yla
header
banner
oikea
Ke 6.6.2018
FREESTYLE OR DIE
Freestyle Or Die on vapaan mikin ilta räppäreille ja räpistä kiinnostuneille. Mikki on avoin kokeneille ja kokemattomille. Osallistuminen ei vaadi ilmoittaumista ja jokainen osallistuja palkitaan.
MC Niko Nova isännöi iltaa ja DJ:t RR & Hauta huolehtivat musiikista ja taustoista.
Ovet aukeaa klo 21 ja open mic alkaa klo 22.
VAPAA PÄÄSY!

To 7.6.2018
KUOPION KOMEDIAFESTIVAALI: Tomi Haustola, Ali Jahangiri, Niko Kivelä
Kesto: 1 h 30 min
LIPUT 16€ (Opiskelijat, työttömät, varusmiehet, eläkeläiset 10€)
Huom. Liput osoitteesta www.komediafestivaali.fi

Pe 8.6.2018
KUOPION KOMEDIAFESTIVAALI: Zaani, Robert Pettersson, Paul Westlake, André Wickström, Sami Hedberg
Kesto: 2h
Esityskieli: Suomi
LIPUT 24€
Huom. Liput osoitteesta www.komediafestivaali.fi

La 9.6.2018
KUOPION KOMEDIAFESTIVAALI - IMPROKLUBI: BIISILISTAT: Heikki Vilja, Teemu Vesterinen, Jaakko Saariluoma,
Jussi Simola, Fathi Ahmed, Johanna Tohni - Liput 24€

Henry’s Pubin takahuoneesta löytyy liuta vanhoja sekä uusia biisilistoja. Ammattikoomikot luovat biisilistoista naurettavan improklubin. Mikä olisikaan parempaa kuin nousta lavalle ja saada käteensä Turmion Kätilön biisilistan vuodelta 2004. Tule katsomaan kenen kasetti kestää parhaiten ja kuka saa kovimmat naurut aikaan. Kesto 1h 30 - 1h 45 min. Esityskieli Suomi.
LIPUT 24€
Huom. Liput osoitteesta www.komediafestivaali.fi

Pe 15.6.2018
FREERAP
Improvisoidun Freerap-show’n tähtinä loistavat erittäin ansioituneet Suomen kärkipään räppärit. Tajunnanräjäyttävää freestyle-riimittelyä, todistetusti Suomen parasta beatboxia ja mukaansa tempaavia rytmejä tarjoilevat: Räpin suomenmestari Solonen, Jodarok (Kemmuru & Aivovuoto), DJ XMies, Loost Koos -yhtyeen MC Särre sekä kaksinkertainen beatboxin suomenmestari Kosola. Tämä täytyy kokea!
LIPUT: Ennakkoon 11€ (Liveto), Ovelta 13€

La 16.6.2018
YOUNGHEARTED
Suomipop-folkin uuden aallon edustajiin kuuluva Younghearted kolmikko on tullut suurelle yleisölle tutuksi klassisista rakkauslauluistaan ja hyvän tuulisista konserteistaan. Trion musiikki kantautuu suorista teksteistä, akustisesta soittamisesta, sekä lauluista vastaavan Reetan taitavasta tulkinnasta.

Keväällä 2016 yhtye julkaisi Nuorisydän-debyyttialbuminsa joka myi myöhemmin kultaa saman vuoden syksyllä. Koko ajan ahkerasti keikkaillut ja live-esiintymisestä paljon kiitosta saanut Younghearted alkoi vetämään ihmisiä yhä enemmän keikkalavoille ympäri Suomea. Kesällä 2017 trio esiintyi Provinssissa sekä Ilosaaressa, ruuhkauttaen kokonaan lava-alueet.
2017 syyskuussa julkaistiin single Vaikeeta. Kappale nousi heti ilmestymisensä jälkeen Spotifyn 20. kuunnelluimmaksi Suomessa ja sai lämpimän vastaanoton pitkän julkaisutauon jälkeen.
Bändi keikkaili harvakseltaan talven 2017-2018 ja keskittyi säveltämään uusia biisejä. Talven studiosessioista on nyt julkaistu ensimmäinen single Beijos (portugalia ja tarkoittaa pusuja), joka on täydellistä soundtrackiä kesän hitaisiin viikonloppuaamuihin ja lämpimiin kesäiltojen auringonlaskuihin.
LIPUT 12€

Ke 20.6.2018
MUSTA JUHANNUS: Dj Kane & Dj Nuclear Puppy
Parhaat metalli- ja rockhitit vuosien takaa Kuopion omien poikien soittamana - tätä show:ta ei kannata missata! Takavuosien black metal-piirien suuruus Kane tekee debyytin levylautasten takana. Miehen laukusta löytyy kuulemma sellasia helmiä, että kaikki luurangot päästetään kaapista ulos. Aisaparina Henkan kultasormi, aliaksenaan Nuclear Puppy.
VAPAA PÄÄSY!

To 21.6.2018
HENRY'S HOUSE PARTY
Ei tätä voi oikein sanoin selittää. Tule paikan päälle ja koe kotibileet baarissa. Täällä on lähes kaikkea, mitä et ikinä odottanut.
VAPAA PÄÄSY!

Pe 22.6.2018 - La 23.6.2018 SULJETTU!
Henkan väki jussin vietossa! Keskiviikkona jatketaan! Bar Nousu sekä Ale Pupi palvelevat!Kuopio
Helsinki
Tampere
Tekniikka
showtime