yla
header
banner
oikea
Ti 26.7.2016
ROCKCOCK-FESTARIJAMIT
Himottaisko päästä soittamaan Henkan legendaariselle stagelle? No ala tulla, nyt se mahdollista! Voit ottaa omia soittimia tai soittokavereita mukaan mutta ei oo pakko koska meiltä löytyy molempia. Voit tulla myös vaikka koko bändillä. Homma toimii niin että ilmoittaudut paikan päällä jamipäällikkö Väliaholle ja hän arpoo esiintymisvuorot. Esiintymisestä saattaa myös saada jonkin pienen palkinnon! Vapaa pääsy!

To 28.7.2016
ROCKCOCK-FESTARIKLUBI:
MATTHAU MIKOJAN
LUXURY TOYS
TOCORNAL
Matthau Mikojan has always sung, he has always played the guitar – and now he is about to finish his upcoming album that he has put together all the way from scratch. Luxury Toys is everything that you love about rock´n´roll wrapped in one. Next time when you hear their song ”Taking Over City”, be a good apostle and take off your clothes, howl at the moon and have wild animal sex under the trees. Tocornal is ridiculously awesome&hot rock-band from the true north. Liput 5€, ennakkoliput myy LIVETO.FI tästä linkistä!

Pe 29.7.2016
ROCKCOCK-FESTARIKLUBI:
ONE MORNING LEFT
EMBER FALLS
OMNIVERSUM
One Morning Left released their third full length album “Metalcore Superstars” on the 22 January 2016 on Inverse Records. So far with over 2 million plays on different platforms, Ember Falls is kicking some major ass. Not limited to any specific style, Omniversum creates quality music on their own terms. Liput 6€, ennakkoliput myy LIVETO.FI tästä linkistä!

La 30.7.2016
ROCKCOCK-FESTARIKLUBI:
BLOODRED HOURGLASS
FROSTTIDE
ENTHRONE THE UNBORN
Bloodred Hourglass aka BRHG on vakiinnuttanut asemansa Mikkelin alueen metallikarjapuskurina, joka raivaa tietä kollegoilleen esimerkillisellä toiminnallaan. Frosttide are a five-piece melodic/folk metal band from Finland formed by Joni Snoro back in 2009. Enthrone The Unborn has various influences from the Scandinavian melodic death metal scene and North American modern metal scene. Liput 6€, ennakkoliput myy LIVETO.FI tästä linkistä!SUPPORT YOUR LOCAL LIVE MUSIC! Kuopiosta tulee tänä päivänä niin paljon laadukasta musiikkia että päätimme omistaa taas koko elokuun pelkästää paikalliselle livemusiikille. Äänestä sinä jaloillasi ja tule kannustamaan savolaisia heimoveljiä!

Ti 2.8.2016
FREESTYLETIISTAI feat. AKSIM
Kaikille avoin mikki, johon voi osallistua ilmoittautumatta. Kaikki osallistujat palkitaan. MC Niko Nova juontaa ja DJ RR soittaa musiikkia aamuneljään asti. Vapaa pääsy!

To 4.8.2016
TOOT TOOT
Toot Tootin matkalla on ehtinyt tapahtua kummallisia asioita. Yksi oudoimmista hetkistä oli se, kun muun muassa Alice Cooperia, Pink Floydia, KISSiä ja lukuisia muita jättiläisiä tuottanut Bob Ezrin otti Kämäräiseen yhteyttä: ”Tämä on kovinta kamaa, mitä olen pitkään aikaan kuullut.” Liput 5€, ennakkoliput myy LIVETO.FI tästä linkistä!

Pe 5.8.2016
EMBRACE THE ABANDONED
SEE NO SORROW
LICUATION
Embrace The Abandoned has been offering modern metal, based on melodic guitars and versatile vocals since 2012. Iisalmelais-kuopiolainen aikaisemmin Sorrow Blinds My Eyes -nimeä kantanut metalcorea/modern metallia takonut poppoo on kääntänyt uuden lehden bändinä, ja näin tottelee nykyään nimeä See No Sorrow. LICUATION on nuorista miehistä koostuva kuopiolainen Death/Thrash metallia soittava bändi. Tykkäämme moottorisaha-kitarasoundeista, blast beatista, kolisevasta bassosta ja ärjyvästä vokalisoinnista. Vapaa pääsy!

La 6.8.2016
BRAND NEW KINGS
REUNITED
BNK on semisti psykedeelistä 70-luvun bluesrokkia joka saa hyvälle fiilikselle! ReUnited on kuopiolainen viisi-henkinen, tyyliltään Alternative-rokkia soittava poppoo.
Bändin pojat on soittaneet aiemmin yhteisissä kokoonpanoissa ristiin rastiin ja siitä muodostui "uudelleenyhtyneet". Vapaa pääsy!

To 11.8.2016
MAMA RADICAL
JOPI KNUUTINEN
Kuopiolainen Mama Radicalin musiikki liikkuttaa rockista reggaehin, suomeksi sekä englanniksi. Jopi Knuutinen on kuopiolainen säveltäjä, sanoittaja ja muusikko. Hänellä on pitkä muusikonura taustallaan. Knuutinen on aikaisemmin vaikuttanut mm. yhtyeissä Twist and Shout, Tax Free sekä Pekka Tegelmanin bändi. Näissä hän on toiminut basistina, kitaristina ja laulajana. Tax Free -yhtyeessä hän on säveltänyt yhtyeen biisejä. Hän on säveltänyt uransa aikana paljon musiikkia myös muille artisteille. Jopi Knuutinen on artistina karismaattinen, moniuloitteinen ja uniikki. Knuutisen säveltämä melodinen musiikki on persoonallista ja sanoituksissaan hän tarkastelee elämää runollisesti. Liput 5€, ennakkoliput myy LIVETO.FI tästä linkistä!

Pe 12.8.2016
PROJECT SILENCE
DJ TOXIC GREEN
Kuopiolainen industrial metalli -yhtye Project Silence julkaisi toisen albuminsa 'Slave To The Machine' kesäkuun 30. Albumilla yhtye on levittänyt siipiään teollisuusmetallin ohella myös extreme metallin suuntiin, joten luvassa on synkkää ja raskasta jyystöä alusta loppuun, hengitykselle ei anneta aikaa! Toxic Green is known for his energetic charisma on stage and his ruthless Hardcore sets. Toxic Green is all about '' Mainstream to Terror'' and hes here to show you the methods of Hardcore used way up North in Finland. Expect loads of energy, pure darkness and stone cold brutality on the dancefloor and also on stage! Vapaa pääsy!

La 13.8.2016
THERMATE
CROOWED
Thermate is a stoner/heavy rock band from the great city of Kuopio, Finland. Tune in, and enjoy. Pohjois-savon syrjäkylillä ei ole muuta tekemistä, kuin juoda viinaa, ajella peltoautoilla, haaveilla naisista ja kuunnella rokkia! Ei sitä laimeaa rokkia, jota valtavirran radiokanavat soittavat mainosten välissä vaan sitä OIKEAA ROKKIA, jota soittavat rumat miehet yksinkertaisesti ja kovaa. Todella kovaa! Sitä 70- ja 80-luvun rokkia, josta kuulee alkoholin ja hienhajun, jossa niitit sinkoilee nahkatakista, kitarat murisee ja tuplabasari jytisee. Rokkia, joka jättää turhat krumeluurit ja hipelöinnit neitimäisille räveltäjille. Croowed oli syntynyt. Vapaa pääsy!

To 18.8.2016
KAAOSTEORIA
MARRAS
Kaaosteoria on musiikkia ihmisille, jotka ovat liian rumia instagramiin. Marras perustettiin kitaristikaksikko Antti Siveniuksen ja Henri Liimataisen toimesta Kuopiossa keväällä 2013. Tuomo Huurre liittyi bändin laulajaksi samaisena kesänä, ja syksyllä basson varteen tarttui myös kitaravelhona tunnettu Tero Korhonen. Tämän ydinryhmän kesken alkoi pian syntyä raskasta suomenkielistä metallimusiikkia. Vapaa pääsy!

Pe 19.8.2016
TIMI LEXIKON
Rapistä, R&B:stä, popista, ja elektronisesta musiikista vaikutteita ottava Timi Lexikon on keskivertoa monipuolisempi räppäri. Laulua ja räppiä yhdistelevä, ”Moon kuu”, ”Huasteleppa levveemmin” ja ”Perhosefekti” -biiseistä tunnettu Lexikon julkaisi kesäkuussa 2015 uuden tuplasinkun ”Ilosofiaa x Juuret”. Basso-lehden kannessa jo vuonna 2009 esiintynyt Timi Lexikon on pitkän linjan musiikintekijä. Hänen ensimmäinen soolomixtape julkaistiin jo 2006. Vuonna 2010 julkaistun debyyttialbumin ensisingle ”Reivaa” nousi muun muassa YleX:n soittolistalle ja kesähittiäänestyksiin. Lexikonin muusiikkivideot ovat keränneet YouTubessa ja Spotifyssa yhteensä miljoonia kuuntelukertoja. Timi Lexikon on tunnettu myös erittäin energisistä live-esiintymisistään. Sekä suu että jalat liikkuvat hämmästyttävän nopeasti, eikä yleisökään pääse kärsimään kylmästä kun tämä savolaisräppäri päästetään lavalle. Liput 8€, ennakkoliput myy LIVETO.FI tästä linkistä!

La 20.8.2016
KARISMA
GENTLE SAVAGE
Kuopiolainen Karisma on tuore suomenkielistä popmusiikkia esittävä bändi, joka julkaisee uutta musiikkia tulevana syksynä. Syksyn ensimmäinen keikka on kotikaupungin sekä Suomen musiikkielämän maamerkissä, Henry's Pubissa. Gentle Savage is about honest rock music straight from the woods (out from the bushes). Vapaa pääsy!

To 25.8.2016
BLUE ACID
FEEDING LIES
Blue Acid on nuori kuopiolainen rockyhtye, joka tuo soundimaailmassaan esille niin 90-luvun Seattlea kuin myös omaa persoonallista soundiaan. Feeding Lies soittaa modernia rockia metallivaikutteilla ja energisella lavashow:lla höystettynä. Tuu kattomaan jos et usko. Vapaa pääsy!

Pe 26.8.2016
KUOLIO
RISTO
Kuolion “Miehen Kuolema” LP+CD:n levynjukaisukeikka. Kuolio on muusikko ja liikunnallinen filosofi, jonka teokset ovat häiritseviä ja kantaaottavia. Kuolio käsittelee teoksissaan ihmistä biologisena olentona ja fyysisenä partikkelina. Levy on samalla soundtrack samannimisestä musikaalista, jonka Leea Klemola ohjasi Tanssiteatteri Minimille. Samassa illassa soittaa soolona Risto Ylihärsilä. Risto on tunnettu laulaja ja lauluntekijä, joka on saanut mm. Teosto-palkinnon v. 2014. Risto on tunnettu radikaalista ja omaperäisestä tyylistään. Hän on tehnyt myös yhteistyötä mm. Ville Leinosen ja Kari Peitsamon kanssa. Risto soittaa myös Räjäyttäjät-yhtyeessä. Liput 5€, ennakkoliput myy LIVETO.FI tästä linkistä!

La 27.8.2016
TEDDY BEAR DOCTORS
RETARDS ON THE RUN
Teddy Bear Doctors, tuttavallisemmin Teddyt, on 5-henkinen bändi Kuopiosta, joka pitää sisällään laulajan, kaksi kitaristia, basistin ja toisen basistin (rumpali). Tyylisuuntana menevääkin menevämpi action/punk- rock. Bändi on ollut pystyssä marraskuusta 2011 alkaen. Teddyt ovat parhaillaan tekemässä kokopitkää albumia, jonka tulisi ilmaantua kuunneltavaksi syksyn mittaa. Muutama sinkkulohkaisu on tulevalta levyltä tehty, Fill My Head sekä Nice Personality, joita voi kuunnella Facebook sivuiltamme löytyvistä linkeistä. Keväällä 2014 perustettu, nuorekasta vaihtoehtonapalmia sylkevä Retards On The Run on niittänyt mainetta jo mm. Ääni ja vimma -kilpailussa, sekä Kuopion omassa bändikisassa. Henry's Pubin lavalla orkesterilla on kotikenttäetu, joten takuutiukka keikka luvassa! YouTubessa myös kehuttu Cargo Cult -promo! Vapaa pääsy!

Ke 31.8.2016
TOCORNAL
Tocornal, Kuopion kuumin, vauhdikkain ja vaarallisin rockbändi pistää pystyyn tajunnan räjäyttävän twerkki-shown ensimmäisen studiosinglensä ja musiikkivideon kunniaksi. Bändi on ainakin jo kruunattu vuoden 2016 eniten Henkassa esintyneeksi bändiksi mutta kerta kiellon päälle, eihän meistä vaan voi saada tarpeeksi. Vapaa pääsy!

Pe 2.9.2016
THE 69 EYES
The 69 Eyesin 11. studioalbumi ”Universal Monsters” on kaupoissa. Johnny Lee Michaelsin tuottama levy jo kerännyt hyviä arvioita; Saksan maineikas ORKUS-lehti valitsi sen jo kuukauden levyksi. Palstatilan lisäksi bändi on myös nähty samaisen Orkuksen sekä niin ikään saksalaisen Sonic Seducer-lehden kansina uuden levyn myötä. ”Hämmentävää saada tällaista huomiota pitkästä aikaa. Mukavaahan se on sitten painua perään keikoille,” kommentoi laulaja Jyrki 69. Liput 15€, ennakkoliput myy LIVETO.FI tästä linkistä!

Pe 14.10.2016
JULIET JONESIN SYDÄN
Juliet Jonesin Sydän on vuonna 1980 perustettu alun perin Ruukkilais-oululainen rock-yhtye. Yhtye on julkaissut kymmenen albumia vuosina 1985–1996. Yhtyeen nimi tulee samannimisestä sarjakuvasta. Liput 20€, ennakkoliput myy LIVETO.FI tästä linkistä!

To 20.10.2016
PROFANE OMEN
Lahtelainen deathrockia soittava Profane Omen lähtee tien päälle lokakuussa ja juhlii 10 vuotta sitten julkaistua levyään "Beaten into Submission". Yhtye soittaa yhteensä 8 keikkaa. Kiertueella bändi vääntää koko albumin alusta loppuun ja encoressa on luvassa uudempaa ja jopa täysin uutta materiaalia. Liput 5€, ennakkoliput myy LIVETO.FI tästä linkistä!

To 17.11.2016
PAIN (SWE)
Peter Tägtgrenin luotsaama Pain julkaisee alkusyksystä kahdeksannen, vielä nimettömän albuminsa. Levyn kunniaksi ruotsalainen industrialin ja elektron tuoksuista heviä paiskova ryhmä tulee Suomeen kunnon rundille. Kiertue alkaa 17. marraskuuta Kuopiosta ja päättyy 26. marraskuuta Seinäjoelle. Siinä välissä Pain tarjoaa tanakoita keikkailtoja Oulussa, Helsingissä, Tampereella ja Jyväskylässä. Kiertueella on mukana myös suomalainen linjaan sopiva esiintyjä, jonka nimi paljastetaan loppukesästä. Liput 20€, ennakkoliput myy LIVETO.FI tästä linkistä!

To 1.12.2016
STAM1NA
Lemiläinen metalliyhtye Stam1na kiertää tiiviisti ympäri Suomen koko loppuvuoden. 43 keikkaa käsittävä Cube Libre 2016-kiertue starttaa 10. kesäkuuta Tampereen South Park-festivaaleilta ja kestää aina joulukuun puoleen väliin saakka. "Kaivakaa kesä- ja syyskuutiot pakkasesta, kohta läikkyy & kolisee! Loppuvuoden kiertuetetris kattaa mahdollisimman laajalti Suomen. Tätä on odotettu, Elokuution levittämistä ennätysmäärissä!”, kehottaa Stam1nan Antti ”Hyrde” Hyyrynen. Liput 20€, ennakkoliput myy LIVETO.FI tästä linkistä!Kuopio
Helsinki
Tampere
Tekniikka
showtime