yla
header
banner
oikea
Ma 5.12.2016
HENRY'S DISCO INFERNO EXTRAVAGANZA klo 22-04
Tänään ei jäädä vatuloimaan kotisohville, kun Henry´s Disco Inferno Extravaganza valtaa jälleen Henry's Pubin! Musiikista vastaa MC Motherfunker -salanimen alla operoiva DJ-jumala, joka pitää huolen siitä että levylautaset pyörivät ja tanssijalat tamppaavat aina yön pikkutunneille saakka! Vapaa pääsy!

Ti 6.12.2016
FREESTYLETIISTAI feat. SOLONEN
Freestyletiistaille vieraaksi tulee SOLONEN. Muun muassa YleX:n Lyömättömät-ohjelmasta tunnettu Solonen on voittanut myös Rap Suomen mestaruuden vuonna 2002. Ohjelmassa kaikille avoin open mic, johon osallistuvat henkilöt palkitaan. Kaikki. MC Niko Nova juontaa ja levyissä DJ RR. Vapaa pääsy!

Ke 7.12.2016
LICUATION
BOWDEN ROAD
LICUATION on nuorista miehistä koostuva Death/Thrash metallia soittava bändi. Tykkäämme moottorisaha-kitarasoundeista, blast beatista, kolisevasta bassosta ja ärjyvästä vokalisoinnista. Bowden Road is fast rock from Kuopio, Finland! Vapaa pääsy.

To 8.12.2016
LUMIT SHOWBAND
Kuopion Taidelukio Lumitin showband on 12-henkinen bändi jonka käsittelyssä taipuu niin vanhempi soul ja r'n'b kuin modernimpikin groovemusiikki. Ryhmä koostuu taitavista nuorista muusikoista joiden keikoilla on huippumeininki. Kannattaa tulla kuulolle. Vapaa pääsy!

Pe 9.12.2016
RECKLESS LOVE
Hyväntuulisen hardrockin lähettiläs Reckless Love julkaisi 4. maaliskuuta neljännen albuminsa, InVader. Albumi julkaistaan Suomen lisäksi Iso-Britanniassa, Yhdysvalloissa, Saksassa, Ruotsissa ja Benelux-maissa. Pepe Reckless kuvailee InVaderia bändin uran rohkeimmaksi ja monipuolisimmaksi kokonaisuudeksi, vaikka sen eteen jouduttiinkin vuodattamaan verta, hikeä ja kyyneleitä.

 Liput 15€, ennakkoliput myy LIVETO.FI tästä linkistä!

La 10.12.2016
MC RAAKA PEEN YSÄRIDISE
Säälimätön ysäridisko tinkimättömään hintaan (ilimasta hupia)! Levyt ja reidet on kiillotettu. Enää meiltä puuttuu vain sinä! Tuu! Cheek tulis jos joutais. Vapaa pääsy!

Ke 14.12.2016
DYNAZTY (SWE)
NUBIAN ROSE (SWE)
WAKE THE NATIONS (FIN)
Ruotsalaisilla on ollut jo Abban ajoista lähtien käsittämätön melodiantaju. Myös hard rockia soittava Dynazty on aina ymmärtänyt melodisuuden tärkeyden musiikissa. Yhtyeen viides kokopitkä on nimeltään “Titanic Mass”, ja se julkaistiin kotimaisen Spinefarm recordsin kautta. Albumi lähtee käyntiin “The Human Paradox” -nimisen kappaleen myötä. Kappale on melkoista melodisen hard rockin juhlaa: tässä ei paljon säästellä vaan lyödään tiskiin saman tien kovemman luokan esimerkki melodioiden käytöstä. Liput 15€, ennakkoliput myy LIVETO.FI tästä linkistä!

To 15.12.2016
CMX
Rockyhtye CMX tekee joulukuussa kahdeksan keikan kiertueen. Kuljettuja teitä, harvemmin kuultuja lauluja 2016 -kiertue nähdään Turussa, Helsingissä, Tampereella, Lappeenrannassa, Joensuussa, Kuopiossa, Oulussa sekä Jyväskylässä. Liput 20€, ennakkoliput myy LIVETO.FI tästä linkistä!

Pe 16.12.2016
PERTTI KURIKAN NIMIPÄIVÄT
ONGELMA
Pertti Kurikan Nimipäivät on vuonna 2009 perustettu punk-yhtye, joka on saanut alkunsa Lyhty ry:n järjestämässä kehitysvammaisille suunnatussa kulttuurityöpajassa. Bändin nokkamies Pertti Kurikka kirjoittaa bändin sanoitukset yhdessä Kari Aallon (laulu) kanssa, säveltää kappaleet ja soittaa kitaraa. Pertin ja Karin lisäksi bändiin kuuluu Sami Helle (basso) ja Toni Välitalo (rummut). Liput 10€, ennakkoliput myy LIVETO.FI tästä linkistä!
Tälle keikalle on tarjolla myös rajallinen erä Veikkauksen sponssaamia "Kaveri Mukaan"-lippuja joilla kirjaimellisesti pääsee kaveri ilmaiseksi mukaan keikalle. Klikkaa ohjeet alla olevasta linkistä!


La 17.12.2016
HENRY'S DISCO INFERNO EXTRAVAGANZA
Tänään ei jäädä vatuloimaan kotisohville, kun Henry´s Disco Inferno Extravaganza valtaa jälleen Henry's Pubin! Musiikista vastaa MC Motherfunker -salanimen alla operoiva DJ-jumala, joka pitää huolen siitä että levylautaset pyörivät ja tanssijalat tamppaavat aina yön pikkutunneille saakka! Vapaa pääsy!

La 24.12.2016
HENKAN JOULUAATTO klo 22-04
On taas tullut se aika kun kylänmiehet kokoontuvat ja ystävät ympäri Suomen saapuvat kotikonnuilleen joulun juhlintaan. Kinkut on mummolassa jo syöty ja on aika juhlia oikeasti. Lämmintä henkeä ja tanssin rytkettä, siitä on tämä ilta tehty. Tervetuloa ja hyvää Jouluaattoa!

Su 25.12.2016
HENKAN JOULUJUHLA klo 22-04
Joulu on taas, joulu on taas ja kattiloista on puurot syöty pois poikkeen. Henkan kattilat tarjoilee keittoa läpi pyhien joka ilta. Vapaa pääsy. Tervetuloa ja hyvää joulua!

Ma 26.12.2016
PECU CINNARIN MUISTOJAMIT klo 21-04
Pecun omasta toiveesta järjestämme kaikille läheisille, ystäville, tutuille ja faneille avoimet muistojuhlat. Illan aikana nostamme maljaa Suomen kaikkien aikojen kovimmalle heavyrumpalille, muistelemme menneitä ja soitamme sekä livenä että levyltä Pecun lempimusiikkia. Henry's Pubin house band tuo kaikki soittimet paikalle ja on valmiina myös soittamaan kanssasi. Voit toki tuoda omiakin soittimia. Ketään ei tietenkään pakoteta lavalle, mutta uskomme että soitto raikaa all night long! Illaksi valikoitui tapaninpäivä, koska juuri se oli se perinteinen päivä jolloin Tarot esiintyi lukuisia kertoja Kuopiossa. 26.12.2013 Henkassa oli myös viimeisin Tarotin keikka. Olette erittäin tervetulleita tähän tapahtumaan kunnioittamaan Pecun muistoa! Vapaa pääsy!

La 31.12.2016
HENKAN UUDENVUODEN VASTAANOTTO klo 22-04
Kiitoksia kaikille menneestä vuodesta. Kuluneen vuoden aikana meidän stagella nähtiin 333 yhtyettä tai artistia. Yritettiin parhaamme että tarjonnasta löytyisi jokaiselle jotakin. Ensi vuonna lupaamme silti yrittää entistäkin kovemmin. Hyvää uutta vuotta 2017! Vapaa pääsy!

SUPPORT YOUR LOCAL LIVE MUSIC! Tammikuu mennään taas puhtaasti paikallista musiikkia kunnioittaen. Henry’s Pub on aina ollut riippuvainen paikallisesta musiikista ja niin myös paikalliset yhtyeet Henkasta. Viime vuoden aikana Henkassa esiintyi 333 bändiä joista yli kolmasosa oli paikallisia. Kannustetaan siis koko tammikuun ajan porukalla kuopiolaisia bändejä kohti unelmiaan!

To 2.2.2017
S-TOOL
Sentencedin ja Poisonblackin keulakuvana tunnetun Ville Laihialan uusi yhtye S-TOOL tekee alkuvuodesta kahdeksan keikan mittaisen kiertueen Suomessa. Laihialan lisäksi yhtyeessä vaikuttavat rumpali Aksu Hanttu (mm. Entwine) sekä Lullacry -miehet Kimmo Hiltunen (basso) ja Sami Leppikangas (kitara). S-TOOL on tänä syksynä nauhoittanut ensi vuonna ilmestyvää debyyttialbumiaan Hollolan Petrax -studioilla. Tulevalta albumilta on tähän mennessä julkaistu kaksi singleä, ”Shovel Man” ja hienosti radiosoittoa saanut ”Your Despiser Vol. 1”. Ennakkoliput 8€, ennakkoliput myy LIVETO.FI tästä linkistä!

Ti 11.4.2017
AMARANTHE (SWE)
Huhtikuussa ruotsalaisorkesteri saapuu miellyttämään suomalaisia ystäviään livenä. Laaja Maximalism Finnish Tour 2017 alkaa Tampereelta, päättyy Lahteen ja käsittää yhteensä kahdeksan esiintymistä. Yhtye pitää hyvin tärkeänä, että se saa esiintyä Joensuun ja Kuopion kaltaisissa kaupungeissa; fanit kun ottivat Amaranthen omakseen kaikkialla Suomessa bändin uran varhaisessa vaiheessa. Ennakkoliput 22€, ennakkoliput myy LIVETO.FI tästä linkistä!Kuopio
Helsinki
Tampere
Tekniikka
showtime