myy LIVETO.FI tästä linkistä!

Pe 9.10.2015
MÄKKI
Mäkki nousee parhaillaan uuden suomiräpin etuaallossa täynnä positiivista räjähtävää energiaa. Mies teki viime vuoden aikana yli 80 keikkaa, ja julkaisi 18 musiikkivideota, joissa mies on joko pääartistina tai vierailijana. Kaikki tämä tapahtui ilman albumia.
20. päivä helmikuuta 2015 julkaistu debyyttialbumi “Ihan Pomona” nousi julkaisuviikollaan Suomen virallisen albumilistan sijalle #11, Spotifyn albumilistan sijalle #16, ja Rumban albumilistan sijalle #6., pysyen listoilla yhteensä yhdeksän viikkoa. Liput 8€, ennakkoliput myy LIVETO.FI tästä linkistä!

La 10.10.2015
LOS BASTARDOS FINLANDESES
The four amigo´s from Helsinki Rock City are still doing their damnedest best for the future of good old rock n roll! Their new album, BMF BALL is “in the can” even before their last album “The Day Of The Dead ” has had its long – awaited German release! So much procrastination at the business table fueled the Bastardos back into the studio to vent a spleen – the result : “Bad Motherfucker´s Ball “. Pure and tasty Rock n Roll brewed and bottled in Finland! The title track was immediately picked up by Radio Rock as their official beer opening song for the summer. Liput 8€, ennakkoliput myy LIVETO.FI tästä linkistä!

Ti 13.10.2015
HENRY'S OPEN STAGE
Himottaisko päästä soittamaan Henkan legendaariselle stagelle? No ala tulla, nyt se mahdollista! Voit ottaa omia soittimia tai soittokavereita mukaan mutta ei oo pakko koska meiltä löytyy molempia. Voit tulla myös vaikka koko bändillä. Homma toimii niin että ilmoittaudut paikan päällä jamipäällikkö Väliaholle ja hän arpoo esiintymisvuorot. Esiintymisestä saattaa myös saada jonkin pienen palkinnon! Vapaa pääsy!

Ke 14.10.2015
TIISU
Pöhinä Tiisun ympärillä on ollut kiitettävän aktiivista jo vuoden ajan. Bändi on herättänyt huomiota energisillä keikoillaan ja riemastuttavilla singleillään. Yhtyettä on kuvailtu suomirockin pelastukseksi ja tulevaisuudeksi. Vapaa pääsy!

To 15.10.2015
MODERNISTIT
Jo debyyttilevyn jälkeen Modernistit nimitettiin suomirockin pelastajaksi. Yhtyeen keväällä 2014 ilmestynyt kakkoslevy lunasti lupauksia ja sai hyviä arvioita eri medioissa. "Suomenkielinen rock pelastuu jokaisena vuotena, jona yksikin Auran tasoinen kappale näkee päivänvalon." -Soundi 5/2014. Modernistit ovat ahkerasti keikkaileva bändi ja ovat uransa aikana tehneet jo noin sata keikkaa. Modernistit käyttää häikäilemättömästi hyväkseen rockin perinteitä, mutta onnistuu luomaan niistä helposti tunnistettavan oman soundinsa. Yhtyettä on verrattu niin Don Huonoihin ja Zen Cafeen kuin Oasikseen ja The Whohun. Modernistien seuraava albumi ilmestyy syksyllä 2015. Liput 5€, ennakkoliput myy LIVETO.FI tästä linkistä!

Pe 16.10.2015
MARTTI SERVO & NAPANDER
Satoja ja taas satoja keikkoja historiansa aikana ympäri Suomen tehnyt Martti Servo & Napander on valloittanut ihailijajoukkonsa oivaltavaa huumoria ja lämminhenkistä lyriikkaa sisältävällä musiikillaan. Martti Servo & Napanderin musiikissa yhdistyvät Junnu Vainion herkkä lyriikka, Irwin Goodmanin repivä kantaaottavuus, Martti Huuhaa Innasen ironinen huumori ja Arttu Suuntalan vanha humppaperinne. Juuri tämä tekee yhtyeestä erikoislaatuisen, ainutkertaisen ja jäljittelemättömän suomalaisessa musiikkielämässä. Yhtyeen soundi on omaperäinen, ja sen musiikki on helposti korvaan tarttuvaa vaikkakin samaan aikaan lukuisia kerroksia oivaltavia yksityiskohtia sisältävää. Liput 10€, ennakkoliput myy LIVETO.FI tästä linkistä!

La 17.10.2015
SCANDINAVIAN MUSIC GROUP
Antti Lehtinen, Terhi Kokkonen, Tommi Saarikivi, ja Joel Melasniemi kävivät ensimmäiset keskustelut uuden yhtyeen perustamisesta alkutalvesta 2000, kun Ultra Bran lopettamisesta oli päätetty. Porvoon Karillo-studiossa käytiin jo Ultra Bran olemassaolon aikana pariin otteeseen, ja studiosta muodostui nopeasti SMG:n henkinen kotipesä, yhtyeen nimikin keksittiin yläkerran mökkikeittiössä nukkumaan mentäessä. Liput 16€, ennakkoliput myy LIVETO.FI tästä linkistä!

Pe 23.10.2015
SIMA
Turkulaisen tuottajakaksikko Siman debyyttialbumi “Tanssilattialla” ilmestyi elokuussa. ”Työstettiin albumi vähän erikoisella porukalla, joka todettiin super toimivaksi! Porukka koostuu siis 80-luvunkin läpi kolunneesta Hannu Korkeamäestä, noin 30 vuotta nuoremmasta tuottajalupauksesta Mikko Tiaisesta sekä tietysti meistä kahdesta.”
Sima on saanut jo hienosti radiosoittoa, päätyen myös kanavien soittolistoille. Liput 5€, ennakkoliput myy LIVETO.FI tästä linkistä!

La 24.10.2015
SC ZULIMANIT 25V:
SAVO
SC Zulimanit juhlii 25-vuotista taivaltaan. Illan rytmit tarjoilee 26-vuotias Savo. Liput 5€, myydään vain ovelta, ei varauksia!

Pe 30.10.2015
ENTWINE
Entwinen seitsemäs albumi julkaistaan 2. lokakuuta. Chaotic Nation -levy edustaa bändin tähän asti monipuolisinta antia, ja myös itse yhtyeen sisällä kehutaan piilevän aivan uutta draivia. Liput 5€, ennakkoliput myy LIVETO.FI tästä linkistä!

La 31.10.2015
BARBE-Q-BARBIES
THE RUFFES
Helsinkiläinen rock-yhtye Barbe-Q-Barbies on valloittanut rock-kansaa yli kymmenvuotisen historiansa aikana julkaisemalla kaksi studioalbumia ja esiintymällä ahkerasti kotimaassa ja ulkomailla. Syksyllä 2015 ilmestyy yhtyeen kolmas albumi (SOF / Sony). Yhtyeen kokoonpano on Niki Rock (laulu), Kaisa Karjalainen (kitarat, taustalaulu), Ekkis Laine (kitarat), Minttu Muranen (basso) ja Niina Klemetti (rummut, taustalaulu). Liput 6€, ennakkoliput myy LIVETO.FI tästä linkistä!

Ti 3.11.2015
RIKUN JA RÖLLIN FREESTYLETIISTAI feat ALAMAA
Perinteiseen tyyliin kaikille avoin open mic. Osallistujat perinteiseen tyyliin myös palkitaan mikissä käymisestä. MC Niko Nova juontaa ja DJ:t KK & RR huolehtivat levymusiikista. Vapaa pääsy!

Ke 4.11.2015
SULFERDUST
PERPETUAL RAGE
Vuonna 2012 perustettu imatralais-helsinkiläinen Sulferdust ammentaa vaikutteita musiikkiinsa progesta ja metallista sekä bluesista ja myös popimmasta osastosta. Bändi keikkailee ahkerasti ja julkaisi tänä kesänä toisen singlensä 'Preaching the End of Your War'. Perpetual Rage on kovaa ja raskasta rockia Kuopiosta. Vapaa pääsy!

To 5.11.2015
THE WILLIE'S TROUBLES
Rock´a´billy and Rock´n´roll band plays Elvis. Liput 5€, ennakkoliput myy LIVETO.FI tästä linkistä!

Pe 6.11.2015
TERVEET KÄDET
APPENDIX
ARMAS HUUTAMO
The Legend started over 30 years ago in Tornio (a small town in northern Finland), when Läjä (the only original member since then) formed a Discharge-influenced hardcore band with a few friends of his. The music they played was very unusual at the time in Finland, and so was their name, Terveet Kädet, which could be translated as ‘Healthy Hands’. Liput 10€, ennakkoliput myy LIVETO.FI tästä linkistä!

La 7.11.2015
TCT
Parikymppiset T.L, Comeetta ja Tiahu ovat tehneet musaa yhdessä jo pitkään ja ilahduttaneet nuorta yleisöä hillittömillä keikoillaan kautta maan. TCT:n iloiselle ja vauhdikkaalle meiningille on vaikea löytää suomalaista esikuvaa ja siksi oma musiikkityyli on nimetty party hopiksi. Genreen sisältyy hyväntuulinen hölmöys, häpeilemätön hauskanpito ja rento asenne kaikkeen tekemiseen. Liput 5€, ennakkoliput myy LIVETO.FI tästä linkistä!

Ti 10.11.2015
HENRY'S OPEN STAGE
Himottaisko päästä soittamaan Henkan legendaariselle stagelle? No ala tulla, nyt se mahdollista! Voit ottaa omia soittimia tai soittokavereita mukaan mutta ei oo pakko koska meiltä löytyy molempia. Voit tulla myös vaikka koko bändillä. Homma toimii niin että ilmoittaudut paikan päällä jamipäällikkö Väliaholle ja hän arpoo esiintymisvuorot. Esiintymisestä saattaa myös saada jonkin pienen palkinnon! Vapaa pääsy!

Pe 27.11.2015
PARIISIN KEVÄT
Pariisin Kevät julkaisi 24.4.2015 viidennen albuminsa nimeltään Musta laatikko. Albumin ovat tuottaneet Arto Tuunela ja Artturi Taira. ”Musta Laatikko. Joku väitti, että me ollaan kasvettu aikuisiksi tällä levyllä. Pitää paikkansa. Me ei olla mitään teinejä enää. Ja me tehtiin kymmenen timanttista biisiä, jotka on mun mielestä parasta Pariisin Kevättä koskaan. Saako omia biisejä kehua näin? Tekee mieli.” – Arto Tuunela
Liput 13€, ennakkoliput myy LIVETO.FI tästä linkistä!

Ke 2.12.2015
JUHA TAPIO
Juha Tapio julkaisee perjantaina 14.8. ensimmäisen singlen tulevalta albumiltaan Sinun vuorosi loistaa enteilee lokakuun alussa ilmestyvää albumia. Uudella singlellä vierailee myös Michael Monroe. Jättiyleisöille koko kesän esiintynyt Juha Tapio valmistelee parhaillaan uutta studioalbumia. Tuplaplatinaa myynyt Lapislatsulia ilmestyi kaksi vuotta sitten. Heinäkuussa tuottaja Eppu Kososen johdolla alkaneet äänitykset ovat edenneet jo niin pitkälle, että perjantaina 14.8. julkaistaan albumin ensimmäinen single Sinun vuorosi loistaa. Myös tulevan levyn nimi on sama ja se ilmestyy 9.10.2015. Liput 23€, ennakkoliput myy LIVETO.FI tästä linkistä!

Pe 4.12.2015
SATELLITE STORIES
Liput 10€, ennakkoliput myy LIVETO.FI tästä linkistä!

Pe 18.12.2015
DIABLO
Metalliyhtye Diablo julkaisee uuden albumin seitsemän vuoden tauon jälkeen. 18. syyskuuta julkaistava Silvër Horizon on Pohjois-Pohjanmaalta lähtöisin olevan bändin kuudes albumi. ”Levyn konsepti on repäisty tieteiskirjallisuudesta. Tarkemmin v.1956 julkaistusta runoelmamuotoisesta tieteiskertomuksesta nimeltään Aniara, mihin "Silver Horizon" löyhästi pohjautuu. Kaikki kappaleet on sävelletty ja sanoitettu levylle suoraan määrättyyn järjestykseen, joten savotta ei ollut ihan sieltä helpoimmasta päästä. Draaman kaarta kun joutuu miettimään myös musiikin dynamiikan kautta”, laulaja-kitaristi Rainer Nygård kuvailee. Liput 14€, ennakkoliput myy LIVETO.FI tästä linkistä!Kuopio
Helsinki
Tampere
Tekniikka
showtime