yla
header
banner
oikea
To 23.10.2014
SMASH INTO PIECES (SWE)
BLIND CHANNEL
Ruotsalainen hardrock-yhtye Smash into Pieces lokakuussa Suomeen. Single Disaster Highway ilmestyy 22.10.2014. Talvella 2014 Suomessa kolme menestyksekästä keikkaa tehnyt Smash into Pieces palaa kesän jälkeen suomalaisille lavoille. Korkeaoktaanista hardrockia soittava ruotsalaisbändi esiintyy 22. lokakuuta Lahdessa ja seuraavina päivinä Kuopiossa, Helsingissä ja Tampereella. Smash Into Pieces julkaisi Unbreakable-debyyttinsä Ruotsissa syksyllä 2012. Sen jälkeen bändi on tehnyt sitä, mitä rockyhtyeen pitääkin: keikkaillut. Omien kiertueiden lisäksi Smash Into Pieces on nähty samoilla stageilla kuin esimerkiksi Mustasch, Dead by April, Twisted Sister ja Raised Fist. Talvella 2014 orkesteri lämmitteli Amaranthea Helsingissä ja Lahdessa. Smash Into Pieces valmistelee parasta aikaa seuraavaa albumiaan. We´re not Finnish(ed) Yet Tourilla soi lokakuun 22. päivänä julkaistava single Disaster Highway sekä muu uunituore musiikki. Smash Into Piecesin toinen pitkäsoitto ilmestyy tammikuussa 2015.. Liput 5€

Pe 24.10.2014
IRINA
Uuden levyn julkaisun jälkeen Irina starttaa myös pitkälle levynjulkaisukiertueelle loppuvuodeksi. Uudenlaisen aluevaltauksen ja kiertueen kynnyksellä, Irina kertoo odottavansa kiertuettakin enemmän kuin pitkään aikaan. Keikoilla Irina tulee esittämään uuden levyn kappaleita, mutta luonnollisesti myös omaa tuotantoaan. “Joissain vanhoissa kappaleissakin saattaa olla jotain uusia sovituksia”, Irina vihjaa ja jatkaa, että “pitkä päätyyn ja perään, kun kerran ollaan aloitettu. Vedetään sydämellä niin coverit kuin omatkin hitit”. Kiertuekokoonapanona Irinalla on vanha tuttu ryhmä, jonka kanssa hän on tiiviisti kiertänyt jo vuosia. Tämän tapahtuman liput saat kätevästi meiliin tai puhelimeen Tiketistä. Liput 15€ (Tiketistä toimituskuluineen 16,50€).

La 25.10.2014
Punkrock, Football & Beer:
RANGAISTUSPOTKU
OPEN FINGER IS A BROKEN FINGER
ULTRA BREWTALITY
Jalkapallon Veikkausliiga päättyy ja Henry's Pubissa soi Punkrock/Oi!. Liput 5€

Ke 29.10.2014
RÄJÄYTTÄJÄT
ASIO OTUS O.B.
KILJUSET
Räjäyttäjät räjäyttää! Tämä yksinkertainen lausahdus nousee yhdeksi 2000-luvun tarttuvimmista bändisloganeista ja kiteyttää samalla onnistuneesti, mistä jyväskyläläisessä, Hurriganesin nimeen vannovassa ”jytän menon” julistajassa on kysymys. Nyt ei hissutella. Liput 5€

To 30.10.2014
HANZEL UND GRETYL (USA)
FEAR OF DOMINATION
New Yorkissa vuonna 1993 sadusta karannut industrial metal duo Hanzel und Gretyl saapuu valloittamaan vuosien odottelun jälkeen suomalaisten sydämet. Hanzel und Gretyl on yksi genrensä erottuvimmista tekijöistä pienimuotoisen kokoonpanonsa sekä kielivalinnan pohjalta. Amerikkalaisista taustoista huolimatta valtaosa yhtyeen diskografiasta on vedetty rytmikkäästi saksaksi. Bändi on toiminut kiertuetukena mm. Marilyn Mansonille, Prongille, Rammsteinille, Ministrylle sekä Cradle of Filthille. Yhtyeen Euroopan-rundi yltää pitkästä aikaa Suomeen kolmen keikan verran. Yhtyettä lämmittelee kotimaassamme kevään aikana kohauttanut shock industrial metal -yhtye Fear of Domination. Fear of Domination istuu Hanzel und Gretylin kanssa lauteilla myös osalla Euroopan-keikoista. Tämän tapahtuman liput saat kätevästi meiliin tai puhelimeen Tiketistä. Liput 10€ (Tiketistä toimituskuluineen 11,50€).

Pe 31.10.2014
MNTTT
KHID & RPK
Eevil Stöö & Aztra = MNTTT. "Elämme viimeisiä päiviä. Maapallon musiikki on alkanut kuulostaa liian fantalta. KC/MD-planetaan mafiapomo Eevil Stöö ja kaucaisen galaksin jengikersantti Aztra löivät päähineensä yhteen ja päättivät tehdä asialle jotain. Vielä on toivoa. Uuden liittouman nimi on MNTTT." RPK on nyt lyönyt hynttyyt yhteen Khidin kanssa – Khid x RPK:n Ei-albumi ei todellakaan ole mitään pirteää suomiräppiä, vaan synkkien soundien ja lyriikoiden ylistystä. Toisaalta eipä tältä yhteistyöltä paljon muutakaan voisi oikein odottaa. Khid eli DJ Kridlock ja RPK eli Roope K ovat omilla tahoillaan tehneet mielenkiintoista synkkää soundia, joiden yhdistäminen on ollut erittäin onnistunut veto. Tämän tapahtuman liput saat kätevästi meiliin tai puhelimeen Tiketistä. Liput 7€ (Tiketistä toimituskuluineen 8,50€).

La 1.11.2014
JARKKO MARTIKAINEN & LUOTETUT MIEHET
Jarkko Martikainen on kulttuurialan moniosaaja. Hänet tunnetaan muusikkona, kuvittajana, dokumentaristina, tuottajana, kirjailijana ja kolumnistina. Jarkko Martikainen on tehnyt ja esittänyt musiikkiaan jo yli kahden vuosikymmenen ajan. Tunnetuimman ja pitkäkestoisimman työnsä Martikainen on tehnyt YUP:n säveltävänä ja sanoittavana laulaja-kitaristina. Tammikuussa 2014 Jarkko julkaisi viidennen soololevynsä Koirien taivas, joka nousi heti ensimmäisellä julkaisuviikollaan virallisen albumilistan kakkossijalle. Samana viikonloppuna käynnistyi myös kiertue uuden Luotetut miehet -yhtyeen kanssa, jossa soittaa Ema Hurskainen, Anssi Salminen ja Luis Herrero. Tämän tapahtuman liput saat kätevästi meiliin tai puhelimeen Tiketistä. Liput 12€ (Tiketistä toimituskuluineen 13,50€).

Ti 4.11.2014
RIKUN JA RÖLLIN FREESTYLETIISTAI
YO! Freestyletiistai eli Henkassa OPEN MIC. Osallistujille yllätyksiä. Ilmainen sisäänpääsy. Vinyyleitä soittamassa DJ KK ja DJ RR ja iltaa toustaamassa ja houstaamassa MC Niko Nova. Klo 21 alkaen musaa ja räpit viimestään klo 22 alkaen. Tsekidaut joo!

To 6.11.2014
RED ELEVEN
Red Elevenin debyyttialbumi äänitettin keväällä 2012. Albumi näki päivänvalon 2013, ja kantaa nimeä Idiot Factory. Levy sai erittäin kovia arvosteluja niin ulkomailla, kuin kotimaassaankin, ja SUE:n Henri Eerola arvosti Idiot Factoryn jopa vuoden 2013 kotimaiseksi julkaisuksi. Bändiä on verrattu jopa sellaisiin nimiin kuin Faith No More ja Alice In Chains, joten tähän jos johonkin kannattaa kaikkien tutustua. Liput 5€

Pe 7.11.2014
KUNINGAS PÄHKINÄ & SETÄ TAMU
Kuningas Pähkinä ja Setä Tamu ovat tulleet tutuksi hilpeällä Hei Scully –rallillaan. Vaasalaisartistit eivät kappaleen erikoisuudesta huolimatta pidä itseään huumoriräppääjinä ja pitävät termiä halventavana. Setä Tamu ja Kuningas Pähkinä ovat mukana myös Yön Polte –kokoonpanossa, jonka käsialaa oli yksi viime kesän kesähiteistä Tyttö sinä olet meritähti. Tämän tapahtuman liput saat kätevästi meiliin tai puhelimeen Tiketistä. Liput 8€ (Tiketistä toimituskuluineen 9,50€).

La 8.11.2014
DUMARI JA SPUGET
Tuomari Nurmio on paitsi suomalaisen rockmusiikin keskeisimpiä biisintekijöitä ja vaikuttajia, myös eräs uudistumiskykyisimmistä esiintyjistä. Vuonna 1979 alkaneen uransa aikana Tuomari Nurmio on julkaissut 19 studioalbumia, joista kaksi on myynyt kultaa. Tämän tapahtuman liput saat kätevästi meiliin tai puhelimeen Tiketistä. Liput 14€ (Tiketistä toimituskuluineen 15,50€).

Ti 11.11.2014
HENRY´S OPEN STAGE #100!!!!!!
Henkan historian sadannet jamit! Jehuu, kakkua pöytään! Jamipäällikkö Väliaho ottaa ilmoittautumiset vastaan. Kaikki tarvittavat soittimet löytyy lavalta valmiina, toki omiakin soittimia saa tuoda mukana. Soitto alkaa klo. 22.00 Vapaa pääsy tietenkin!

To 13.11.2014
FLESH ROXON ***PERUTTU***
PERUTTU, tai oikeastaan siirretty keväälle. Ennakkolipuista saa rahat takaisin sieltä mistä on lipun ostanutkin.

Pe 14.11.2014
Funkkaa Taikka Kuole esittää:
JASA & I'MMEINEN
TSYDDE
Jasa & I`mmeinen tuo oman vinksahtaneen saundinsa suoraan savosta maailmalle. Debyyttialbumiaan hiova kaksikko julkaisi toisen sinkkunsa Gängstäliini, tulevalta Kun Nimi Ei Sano Mittään-albumiltaan. Pandas orkesterista tuttu Tsydde lämmittää lauteet soolo materiaalillaan illan headlinerille. MC Niko Nova juontaa ja DJ:t KK ja RR soittavat vain ja ainoastaan vinyyliä aina aamuneljään asti. Liput 5€

La 15.11.2014
TIMO KOTIPELTO ACOUSTIC DUO
Stratovariuksesta ja soolourastaan tunnettu Timo Kotipelto on kiertänyt duokeikoilla yhdessä Jani Liimataisen (ex-Sonata Arctica) kanssa aina kun on bändikiireiltään ehtinyt. Jos haluat kokea perinteisen akustisen duon livenä, älä tule katsomaan tätä kaksikkoa. Jos taas haluat erityisen livekokemuksen, joka sijoittuu johonkin akustisen duokeikan ja bändikeikan välimaastoon, tämä on juuri sitä mitä etsit! Näillä keikoilla yleisö ei tyydy pelkästään kuuntelemaan esitystä vaan osallistuu itsekin kertosäkeisiin! Tämän tapahtuman liput saat kätevästi meiliin tai puhelimeen Tiketistä. Liput 10€ (Tiketistä toimituskuluineen 11,50€).

Ke 19.11.2014
RUINSIDE
ANIMUS CALLIDUS
The Finnish thrash metal band, RUINSIDE, will release their second album "10 Forms Of Dominion" on October 20th via Mighty Music. Animus Callidus on vuonna 2011 perustettu ja vuonna 2012 nykyisen muotonsa saavuttanut kuopiolainen äärimetalli-ryhmä. Vapaa pääsy!

To 20.11.2014
DAVE LINDHOLM
Dave ”Isokynä” Lindholm on suomalainen kitaristi ja laulaja-lauluntekijä, joka on oman pitkän uransa lisäksi esiintynyt monien muiden nimekkäiden artistien kanssa. Lindholm on levyttänyt suuren määrän sekä suomeksi että englanniksi. Lindholmin tunnetuimpia kappaleita ovat ”Pieni ja hento ote”, ”Jazzikansa tulee”, ”Sitähän se kaikki on”, ”Kaikki menee seinään”, ”Joo, joo, mä rakastan sua” ja ”Annan kitaran laulaa vaan”. Tämän tapahtuman liput saat kätevästi meiliin tai puhelimeen Tiketistä. Liput 10€ (Tiketistä toimituskuluineen 11,50€).

Pe 21.11.2014
MOKOMA
Metalliyhtye Mokoma on julkaissut syksyn kiertueensa. Syyskiertue starttaa yhtyeen kotikulmilta Lappeenrannasta 31. lokakuuta. Tyylilleen uskollisena bändi on nimennyt kiertueensa varsin yksinkertaisesti Shadows of Fallen Autumn Leaves Under the Grim Northern Lights of Darkness 2014. Mokoman kitaristi Tuomo Saikkonen kertoo nimen synnystä: ”Pidimme kiertueen nimestä aivoriihen koko bändin kesken. Haimme vaihteeksi syksyistä, vakavasti otettavaa otsikkoa, ja tässä oli tulos. Yhtyetoverini nimesivät minut samassa keskustelussa Tunnelmahevi-Tuomoksi.” Tämän tapahtuman liput saat kätevästi meiliin tai puhelimeen Tiketistä. Liput 15€ (Tiketistä toimituskuluineen 16,50€).

To 27.11.2014
RIIDANKYLVÄJÄT plays Don Huonot
Donkkareiden parhaita paloja Kuopion konservatorion ammattiopiskelijoiden veivaamana. Vapaa pääsy!

Pe 28.11.2014
Savonia Boogie Night:
The Cobham Project plays Pieces of Spectrum
Kotkanmäen Lohikäärme
Simple Answers
Rumpali Iiro Laitisen luotsaama The Cobham Project plays Pieces of Spectrum herättää henkiin kolmen vuosikymmenen takaisen rokkaavan jazzin tai jazzahtavan rockin ehdottomasti parhaan tuotoksen, Billy Cobhamin Spectrum-albumin. Tämän kokoonpanon käsittelyssä hienovarainen jazz-estetiikka tulee luultavasti saamaan elinikäisiä traumoja, sillä luvassa on mm. raivoavia fillejä, häikäilemättömiä sooloja, kovaa äänenpainetta ja silkkaa raakaa voimaa. Kotkanmäen Lohikäärme soittaa progelegenda Pekka Pohjolan musiikkia. Luvassa ainutlaatuinen otos sekä säveltäjänä että basistina tunnetun Pohjolan laajasta tuotannosta. Laulaja Siiri Ahtolan Simple Answers on kiehtova sekoitus folkia, poppia ja rockia. Vahvat tekstit sekä bändin hienot sovitukset tunnetuista kappaleista luovat kokonaisuuden, jota et halua missata! Vapaa pääsy!

Ti 2.12.2014
RIKUN JA RÖLLIN FREESTYLETIISTAI
YO! Freestyletiistai eli Henkassa OPEN MIC. Osallistujille yllätyksiä. Ilmainen sisäänpääsy. Vinyyleitä soittamassa DJ KK ja DJ RR ja iltaa toustaamassa ja houstaamassa MC Niko Nova. Klo 21 alkaen musaa ja räpit viimestään klo 22 alkaen. Tsekidaut joo!

Ti 20.1.2015
FREAK KITCHEN (SWE)
Vuonna 1992 Göteborgissa perustettu Freak Kitchen soittaa tammikuussa 2015 viisi keikkaa Suomessa. Vivahteikas hevi raikaa 20. tammikuuta alkaen Kuopiossa, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä ja Helsingissä. Taitava, kokeellinen ja groovaava Freak Kitchen julkaisee kahdeksannen albuminsa Cooking with Pagans 26. syyskuuta. Bändin progressiivinen metalli hehkuu levyllä todella kuumana ja kitaristi-laulaja Mattias “IA” Eklundh todistaa olevansa yhä yksi maailman näkemyksellisimmistä kuusikielisen soittajista. Tämän tapahtuman liput saat kätevästi meiliin tai puhelimeen Tiketistä. Liput 7€ (Tiketistä toimituskuluineen 8,50€).Kuopio
Helsinki
Tampere
Tekniikka
showtime
Oletko VIP?
» LISTALTA POISTUMINEN