yla
header
banner
oikea
Ke 24.5.2017
MACHINAE SUPREMACY (SWE)
Useasti meillä vieraillut ja täällä vahvassa suosiossa kylpevä Machinae Supremacy tuo jälleen Commodore 64:sta pulppuavan metallinsa Suomeen. Machinae Supremacy julkaisi seitsemännen albuminsa joulukuussa 2016. Into the Night World liikkuu laajasti metallin tyylisuunnissa ja maustaa kokonaisuutta chiptune-soundeilla. Liput alk. 15€.


To 25.5.2017
KALLOT
ONGELMA
Kalmopunk-yhtye KALLOT vie kuulijansa horrorwesternin kesyttömään ja väkivaltaiseen maailmaan, jossa vain korpit juhlivat, eikä vahvinkaan selviä. Ongelma on nuorisoa turmeleva rockyhtye Kuopion kellareista.
Vapaa pääsy!

Pe 26.5.2017
KORVABOOSTI-FESTIVAALI:
LAINEEN KASPERI
JV
DJ MOODY ALLEN
DJ/VJ MKRF
Perjantai-illan aloitaa lahtelaistaustainen räppäri JV, joka julkaisi alkuvuodesta A.E.W.A. nimisen albumin joka on saanut reilusti soittoaikaa muun muassa Bassoradiossa ja YleX:llä. Kovien räppien lisäksi JV tuottaa myös musiikkia helvetin hyvin. Miehen riimeistä on päästy nauttimaan mm. Jodarok Trion keikoilla ja hän on ehtinyt tuottamaan musiikkia mm. Gaselleille ja Reino Nordinille. Illan pääesiintyjänä nähdään rap-pioromantikko Laineen Kasperi, joka kuuluu viimeisten boheemien seuraan. Alan veteraanin kulttistatus on muotoutunut Kaucasin kautta monimuotoiseksi soolouraksi. Viime vuosina Palava kaupunki-rytmiryhmä on täydentänyt Kasperin runolaulun slaavilaisella pelimannipauhulla ja pistänyt bileet pystyyn pitäjässä kuin pitäjässä. Nyky-Suomen tarkkailija ottaa terävästi hampaisiinsa yhteiskunnan ongelmat, mutta osaa myös nauttia katujen pienistä iloista. Maailma on lavea, Kasperi vetää luontevasti Ismo Alangon kanssa Suomi-krappia ja sopii myös punk-festareille kuin keesi päähän. Illan DJ-tanssit ja videovisuaalit toimittaa rovaniemen bilekeisarit Moody Allen ja MKRF. Luvassa tuhti kattaus vaihtoehtoista musiikkia aina rapista, discosta ja funkista electronisiin tanssibiitteihin saakka. Liput alk. 10€.

La 27.5.2017
KORVABOOSTI-FESTIVAALI:
STEPA
JASA & I'MMEINEN
FREESTYLE-SESSIOT
DJ RR
Freestyle-sessioiden jälkeen aloittaa Jasa & I'mmeinen
joka venyttää räpin rajoja vahvasti Savoon päin, eli vastuu siirtyy kuulijalle. Ja kuulija voi tämän ysärihenkisen släkkeriräpin myötä siirtyä sujuvasti vappaalle. Tai jopa viihteelle. Debyytti albumi, Kun nimi ei sano mittään vei kuulijan mitä ihmeellisempään saundin maailmaan. Kun kyse on kahdesta Savolaisesta, luvassa siis voi olla mitä tahansa. Jasan mukaan luvassa "Uutta biisiä ja entistä hulvattomampi show!" Illan pääesiintyjänä nähdään Stepa. Rapin kulta-ajoista ammentava sympaatti, ultramagneettisen flow’n omaava tarinaniskijä ja elämän ihmettelijä. Jokuroti-mafioso, Lapin läänin Scarface, jonka sisällä hyörii De La Soulin henki. Ilahduttanut parikymppisestä saakka kansaa uudella levyllä tasaisesti kahden vuoden välein. Tarjoiluehdotus: sopii erinomaisesti samalle lavalle DJ Massimon kanssa, lopputulos on puhdasta kultaa, Lapin kultaa. Klubi-illan aikana myös kuullaan funkkaavaa bailusettiä Korvaboosti DJ:tten toimesta aina valomerkkiin saakka! Liput alk.10€.

31.5.2017
KUOPIO ROCKCOCKIN JA HENRY´S PUBIN BÄNDIKISA: KARSINTA 5/6
PELKKÄ ANTTI YMS.
BOYAR
KULUMA
FEEDING LIES
Henry's Pub ja Kuopio Rockcock järjestävät yhdessä bändikisan jolla kaivellaan kuopiolaisista autotalleista ja treenikämpistä se tämän hetken taitavin savolainen aloitteleva yhtye tai artisti soittamaan festareille. Kisassa etsitään festareille paikallista lahjakkuutta musiikin tyyliin katsomatta eli olet sitten räppäri, poppari tai rokkari niin eikun hakemusta rustaamaan! Henry's pubissa järjestettäviin livekarsintoihin yhtyeet valitsee arvovaltainen raati hakemusten perusteella. Karsintoja järjestetään kevään aikana 6 kpl. Jokaisesta karsinnasta voittaja pääsee Pe 7.7. järjestettävään finaaliin jossa kaikki osallistujat palkitaan ja voittaja pääsee soittamaan festarilavalle tämän vuoden Rockcockiin. Vapaamuotoisia hakemuksia otetaan vastaan osoitteessa: henryspubkpo@gmail.com. Kerro hakemuksessa bändistäsi lyhyesti ja laita mukaan linkkejä ääninäytteisiin, ei liitetiedostoja. Hakemuksia otetaan vastaan toukokuun loppuun saakka. Vapaa pääsy.

To 1.6.2017
MANZANA
KAIKKEUS
Manzana kuuluu Suomen naisvetoisten raskaampien bändien ehdottomaan kärkeen, ja onkin kiertänyt viime vuosina lähinnä ulkomaita, niin kuin kentälle tyypilliseen tapaan kuuluu. Manzana on julkaissut neljä levyä, joista kaksi on noussut Suomen viralliselle albumilistalle, tehnyt yhdeksän Euroopan kiertuetta, satoja Suomen keikkoja, ulkomaisia festivaaleja, sekä vakuuttanut metal-, punk- ja rock- piireissä omaperäisellä ärhäkällä asenteellaan jo kymmenen vuotta. 2016 yhtye teki kiertueen myös Kiinassa. 2017 bändi julkaisee viidennen levynsä ja tekee kiertueet Suomessa, Keski-Euroopassa ja Kiinassa. Bändin laulaja Piritta Lumous on tunnettu myös teatteritöistään sekä kirjailijana. Kaikkeus - Epärehellistä rockia soittava yhtye Kuopiosta.
Vapaa pääsy!

Pe 2.6.2017
WELJET-WELJET
NIKO NOVA & VALONA
Monia musiikkityylejä yhdistävä weljet-weljet on tamperelais-jyväskyläläinen bändi, jonka moottoreina toimivat Mikko "Poko" Kivelä & Tommi "Prkl" Juutinen. Weljet ovat julkaisseet yhden sinkun; "Kuka haluu olla vapaa" ja ensimmäinen EP on myös tulossa hyvin pian! Niko Nova & Valona yleensä kuulee Niko Novan vetävän improvisoitua freestyleräppiä, mutta nyt on tarjolla kirjoitettua materiaalia bändin säestämänä. Valona perustettiin vuonna 2014 ja tätä toistaiseksi treenitiloissa piiloteltua projektia on vilautettu yleisölle vain kerran vuonna 2015. Kesäkuussa studioon marssiva kokoonpano esittää bändin omia tuotoksia ja Nikon vanhempaa, vielä Rölli Kuopiosta nimellä julkaistua tuotantoa uusina bändisovituksina. Lopputulos on funkahtavaa jazzia ja jazzahtavaa funkkia, mutta ennen kaikkea räppiä. Räppien/laulujen lisäksi livenä soi rummut, basso, koskettimet ja saksofoni. Liput alk. 5€

La 3.6.2017
NEGATIIVISET NUORET
Negatiivisten Nuorten ensimmäinen single ”Mä Oon Niin Ruma” julkaistiin helmikuussa 2016 ja se lisättiin välittömästi YleX:n soittolistalle. Bändin toinen single ”Mutsi” julkaistiin toukokuussa. Negatiivisten Nuorten singlet ”Mä Oon Niin Ruma” ja ”Mutsi” soivat tiheään YleX:n taajuudella koko kevään ajan. Kolmas sinkku ”Rakkaus on Pelkkää Painetta Palleissa” julkaistiin 5. heinäkuuta joka toimii hyvin livenä. Yhtyeen uusin single ”Niinku Sut Omistaisin” julkaistiin lokakuussa 2016 ja sai heti radioilta ja kuuntelijoilta hienon vastaanoton. Liput alk. 8€

Ke 7.6.2017
FREESTYLE OR DIE: AKSIM, WORDUP
Aksim, on Tikkakoskelta kotoisin oleva helsinkiläinen rap-artisti, musiikkituottaja ja DJ. Hän on tullut tunnetuksi Kemmuru-rap-yhtyestä Jodarokin ja DJ J-Lainin kanssa. Hän on tuottanut kappaleita muun muassa Karri Koiralle, JVG:lle, Ruudolfille, Stepalle, Soloselle, Loost Koosille, Palefacelle, Fintelligensille ja Vähäisille Äänille. Aksimin kanssa Freestyle Or Dielle tulee esiintymään Yhdysvaltalainen räppäri WordUp. Nuori räppäri Oaklandista on keikkaillut paljon ympäri maailmaa ja tehnyt yhteistyötä useiden hiphop alan pioneerien kanssa. Ohjelmassa keikan lisäksi myös open mic normaaliin tapaan. Liput alk. 5€


To 8.6.2017
KUOPION KOMEDIAFESTIVAALI:
Niko Kivelä, Mari Perankoski, Ilari Johansson, Hugleikur Dagsson
Kesto noin 1 h 45 min | Liput 18 e + Ticketmasterin kulut.
Ovet auki klo 21.00 ja showtime klo 22.00
OSTA LIPUT

Pe 9.6.2017
KUOPION KOMEDIAFESTIVAALI:
Jussi Simola, Fathi Ahmed, Tommi Mujunen, Ali Jahangiri, Sami Hedberg. Kesto n. 2 h | Liput 20 e + Ticketmasterin kulut. Ovet auki klo 20.00 ja showtime klo 21.00.
OSTA LIPUT

La 10.6.2017
KUOPION KOMEDIAFESTIVAALI:
Klo 18.30 Iikka Kivi, Jukka Lindström, Jamie MacDonald, Mika Eirtovaara, Jason Byrne. Kesto n. 2 h | Liput 20 e + Ticketmasterin kulut. Ovet auki klo 17.30.
OSTA LIPUT

Klo 22.00 PÄÄTÖSKLUBI - sponsorina Kuopion Tapetti ja Väri.
Komediafestareiden päätösklubilla on ensin luvassa neljän huippukoomikon Mika Eirtovaara, Jack Björklund, Sami Hedberg, Niko Kivelä Stand Up Show ja festarit päättää komeasti
The Comedians -bändi. Liput päätösklubille maksaa 22 e + Ticketmasterin kulut. Ovet auki klo 21.00
OSTA LIPUT

Ke 14.6.2017
HELLÄ HERMANNI
Hellä Hermanni & Kylmät väreet on vuonna 2011 perustettu helsinkiläisyhtye. Bändi on tuoreeltaan allekirjoittanut levytyssopimuksen Rapu records levy-yhtiön kanssa ja julkaisi debyyttialbuminsa "Kesäyön asfaltti" 30.11.2016. Bändi on keikkaillut aktiivisesti vuodesta 2011 ja juhlistaa vuonna 2017 esikoisalbumiaan keikkalavoilla ympäri Suomea. Etenkin intiimit musapaikat ja kesäiset miljööt sopivat bändin rytmikkääseen ohjelmistoon, josta löydät kesäistä suomiromanttista henkeä, orgaanisen folkiskelmän estetiikkaa sekä rönsyileviä ja svengaavan lämpimiä tuulahduksia mm. jazzista, tangosta, lattarista. Vapaa pääsy!

To 15.6.2017
PRETTY WILD ONES
Pretty Wild Ones, rockia suoraan Savon sydämestä. Bändi potkii munille tarttuvilla biiseillään sekä energisellä live showllaan. Vapaa pääsy!

La 17.6.2017
GRAND BE QUEERIOS
Be Queerious -bileet saapuvat nyt ensimmäistä kerta Henkkaan! Luvassa aiemmista bileistä tuttua tunnelmaa, mutta entistä vinommassa paketissa. Sinut on kutsuttu mukaan juhlaan, joten laita tanssikengät jalkaan ja suuntaa tanssilattian ytimeen! Be Queerious (BQ) on Savon Setan bilekonsepti, jota on järjestetty vuodesta 2015 lähtien. Bileissä on aina erillinen teema, jonka mukaan illan kokonaisuus on suunniteltu. BQ -bileet ovat aina avoimia kaikille ja tarjoavatkin Kuopion biletarjontaan puuttuvan sateenkaarevan lisän. Ei ennakkolipunmyyntia, liput ovelta 7€ ja Setan jäsenkortilla 4€.
SAVON SETA

To 22.6.2017
HENRY´S HOUSE PARTY
Henkka järkkää tutut kotibileet juhannuksen etkoiksi, joten nyt ne discokengät jalkaan ja frendit messiin! Mökille ehtii lähteä vielä seuraavanakin päivänä! Luvassa äreetä discomeininkiä vahvalla kotibileteemalla ameriikan malliin ja bilemusasta vastaa huikee DJ Edwin K. Tapahtuma on tietenkin opiskelijaystävällinen vapaa pääsyllä!
#henryshouseparty #whoishenry #hyväätmöseveryday

Pe-La 23.-25.6.2017
Juhannus suljettu. Henkan väki hiljentyy juhannuksen viettoon, mutta ei hätää bilefiilikseen pääset ALBASSA tai BAR NOUSUSSA!

To 29.6.2017
ALMOST SEVEN SONS
SPIRIT OF STEEL
Savon kovin Maiden-tribuuttibändi tekee paluun Henkan lavalle! Tällä kertaa käsittelyssä vuoden 1986 klassikkoalbumi Somewhere In Time räjähtävästä alusta aina eeppiseen loppuun asti. Kaupanpäälle vielä muutamat helmet Maidenin 80-luvun tuotannosta. Joensuulainen power metal-tribuutti Spirit of Steel coveroi power metalin helmiä klassikkobändeiltä kuten Helloween, Rhapsody, Edguy, ja Demons & Wizards. Luvassa tuplabasarikomppeja ja kovaa ja korkealta laulamista! Vapaa pääsy!

Pe 30.6.2017
ELÄKELÄISET
100 vuotta täyttävän Suomi-mummon kunniaksi Eläkeläiset julkaisi 21.04 11. studioalbumi “Humppa of Finland” joka sisältää ainoastaan kotimaista musiikkia. Levyllä kuullaan 19 suomalaista rock-klassikkoa, jotka on ravistettu, vatkattu, sahattu, porattu, myllytetty, jyrätty ja lingottu Eläkeläisten ainutlaatuisessa humppakoneessa ja lopputulos on sitä mitä ennenkin: kansainväliset laatukriteerit täyttävää humppaa ja jenkkaa!
Levynkansi on kunnianosoitus kansainvälisesti tunnetuimmalle suomalaistaiteilijalle Touko Laaksoselle. Eli: Humppa of Finland – Eläkeläiset. Liput alk. 15€

Ma 3.7.2017
JP LEPPÄLUOTO ACOUSTIC
JP Leppäluoto (Charon, Harmaja, Northern Kings, Raskasta Joulua) tahkoaa akustisesti Topi Sorsakoskesta The Doorsiin ja jälki on omaleimaista, tummaa ja tunnelmallista. Versioita kotimaisista ja kansainvälisistä sävellyksistä yhdistää Leppäluodon tumma tulkinta ja omat versiot tunnetuista kappaleista. Liput alk. 6€.

To 27.7.2017
KUOPIO ROCKCOCK -FESTARIKLUBI:
PLANET CASE
FACELIFT
FEEDING LIES
Heinäkuun lopulla järjestettävän Kuopio RockCockin 15-vuotista taivalta juhlistetaan kesällä Väinölänniemellä ja tämä teini-ikään ehtinyt festivaali ansaitsee luonnollisesti arvoisensa etkot ja jatkot. Henry’s Pubissa järjestetään neljän päivän mittainen etko- ja jatkomaraton, kun lauteilla nähdään nuoria kotimaisia lupauksia niin popin, rockin kuin punkinkin puolelta. Torstaina etkojen pääesiintyjänä nähdään seinäjokelaisyhtye Planet Case, joka kuvailee musiikkiaan universal rockiksi, ja mukaan liittyvät myös Facelift sekä Feeding Lies. Liput alk 5€.

Pe 28.7.2017
KUOPIO ROCKCOCK -FESTARIKLUBI:
TRYER
MØRKET
JÄLKIABORTTI
Heinäkuun lopulla järjestettävän Kuopio RockCockin 15-vuotista taivalta juhlistetaan kesällä Väinölänniemellä ja tämä teini-ikään ehtinyt festivaali ansaitsee luonnollisesti arvoisensa etkot ja jatkot. Henry’s Pubissa järjestetään neljän päivän mittainen etko- ja jatkomaraton, kun lauteilla nähdään nuoria kotimaisia lupauksia niin popin, rockin kuin punkinkin puolelta. Ensimmäisen festivaalipäivän päätteeksi annetaan vuoro vastikään uuden ”Samaa tarinaa” -albumin julkaisseelle tamperelaispoppoolle Tryerille, jonka mukana nähdään myös helsinkiläinen Mørket ja kuopiolainen Jälkiabortti. Liput alk 6€.

La 29.7.2017
KUOPIO ROCKCOCK -FESTARIKLUBI:
SHIRAZ LANE
OX79
tba
Heinäkuun lopulla järjestettävän Kuopio RockCockin 15-vuotista taivalta juhlistetaan kesällä Väinölänniemellä ja tämä teini-ikään ehtinyt festivaali ansaitsee luonnollisesti arvoisensa etkot ja jatkot. Henry’s Pubissa järjestetään neljän päivän mittainen etko- ja jatkomaraton, kun lauteilla nähdään nuoria kotimaisia lupauksia niin popin, rockin kuin punkinkin puolelta. Lauantaina vauhtiin päästetään rock-sensaatio Shiraz Lane mukanaan alternative rock -yhtye OX79. Sekä perjantaina että lauantaina jatkoilla nähdään mukana myös myöhemmin julkistettavat support-yhtyeet. Liput alk 6€.

Su 30.7.2017
KUOPIO ROCKCOCK -PÄÄTÖSKLUBI:
HIGH SCHOOL DROPOUTS
RYLOS
Heinäkuun lopulla järjestettävän Kuopio RockCockin 15-vuotista taivalta juhlistetaan kesällä Väinölänniemellä ja tämä teini-ikään ehtinyt festivaali ansaitsee luonnollisesti arvoisensa etkot ja jatkot. Henry’s Pubissa järjestetään neljän päivän mittainen etko- ja jatkomaraton, kun lauteilla nähdään nuoria kotimaisia lupauksia niin popin, rockin kuin punkinkin puolelta. Sunnuntaina suurimman festivaalihumun hiivuttua ennen normaaliarkeen palaamista annetaan kuitenkin vielä vuoro klassikoille, kun High School Dropouts esittää kattavasti pop-punkin parhaimmistoa aina Green Daysta the Offspringiin ja toisena esiintyjänä nähtävä Rylos puolestaan Twisted Sisterin kappaleita. Vapaa pääsy!

Pe 4.8.2017
CMX
Viime joulukuun keikka koostui harvinaisuuksista, joten tällä kertaa CMX saapuu paikalle soittamaan hittejä! Ennakkoliput alk. 20€ ja ovelta 22€.

Pe 8.9.2017
SMASH INTO PIECES (SWE)
AWAKE AGAIN
Tämän vuoden tammikuussa kolmannen albuminsa Rise and Shine julkaissut Smash Into Pieces saapuu keikoille Suomeen. Korkeaoktaaninen ruotsalaisbändi soittaa torstaina 7. syyskuussa Helsingissä, mistä matka vie Kuopion kautta Tampereelle. Smash Into Pieces päästi markkinoille Unbreakable-debyyttinsä keväällä 2013. Orkesterin toinen pitkäsoitto The Apocalypse DJ saatiin pari vuotta myöhemmin. Levyjen myötä yhtye on keikkaillut paljon ja merkittävien bändien kanssa. Smash Into Pieces on jakanut lavoja mm. Halestormin ja Amaranthen kanssa. Amaranthen laulaja Elize Ryd myös vierailee Smash Into Piecesin My Cocaine -biisillä. Suomessa Smash Into Piecesillä on jo vankka fanipohja. Hittiviisut kuten Unbreakable, Disaster Highway, Merry Go Round, Let Me Be Your Superhero, Take It Higher ja YOLO vievät elektronisen raskaan rockin alkulähteille ja saavat aikaan ansaittua hysteriaa kaikilla bändin keikoilla. Liput alk. 8€.Kuopio
Helsinki
Tampere
Tekniikka
showtime