yla
header
banner
oikea
Ti 3.2.2015
HENRY´S OPEN STAGE
Himottaisko päästä soittamaan Henkan legendaariselle stagelle? No ala tulla, nyt se mahdollista! Voit ottaa omia soittimia tai soittokavereita mukaan mutta ei oo pakko koska meiltä löytyy molempia. Voit tulla myös vaikka koko bändillä. Homma toimii niin että ilmoittaudut paikan päällä jamipäällikkö Väliaholle ja hän arpoo esiintymisvuorot. Esiintymisestä saattaa myös saada jonkin pienen palkinnon! Tää on mukavaa! Vapaa pääsy!

Ke 4.2.2015
RÄJÄYTTÄJÄT
Liput 5€

To 5.2.2015
CALLISTO
KHROMA
Debyytillään kotimaisen post metallin aallonharjalla lautaillutta ja konseptinsa uusiin, elokuvallisiin sfääreihin Noir -levyllään vienyt Callisto toimii hitaasti, mutta määrätietoisesti. Viisi ja puoli vuotta sitten julkaistu kakkoslevy Providence saa vihdoin seuraajansa 30.1.2015. Svart Recordsilla julkaistava Secret Youth ei suoranaisesti muistuta mitään Calliston aiemmin tekemää, vaikka yhtyeen levyltä tunnistaakin. Liput 5€

Pe 6.2.2015
KUOPION KOMEDIAFESTIVAALIN PRE-WEEKEND
TEEMU VESTERINEN
JUSSI SIMOLA
TOMMI TUOMINEN
Tommi Tuominen sijoittui Ylen Naurun Tasapainossa 2013 toiseksi, Jussi Simola 2014 toiseksi. On aika nähdä veijarit Kuopiossa taas. Illan päättää komiiikan konkari Teemu Vesterinen, jonka kiistaton ansio on viiltävässä älyssä, jolla hän sitoo tarinat toisiinsa. Showtime klo 22.00. Ikäraja 18. Kesto 90 min (tauko). Lippu 17,50 euroa (sis. piletin kulut). HUOM! TÄMÄN TAPAHTUMAN LIPUT MYY POIKKEUKSELLISESTI PILETTI.FI!

La 7.2.2015
KUOPION KOMEDIAFESTIVAALIN PRE-WEEKEND
MIKA EIRTOVAARA
TOMI HAUSTOLA
ILARI JOHANSSON
Pre Weekendin päättää kolmen loistavan koomikon ilta. Henkan lavalla nähdään Ilari Johansson, Tomi Haustola ja Mika Eirtovaara. Showtime klo 22.00. Ikäraja 18. Kesto 90 min (tauko). Lippu 17,50 euroa (sis. Piletin kulut). HUOM! TÄMÄN TAPAHTUMAN LIPUT MYY POIKKEUKSELLISESTI PILETTI.FI!

Pe 13.2.2015
MOONSORROW
RED MOON ARCHITECT
Viime vuosina vain muutamia kertoja Suomessa esiintynyt Moonsorrow soittaa helmikuussa neljä harvinaislaatuista klubikonserttia. Uutta albumia valmisteleva black/folk metal -yhtye nähdään ”Moonsorrow Talvi Extra” -minikiertueella Kuopion Henry’s Pubissa, Turun Klubilla, Joensuun Kerubissa ja Jyväskylän Lutakossa. Edellisen albuminsa ”Varjoina kuljemme kuolleiden maassa” talvella 2011 julkaissut ja samana vuonna viimeisimmän Suomen-kiertueensa soittanut Moonsorrow allekirjoitti keväällä maailmanlaajuisen levytyssopimuksen Century Median kanssa. Edellisvuosina lähinnä ulkomaisilla konserttiareenoilla nähty metalliyhtye palasi kotimaan keikkalavoille syyskuussa, jolloin Moonsorrow esiintyi loppuunmyydyssä Virgin Oil Co:ssa. Tämän tapahtuman liput saat kätevästi meiliin tai puhelimeen Tiketistä. Liput 10€ (Tiketistä toimituskuluineen 11,50€).

La 14.2.2015
PAULI HANHINIEMI MAD
KAKSINEN

Kolmas Nainen -yhtyeen karismaattinen laulusolisti Pauli Hanhiniemi ja muusikkojen muusikko Ville Rauhala. Ohjelmistossa Kolmatta Naista, Perunateatteria sekä omia kappaleita. Tämän tapahtuman liput saat kätevästi meiliin tai puhelimeen Tiketistä. Liput 12€ (Tiketistä toimituskuluineen 13,50€). Rajallinen erä Veikkauksen sponssaamia Kaveri Mukaan-lippuja saatavana nopeimmille, niillä saa kirjaimelliset kaverin mukaan for free. Toimintaohjeet linkissä ylempänä.

Ti 17.2.2015
RIKUN JA RÖLLIN FREESTYLETIISTAI
Funkkaa Taikka kuole esittää: Freestyletiistailla kaikki pääsevät mikinvarteen. Räppäilyyn osallistuvat palkitaan yllätyksin. Jopa. Kova diili? Juontajana ja toustaajana MC Niko Nova aka MC RÖlli. Vinyyliä soitetaan klo 21 alkaen ja aina aamuneljään asti. Vapaa pääsy!

Ke 18.2.2015
RUIS
RAKKI
RUIS on Kuopiossa vuoden 2011 lopulla perustettu bändi, joka esittää suomenkielistä rock/pop-musiikkia. Rakki – omat lait, oma musiikki, omat sanat. Vapaa pääsy!

To 19.2.2015
STEVE'N'SEAGULLS
Spagettiwesterneistä ja hillbilly-iloittelusta ammentavaa kokonaisuutta ei ole tässä maassa aiemmin koettu. Suomen mielenkiintoisimmaksi kantritulokkaaksi tituleerattu bändi pistää taajaman kuin taajaman paaliralliksi. Viisihenkinen orkesteri on työstänyt uusimmista sekä rakkaimmista listahiteistä versiot, joissa mandoliini helkkää, hanuri soi ja coltti käryää. Bändin rehellinen ja energinen lavaolemus tempaa kuulijansa riehakkaaseen saluunatunnelmaan. Kyse ei ole kuitenkaan rivitanssitalkoista; riittää että kämmenet ovat kohti mäntyä ja heinähatuissa humisee. Tämän tapahtuman liput saat kätevästi meiliin tai puhelimeen Tiketistä. Liput 10€ (Tiketistä toimituskuluineen 11,50€).

Pe 20.2.2015
PUNK ROCK X-MAS VOL.3
PÄÄ KII
NYRKKITAPPELU
RAKAS RAPPIO
Punk Rock X-mas-kiertue tulee taas. Kolmatta kertaa järjestettävä, Suomi-punkin "superbändin" Pää Kiin ympärille rakennettu Punk Rock X-mas-kiertue koostuu kaikkiaan 12 konsertista, joista Lahdessa otettiin jo marraskuun lopussa Club Chicagossa lopuunmyyty varaslähtö. Tämän tapahtuman liput saat kätevästi meiliin tai puhelimeen Tiketistä. Liput 10€ (Tiketistä toimituskuluineen 11,50€).

La 21.2.2015
COSMO JONES BEAT MACHINE
Kuopiolainen rytmimusiikin ykkösnyrkki Cosmo Jones Beat Machine palaa perseenheilutusboogien keskiöön melkein kahdeksan vuoden tauon jälkeen. Vuonna 2000 debyyttilevynsä My Style Is Eurostyle julkaissut yhtye tekee nyt paluun uudella ja edellistä Belzeboogieta suoraviivaisemmalla levyllään Skunkadelicatess. Uutta levyä yhtye juhlistaa keväällä kotimaan kiertueella. Liput 5€

La 7.3.2015
BATTLE BEAST
Suomessa julkaistu ja suoraan Suomen albumilistan kärkeen sinkaissut upouusi Battle Beast -studioalbumi Unholy Savior vei bändin suoraan kiertämään Eurooppaa Sabatonin kanssa, mutta ei kotimaatakaan ole unohdettu – Battle Beast palaa helmikuun puolivälissä takaisin Suomeen ja esiintyy pienen hengähdystauon jälkeen sekä kotimaassaan että Venäjällä! Tämän tapahtuman liput saat kätevästi meiliin tai puhelimeen Tiketistä. Liput 10€ (Tiketistä toimituskuluineen 11,50€).

Ke 11.3.2015
HAYSEED DIXIE (USA)
Bluegrass- ja hillbilly-versioita tunnetuista rock-hiteistä esittävä Hayseed Dixie saapuu keväällä kuuden keikan kiertueelle Suomeen. Parhaiten ”A Hillbilly Tribute to AC/DC” -levystään tunnettu Hayseed Dixie on juuri saanut valmiiksi uuden albuminsa, jolla yhtye on sovittanut uusiksi 70- ja 80-lukujen klassikkobiisejä, kuten Don’t Stop Believin’, The Final Countdown, We’re Not Gonna Take It ja Don’t Fear the Reaper. Jo aikaisemmin Hayseed Dixie on versioinut esimerkiksi Kissin, Queenin, Black Sabbathin ja Judas Priestin tuotantoja sekä levyttänyt jopa suomenkielisen version Hectorin kappaleesta ”Juodaan viinaa”. Tuttuun tapaan Hayseed Dixie esittää tulevilla Suomen-keikoillaan myös runsaasti yleisön ehdottamia toivekappaleita. Tämän tapahtuman liput saat kätevästi meiliin tai puhelimeen Tiketistä. Liput 10€ (Tiketistä toimituskuluineen 11,50€).

La 14.3.2015
LAPKO
Harjavallan ylpeys, rock-yhtye LAPKO julkaisee uuden albumin nimeltä ”Freedom” 27. helmikuuta 2015 ja suuntaa sen myötä keikoille ympäri Suomea. Lisätiedot ja ensimmäiset maistiaiset levyltä julkaistaan alkuvuodesta 2015. "Freedom" LP/CD/erikoispaketti on nyt tilattavissa ennakkoon osoitteessa www.lapko.com. Tuleva levy on uudistuneen LAPKO-kokoonpanon ensimmäinen julkaisu; yhtyeen pitkäaikainen rumpali Janne Heikkonen siirtyi kitaraan ja hänen tilalleen astui Tuvalu-yhtyeestäkin tuttu Jussi Matikainen. Uusi kokoonpano esittäytyi ensimmäistä kertaa suomalaisyleisölle Joensuun Ilosaarirockissa viime kesänä. Tulevan levyn myötä yhtye suuntaa nyt myös klubikeikoille ympäri Suomea. Kiertueen liput tulevat myyntiin torstaina 18. joulukuuta. Tämän tapahtuman liput saat kätevästi meiliin tai puhelimeen Tiketistä. Liput 10€ (Tiketistä toimituskuluineen 11,50€).

Pe 20.3.2015
CMX
CMX julkaisee viidennentoista albuminsa alkuvuodesta. Mesmeria ilmestyy 30. tammikuuta 2015 ja sen on tuottanut Arto Tuunela. Albumin ensimmäinen single on nimeltään Rakkaudessa ja sodassa ja se ilmestyi 5.12. CMX starttaa yli 20 klubikeikkaa käsittävän kevätkiertueensa 13. helmikuuta 2015. Torniossa vuonna 1985 perustettu CMX on uransa aikana myynyt yli 400 000 levyä, äänestetty lukuisia kertoja merkittävimmäksi kotimaiseksi bändiksi ja saavuttanut huojumattoman aseman sekä kriitikoiden että suuren yleisön keskuudessa. Tämän tapahtuman liput saat kätevästi meiliin tai puhelimeen Tiketistä. Liput 18€ (Tiketistä toimituskuluineen 20€). Keikoille saatavilla TIKETISTÄ myös pieni erä tuplalippua joka oikeuttaa molempiin keikkoihin erikoishintaan 30€ + toimituskulut 2,50€.

La 21.3.2015
CMX
CMX julkaisee viidennentoista albuminsa alkuvuodesta. Mesmeria ilmestyy 30. tammikuuta 2015 ja sen on tuottanut Arto Tuunela. Albumin ensimmäinen single on nimeltään Rakkaudessa ja sodassa ja se ilmestyi 5.12. CMX starttaa yli 20 klubikeikkaa käsittävän kevätkiertueensa 13. helmikuuta 2015. Torniossa vuonna 1985 perustettu CMX on uransa aikana myynyt yli 400 000 levyä, äänestetty lukuisia kertoja merkittävimmäksi kotimaiseksi bändiksi ja saavuttanut huojumattoman aseman sekä kriitikoiden että suuren yleisön keskuudessa. Tämän tapahtuman liput saat kätevästi meiliin tai puhelimeen Tiketistä. Liput 18€ (Tiketistä toimituskuluineen 20€). Keikoille saatavilla TIKETISTÄ myös pieni erä tuplalippua joka oikeuttaa molempiin keikkoihin erikoishintaan 30€ + toimituskulut 2,50€.

To 26.3.2015
TRYER
THE NEW CLASSMATE
Tryer released their second album in September 2014! The band has garnered massive underground success and are known for their staggering live performances. It is clear, that Tryer will be Finland’s biggest punk success story ever. It is just a matter of time. "Life´s hard ain´t it city boy?" -virke kertoo parhaiten 2010 vuonna perustetun The New Classmaten soundista. Toisin sanoen tuskan ja hien sekaista alternative punkkia. Vapaa pääsy!

Pe 27.3.2015
EVERGREY (SWE)
Evergreyn tuore, yhdeksäs albumi Hymns for the Broken on otettu innostuneesti vastaan. Laulaja-kitaristi ja alkuperäisjäsen Tom S. Englund piiskaa nykyistä kokoonpanoa iskuun, jossa on tasoja ja tunnetta. Hymns for the Broken risteilee epätoivon ja maanisuuden välillä, ja orkesterin paluu on samalla kunniakas uusi alku. Tämän tapahtuman liput saat kätevästi meiliin tai puhelimeen Tiketistä. Liput 10€/12€ (Tiketistä toimituskuluineen 11,50€).

Pe 3.4.2015
VON HERTZEN BROTHERS
“Se on kutonen silmässä, kun karautetaan keväällä Suomen pitäjiin pyssyttämään tätä meidän ameriikansoundia. Meininkihän meillä on suuri ja mahtava kuin edesmennyt Neuvostoliitto. On meinaan ylitsepääsemättömän ihanaa päästä soittamaan uutta musaa jengille. Kiertäminen uuden materiaalin kanssa on tämän työn ehdottomasti paras puoli ja se yleensä näkyy fiiliksessä: sekä bändin että yleisön. Odotamme sitä kuin kuuta nousevaa… emme millään jaksais odottaa, että uusi päivä koittaa”, Mikko von Hertzen kertoo. Tämän tapahtuman liput saat kätevästi meiliin tai puhelimeen Tiketistä. Liput 18€ (Tiketistä toimituskuluineen 20€).

Su 5.4.2015
DISCO ENSEMBLE
Disco Ensemble palaa sapattivuoden jälkeen keikoille ja juhlistaa First Aid Kit -albumin 10-vuotisjuhlaa soittamalla huhtikuussa koko Suomen kattavan klubikiertueen.
First Aid Kit -albumi julkaistaan keväällä ensimmäistä kertaa myös vinyyliversiona. Juhlan kunniaksi myyntiin tulee myös jo legendaarinen First Aid Kit -ensiapulaukku,
jonka juhlaversiossa on mukana Vinyylin / CD -version lisäksi myös Disco Ensemble -kahvikuppi. Kiertueen pääsyliput sekä lippu+tuotepaketit tulevat ennakkomyyntiin ti 9.12.2014. Tämän tapahtuman liput saat kätevästi meiliin tai puhelimeen Tiketistä. Liput 14€ (Tiketistä toimituskuluineen 15,50€).

La 25.4.2015
RECKLESS LOVE
Tämän tapahtuman liput saat kätevästi meiliin tai puhelimeen Tiketistä. Liput 12€ (Tiketistä toimituskuluineen 13,50€). Rajallinen erä Veikkauksen sponssaamia Kaveri Mukaan-lippuja saatavana nopeimmille, niillä saa kirjaimelliset kaverin mukaan for free. Toimintaohjeet linkissä ylempänä.Kuopio
Helsinki
Tampere
Tekniikka
showtime
Oletko VIP?
» LISTALTA POISTUMINEN