yla
header
banner
oikea
To 11.2.2016
ONE MORNING LEFT
SEE NO SORROW
ONE MORNING LEFT will release their third album, "Metalcore Superstars" on Jan 22. To celebrate, the band will do a Finnish tour this spring! See No Sorrow is a five piece modern metal band formed in Iisalmi, Finland. Liput 5€, ennakkoliput myy LIVETO.FI tästä linkistä!

Pe 12.2.2016
WÖYH!
Kolmatta albumiaan valmisteleva progekummajainen WÖYH! keikkailee helmikuussa 2016. Yhtyeen edellinen levy julkaistiin viime keväänä ja se meni avausviikollaan suoraan Rumban albumilistan kakkoseksi sekä Suomen virallisen myyntilistan neljännelle sijalle. ”Mahtavaa päästä pienen tauon jälkeen jälleen wöyhöttämään liveyleisön kera”, intoilee yhtyeen kitaristi-laulaja-pääwöyhöttäjä Jussi Hyyrynen. Liput 10€, ennakkoliput myy LIVETO.FI tästä linkistä!

La 13.2.2016
SAIMAA
Vuoden 2015 Emma Gaalassa vuoden tuottajaksi valitun Matti Mikkolan Saimaa-yhtye julkaisi uuden albumin 30. lokakuuta. Kymmenestä cover-versiosta koostuva albumi on tulosta Mikkolan maaliskuussa järjestämästä jamisessiosta. Suurin osa kappaleista on instrumentaaliversioita. Spontaanista jamisessiosta syntyi energisiä ja jopa psykedeelisiä orkesteriteoksia hämmentävän erityyppisistä kappaleista. Albumilta löytyy kappaleita muun muassa Jussi Hakuliselta,Roger Whittakerilta, Ted Nugentilta ja Esa Pakariselta. Liput 12€, ennakkoliput myy LIVETO.FI tästä linkistä!

Ti 16.2.2016
HENRY'S OPEN STAGE
Himottaisko päästä soittamaan Henkan legendaariselle stagelle? No ala tulla, nyt se mahdollista! Voit ottaa omia soittimia tai soittokavereita mukaan mutta ei oo pakko koska meiltä löytyy molempia. Voit tulla myös vaikka koko bändillä. Homma toimii niin että ilmoittaudut paikan päällä jamipäällikkö Väliaholle ja hän arpoo esiintymisvuorot. Esiintymisestä saattaa myös saada jonkin pienen palkinnon! Vapaa pääsy!

To 18.2.2016
MUSIIKKILUKION PENKKARIT
Perinteisesti musiikkilukion penkkarit järjestetään Henkassa. Livemusiikkia tarjolla ihan varmasti. Yksityistilaisuus klo 19-21. Vapaa pääsy!

Pe 19.2.2016 KLO 19.00 (Ovet avataan klo 18.00)
Kuopion Komediafestivaalin Pre-Weekend:
ANDRÉ WICKSTRÖM
ILKKA KIVI
JONI KOIVUNIEMI
JUSSI SIMOLA
Esityksen kesto 105 min | K-18 | Esityksessä on tauko. Liput 18 euroa + palvelumaksut. Liput komediafestareille myy LIPPUPALVELU

Pe 19.2.2016 KLO 22.00 (Ovet avataan klo 21.00)
Kuopion Komediafestivaalin Pre-Weekend:
ANDRÉ WICKSTRÖM
ANITTA AHONEN
MATTI PATRONEN
ZAANI
Esityksen kesto 105 min | K-18 | Esityksessä on tauko. Liput 18 euroa + palvelumaksut. Liput komediafestareille myy LIPPUPALVELU

La 20.2.2016
VERJNUARMU
LICUATION
Verjnuarmu tulloo takas ruotuun pienen tauon jäläkeen. Ruuti on kuivoo ja bändi tulittaa kovemmin kuin koskaan. Luvassa on vanahoja hittejä ja tietysti uuven levyn viisuja. Tule omalla vastuulla ja revi kaveris kans mukkaan karkeloehin. Sekavien vaiheiden jälkeen Licuation muovautui nykyisenlaiseksi bändiksi alku vuodesta 2014. Rämäsakki on saapunut kalakukon selässä tuottamaan ryskettä ja pauketta koko kansakunnalle suoraan Kallaveden rannalta. Liput 7€, ennakkoliput myy LIVETO.FI tästä linkistä!

To 25.2.2016
SANTA CRUZ
BLOCK BUSTER
Helsinkiläisyhtye Santa Cruz on viettänyt viime kuukaudet kiertäen ahkerasti Pohjoismaita, mutta alkuvuodesta on luvassa myös laaja Suomen kiertue. Riehakasta rockia soittava yhtye kiertää Suomen kaupunkeja tammi- ja helmikuun aikana. Kotimaan keikkojen jälkeen bändi suuntaa Eurooppaan ja Iso-Britanniaan yhteiskiertueelle Reckless Loven kanssa. Kuopiolainen hard rock -yhtye Block Buster hyppää kovassa nosteessa olevan helsinkiläisbändi Santa Cruzin lämmittelijäksi koko laajalle Suomen kiertueelle! Liput 12€, ennakkoliput myy LIVETO.FI tästä linkistä!

Pe 26.2.2016
FUNKKAA TAIKKA KUOLE: TAPANI KANSALAINEN JA RIKU RYYSYLÄINEN
Livenä kaksi soololevyä julkaissut ja vahvasti Joku Roti Mafiassa vaikuttanut TAPANI KANSALAINEN sekä RIKU RYYSYLÄINEN Kuopiosta. FTK DJ's klo 21-04. LIVE klo 22. Liput 6€, ennakkoliput myy LIVETO.FI tästä linkistä!

La 27.2.2016
JARKKO MARTIKAINEN & LUOTETUT MIEHET
Keväällä 2016 Jarkko Martikainen & Luotetut miehet keikkailevat Kevätjäällä 2016 -kiertueellaan ympäri Suomen. Myös uutta materiaalia on luvassa: “EP äänitettiin marraskuussa ja siihen tuli uusina sovituksina kolme aiemmin soolona levyttämääni laulua ja näkemyksemme yhdestä Loirille tekemästäni laulusta.” Martikainen kertoo. Albumia kaavaillaan syksylle 2016. Liput 13€, ennakkoliput myy LIVETO.FI tästä linkistä! Tälle keikalle tarjolla myös veikkauksen sponssaamia Kaveri Mukaan-lippuja tästä linkistä


Ke 2.3.2016
BEN GRANFELT BAND
Ben Granfelt Band takaisin triona. “Tänä vuonna julkaisen 3 CD:n boksin jossa on matskua mun 5:ltä ensimmäiseltä levyiltä ja kun Miri Miettinen ilmoitti muuttavansa takaisin Suomeen Englannista päätin kasata viimeisen trio-kokoonpanon
uudestaan.” Liput 9€, ennakkoliput myy LIVETO.FI tästä linkistä!

To 3.3.2016
FEAR OF DOMINATION
Fear of Dominationin 4. albumi tekee tuloaan, ai että! Ennen julkaisua vauhtia uuteen tuotokseen haetaan MetalOrgy-tapahtumasarjasta, jonka perään saadaan myös FODille Kuopioon oma taputteluvuoro. Uusia biisejä, uutta visualisointia, mutta sitäkin kotoisampaa, takanlämpöisempää tunnelmaa on luvassa yhtyeen livekunnon tietäen! Liput 8€, ennakkoliput myy LIVETO.FI tästä linkistä!

Pe 4.3.2016
JUKKA POIKA & BÄNDI
Olen Jukka Poika. Olen artisti. Teen pääasiassa reggae-tyylistä musiikkia suomeksi, mutta mukaan on vuosien varrella mahtunut muitakin tyylilajeja kuin tuo jamaikalainen. Minua pidetään Suomi-reggaen edelläkävijänä, ja toki sitä olenkin. Aloitin päätoimisen musiikinteon 2000-luvun alussa kokoonpanossa Soul Captain Band. Sen kanssa julkaisimme albumin ”Jokaiselle tulta”, jonka voidaan nähdä olevan ensimmäinen albumini sanoittajana ja laulajana. Sen jälkeen seikkailin useammassakin eri bändissä ja projektissa kunnes lopulta päädyin sooloartistiksi. Liput 12€, ennakkoliput myy LIVETO.FI tästä linkistä!

La 5.3.2016
Kuopio Rockcock-ennakkoklubi:
PK KERÄNEN
22-pistepirkosta tuttu PK omillaan vinksahtaneen kaihoisassa blues-maailmassa. Liput 5€, ennakkoliput myy LIVETO.FI tästä linkistä!

La 12.3.2016
OLAVI UUSIVIRTA
Olavi Uusivirta on suomalaisen rockin kirkkaimpia tähtiä. Kuusi studioalbumia ja yhden kokoelman julkaissut Uusivirta on tunnettu lukuisista hiteistään, joihin lukeutuvat muun muassa ”On niin helppoo olla onnellinen”, ”Salmisaaren Salome”, ”Ukonlintu ja virvaliekki”, ”Nukketalo palaa”, ”Tiet etäisyyksiin”, ”Kauneus sekoittaa mun pään”, sekä Anna Järvisen kanssa levytetty ”Nuori ja kaunis” -duetto. Johanna Kustannus julkaisi Uusivirran kuudennen ”Ikuiset lapset” -levyn helmikuussa 2014. Keväällä 2015 saatiin jo uutta materiaalia singlen muodossa, kun ”Hän laulaa kuin kuolisi huomenna” julkaistiin. Liput 13€, ennakkoliput myy LIVETO.FI tästä linkistä!

La 19.3.2016
TUOMARI NURMIO
Tuomari Nurmio on paitsi suomalaisen rockmusiikin keskeisimpiä biisintekijöitä ja vaikuttajia, myös eräs uudistumiskykyisimmistä esiintyjistä. Vuonna 1979 alkaneen uransa aikana Tuomari Nurmio on julkaissut 19 studioalbumia, joista kaksi on myynyt kultaa. Kriitikoiden klassikkoluokkaan nostamien julkaisujen, juhlittujen konserttien ja tunnustusten lista on pitkä – mainittakoon tässä Nurmiolle ainoana rockmuusikkona myönnetty Eino Leinon kirjallisuuspalkinto. Liput 10€, ennakkoliput myy LIVETO.FI tästä linkistä! Tälle keikalle tarjolla myös veikkauksen sponssaamia Kaveri Mukaan-lippuja tästä linkistä


Su 27.3.2016
MAJ KARMA
Maj Karma -yhtyeen kuuden vuoden mittaiseksi venynyt levytystauko katkeaa, kun yhtye julkaisi ensimmäisen singlen helmikuussa ilmestyvältä uudelta studioalbumilta. Uusi single kantaa nimeä Puumiekka. Liput 16€, ennakkoliput myy LIVETO.FI tästä linkistä!

La 2.4.2016
J. KARJALAINEN
Suomen menestyneimpiin artisteihin lukeutuva J.Karjalainen on työstänyt viimeisen vuoden ajan uutta albumia. Sinulle, Sofia –albumi julkaistiin 20.11. Marraskuussa julkaistun albumin kappaleet ovat J.Karjalaisen säveltämiä ja sanoittamia. Sinulle, Sofia –levyn ensimmäinen single Stindebinde nousi ensimmäisellä viikolla suoraan Suomen radioiden toiseksi soiteuimmaksi kappaleeksi. Karjalainen teki näyttävän paluun parrasvaloihin keväällä 2013 ilmestyneen Et ole yksin-studiolevyn myötä. Et ole yksin –albumi ylitti tuplaplatinarajan ja levyltä julkaistiin menestyssinglet Mennyt mies ja Sydänlupaus. J. Karjalaisen levyjä on kolmen vuosikymmenen aikana myyty yli 700 000 kappaletta. Kolme cowboyta, Ankkurinappi, Doris, Hän, Missä se Väinö on?, Villejä lupiineja ja monet muut kappaleet ovat jo ikivihreitä. Liput 20€, ennakkoliput myy LIVETO.FI tästä linkistä!

Ti 19.4.2016
VON HERTZEN BROTHERS
Kulttuuritalolle julkistettu Von Hertzen Brothersin ”Approach”-levyn 10-vuotiskonsertti laajenee täysimittaiseksi kiertueeksi: valtaisan kysynnän vuoksi yhtye soittaa huhtikuussa valikoituja juhlakonsertteja maamme suurimmissa kaupungeissa. Juhlakeikoilla Von Hertzen Brothers esittää ”Approach”-albumin kokonaisuudessaan ja lisäksi valikoiman muita kappaleita yhtyeen uran varrelta. Liput 16€, ennakkoliput myy LIVETO.FI tästä linkistä!

Pe 6.5.2016
VIIKATE
Kahdennellatoista studioalbumillaan yhtye vie hilpeän, sementtipölyssä ilakoivan säveltaiteensa keskemmälle molliviihteen kirkasta tanssilattiaa kuin koskaan aikaisemmin. Suljetun kesäkahvilan portailta tavoitettu yhtye kommentoi uutukaista seuraavasti:"Hieman tuota yllä olevaa tekstiä on tarkennettava, sillä tällä uudella levyllä on mukana myös kappaleita, jollaisia ei ole ennen tämän pumpun kiekoilla kuultu! Se, sopivatko ne tähän vakavasti otettavaan taiteeseen, on sivuseikka. Joka yhtyeen kahdestoista levy on kuin ananaksen viljelijä, joka sanoo: KYLLÄ! Liput 15€, ennakkoliput myy LIVETO.FI tästä linkistä!

TO 12.5.2016
BLIND CHANNEL
BLACK CROWS BREAK THE SILENCE
EMBER FALLS
Vuonna 2012 vaimennettu kotimainen post-hardcore bändi Black Crows Break The Silence tekee paluun keikkalavoille keväällä 2016. Bändi julkaisee uutta materiaalia ja keikkojen osalta on luvassa luonnollisesti myös vanhempia hittejä. Illan isäntänä toimii kuitenkin debyyttialbuminsa vuonna 2016 julkaiseva oululainen violentpopin sanansaattaja, Blind Channel. Illan avaa niin ikään kovassa nosteessa oleva tamperelainen industrial rockia / elektronista metallia soittava Ember Falls. Liput 5€, ennakkoliput myy LIVETO.FI tästä linkistä!

La 21.5.2016
RECKLESS LOVE
Reckless Love julkaisi 29. tammikuuta poppia ja hardrockia ennakkoluulottomasti yhdistelevän Monster-singlen. Single enteilee yhtyeen 4. maaliskuuta ilmestyvää neljättä albumia, jonka myötä Reckless Love lähtee 25 keikkaa kattavalle Iso-Britannian ja Euroopan-kiertueelle. Kappaleen komean musiikkivideon on ohjannut Ville Akseli Juurikkala. Jo julkistetun ulkomaan kiertueen lisäksi Reckless Love suuntaa huhtikuussa Suomen kiertueelle. Liput 15€, ennakkoliput myy LIVETO.FI tästä linkistä!Kuopio
Helsinki
Tampere
Tekniikka
showtime