yla
header
banner
oikea
To 20.7.2017
ZARTHAS
HMS KEELHAUL
Henry's pubin lauteille nousee tänään 21.7. kolmannen studioalbuminsa julkaiseva Zarthas. Bändi on kehittynyt rankemmaksi ja rouheammaksi, joten luvassa on hilseet pois linkoava ja muutenkin raskaammanlainen hittiputki. Hms Keelhaul on vuonna 2013 vesille laskettu laiva joka seilaa Metallin ja Rockin vesistöissä ja vasta julkaistu debyytti "Anchord" puhaltaa nyt tuulta purjeisiin! Ahoy! Liput alk. 5€

Pe 21.7.2017
THE LIEBLINGS
The Lieblings -kvartetti palaa pörisevän voimapopin maisemiin uudella Spark-singlellään. Yhtyeen Take Us To Your Leader -debyytistä on ehtinyt kulua jo yli kolme vuotta, mutta ryhmän usko surinakitaroihin ja taivaallisiin stemmoihin ei ole kuihtunut.
Alkuvuonna 2017 julkaistavalta Let Them Have It -kakkosalbumilta poimittu Spark polkee yhä säröpedaaleja, on alakuloisen toiveikas ja pitää pilkkeen tiukasti silmäkulmassa.
Liput alk. 5€

La 22.7.2017
HENRYS DISCO INFERNO: DJ EDWIN K
Lauantaina 22.7. ei jäädä vetuloimaan kotisohville, kun Henry's Disco Inferno valtaa jälleen Henry's Pubin! Musiikista vastaa Henry´s House Partyista tuttu DJ Edwin K, joka pitää huolen siitä että levylautaset pyörivät ja tanssijalat tamppaavat aina yön pikkutunneille saakka! Vapaa pääsy!

Ke 26.7.2017
HENRY´S PUB OPEN STAGE: FESTARIJAMIT
Henkan jamit piiiitkästä aikaa! Haluaisitko päästä stagelle rokkaamaan? Täällä se onnistuu, tule yksin tai vaikka koko bändillä, kamat on valmiina ja soittokavereita löytyy Suomen kovimmasta housebandista. Alkutahdit lyödään tasan klo 22.00 ja sittenpä the stage is all yours! Vapaa pääsy!

To 27.7.2017
KUOPIO ROCKCOCK -FESTARIKLUBI:
PLANET CASE
FACELIFT
FEEDING LIES
Heinäkuun lopulla järjestettävän Kuopio RockCockin 15-vuotista taivalta juhlistetaan kesällä Väinölänniemellä ja tämä teini-ikään ehtinyt festivaali ansaitsee luonnollisesti arvoisensa etkot ja jatkot. Henry’s Pubissa järjestetään neljän päivän mittainen etko- ja jatkomaraton, kun lauteilla nähdään nuoria kotimaisia lupauksia niin popin, rockin kuin punkinkin puolelta. Torstaina etkojen pääesiintyjänä nähdään seinäjokelaisyhtye Planet Case, joka kuvailee musiikkiaan universal rockiksi, ja mukaan liittyvät myös Facelift sekä Feeding Lies. Liput alk 5€.

Pe 28.7.2017
KUOPIO ROCKCOCK -FESTARIKLUBI:
TRYER
MØRKET
JÄLKIABORTTI
Heinäkuun lopulla järjestettävän Kuopio RockCockin 15-vuotista taivalta juhlistetaan kesällä Väinölänniemellä ja tämä teini-ikään ehtinyt festivaali ansaitsee luonnollisesti arvoisensa etkot ja jatkot. Henry’s Pubissa järjestetään neljän päivän mittainen etko- ja jatkomaraton, kun lauteilla nähdään nuoria kotimaisia lupauksia niin popin, rockin kuin punkinkin puolelta. Ensimmäisen festivaalipäivän päätteeksi annetaan vuoro vastikään uuden ”Samaa tarinaa” -albumin julkaisseelle tamperelaispoppoolle Tryerille, jonka mukana nähdään myös helsinkiläinen Mørket ja kuopiolainen Jälkiabortti. Liput alk 6€.

La 29.7.2017
KUOPIO ROCKCOCK -FESTARIKLUBI:
SHIRAZ LANE
OX79
tba
Heinäkuun lopulla järjestettävän Kuopio RockCockin 15-vuotista taivalta juhlistetaan kesällä Väinölänniemellä ja tämä teini-ikään ehtinyt festivaali ansaitsee luonnollisesti arvoisensa etkot ja jatkot. Henry’s Pubissa järjestetään neljän päivän mittainen etko- ja jatkomaraton, kun lauteilla nähdään nuoria kotimaisia lupauksia niin popin, rockin kuin punkinkin puolelta. Lauantaina vauhtiin päästetään rock-sensaatio Shiraz Lane mukanaan alternative rock -yhtye OX79. Sekä perjantaina että lauantaina jatkoilla nähdään mukana myös myöhemmin julkistettavat support-yhtyeet. Liput alk 6€.

Su 30.7.2017
KUOPIO ROCKCOCK -PÄÄTÖSKLUBI:
HIGH SCHOOL DROPOUTS
RYLOS
Heinäkuun lopulla järjestettävän Kuopio RockCockin 15-vuotista taivalta juhlistetaan kesällä Väinölänniemellä ja tämä teini-ikään ehtinyt festivaali ansaitsee luonnollisesti arvoisensa etkot ja jatkot. Henry’s Pubissa järjestetään neljän päivän mittainen etko- ja jatkomaraton, kun lauteilla nähdään nuoria kotimaisia lupauksia niin popin, rockin kuin punkinkin puolelta. Sunnuntaina suurimman festivaalihumun hiivuttua ennen normaaliarkeen palaamista annetaan kuitenkin vielä vuoro klassikoille, kun High School Dropouts esittää kattavasti pop-punkin parhaimmistoa aina Green Daysta the Offspringiin ja toisena esiintyjänä nähtävä Rylos puolestaan Twisted Sisterin kappaleita. Vapaa pääsy!

To 3.8.2017
PUHELINSEKSI
KATUJEN ÄÄNET
ONGELMA
Puhelinseksi on Rovaniemellä 2015 syksyllä perustettu nössöjen punk-bändi. Bändi julkaisi syksyllä 2016 "Meillä on ikävä kaikkea" c-kasetin, joka myytiin nopeasti loppuun. Jatkoa on luvassa, niin levyjen kuin keikkojenkin saralla. Katujen Äänet on vuonna 2010 perustettu uuden aallon yhtye Vantaalta. Yhden albumin, useita seiskoja ja omakustannelevyjä julkaissut bändi on monissa liemissä keitetty. ONGELMA-Nuorisoa turmeleva rock-yhtye Kuopion kellareista.
Liput alk. 5€

Pe 4.8.2017
CMX
Viime joulukuun keikka koostui harvinaisuuksista, joten tällä kertaa CMX saapuu paikalle soittamaan hittejä! Ennakkoliput alk. 20€ ja ovelta 22€.

La 5.8.2017
KIMMO TIMONEN ROAST AFTER PARTY
Kiekkolegenda Kimmo Timonen roastataan hyvässä hengessä lauantaina 5.8. Kuopion kaupunginteatterilla. Mukana roastissa on useita huippukoomikoita sekä kaksi Kimen hyvää ystävää. Tapahtuman viralliset jatkobileet tietysti Henkassa. Luvassa letkeää menoa ja muuta mukavaa, stay tuned!

Ke 9.8.2017
BOYAR
TAIVAL
Boyar on Kuopiolainen, englanninkielistä rockia tekevä bändi, jonka musiikissa yhdistyy perinteinen rock sekä oma, tuore tyyli. Vaikutteita biiseihinsä bändi on saanut menneiden vuosikymmenten jättiläisiltä, kuten Bruce Springsteeniltä, Deep Purplelta ja Pink Floydilta. Mukana on myös ytimekäs puhallinsektio, joka vie kuulijan soul-tunnelmiin. Taival on Itä-Suomesta ponnistava, raikasta kitaravetoista poprockia soittava kokoonpano. Yhtyeen äänimaisemaa voi luonnehtia hienostuneen dynaamiseksi ja suomenkieliset tekstit pureutuvat puhutteleviin aiheisiin. Sovitukset liikkuvat luontevasti akustisesta tunnelmoinnista kovakätiseen mättöön. Musiikin kruunaa naissolistin vahva tulkinta, jota ympäröi stemmalaulujen runsas maailma. Vapaa pääsy!

Pe 11.8.2017
MARA BALLS
ROYAL LIPS
Mara Balls on Tamperelainen muusikko ja taiteilija, jolla on maailmanneksi kovin bändi nimeltä Mara Balls. "Toinen levy Elävä Kivi paljastaa debyyttiä enemmän mun herkkää puolta. Kantavat teemat ovat aika, mielen horjuminen ja olemassaoloon liittyvä hämmennys." Hyvän ja pahan, kaaoksen ja kauneuden sopusointuinen symbioosi - Royal Lips. Uusia biisejä tulilla päivittyneellä kokoonpanolla. Vapaa pääsy!

La 12.8.2017
STEREO TERROR DJ´S TERROR DISCO
Stereo Terror Dj's saapuu Kuopion Henkkaan toteuttamaan räävitöntä ikuisen discon sanomaa sekoitellen eurodancea ja metallia keskenään omassa Terror Discossaan. Näistä bileistä ei menoa puutu, ja biitti tulee olemaan vahvaa. Parempi tulla kokemaan se itse! Vapaa pääsy!

To 17.8.2017
ROCTUM
TEDDY BEAR DOCTORS
"Roctum ei ole vain bändi...Roctum on kokonaisvaltainen kokemus!" Tämä viiden omalaatuisen persoonan supersankarikokoonpano ottaa jokaisen vaikka väkisin mukaansa räjähtävän rockin ja teatraalisen shown maailmaan. Keikoilta ei vauhtia ja yllätyksiä jää puuttumaan. Kun Roctum soittaa heavy/punkrockin ilosanomaansa, lavalla tapahtuu kaikkea maan, meren ja avaruuden välillä. Verta, ilmapalloja ja vessapaperia... kaikki pilke silmäkulmassa, mutta täysin tosissaan! Teddy Bear Doctors tuo energisen tulituksen aidolla ja rehellisellä vedolla. Rock & Punk & Roll- vaikutteista musiikkia soittava viisihenkinen- orkesteri pitää lavan ja sen edustan kuumana ensimmäisestä minuutista viimeiseen. "Onpa v*tun rokkimeininki!" -Remu ja pojat. Liput alk. 5€

Pe 18.8.2017
EXCALION
MARRAS
Keski-suomalaisen power metallin pioneeri Excalion jatkaa upouuden pitkäsoittonsa 'Dream Alive' tukemista soittamalla keikan Savonmaalla. Henry’s Pubin lavalla nähdään entistä kovempi ja uudistunut Excalion, joka tykittää läpi sekä uusia että vanhoja hittejään. Paikalta on saatavissa myös uunituoretta lättyä ja muita fanituotteita. Mukana rouhimassa myös Kuopion ikioma Marras. Liput alk. 6€.

To 24.8.2017
FEET OFF THE GROUND
On tullut aika ottaa jalat irti maasta! Feet Off The Ground on punk/rock/alternative- orkesteri, joka tarjoaa taattua menoa ja aitoa energistä meininkiä jättämättä ketään kylmäksi! “Meijän demo on rip-off mut lauteilla f**in rock” Be there or be square! (neliö). Vapaa pääsy!

Pe 25.8.2017
AIVOVUOTO
Aivovuoto on Itä-Helsingistä kotoisin oleva rap-yhtye, joka on julkaissut kolme kiiteltyä ja arvostettua levyä; ”Aivovuoto”, ”Vihaa Karkkia”, sekä splitin Khidin kanssa ”Se Tuli Televisiosta / Sushi Drive-by”. Tuore neljäs albumi sivuaa hyvinvointiteemaa, ja kantaa nimeä ”Dötöx”. Aivovuoto koostuu tuottajaveljeksistä Visasta ja Miosta (K.V.N & LOBO, muun muassa SMC Lähiörotat, instrumentaalilevyjä), sekä räppäri Matista, a.k.a. Jodarok (muun muassa Kemmuru, Freerap, Meiän Musiikki -levy-yhtiö). Liput alk. 8€.
Keikalle on myynnissä muutamia Veikkauksen sponsoroimia "Kaveri Mukaan"- lippuja, joilla pääsee kaksi yhden hinnalla.


La 26.8.2017
THERMATE
TOCORNAL
Kuopion ja koko universumin kovin, 70-luvun heavyä ja julmetun tanakkaa stoneria yhdistelevä Thermate nousee taas tauon jälkeen Henry’s Pubin lavalle. Tule todistamaan paikan päälle kuinka fuzz-rockin tiukat riffit laittavat trumpettilahkeet lepattamaan! Tocornal is pure rock, with an attitude. Band never wanted to take a strict line, what their music should sound like, and that lead in versatile songs, riffs and melodies. Blues, punk, rock and catchy pop combined, where you can go wrong? Vapaa pääsy!

Ke 30.8.2017
PROJECT SILENCE
POHJOISEN SOTURIT
Kuopiolainen industrial metalli -yhtye Project Silence julkaisi toisen albuminsa 'Slave To The Machine' kesäkuun 30, 2016. Albumilla yhtye on levittänyt siipiään teollisuusmetallin ohella myös extreme metallin suuntiin, joten luvassa on synkkää ja raskasta jyystöä alusta loppuun, hengitykselle ei anneta aikaa! Pohjoisen Soturit on suomenkielistä raskasta metallimusiikkia = Runnovia riffejä ja kuolonkorinaa. Vapaa pääsy!

To 31.8.2017
WANHAT AJAT
MAKROFAGI
Wanhat Ajat lupaa suomenkielistä rockia grunge- ja punkvaikutteilla ja rapsakalla säröllä. Esikoisalbumiaan julkaisemassa oleva Makrofagi on koukeroisen suomenkielisen raskaan rockin tuleva suurmahti. Tule katsomaan tämä kummallinen ja omaperäinen elukka läheltä kun nyt voit! Äyrgh!Vapaa pääsy!

Pe 1.9.2017
L.A.M.F.
TERVE HULLUUS
Vuonna 1992 Helsingissä perustettu punkrock-bändi L.A.M.F. viettää 25. juhlavuottaan. Tänä vuonna julkaistiin uusi single "Sata Mellakkaa". Vuonna 2014 perustettu Terve Hulluus on kuopiolainen punkrock-bändi joka julkaisee ensimmäisen 7" kesän/syksyn aikana. Liput alk. 5€

Pe 8.9.2017
SMASH INTO PIECES (SWE)
AWAKE AGAIN
Tämän vuoden tammikuussa kolmannen albuminsa Rise and Shine julkaissut Smash Into Pieces saapuu keikoille Suomeen. Korkeaoktaaninen ruotsalaisbändi soittaa torstaina 7. syyskuussa Helsingissä, mistä matka vie Kuopion kautta Tampereelle. Smash Into Pieces päästi markkinoille Unbreakable-debyyttinsä keväällä 2013. Orkesterin toinen pitkäsoitto The Apocalypse DJ saatiin pari vuotta myöhemmin. Levyjen myötä yhtye on keikkaillut paljon ja merkittävien bändien kanssa. Smash Into Pieces on jakanut lavoja mm. Halestormin ja Amaranthen kanssa. Amaranthen laulaja Elize Ryd myös vierailee Smash Into Piecesin My Cocaine -biisillä. Suomessa Smash Into Piecesillä on jo vankka fanipohja. Hittiviisut kuten Unbreakable, Disaster Highway, Merry Go Round, Let Me Be Your Superhero, Take It Higher ja YOLO vievät elektronisen raskaan rockin alkulähteille ja saavat aikaan ansaittua hysteriaa kaikilla bändin keikoilla. Liput alk. 8€.

La 9.9.2017
AZAZEL
Tervetuloa todistamaan maamme puhutuimman black metal bändin Azazelin villi live-esitys. Luvassa viinaa, saatanaa ja black metallia! Alkoholokaust! Possessed nyt Satan! Vapaa pääsy!

Pe 15.9.2017
MY FIRST BAND
Alkuvuodesta UMK-finaalissa Paradise-kappaleellaan kisannut My First Band julkaisi säitä uhmaten uuden kesäsinkkunsa Summertime, Bitches! Sinkun tuotannosta vastaa parin viime vuoden aikana Suomen menestyksekkäimmäksi tuottajaksi noussut popvelho Jurek. My First Band on soittanut yhdessä samalla kokoonpanolla ja tehnyt omaa musiikkia jo vuodesta 1998 lähtien. Yhtye on julkaissut kolme levyä joista viimeisin, Corazon julkaistiin vuonna 2014. Levyä seurasi bändin ensimmäinen iso kotimainen radiohitti ‘Don’t Break My Corazon’, sekä laaja areenakiertue Keski-Euroopassa Sunrise Avenuen lämmittelijänä. Vastaanotto kiertueella oli erinomainen, jonka johdosta myös sitä seurannut ensimmäinen oma kiertue Saksassa, Itävallassa ja Sveitsissä myytiin loppuun. Viimeisen vuoden ajan My First Band on keskittynyt kirjoittamaan uutta musiikkia ja viilaamaan musiikillista suuntaansa, joka kääntyi entistä enemmän modernin popin, EDM:n ja klubimusiikin suuntaan. Kun matkan varrella tuottajan penkille hyppäsi vielä Suomen tämänhetken työllistetyin popvelho Jurek Reunamäki, oli selvää että seuraavalla levyllä olisi luvassa kovia biisejä ja kansainvälisesti mielenkiintoista uutta soundia. Seuraava, vielä nimeämätön My First Band -albumi julkaistaan ensi vuonna. Liput alk. 10€.

La 23.9.2017
VIIKATE
Viikate jatkaa 21 v -juhlavuotensa viettämistä julkaisemalla "Katkerimmat 2011-2017" -nimisen kokoelman 8.9. Tuplakokoelma sisältää musiikkia nimensä mukaisesti vuosilta 2011-2017, jossa CD 1 keskittyy häikäilemättömään hittimateriaaliin ja CD 2 lainakappaleisiin sekä harvinaisempaan tuotantoon. Kokoelman sisältämät uudet, vuonna 2017 taltioidut kappaleet, julkaistaan myös erillisenä 12" Synkkä ventti -EP:nä. Vihdan sitomisesta yllätetty yhtye kommentoi aihetta seuraavasti: "Tämä "Katkeroimmat" -kokoelmahan on selkeä syntymäpäiväkakku, jonka varjolla pääsemme melskaamaan syksyllä keikkalavoille ympäri Suomen ja muun maailman eli Viron. Erityisen innoissamme olemme näistä uusista kappaleista, jotka saadaan vielä komealle 12" -vinyylille. Neljä erilaista kappaletta, joista jokainen sulkee eräänlaisen ympyrän Viikatteen historiassa. "Synkkä venttihän" julkaistiin jo aiemmin keväällä singlenä ja mielestämme se onkin osuva tapa lyödä naula tähän vuosia jatkuneen uhkapelivouhotuksen arkkuun. "Kyisen pellon kyntäjät" on Lyijykomppania-klassikko, joka oli aikoinaan merkittävässä osassa Viikatteen musiikillista linjaa vedettäessä. Timo Rautiaisen saaminen tähän solistiksi on kruunu, joka odottaa päätä giljotiinin juurella. "Kylmän kullan kimallus" on Flaming Sideburns -laina Roky Mountain Sidegates, joka on pyörinyt kitaran otelaudalla pitkään ja viimein taittui myös oivalliseen V-muotoon. "Mies, joka nolasi Kouvolan" on pianoballadi kauniista kotikaupungistamme, joka omalla tavalla sulkee myös vuosia jatkuneen kotiseutujankutuksen." Liput alk. 15€

To 5.10.2017
BATTLE BEAST
TEMPLE BALLS
100 % Heavy Metal - 0 % Bullshit
Alkuvuodesta 2017 "Bringer of Pain” albumin julkaissut Battle Beast saapuu jälleen Kuopion Henkkaan villitsemään yleisönsä torstaina 5.10.2017. Pohjois-Amerikan kiertueelta juuri Suomeen palannut yhtye jakaa lavan oululaisen hard rockia soittavan Temple Balls -yhtyeen kanssa. Liput alk. 15€

Pe 6.10.2017
HERRA YLPPÖ & IHMISET
Kolme vuotta sitten lopettanut Herra Ylppö & Ihmiset palaa yllättäen keikkalavoille syys-lokakuussa. Kiertue on nimeltään Sata Vuotta ja se on valittu viralliseen Suomi Finland 100 -ohjelmistoon. Herra Ylppö & Ihmiset -yhtyeen debyyttilevy Sata Vuotta meni ilmestyessään vuonna 2008 suoraan Suomen virallisen albumilistan ykköseksi. Emma -pystin ja kultalevyn lisäksi myös kriitikot arvostivat albumia. "Sata vuotta palauttaa uskon siihen, että suurellakin levy-yhtiöllä voi vielä olla suomeksi laulava bändi, joka soittaa haisevaa rokkia setien ja tätien kauhistukseksi", kirjoitti Helsingin Sanomat viiden tähden arviossaan. Tulevana syksynä yhtye soittaa Sata Vuotta -albumin alusta loppuun kymmenellä eri keikalla ympäri Suomea. Yhtyeessä Herra Ylpön ohella soittaa sen viimeisin kokoonpano, jossa vaikuttivat Stonen keulahahmo ja bassovirtuoosi Janne Joutsenniemi, nykyään HIMn riveistä löytyvä rumpali Jukka Kosmo Kröger, kosketinsoittaja Joona Kukkola ja kitaristi Hamid Moeini. Liput alk. 13€.

Ke 11.10.2017
AS I MAY
As I May on mikkeliläinen metallia ja metalcorea soittava retkue. As I May perustettiin vuonna 2016 , mutta osalla bändin jäsenillä on yhteistä soittohistoriaa n. 20 vuotta... eli liian kauan...
Bändi julkaisi debyytti albuminsa Speak No Evil keväällä 2017. Ja sitä ennen singlen Disease , joka päätyi Yle X:n tehosoittoon heti ilmestyttyään. Bändi valmistelee jo hiljalleen toista albumiaan ja uusi single julkaistaan luultavasti vielä tämän vuoden puolella. Liput alk. 5€

La 14.10.2017
JUJU
Juju aka Julius Kivi. Kantaa-ottavista lauluistaan tunnettu artisti, sulauttaa monta musiikkigenreä yhteen, laulun ja räpin keinoilla. Tämä kultalevyn ja pari platina sinkkua tehtailleen Spotify Spotlight artistin kappaleita on toistettu suoratoistopalveluissa yli 10 miljoonia kertoja ja hän on ollut myös ehdolla Emma-gaalassa. Julius Kivi on ollut myös ehdolla politiikassa sekä ottanut osaa YLEn keskusteluohjelmissa mm. kohutussa Kannabis-illassa. Liput alk. 7€.

Ke 15.11.2017
SPARZANZA
Ruotsalainen Sparzanza saapuu marraskuussa Suomeen. Parikymppinen rockkone aloittaa kiertueensa Kuopiosta 15. marraskuuta. Sisukkaasti urallaan edennyt Sparzanza on vihdoin suuren suosion kynnyksellä. Yhtyeen soundille tyypilliset elementit on viritetty äärimmilleen syksyllä ilmestyvällä albumilla Announcing the End. Suomeen saapuu bändi, joka luottaa reiluun kitarointiin, päähän porautuviin melodioihin ja tummuuteen, joka tuntuu mielen syvimmissäkin sopukoissa. Liput alk. 15€

Pe 24.11.2017
EEVIL STÖÖ
Suomen tunnetuin bassobaritoni ja jäisin alamäkihiihtäjä. Suomiräpin renessanssimies, salatieteilijä ja lyyrikko omaa maan lojaaleimman asiakaskunnan, josta kertovat loppuunmyydyt salit ja hattutemppu Suomen virallisen listan ygösenä. Stöön nauru on naurua pimeässä, suru kolmannen silmän kyyneleitä. Lavalla maestro on repäisevä kuin vanha Loiri, jonka kruunaa Nuoren Derrickin säestävä Predator-käsi. Stöö-ilmiö on uuden vuoden paukku, jossa tärkeintä ei ole räjähdys vaan savu. Liput alk. 8€

La 2.12.2017
GASELLIT
Gasellit on nuoren polven räp-pumppu, joka ei kuitenkaan liikaa piittaa räpin lainalaisuuksista. Heidän biiseissään suorapuheiset lähiöräpit kohtaavat pop-estetiikan. Uusin albumi "Veli" julkaistiin tänä keväänä. Liput alk. 10€.Kuopio
Helsinki
Tampere
Tekniikka
showtime