yla
header
banner
oikea
Pe 29.5.2015
TELEKS
Teleks on Markus Koskisen ja Pepe Johanssonin muodostama lauluntekijä duo, joka on lämmittänyt upeilla biiseillään yleisöä jo yli kymmenen vuoden ajan. Isoimpia hittejä on mm. Siivet, Tuulilasin nurkkaan, Elämäni viimeinen elämäni rakkaus, Hiljaa virtaa Vantaa, Kotimatkalla, sekä viimeisin kesällä 2013 julkaistu Lainaksi ystäviltäni. Tämän tapahtuman liput saat kätevästi meiliin tai puhelimeen Tiketistä. Liput 8€ (Tiketistä toimituskuluineen 9,50€).

La 30.5.2015
BLACK LIGHT DISCIPLINE
OMNIVERSUM
Black Light Discipline (BLD) is a genre-breaking band combining industrial, metal and dance elements, creating their own danceable yet raw sound. This Finnish band is known for their energetic live-shows which bring people from different musical genres together for a party. Omniversum is one of the upcoming acts of Kuopio, Finland. Not limited to any specific style, Omniversum creates quality music on their own terms. Liput 5€

Ti 2.6.2015
HENRY´S OPEN STAGE
Himottaisko päästä soittamaan Henkan legendaariselle stagelle? No ala tulla, nyt se mahdollista! Voit ottaa omia soittimia tai soittokavereita mukaan mutta ei oo pakko koska meiltä löytyy molempia. Voit tulla myös vaikka koko bändillä. Homma toimii niin että ilmoittaudut paikan päällä jamipäällikkö Väliaholle ja hän arpoo esiintymisvuorot. Esiintymisestä saattaa myös saada jonkin pienen palkinnon! Tää on mukavaa! Vapaa pääsy!

Ke 3.6.2015
KOFFIN KATS
FLESH ROXON
ASTALO
Psychobilly-jätti Koffin Kats saapuu jälleen Suomeen. Yhtye kiertää 8 keikan verran Suomessa Flesh Roxon-yhtyeen kanssa. Koffin Kats tunnetaan hyvin energisestä lavashowsta ja kiivaasta keikkatahdista. Detroitin miehet pysähtyvät kiertueellaan myös Kuopiossa. Keikkapaikkana toimii Henrys Pub. Iltamissa mukana myös Kemiläislähtöinen Flesh Roxon. Bändiltä tuli 18.4.2015 yhtyeen toinen pitkäsoitto "Darker Side Of Life". Levyllä soittaa myös kitaristilegenda Andy McCoy. Illan avaa paikallinen suomi psychobilly bändi ASTALO. Tämän tapahtuman liput saat kätevästi meiliin tai puhelimeen Tiketistä. Liput 8€ (Tiketistä toimituskuluineen 9,50€).

To 4.6.2015, SHOWTIME 22!
KUOPION KOMEDIAFESTIVAALI:
ISMO LEIKOLA
ILKKA KIVI
AATU RAITALA
Maailman hauskin ihminen ja Naurun tasapainon voittaja 2014 samassa showssa! Henkan lavalla nähdään Aatu Raitala, Iikka Kivi ja Ismo Leikola. Lippu maksaa 16 euroa + Lippupisteen kulut. K-18. Showtime 22. Kesto 90 min (tauko). Komediafestivaalin liput myy LIPPUPALVELU.

Pe 5.6.2015, SHOWTIME 21!
KUOPION KOMEDIAFESTIVAALI:
TOMMI MUJUNEN
ISMO LEIKOLA
ROBERT PETTERSSON
JUSSI SIMOLA
JAPE GRÖNROOS
ANDRÉ WICKSTRÖM
PUUJALKAPERJANTAI. Puujalka-vitsien aatelisto Henkassa perjantaina 5.6. klo 21! Lavalla nähdään Tommi Mujunen, Ismo Leikola, Robert Pettersson, Jussi Simola, Jape Grönroos & André Wickström. Lippu maksaa 18 euroa + Lippupisteen kulut. K-18. Kesto 90 min (tauko). Komediafestivaalin liput myy LIPPUPALVELU.

La 6.6.2015, SHOWTIME 19.30!
KUOPION KOMEDIAFESTIVAALI:
SAMI HEDBERG
KRISSE SALMINEN
JUSSI SIMOLA
Lauantaina Henry's Pubin alkuillassa nähdään Jussi Simola, Krisse Salminen ja Sami Hedberg ja show kuuluu myös Hedbergin 365 maailmanennätysyritykseen. Sami vetää klubilla lopuksi tunnin vedon. Showtime klo 19.30. Lippu maksaa 18 euroa + Lippupisteen kulut. K-18. Kesto 120 min (tauko). Komediafestivaalin liput myy LIPPUPALVELU.

La 6.6.2015, SHOWTIME 22.30!
KUOPION KOMEDIAFESTIVAALI:
NIKO KIVELÄ
PETE KOSONEN
JUKKA LINDSTRÖM
RIKU SUOKAS
Henry's Pubin viimeisellä klubilla esiintymässä ykkösrivin koomikoita! Lavalla nähdään Riku Suokas, Jukka Lindström, Pete Kosonen & Niko Kivelä. Showtime klo 22.30. Lippu maksaa 18 euroa + Lippupisteen kulut. K-18. Kesto 105 min (tauko). Tämä on Kuopio Rockcockin virallinen klubi ja tuttuun tapaan rokkikokin porukka on piilottanut kivoja yllätyksiä tälle klubille. Komediafestivaalin liput myy LIPPUPALVELU.

Ti 9.6.2015
RIKUN JA RÖLLIN FREESTYLETIISTAI
Kisojen jälkihumussa jamitellaan iisisti ilman esiintyjää. Mikki on vapaa ja kiertää. Osallistujia palkitaan. Juontamassa MC Rölli, levareissa DJ:t RR ja KK. Vapaa pääsy!

Ke 10.6.2015
FINNISH INSTRUMENTAL ATTACK:
LAURI PORRA FLYOVER ENSEMBLE
TUOMAS WÄINÖLÄ WORLD TOUR ORCHESTRA
Lauri Porra Flyover Ensemble and Tuomas Wäinölä World Tour Orchestra on tour together in Finland. Both bands will play own sets. Join us for a great evening of Finnish instumental music! Liput 5€

Lauri Porra Flyover Ensemble:
Lauri Porra, Basso
Mikko Kososnen, Kitara
Aki Rissanen, Koskettimet
Ville Pynssi, Rummut
Juho Viljanen, Pasuuna ja lyömäsoittimet

Tuomas Wäinölä World Tour Orchestra:
Tuomas Wäinölä, Kitara
Arttu Takalo, Vibrafoni
Timo Mynttinen, Basso
Anssi Nykänen, Rummut

To 11.6.2015
SANTA CRUZ
The finnish hard-rock phenomenon Santa Cruz was formed in the year 2007, inspired by such greats as Skid Row and Guns´n´Roses. Tämän tapahtuman liput saat kätevästi meiliin tai puhelimeen Tiketistä. Liput 12€ (Tiketistä toimituskuluineen 13,50€).

Pe 12.6.2015
BLOODRED HOURGLASS
DISTRESS OF RUIN
KRUOR
Bloodred Hourglass aka BRHG nousee tuhkasta tänä armon vuonna 2015! Hiljattain julkisuuteen tuodut ensimmäiset palat tulevasta ”Where the Oceans Burn” albumista ovat antaneet osviittaa siitä, että bändi on muotoutumassa lajinsa tyylikkääksi eeppisen modernin metallin viestinviejäksi. Ensimmäinen singlelohkaisu ”The Greatest Time of Change” on kuunneltavissa yhtyeen kotisivuillla. Mukana kesäisessä räimeiltamassa vaikuttavat erinomainen joensuulaistaustainen Distress of Ruin sekä Kuopion valioluokan kuolometalliyhtye Kruor. Liput 5€

La 13.6.2015
JARKKO MARTIKAINEN
Jarkko Martikainen on kulttuurialan moniosaaja, jonka tärkeimpänä maalina on aina ollut laulunteon, levytysten ja keikkailun kolmiyhteys. Vuosien varrella Martikainen on ehtinyt moneen ja tekemisten laajuus käy parhaimmin ilmi hänen kotisivujensa CV:sta. Tammikuussa 2014 Jarkko julkaisi viidennen soololevynsä Koirien taivas (Sakara Records), joka nousi heti ensimmäisellä julkaisuviikollaan virallisen albumilistan kakkossijalle. Tämän tapahtuman liput saat kätevästi meiliin tai puhelimeen Tiketistä. Liput 8€ (Tiketistä toimituskuluineen 9,50€).

To 18.6.2015
SRKMXTP Live
PRAMATIK
Kuopion Särkiniemestä tulee lähiörap-porukka, joka on juuri julkaissut kolmannen mixtapensa. Harvemmin keikkaileva kokoonpano koostuu tällä kertaa yhdeksästä räppäristä, jotka ovat Riku Ryysyläinen, MC Rölli, MC Ivory, Tsydde, Routa, Hauta, Tiukka-E, Tuska-Ile ja Reme. Homman nimi on FUNK ja meininki on asiatonta. Illan aloittaa Iisalmelainen Pramatik. Pramatik on nähty freestylekisoissa ympäri Suomea ja hän on sijoittunut hyvin myös Pohjois-Savon kilpailuissa. Vapaa pääsy!

Pe 26.6.2015
KAARLE VIIKATE & MARKO HAAVISTO
Kaarle Viikate ja Marko Haavisto julkaisivat yhteisen "Laulu Tuohikorteista" -albumin 6.2.2015. "Laulu Tuohikorteista" seikkailee vaaroja kaihtamatta kitaralla soitetun iskelmämusiikin kartalla mittakaavoihin kangistumatta. Kaarle Viikatteen säveltämät kappaleet kulkevat tunnelmillaan kotimaisten twistparkettien kautta villin lännen preeriamaisemien läpi aina Uralin kaihon puoleisille rinteille. Levyllä esiintyvää kokoonpanoa ei voi kokemuksen puutteesta moittia. Kaarlen ja Markon lisäksi albumilla soittavat Francine -yhtyeen karismaattinen keulakuva Antti Kukkola sekä kotimainen rumpulegenda Kepa Kettunen. Albumin taltioi Etelä-Karjalan parrakkain äänivelho Miitri Aaltonen. Tämän tapahtuman liput saat kätevästi meiliin tai puhelimeen Tiketistä. Liput 10€ (Tiketistä toimituskuluineen 11,50€). HUOM! SHOWTIME POIKKEUKSELLISESTI 00.00!

La 27.6.2015
KUOPIO ROCKCOCK-ENNAKKOKLUBI:
SALLAN JA MIRON MATKA MAAILMAN YMPÄRI
Sallan ja Miron Matka Maailman Ympäri are one of Finland´s best and freshest young talents. The duo released their breakthrough debut album “Tarinoita” in 2014 and started off with massive radio play on all of Finland’s alternative radio stations. The band is signed to the acclaimed indie label, Suomen Musiikki and are gearing up to release their awaited second album in April 2015. Mark our words, this band will be Finland´s next big artist. Vapaa pääsy! HUOM! SHOWTIME POIKKEUKSELLISESTI 00.00!

Ti 30.6.2015
HENRY´S OPEN STAGE
Himottaisko päästä soittamaan Henkan legendaariselle stagelle? No ala tulla, nyt se mahdollista! Voit ottaa omia soittimia tai soittokavereita mukaan mutta ei oo pakko koska meiltä löytyy molempia. Voit tulla myös vaikka koko bändillä. Homma toimii niin että ilmoittaudut paikan päällä jamipäällikkö Väliaholle ja hän arpoo esiintymisvuorot. Esiintymisestä saattaa myös saada jonkin pienen palkinnon! Tää on mukavaa! Vapaa pääsy!

Ke 1.7.2015
STEVE´N´SEAGULLS
Kiertävä orkesteri saapuu kaupunkiin! Spagettiwesterneistä ja hillbilly-iloittelusta ammentavaa kokonaisuutta ei ole tässä maassa aiemmin koettu. Suomen mielenkiintoisimmaksi kantritulokkaaksi tituleerattu bändi pistää taajaman kuin taajaman paaliralliksi. Viisihenkinen orkesteri on työstänyt uusimmista sekä rakkaimmista listahiteistä versiot, joissa mandoliini helkkää, hanuri soi ja coltti käryää. Bändin rehellinen ja energinen lavaolemus tempaa kuulijansa riehakkaaseen saluunatunnelmaan. Kyse ei ole kuitenkaan rivitanssitalkoista; riittää että kämmenet ovat kohti mäntyä ja heinähatuissa humisee. Tämän tapahtuman liput saat kätevästi meiliin tai puhelimeen Tiketistä. Liput 10€ (Tiketistä toimituskuluineen 11,50€). SHOWTIME POIKKEUKSELLISESTI 00.00!

To 2.7.2015
JUSSI HAKULINEN DUO
Jussi Hakulinen kuului 80-luvulla perustetun Yö-yhtyeen alkuperäisjäseniin ja ehti yhtyeessä ollessaan säveltää ja sanoittaa mm. klassikoksi nousseen Joutsenlaulun. Vuodesta 1990 Hakulinen on tehnyt Yölle kappaleita, mutta ei kuulu enää varsinaisiin jäseniin. Tämän tapahtuman liput saat kätevästi meiliin tai puhelimeen Tiketistä. Liput 8€ (Tiketistä toimituskuluineen 9,50€). SHOWTIME POIKKEUKSELLISESTI 00.00!

Pe 3.7.2015
BLOCK BUSTER
SHIRAZ LANE
Block Buster is a straight-forward-high-energy hard rock band, formed by brothers Aarni & Jaakko Metsäpelto in late 2008 in Kuopio, Finland. Shiraz Lane is an energetic, ambitious, authentic & unsigned Hard Rock group formed in 2011 Helsinki, Finland. Liput 5€, SHOWTIME POIKKEUKSELLISESTI 00.00!

La 4.7.2015
HENRY'S PUB OPEN-PALKINTOJENJAKO
Henry's Pub Open-golfturnauksen palkintojenjako. Tilaisuudessa on jaossa runsaasti arvonta palkintoja jotka arvotaan vain paikalla olevien kilpailijoiden kesken. Vapaa pääsy!

To 9.7.2015
BEN GRANFELT BAND
BGB plays rock music with a twist of blues-heavy-groovy jamming and it just can´t get much better than this. Tämän tapahtuman liput saat kätevästi meiliin tai puhelimeen Tiketistä. Liput 10€ (Tiketistä toimituskuluineen 11,50€).

Pe 10.7.2015
HOLE IN THE HEAD
THE SHRIEKS
Hole in the Head 2015 is about to bring you the most primitive, original and organic roots rock´n´roll played alive right into your face. We don´t care what is happening in the scene, we have got the songs that no-one else has. We have the rhythm, we have the crazy knock out action! The Shrieks on riehakas ja räyhäkäs neljän helsinkiläismimmin psychobillybändi. The Shrieksin biiseissä syödään sydämiä, ulvotaan kuuta ja lemmitään zombeja, ja gimmojen keikoilla läskibasso läiskyy kilpaa korkojen kopinan kanssa. Kun nämä daamit hyppäävät lavalle, flattopit tutisevat ja hameiden halkiot naukuvat. Liput 5€Kuopio
Helsinki
Tampere
Tekniikka
showtime