yla
header
banner
oikea
La 4.7.2015
HENRY'S PUB OPEN-PALKINTOJENJAKO
Henry's Pub Open-golfturnauksen palkintojenjako. Tilaisuudessa on jaossa runsaasti arvonta palkintoja jotka arvotaan vain paikalla olevien kilpailijoiden kesken. Vapaa pääsy!

Ti 7.7.2015
RIKUN JA RÖLLIN FREESTYLETIISTAI feat MC TONI
Freestyletiistaille saapuu vieraaksi tuorein RapSM voittaja MC Toni. Juontajana ja isäntänä MC Rölli aka Röle aka MC Niko Nova. DJ:t KK ja RR soittavat musiikkia pilkkuun asti. Vapaa pääsy!

To 9.7.2015
BEN GRANFELT BAND
BGB plays rock music with a twist of blues-heavy-groovy jamming and it just can´t get much better than this. Tämän tapahtuman liput saat kätevästi meiliin tai puhelimeen Tiketistä. Liput 10€ (Tiketistä toimituskuluineen 11,50€).

Pe 10.7.2015
HOLE IN THE HEAD
THE SHRIEKS
Hole in the Head 2015 is about to bring you the most primitive, original and organic roots rock´n´roll played alive right into your face. We don´t care what is happening in the scene, we have got the songs that no-one else has. We have the rhythm, we have the crazy knock out action! The Shrieks on riehakas ja räyhäkäs neljän helsinkiläismimmin psychobillybändi. The Shrieksin biiseissä syödään sydämiä, ulvotaan kuuta ja lemmitään zombeja, ja gimmojen keikoilla läskibasso läiskyy kilpaa korkojen kopinan kanssa. Kun nämä daamit hyppäävät lavalle, flattopit tutisevat ja hameiden halkiot naukuvat. Liput 5€

La 11.7.2015
KIME 4 KIDS, Kimmo Timonen Charity Golfin palkintojenjako ja jatkobileet!
Kutsuvierastilaisuus klo 21-23, sen jälkeen kaikille vapaa pääsy ja tanssit käyntiin!

Ke 15.7.2015
EGOKILLS
Maailman hipeimmäksi tuplabasaribändiksi tituleerattu tamperelainen Egokills naittaa ennakkoluulottomasti yhteen raskaat riffit, tarttuvat kertosäkeet ja kauniit melodiat. Kokeneet soittajat herättävät sävelet henkiin, oli sitten kyseessä raskas mäiske, tiukka tikkaus tai hypnoottinen fiilistely. Vapaa pääsy!

To 16.7.2015
KUOPIO ROCKCOCK-ennakkoklubi:
OLAVI UUSIVIRTA
Olavi Uusivirta on suomalainen muusikko, laulaja ja näyttelijä. Hänen tunnettuja kappaleitaan ovat muun muassa ”Me ei kuolla koskaan”, ”On niin helppoo olla onnellinen”, ”Raivo härkä”, ”Salmisaaren Salome”, ”Ukonlintu ja virvaliekki”, ”Nukketalo palaa”, ”Tiet etäisyyksiin” sekä Anna Järvisen kanssa levytetty duetto ”Nuori ja kaunis”. Tämän tapahtuman liput saat kätevästi meiliin tai puhelimeen Tiketistä. Liput 12€ (Tiketistä toimituskuluineen 13,50€).

Pe 17.7.2015
JUUSTOPÄÄÄT
Juustopäät oli yksi 1990-luvun suosituimpia punk-popyhtyeistä Suomessa. Juustopäät myi yli 40 000 levyä ja soitti suurimpien festivaalien, kuten silloisen Rantarockin, päälavoilla. Tämän tapahtuman liput saat kätevästi meiliin tai puhelimeen Tiketistä. Liput 10€ (Tiketistä toimituskuluineen 11,50€).

La 18.7.2015
INKVISITOR
VOARA
INKVISITOR is Thrash Metal from Jyväskylä, FI. Debut album Doctrine of Damnation out in August 2015! Voaran musiikki vaihtelee tunnelmallisista väliosioista brutaaleihin metallitykityksiin, eteerisillä koskettimilla höystettynä, mieleenpainuvia melodioita unohtamatta sekä erilaisia keinoja kaihtamatta. Vapaa pääsy!

To 23.7.2015
JOOSUA
Joosua liikkuu mielentiloissa. Niissä mielentiloissa kun valmiit ja kovat sanat eivät enää riitä kuvailemaan mitään ympärillämme. Viiden ihmisen muodostama kollektiivi flirttailee indiepoprockin ja folkin suuntaan. Joosua debyyttialbumi julkaistiin helmikuussa. Liput 5€

Pe 24.7.2015
THERMATE
FUBEAR
Thermaten raskas rock ottaa vaikutteensa muun muassa stonerista, progesta ja metallista. Fubear is about heavy alternative fuzz rock n' roll. Vapaa pääsy!

Ti 28.7.2015
KUOPIO ROCKCOCK-festarijamit
Himottaisko päästä soittamaan Henkan legendaariselle stagelle? No ala tulla, nyt se mahdollista! Voit ottaa omia soittimia tai soittokavereita mukaan mutta ei oo pakko koska meiltä löytyy molempia. Voit tulla myös vaikka koko bändillä. Homma toimii niin että ilmoittaudut paikan päällä jamipäällikkö Väliaholle ja hän arpoo esiintymisvuorot. Esiintymisestä saattaa myös saada jonkin pienen palkinnon! Tästä on mukava aloittaa festariviikko! Vapaa pääsy!

To 30.7.2015
KUOPIO ROCKCOCK-festariklubi:
NO SECOND THOUGHT
UNBORN GENERATION
CUT TO FIT
JÄLKIABORTTI
Se on sitä corea nyt perkule! Laatutavaraa tarjolla Porista, Lahdesta, Jyväskylästä ja tietty Kuopiosta. Kannattaa saapua pittailun maakuntamatkalle ottamaan pienet alkuhiet ennen päätapahtumaa! Liput 5e

Pe 31.7.2015
KUOPIO ROCKCOCK-festariklubi:
FEAR OF DOMINATION
WHISPERED
HAUTAJAISYÖ
Metallimiehien tarjoama pikkuhalloween luvassa! Perjantaina hyvän mäiskeen lisäksi nähdään vahvaa, visuaalista sekä tunteikasta showta illan esiintyjiltä. Matkaamme Iisalmen kautta Japaniin ja lopulta post-apokalyptiseen rinnakkaistodellisuuteen. Näistä iltamista et poistu ilman pientä jälkihymistelyä. Tämän tapahtuman liput saat kätevästi meiliin tai puhelimeen Tiketistä. Liput 6€ (Tiketistä toimituskuluineen 7,50€).

*********************************************************
Kuopiosta tulee tänä päivänä niin paljon ja niin tasokasta musiikkia että me Henkassa päätettiin pyhittää tänä vuonna tammikuun lisäksi myös koko elokuu pelkästään paikalliselle musiikille. Tästäpä lähtee, olkaa hyvät:

*********************************************************

La 1.8.2015
KUOPIO ROCKCOCK-festariklubi:
HASTA LA VISTA SOCIAL CLUB
FUKUSHIMA GAMBLERS
RETARDS ON THE RUN
Alueelliset keikat alkavat elokuun kunniaksi! Perinteeksi muodostuneet rokimmat punkkibileet hoidellaan sulassa sovussa kaistapäärockin kautta perinteisempää punkkia kohden ja aina yhtä valovoimaiseen Kiuruveden ylpeyteen, Hasta la Vista Social Clubiin! Tämän tapahtuman liput saat kätevästi meiliin tai puhelimeen Tiketistä. Liput 6€ (Tiketistä toimituskuluineen 7,50€).

Su 2.8.2015
KUOPIO ROCKCOCK-festariklubi:
DJ TOXIC GREEN
PROJECT SILENCE
Sunnuntaihan se sieltä saapuu ja festarinjälkeiset vaivaa. Millä täyttää kehoon jäänyttä tyhjyyttä? Vaivaan on olemassa lääke, joista ensimmäisen osan tarjoaa konepitoisempaa, raskaampaa musiikkia esittävä Project Silence. Lopulta otetaan kevyet lopputamppaukset paikallisen DJ Toxic Greenin toimesta, niin nukuttaa paremmin aamuyöllä kotiin mennessä. Vapaa pääsy

Ke 5.8.2015
DEFY THE EXILE
EMBRACE THE ABANDONED
SORROW BLINDS MY EYES
Defy the Exile on kuopiolainen metallibändi, joka on perustettu kesällä 2013. Embrace The Abandoned has been offering modern metal, based on melodic guitars and versatile vocals since 2012. The band's origins lay in Kuopio, Finland. Sorrow Blinds My Eyes is a melodic metalcore/alternative hardcore band formed in Iisalmi, Finland in late 2008. Vapaa pääsy!

To 6.8.2015
KAKS MARJAA
Pintaa syvemmälle luotaavaa räppiä Kuopiosta/Joensuusta. Mr. Jones + Rontti. Mitä erilaisemmat, sitä samanlaisemmat. Vapaa pääsy!

Pe 7.8.2015
ROSY DREAM
RAUTALINTU
Vuonna 1994 oli death metallia ja grungea. Jos ei närästänyt tai masentanut, niin voi "nauttia" kotimaisesta Ressu Redfordista tai Neon 2:sta. Rosy Dreamin pojat eivät nauttineet vaan perustivat epämuodikkaasti rock- bändin ja vieläpä Glam- rock bändin asian alleviivaamiseksi. Rautalintu on Kuopiolaislähtöinen, monimuotoista rokkia Suomeksi esittävä kokoonpano. Yhtye julkaisi debyyttinsä syksyllä 2014 ja on parhaillaan työstämässä uutta julkaisua, joka kantaa työnimeä Lääkkeet. Lääkkeet tullaan julkaisemaan myöhemmin vuonna 2015. Vapaa pääsy!

Ke 12.8.2015
BABYLONE
REUNITED
Babylone syntyi kuin huomaamatta pohjoissavolaisen kaveripiirin keskuudessa soittohalujen jo pitkään kyettyä mielessä. Aluksi nimeämätön, vielä soundiaan hakeva yhtye soitti covereita muun muassa Hellacoptersilta, J. Karjalaiselta ja Bob Marleylta. Lopulta eräs hääkeikka kesällä 2014 punoi lankoja yhteen vakiinnuttaen kokoonpanoa sekä viitoittaen yhtyeen tulevaa suuntaa. ReUnited on kuopiolainen viisi-henkinen, tyyliltään Alternative-rokkia soittava poppoo. Bändin pojat on soittaneet aiemmin yhteisissä kokoonpanoissa ristiin rastiin ja siitä muodostui "uudelleenyhtyneet". Vapaa pääsy!

Pe 14.8.2015
SHADE EMPIRE
SATURNIAN MIST
LANTERN
Formed in Kuopio Finland 1999, Shade Empire has developed its own genre. Saturnian Mist is occult black metal band emerging from Tampere, Finland. LANTERN was formed in summer 2007 by Cruciatus, in the eve of Cacodaemon's death. Tämän tapahtuman liput saat kätevästi meiliin tai puhelimeen Tiketistä. Liput 8€ (Tiketistä toimituskuluineen 9,50€).

La 19.9.2015
THE FLAMING SIDEBURNS
The Flaming Sideburns tekee syksyllä 20v- juhlakiertueen. Kiertueesta tiedotetaan lisää myöhemmin. Liput 11€, ennakkoliput myy LIVETO.FI tästä linkistä!

La 26.9.2015
TURMION KÄTILÖT
Kuopiolainen diskometalliyhtye Turmion Kätilöt julkaisee 11.9.2015 järjestyksessään kuudennen studioalbuminsa. Levy on nimeltänsä Diskovibrator ja yhtye lupaa levyn sisältävän taas jotain aivan uutta ja odottamatonta tanssimateriaalia. Julkaisun jälkeen Turmion Kätilöt lähtee koko maan kattavalle kiertueelle joka kestää aina vuoden loppuun saakka. Liput 17€, ennakkoliput myy LIVETO.FI tästä linkistä!

Pe 4.12.2015
SATELLITE STORIES
Liput 10€, ennakkoliput myy LIVETO.FI tästä linkistä!

Pe 18.12.2015
DIABLO
Äijämetallin luojana tunnettu ja tiukan live-bändin kannukset ansainnut Diablo ei seuraa esikuviaan (Death, Testament etc.) vaan kulkee omia polkujaan. Joukkiota johtaa laulaja Rainer Nygård (alias Sir Rainier), jonka äänelle ei löydy vertaista näiltä leveyspiireiltä. Alusta lähtien omia polkujaan kulkenut ryhmä on tunnettu matalasta soundivireestä. Nerokkaista riffeistä, koukuista ja ylipäätään erilaisista sovitusratkaisuista oman uniikin leimansa ansainnut ryhmä on yksi arvostetuimmista kokoonpanoistaan alallaan. Liput 14€, ennakkoliput myy LIVETO.FI tästä linkistä!Kuopio
Helsinki
Tampere
Tekniikka
showtime