yla
header
banner
oikea
To 21.8.2014
NICKY ROTHEN´S GRAVEYARD BOOGIE
Flesh Roxon-yhtyeen solistina tavattu Nicky Rothen esittää soolona sekä Roxonin että toisen orkesterinsa Multi Climexin iskusävelmiä horrorhengessä. Oman tuotannon ohella kuullaan myös teemaan sopivia psychobilly- ja kantricovereita. Multi Climex oli se yhtye, joka pääsi otsikkoihin harjoittamalla sukupuolinussintaa iisalmelaisella rockfestivaalilla kesken konsertin. Tällä kertaa siis Nicky kuitenkin soolona, jolloin moiselta vältyttäneen. Vapaa pääsy!

Pe 22.8.2014
OLD FARTS ROCK:
COOL OUTSIDE
BREAKIN´STRAIN
TWIST AND SHOUT
TAX FREE
Old Farts Rock on kaksipäiväinen tapahtuma, jossa esiintyy legendaarisia kuopiolaisia 80- ja 90-luvulla perustettuja bändejä. Lipunmyynti tapahtumaan alkaa maanantaina 5.5. Henkassa ja tiistaina 6.5. Kuopion Levykauppa Äxässä. Lippujen hinta on 15€/ilta. Ei varauksia! Esiintymisajat ja -järjestykset tarkentuvat myöhemmin.

La 23.8.2014
OLD FARTS ROCK:
MESSIAH PARATROOPS
DEMILICH
BARATHRUM
Old Farts Rock on kaksipäiväinen tapahtuma, jossa esiintyy legendaarisia kuopiolaisia 80- ja 90-luvulla perustettuja bändejä. Lipunmyynti tapahtumaan alkaa maanantaina 5.5. Henkassa ja tiistaina 6.5. Kuopion Levykauppa Äxässä. Lippujen hinta on 15€/ilta. Ei varauksia! Esiintymisajat ja -järjestykset tarkentuvat myöhemmin.

Ke 27.8.2014
MICKEY AND THE STUDENTS
DAVE FORESTFIELD
Kuopiolainen Mickey & the Students -yhtye kahlaa kolmannella pitkäsoitollaan Bubbles halki melkoisen tyylilajien kirjon. On rouheaa bluesia, rähmäistä autotallirockia, punkin kapinaa, väliin eteeristä kaunosieluisuutta ja mystistä huiluttelua. Lopputulos on kahdeksan biisin kooste ihmeellisiä visioita. Dave Forestfield is a singer / songwriter and a record producer from Finland, Northern Europe, whose roots somehow are deep in American soil. Vapaa pääsy!

To 28.8.2014
UNIKLUBI
Uniklubi nousi suuren yleisön tietoisuuteen ihastuttaneella ja vihastuttaneella kesän 2004 hitillään Rakkautta ja piikkilankaa. Uniklubin debyyttialbumi Rakkautta ja Piikkilankaa julkaistiin vuonna 2004. Yhtye myi debyyttialbumillaan reilusti platinaa ja pokkasi samana vuonna Emma-pystin parhaana rock-tulokkaana. 2014 Uniklubi julkaisee uuden singlen ”Sydän janoaa” ja valmistelee kuudetta studioalbumiaan. Tämän tapahtuman liput saat kätevästi meiliin tai puhelimeen Tiketistä. Liput 10€ (Tiketistä toimituskuluineen 11,50€).

Pe 29.8.2014
NO SHAME
No Shame originates from a small town called Salo. There between the Nokia factories, empty supermarkets and depressing karaoke-bars they have tried to find a way out by playing the music they love. Their wide range of influences and the four very different individuals in the band have helped them to create an identifiable sound of their own. Mixing rage, catchy choruses, melancholy and well-thought-off socially conscious lyrics. Liput 5€

La 30.8.2014
AMORAL
I SAW RED
In 2011, Amoral, bored by the limiting genre definitions offered to them to describe the band's sound, started calling their music "Classic Rock Of The 21st Century". Sure, the tongues were firmly on their cheeks, but there definitely were some valid points to the new, self-appointed title. If the likes of Pink Floyd, Zeppelin, Queen and Sabbath could all venture into many different paths musically under the moniker of Classic Rock, then Amoral could simply not settle for any less. Liput 5€

Ma 1.9.2014
FORTIS RY:N FUKSI-ILTA
Syyskuu alkaa Henkassa jämäkästi! Fortiksen porukka tulee kastelemaan itsensä oikein toden teolla. Vapaa pääsy.

Ti 2.9.2014
RIKUN JA RÖLLIN FREESTYLETIISTAI
YO! Freestyletiistai eli Henkassa OPEN MIC. Osallistujille yllätyksiä. Ilmainen sisäänpääsy. Vinyyleitä soittamassa DJ KK ja DJ RR ja iltaa toustaamassa ja houstaamassa MC Niko Nova. Klo 21 alkaen musaa ja räpit viimestään klo 22 alkaen. Tsekidaut joo!

To 4.9.2014
DIE SO FLUID (UK)
HUMAN WASTE DISPOSAL UNIT
Die So Fluid are the modern incarnation of a ‘power trio’. Their sonic identity possesses the muscle of metal, the angular cheekbones of post-punk and the bittersweet heart of grunge. They are part of a new generation of rock bands who chose to turn down signing a traditional record deal and embrace the changes the internet has made to the industry by stripping record companies of their distribution and promotion monopolies. Die So Fluid therefore retain ownership of all their recordings and copyright of all compositions. Tämän tapahtuman liput saat kätevästi meiliin tai puhelimeen Tiketistä. Liput 6€ (Tiketistä toimituskuluineen 7,50€).

Pe 5.9.2014
DAMN SEAGULLS
Helsinkiläinen rockyhtye Damn Seagulls on herännyt horroksesta. Ja kuinka hienosti se heräsikään! Kuin puskista bändi julkaisi helmikuussa erittäin komean Hold Your Head Up High -sinkun, joka on kenties koko bändin uran upein sävellys. Neljäs albumi Let It Shine ilmestyi toukokuussa ja kesällä Damn Seagulls kiertää Suomea levittäen soulrockin ilosanomaa. Tämän tapahtuman liput saat kätevästi meiliin tai puhelimeen Tiketistä. Liput 7€ (Tiketistä toimituskuluineen 8,50€).

La 6.9.2014
HANNIBAL
TAPANI KANSALAINEN
HAAMU
Joku Roti Recordsin perustajanakin tunnettu Hannibal on tottunut esiintymään erilaisten kokoonpanojen keulakuvana. Hänen ensimmäiset bändiviritelmänsä sijoittuvat 1990-luvun alkuun, jolloin mies päätyi metalli- ja punk-kokeilujen kautta hiphopin pariin synnyinseudullaan Rovaniemellä. Tapani Kansalainen on Savosta kotoisin oleva, nykyisin Tampereella asustava, multitalentti hiphop-muusikko, joka taitaa räppäyksen, biitinteon sekä lukuisten eri instrumenttien soiton. Myöhäisestä debyytistään huolimatta hän on ehtinyt vaikuttaa Tampereen hiphop-piireissä jo kymmenen vuotta. Haamu on Joensuusta Turkuun ja sieltä Tampereelle emigroitunut MC ja tuottaja, jonka synnyinjuuret vievät tasaisin väliajoin miehen myös Moskovaan. Tuorein julkaisu, Aikaa kalliimpi, ilmestyi Meiän Musiikin kautta lokakuussa 2012. Liput 5€

Ma 8.9.2014
KUMU:N HAALARIKASTAJAISET
Vapaa pääsy!

Ti 9.9.2014
HENRY´S OPEN STAGE
Haluaisitko soittaa tai laulaa Henkan lavalla? Henkan jameissa se on mahdollista. Tuletpa sitten yksin tai koko bändillä, pääasia on, että tulet! Soittokavereita löytyy varmasti paikan päältä ja viimeistään maan kovimmasta Housebandistä. Jamipäällikkö Väliaho ottaa ilmoittautumiset vastaan. Kaikki tarvittavat soittimet löytyy lavalta valmiina, toki omiakin soittimia saa tuoda mukana. Soitto alkaa klo. 22.00 Vapaa pääsy tietenkin!

Ke 10.9.2014
REBELHEAD
HUORAPRINSSI
RebelHead started in 2003 when Jore and Aki got frustrated playing rap & nu metal. Little by little they found more players to the band and naturally the line-up got changed few times until the right guys took their places. The boys wanted to sound as heavy as Entombed and as groovy as NINE, to have better riffs than Pantera and to look as cool as Judas Priest. After failing miserably to achieve their goals they found their ”unique” style. Finnish redneck-metal was born! Vapaa pääsy!

To 11.9.2014
TOOT TOOT
TOOT TOOT kirjoitetaan isoilla kirjaimilla, koska se on iso. Itse asiassa se on kaikkein suurin kahden henkilön muodostama rock-yhtye. Timo Kämäräisen ja Olli Krogeruksen visio lähti toteutumaan keväällä 2009, kun edellisen trio-kokoonpanon basisti ei päässyt keikalle, joka päätettiin siitä huolimatta soittaa. Pari vuotta kului musiikkia tehdessä, ja bändin omaa sointia rakentaessa. Ensimmäinen, yhtyeen nimeä kantava albumi julkaistiin keväällä 2012. Levyn julkaisun jälkeinen kiertue palkittiin hyvillä sijoituksilla Soundi-lehden vuosiäänestyksessä. Liput 5€

Pe 12.9.2014
JONTTI & SHAKA
Helsinkiläisräppärit Jontti ja Shaka ovat kunnostautuneet erityisesti Kallion kaupunginosan karujen katujen ja laitapuolen elämänmenon kuvaajina. Sanoitukset käsittelevät köyhyyttä, poliisin pakoilua, ryyppäämistä... "Elämä on paskaa huumetta". Liput 5€

Ke 17.9.2014
FIVE LITTLE PIGGIES
SÄHKÖ UKOT
Kuopion Konservatorion ammattiopiskelijain bändit tarjoavat kattavan fuusio- ja progeillallisen klo 22 eteenpäin. Illan aloittaa Sähkö Ukot räiskyvällä ja vauhdikkaalla fuusiopläjäyksellä, jonka jälkeen lauteille nousee Pink Floyd -tribuuttibändi Five Little Piggies tuoden mukanaan progejättiläisen ikivihreät mestariteokset! Vapaa pääsy!

Pe 19.9.2014
OLLI LINDHOLM TRIO
Olli Lindholm teki ensimmäisen “Voima” -soololevynsä vuonna 2000, jonka jälkeen hän palasi sooloilemaan “Maailma on kaunis” –albumin myötä vasta 10 vuotta myöhemmin. Tänä aikana miehen Yö-yhtye nousi uuteen kukoistukseen ja jalometallilevyjä onkin kiinnitetty seinille pitkä liuta. Yö on myynyt 2000-luvulla yli puoli miljoonaa levyä ja on näin ollen ollut uuden vuosituhannen yksi menestyneimmistä kotimaisista yhtyeistä. Tämän tapahtuman liput saat kätevästi meiliin tai puhelimeen Tiketistä. Liput 12€ (Tiketistä toimituskuluineen 13,50€).

La 20.9.2014
PELLE MILJOONA UNITED
Kun on asiaa, se kannattaa sanoa. 35 vuoden levytysuran jälkeen Pellellä on yhä asiaa ja se on taas kerran ajankohtaista. Pelle Miljoona Unitedin toinen pitkäsoitto laulaa punkrockia ihmisestä, elämästä, rakkaudesta ja yhteiskunnasta. Pelle on Pelle, Pelle on nyt ja tässä ja se on helvetin hyvä se. United puolustaa pientä ihmistä ja varoittaa lähtemästä hulluihin juttuihin tai hylkäämästä läheisiään. Tämä on Veikkauksen sponssaama "Kaveri Mukaan"-keikka, joka tarkoittaa sitä että Tiketissä on myynnissä 40kpl erikoislippuja joilla saa kaverin mukaan keikalle ilmaiseksi. Ole nopea! Tämän tapahtuman liput saat kätevästi meiliin tai puhelimeen Tiketistä. Liput 10€ (Tiketistä toimituskuluineen 11,50€).


Pe 26.9.2014
RISTO
Risto on yksi kaikkien aikojen parhaita rock-yhtyeitä ikinä. 2002 perustettu, kymmenvuotisjuhlansa unohtanut rocktähteydestä piittaamattomien avohoitopotilaiden yhteisö julkaisi neljännen studioalbuminsa nimeltä Risto II loppuvuodesta 2013. Tämän tapahtuman liput saat kätevästi meiliin tai puhelimeen Tiketistä. Liput 8€ (Tiketistä toimituskuluineen 9,50€).

To 2.10.2014
MACHINAE SUPREMACY (SWE)
ASYLUM 8 (FIN)
Ruotsalainen metallibändi Machinae Supremacy julkaisee kuudennen studioalbuminsa ensi syksynä. Persoonallisesta konesoundistaan tunnettu bändi esiintyy lokakuussa Suomessa neljän keikan verran: 1.10. Jyväskylässä, 2.10. Kuopiossa, 3.10. Helsingissä ja 4.10. Tampereella. Liput keikoille tulevat myyntiin keskiviikkona 28.5. Machinae Supremacy julkaisi debyyttilevynsä “Deux Et Machinae” vuonna 2004. Bändin viimeisin albumi “Rise Of A Digital Nation” julkaistiin kaksi vuotta sitten. “One of the most interesting bands of the current era" -Metal Hammer. Tämän tapahtuman liput saat kätevästi meiliin tai puhelimeen Tiketistä. Liput 10€ (Tiketistä toimituskuluineen 11,50€).

Ti 7.10.2014
RIKUN JA RÖLLIN FREESTYLETIISTAI
YO! Freestyletiistai eli Henkassa OPEN MIC. Osallistujille yllätyksiä. Ilmainen sisäänpääsy. Vinyyleitä soittamassa DJ KK ja DJ RR ja iltaa toustaamassa ja houstaamassa MC Niko Nova. Klo 21 alkaen musaa ja räpit viimestään klo 22 alkaen. Tsekidaut joo!

Pe 21.11.2014
MOKOMA
Metalliyhtye Mokoma on julkaissut syksyn kiertueensa. Syyskiertue starttaa yhtyeen kotikulmilta Lappeenrannasta 31. lokakuuta. Tyylilleen uskollisena bändi on nimennyt kiertueensa varsin yksinkertaisesti Shadows of Fallen Autumn Leaves Under the Grim Northern Lights of Darkness 2014. Mokoman kitaristi Tuomo Saikkonen kertoo nimen synnystä: ”Pidimme kiertueen nimestä aivoriihen koko bändin kesken. Haimme vaihteeksi syksyistä, vakavasti otettavaa otsikkoa, ja tässä oli tulos. Yhtyetoverini nimesivät minut samassa keskustelussa Tunnelmahevi-Tuomoksi.” Tämän tapahtuman liput saat kätevästi meiliin tai puhelimeen Tiketistä. Liput 15€ (Tiketistä toimituskuluineen 16,50€).Kuopio
Helsinki
Tampere
Tekniikka
showtime
Oletko VIP?
» LISTALTA POISTUMINEN