yla
header
banner
oikea
Pe 25.5.2018
KORVABOOSTI-FESTIVAALI: TOMMISHOCK, ARE & KRISO, JASA & IMMEINEN
KorvaBoosti-festivaali Kuopio ottaa perinteisesti haltuun Kauppakadun 4 parasta bailupaikkaa toukokuun lopulla! Tommishock on tehnyt pitkän ja menestyksekkään uran suomalaisen rap-musiikin parissa. Hän on julkaissut yli vuosikymmenen ajan omaa musiikkiaan niin englanniksi kuin suomeksikin, ollut perustamassa Suomen albumilistan kärkisijallakin viihtynyttä Ruger Hauer -yhtyettä, voittanut räpin Suomen mestaruuden ja kaiken tämän päälle tunnetaan vielä ylivoimaisena studiovelhona (työskennellen satojen levytyksien jälkiviimeistelyssä).
Are & Kriso on kahden miehen keikkakokoonpano, joka on tehnyt musiikkia yhdessä ja erikseen noin kymmenen vuoden ajan. Live koostuu pääasiassa molempien soolotuotannosta, jonka aiheet pyörivät jossain uunipitsojen tuunauksen ja maailmanlopun visioiden välillä, höystettynä 1990-luvun alun estetiikalla, kuten hakulaitteilla ja Polo Sport -paidoilla. Omien keikkojen lisäksi, on Aren voinut nähdä esiintymässä yhdessä Stepan ja Joku Roti Mafian kanssa, kun taas Krison on saattanut todistaa Jodarokin sekä muiden Meiän Musiikin artistien kera.
Energisestä esiintymisestä tunnettu kuopiolainen kakikko venyttää rajoja vahvasti Savoon päin, eli vastuu siirtyy kuulijalle. Ja Kuulija voi tämän ysärihenkisen räpin myötä siirtyä sujuvasti vappaalle! Tai jopa viihteelle.
LIPUT ENNAKKOON 10€ / OVELTA 12€

La 26.5.2018
KORVABOOSTI-FESTIVAALI: EEVIL STÖÖ, PIJALL
KorvaBoosti-festivaali Kuopio ottaa perinteisesti haltuun Kauppakadun 4 parasta bailupaikkaa toukokuun lopulla! Ennen keikkoja ja niitten jälkeenkin bileistä vastaa DJR1. Illan live-osuuden aloittaa suomalaisen räpin todellinen pioneeri, Ceebrolistics kokoonpanostakin tuttu Pijall. Tämän jälkeen vastapainon Pijallin tunnelmoinnille antaa Eevil Stöö. Eevil Stöö on Suomen tunnetuin bassobaritoni ja jäisin alamäkihiihtäjä. Suomiräpin renessanssimies, salatieteilijä ja lyyrikko omaa maan lojaaleimman asiakaskunnan, josta kertovat loppuunmyydyt salit ja hattutemppu Suomen virallisen listan ykkösenä. Illan avaa legendaarisen kotimaisen hip hop -yhtye Ceebrolisticsin riveistäkin tunnettu Pijall, joka teki alkuvuodesta näyttävän paluun Monsp Recordsin julkaisemalla tupla-albumilla. Eikä julkaisut tähän lopu. 25.5. tulossa ulos uusin albumi Jaguar, joka on jo kolmas albumi puolen vuoden sisään!
LIPUT ENNAKKOON 10€ / OVELTA 12€

Ke 30.5.2018
HENRY'S PUBIN JA KUOPIO ROCKCOCKIN BÄNDISKABA - KARSINTA 4/5
Henry's Pub ja Kuopio Rockcock järjestävät yhdessä bändikisan jolla kaivellaan kuopiolaisista autotalleista ja treenikämpistä se tämän hetken taitavin savolainen aloitteleva yhtye tai artisti soittamaan festareille. Kisassa etsitään festareille paikallista lahjakkuutta musiikin tyyliin katsomatta eli olet sitten räppäri, poppari tai rokkari niin eikun hakemusta rustaamaan! Henry's pubissa järjestettäviin livekarsintoihin yhtyeet valitsee arvovaltainen raati hakemusten perusteella. Karsintoja järjestetään kevään aikana 5 kpl. Jokaisesta karsinnasta voittaja pääsee Pe 6.7. järjestettävään finaaliin jossa kaikki osallistujat palkitaan ja voittaja pääsee soittamaan festarilavalle tämän vuoden Rockcockiin.

Vapaamuotoisia hakemuksia otetaan vastaan osoitteessa:
henryspubkpo@gmail.com

Kerro hakemuksessa bändistäsi lyhyesti ja laita mukaan linkkejä ääninäytteisiin, ei liitetiedostoja. Hakemuksia otetaan vastaan toukokuun loppuun saakka.
VAPAA PÄÄSY!

Pe 1.6.2018
GASELLIT
Gasellit on melodisen ja modernin rytmimusiikin sekä underground-räpin suorapuheisuuden yhdistelmällään ollut edelläkävijä, jonka musiikki soi niin valtavirran radioasemilla kuin vaihtoehtoisemmilla klubeillakin. Yhtye on noussut ryminällä Suomiräpin kärkinimien joukkoon, josta osoituksena on kappaleiden yli 30 miljoonaa toistoa suoratoistopalvelu Spotifyssa sekä ehdokkuudet vuoden yhtye ja vuoden hiphop -kategorioissa Emma Gaalassa vuonna 2018.

Gaselleiden live-esiintymiset ovat kuin Suomen kesä parhaimmillaan. Arvaamattomia ja bipolaarisia – toisaalta herkkiä, toisaalta ihan älyttömiä.
LIPUT 10€ ENNAKKOON, 12€ OVELTA

La 2.6.2018
BAND OF SHYSTERS, 7 STOUT CLAN
8-henkinen, kuopiolainen rähinäremmi Band of Shysters esittää Pogues-yhtyeeltä ja Flogging Mollyltä vaikutteensa ammentavaa irlantilaista folkpunkkia. Tämä aito savolainen - jo vuodesta 2006 operoinut - irkkubändi johdattaa sinut syvälle kelttimusiikin syvimpään olemukseen ja pian jo huomaat, kuinka pienet vihreät miehet valtaavat sielusi ja loputon viskin ja oluen virta ottaa ruumiisi haltuun.

7 Stout Clan on vuonna 2008 perustettu viisihenkinen irkkupunkkia soittava yhtye. Oluen ja viskin katkuisen musiikkinsa kiltteihin sonnustautunut bändi tislaa yhdistämällä mm. säkkipillit, banjot, mandoliinin ja tinapillit perinteiseen punk-trioon. Klaani on perustamisestaan asti niittänyt mainetta raivoisan hyvänä live-bändinä, ja vuosien mittaan instrumenttivalikoima on kasvanut, soitto tiukentunut entisestään ja sävellysmateriaali saanut lisää vaikutteita esimerkiksi perinteisestä kansanmusiikista ja metallista, punkin monia muotoja unohtamatta. Keikoilla kuullaan myös valittuja paloja irkkupunkin suurnimiltä kuten Flogging Molly, The Pogues, Dropkick Murphys ja The Real McKenzies.
LIPUT 7€

Ke 6.6.2018
FREESTYLE OR DIE
Freestyle Or Die on vapaan mikin ilta räppäreille ja räpistä kiinnostuneille. Mikki on avoin kokeneille ja kokemattomille. Osallistuminen ei vaadi ilmoittaumista ja jokainen osallistuja palkitaan.
MC Niko Nova isännöi iltaa ja DJ:t RR & Hauta huolehtivat musiikista ja taustoista.
Ovet aukeaa klo 21 ja open mic alkaa klo 22.
VAPAA PÄÄSY!

To 7.6.2018
KUOPION KOMEDIAFESTIVAALI: Tomi Haustola, Ali Jahangiri, Niko Kivelä
Kesto: 1 h 30 min
LIPUT 16€ (Opiskelijat, työttömät, varusmiehet, eläkeläiset 10€)
Huom. Liput osoitteesta www.komediafestivaali.fi

Pe 8.6.2018
KUOPION KOMEDIAFESTIVAALI: Zaani, Robert Pettersson, Paul Westlake, André Wickström, Sami Hedberg
Kesto: 2h
Esityskieli: Suomi
LIPUT 24€
Huom. Liput osoitteesta www.komediafestivaali.fi

La 9.6.2018
KUOPION KOMEDIAFESTIVAALI - IMPROKLUBI: BIISILISTAT: Heikki Vilja, Teemu Vesterinen, Jaakko Saariluoma,
Jussi Simola, Fathi Ahmed, Johanna Tohni - Liput 24€

Henry’s Pubin takahuoneesta löytyy liuta vanhoja sekä uusia biisilistoja. Ammattikoomikot luovat biisilistoista naurettavan improklubin. Mikä olisikaan parempaa kuin nousta lavalle ja saada käteensä Turmion Kätilön biisilistan vuodelta 2004. Tule katsomaan kenen kasetti kestää parhaiten ja kuka saa kovimmat naurut aikaan. Kesto 1h 30 - 1h 45 min. Esityskieli Suomi.
LIPUT 24€
Huom. Liput osoitteesta www.komediafestivaali.fi

Pe 15.6.2018
FREERAP
Improvisoidun Freerap-show’n tähtinä loistavat erittäin ansioituneet Suomen kärkipään räppärit. Tajunnanräjäyttävää freestyle-riimittelyä, todistetusti Suomen parasta beatboxia ja mukaansa tempaavia rytmejä tarjoilevat: Räpin suomenmestari Solonen, Jodarok (Kemmuru & Aivovuoto), DJ XMies, Loost Koos -yhtyeen MC Särre sekä kaksinkertainen beatboxin suomenmestari Kosola. Tämä täytyy kokea!
LIPUT: Ennakkoon 11€ (Liveto), Ovelta 13€

La 16.6.2018
YOUNGHEARTED
Suomipop-folkin uuden aallon edustajiin kuuluva Younghearted kolmikko on tullut suurelle yleisölle tutuksi klassisista rakkauslauluistaan ja hyvän tuulisista konserteistaan. Trion musiikki kantautuu suorista teksteistä, akustisesta soittamisesta, sekä lauluista vastaavan Reetan taitavasta tulkinnasta.

Keväällä 2016 yhtye julkaisi Nuorisydän-debyyttialbuminsa joka myi myöhemmin kultaa saman vuoden syksyllä. Koko ajan ahkerasti keikkaillut ja live-esiintymisestä paljon kiitosta saanut Younghearted alkoi vetämään ihmisiä yhä enemmän keikkalavoille ympäri Suomea. Kesällä 2017 trio esiintyi Provinssissa sekä Ilosaaressa, ruuhkauttaen kokonaan lava-alueet.
2017 syyskuussa julkaistiin single Vaikeeta. Kappale nousi heti ilmestymisensä jälkeen Spotifyn 20. kuunnelluimmaksi Suomessa ja sai lämpimän vastaanoton pitkän julkaisutauon jälkeen.
Bändi keikkaili harvakseltaan talven 2017-2018 ja keskittyi säveltämään uusia biisejä. Talven studiosessioista on nyt julkaistu ensimmäinen single Beijos (portugalia ja tarkoittaa pusuja), joka on täydellistä soundtrackiä kesän hitaisiin viikonloppuaamuihin ja lämpimiin kesäiltojen auringonlaskuihin.
LIPUT 12€

Ke 20.6.2018
MUSTA JUHANNUS: Dj Kane & Dj Nuclear Puppy
Parhaat metalli- ja rockhitit vuosien takaa Kuopion omien poikien soittamana - tätä show:ta ei kannata missata! Takavuosien black metal-piirien suuruus Kane tekee debyytin levylautasten takana. Miehen laukusta löytyy kuulemma sellasia helmiä, että kaikki luurangot päästetään kaapista ulos. Aisaparina Henkan kultasormi, aliaksenaan Nuclear Puppy.
VAPAA PÄÄSY!

To 21.6.2018
HENRY'S HOUSE PARTY
Ei tätä voi oikein sanoin selittää. Tule paikan päälle ja koe kotibileet baarissa. Täällä on lähes kaikkea, mitä et ikinä odottanut.
VAPAA PÄÄSY!

Pe 22.6.2018 - La 23.6.2018 SULJETTU!
Henkan väki jussin vietossa! Keskiviikkona jatketaan! Bar Nousu sekä Ale Pupi palvelevat!Kuopio
Helsinki
Tampere
Tekniikka
showtime