yla
header
banner
oikea
*********************************************************
Kuopiosta tulee tänä päivänä niin paljon ja niin tasokasta musiikkia että me Henkassa päätettiin pyhittää tänä vuonna tammikuun lisäksi myös koko elokuu pelkästään paikalliselle musiikille. Tästäpä lähtee, olkaa hyvät:

*********************************************************

Pe 28.8.2015
JASA & I´MMEINEN
RTR
Kuopiolainen Jasa & Immeinen venyttää räpin rajoja vahvasti Savoon päin, eli vastuu siirtyy kuulijalle. Ja kuulija voi tämän ysärihenkisen släkkeriräpin myötä siirtyä sujuvasti vappaalle. Tai jopa viihteelle.YleX.n kellarista noussut kaksikko tuli ihmisten korvaan viimeistään kuultavaksi, kun he nousivat YleX.n rytmibarometriin sijalle kaksi. Vapaa pääsy!

La 29.8.2015
ODE IN BLACK
Ode In Blackin lukemattomat vedot ravintoloissa ja klubeilla ovat tarjonneet hurmosta, hysteriaa ja hyvää menoa vuodesta 2010! Tämän poppoon röyhkeän viihdyttävä ote ja tarttuvat omat biisit melodisen metallin saralla ovat tuoneet monen jäsenen kaipaamaa aktiivisuutta keikkailuun hyvän kysynnän kautta. Vuonna 2014 bändi julkaisi ensimmäisen ep:nsä ja tekee parasta aikaa ensimmäistä pitkäsoittoaan, jonka ounastellaan ilmestyvän jo joulukauppoihin 2015. Kitaristi Iiro Saarisen, laulaja Pasi Mäenpään, rumpali Taisto Ristivirran, Kitaristi Juhani Saarisen sekä basisti Ville Puustisen muodostamalla kokoonpanolla tämä Henry’s Pubin veto on alkavan syksyn keikkaperiodin ensiesiintyminen ja pitkästä aikaa yhtye on kuultavissa myös kotitanhuvillaan Kuopiossa! Vapaa pääsy!

Ti 1.9.2015
HYEENAN STARTTI
Yksityistilaisuus klo 19-21. Vapaa pääsy!

To 3.9.2015
SUAMENLEJJONA
Suamenlejjona on vuonna 1995 perustettu turkulaisyhtye, joka sai alkunsa Suomen jääkiekkomaajoukkueen ensimmäisen maailmanmestaruuden innoittamana. Suamenlejjona tekee lauluja suomalaiselle miehelle tärkeistä asioista – jääkiekosta, viinasta ja naisista – ja tuo sanomaansa esille hevirockin keinoin. Vuonna 2011 Suomi voitti toisen maailmanmestaruuden jääkiekossa, josta sisuuntuneena Suamenlejjona päätti äänittää ensimmäisen pitkäsoittonsa. Debyyttialbumi ”Suamenlejjona” sai päivänvalon vuonna 2014. Liput 6€, ennakkoliput myy TIKETTI.FI tästä linkistä!

Pe 4.9.2015
VESTERINEN YHTYEINEEN
Yhtyeemme keikkailee melko harvakseltaan, mutta se ei ole estänyt suorastaan ilmiömäisen keikkakunnon ja hurmosta lähestyvän live-meiningin syntymistä. Voi olla, että orkesterimme on yksi tämän hetken parhaista live-akteista tässä maassa. Mene ja tiedä, mutta kova keikkakuntomme on hiljakseen innostanut ihmisiä yhä enemmän keikoille mukaan. Liput 8€, ennakkoliput myy LIVETO.FI tästä linkistä!

La 5.9.2015
MILLA RUMI
ANNA SIPILÄN LAPSI
Milla Rumi on kotkalaislähtöinen laulaja-lauluntekijä, kirjoittaja ja näyttelijä. Rumin kolme singleä Sitä mikä vaan, Luulaulu ja Hei ihminen ovat herättäneet innokasta kuhinaa musiikkipiireissä ja Luulaulu oli Radio Suomen soitetuin kappale viikolla 7/2014. Rumin nousukiito tähtiin alkoi syksyllä 2013, kun hän tähditti Veikko Aaltosen Kansan mies –draamasarjaa ja kuratoi omaa nimikkoiltaansa Kansallisteatterin Lavaklubilla. Anna Sipilän Lapsi on vuonna 2008 perustettu kuopiolainen poprock-orkesteri, joka tekee melodista haikean kirpeää musiikkia. Soittajilla on takanaan monenlaisia projekteja, eikä oudompiakaan vaikutteita ole pyritty välttelemään Lapsen musiikkia toteutettaessa. Liput 5€, ennakkoliput myy LIVETO.FI tästä linkistä!

Ma 7.9.2015
MUTKAN KASTAJAISET
Yksityistilaisuus klo 20-23. Vapaa pääsy!

Ti 8.9.2015
HENRY'S OPEN STAGE
Himottaisko päästä soittamaan Henkan legendaariselle stagelle? No ala tulla, nyt se mahdollista! Voit ottaa omia soittimia tai soittokavereita mukaan mutta ei oo pakko koska meiltä löytyy molempia. Voit tulla myös vaikka koko bändillä. Homma toimii niin että ilmoittaudut paikan päällä jamipäällikkö Väliaholle ja hän arpoo esiintymisvuorot. Esiintymisestä saattaa myös saada jonkin pienen palkinnon! Vapaa pääsy!

Ke 9.9.2015
HYVÄ ÄMNESTY EVERYDAY!
MAMA RADICAL
J!KUMPULAINEN
Livemusiikkia ja ihmisoikeuksia! Tule kuulemaan kuinka Amnesty International toimii sekä kuinka sinä voit vaikuttaa osana maailman suurinta riippumatonta ihmisoikeusjärjestöä. Illan musiikkitarjonnasta vastaavat J! Kumpulainen ja Mama Radical. Vapaa pääsy

To 10.9.2015
MATTHAU MIKOJAN
SLAP BETTY!
Matthau Mikojan has always sung, he has always played the guitar – and now he is about to finish his upcoming album that he has put together all the way from scratch.
Kyllä siellä Kemin suunnalla osataan muutakin kuin kiusata torniolaisia ja käydä nuuskanostossa Haaparannan puolella. Slap Betty! on kotitienollaan nostattanut nimensä siihen tilaan, että 2013 keväällä julkaistu yhtyeen debyyttialbumi nousi Suomen virallisen albumilista sijalle 19. Vapaa pääsy!

Pe 11.9.2015
ANAL THUNDER
KNUCKLES
TERVE HULLUUS
Anal Thunder is a punk rock band from Finland. We've been kicking since 1997. Uh! Band of 5 shitface, members from HLVSC,Cosmic Cockfish Jukebox, Jälkiabortti. Result: Knuckles, speedfury influed Rock'n roll from Kuopio Finland! Liput 5€, ennakkoliput myy LIVETO.FI tästä linkistä!

La 12.9.2015
SANTA CRUZ
SHIRAZ LANE
The finnish hard-rock phenomenon Santa Cruz was formed in the year 2007, inspired by such greats as Skid Row and Guns´n´Roses. Shiraz Lane is an energetic, ambitious, authentic & unsigned Hard Rock group formed in 2011 Helsinki, Finland. Liput 12€, ennakkoliput myy LIVETO.FI tästä linkistä!

Ti 15.9.2015
FREESTYLETIISTAI
Freestyletiistailla kaikki voivat tulla kokeilemaan improvisaatioräppäämistä. Osallistujille luvassa palkintoja. MC Rölli juontaa ja DJ:t KK ja RR soittavat vinyyliä aina neljään asti. Vapaa pääsy!

La 19.9.2015
THE FLAMING SIDEBURNS
Vuonna 1995 perustettu The Flaming Sideburns aloitti uransa Tavastia-klubin alakerrassa Semifinalissa, missä yhtye soitti Bama Lama Lu -bileiden housebändinä. 2000-luvun taitteessa suursuosioon noussut kokoonpano julkaisi esikoisalbuminsa ”Hallelujah Rock´n´Rollah” vuonna 2001, jonka jälkeen bändiltä on ilmestynyt kaksi muutakin pitkäsoittoa. The Flaming Sideburns tunnetaan myös sadoista hikisistä keikoistaan, joita yhtye on soittanut Pohjoismaiden ohella ympäri Eurooppaa ja Amerikkaa esimerkiksi kaveribändiensä The Hivesin ja The Hellacoptersin seurassa. Liput 11€, ennakkoliput myy LIVETO.FI tästä linkistä!

Ti 22.9.2015
KAUPPAKADUN IMPROBATUR
Kauppakadun Improbaturin järjestää Savonia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta. AVAAMME OVET JO KLO 16. Vapaa pääsy!

La 26.9.2015
TURMION KÄTILÖT
Kuopiolainen diskometalliyhtye Turmion Kätilöt julkaisee 11.9.2015 järjestyksessään kuudennen studioalbuminsa. Levy on nimeltänsä Diskovibrator ja yhtye lupaa levyn sisältävän taas jotain aivan uutta ja odottamatonta tanssimateriaalia. Julkaisun jälkeen Turmion Kätilöt lähtee koko maan kattavalle kiertueelle joka kestää aina vuoden loppuun saakka. Liput 17€, ennakkoliput myy LIVETO.FI tästä linkistä!

To 8.10.2015
TYRÄVYÖ
Vuosien hiljaiselon jälkeen jälleen aktivoitunut Tyrävyö julkaisee – vaatimattoman 15 vuoden tauon jälkeen – uuden odotetun albuminsa 11. syyskuuta ja suuntaa sen myötä myös keikoille. Päivitettyä takuuvarmaa Tyris-rokkia sisältävän albumin nimeksi valikoitui moneen teemaan sopiva Elämänpaneeli. Liput 8€, ennakkoliput myy LIVETO.FI tästä linkistä!

La 31.10.2015
BARBE-Q-BARBIES
Helsinkiläinen rock-yhtye Barbe-Q-Barbies on valloittanut rock-kansaa yli kymmenvuotisen historiansa aikana julkaisemalla kaksi studioalbumia ja esiintymällä ahkerasti kotimaassa ja ulkomailla. Syksyllä 2015 ilmestyy yhtyeen kolmas albumi (SOF / Sony). Yhtyeen kokoonpano on Niki Rock (laulu), Kaisa Karjalainen (kitarat, taustalaulu), Ekkis Laine (kitarat), Minttu Muranen (basso) ja Niina Klemetti (rummut, taustalaulu). Liput 6€, ennakkoliput myy LIVETO.FI tästä linkistä!

Ke 2.12.2015
JUHA TAPIO
Juha Tapio julkaisee perjantaina 14.8. ensimmäisen singlen tulevalta albumiltaan Sinun vuorosi loistaa enteilee lokakuun alussa ilmestyvää albumia. Uudella singlellä vierailee myös Michael Monroe. Jättiyleisöille koko kesän esiintynyt Juha Tapio valmistelee parhaillaan uutta studioalbumia. Tuplaplatinaa myynyt Lapislatsulia ilmestyi kaksi vuotta sitten. Heinäkuussa tuottaja Eppu Kososen johdolla alkaneet äänitykset ovat edenneet jo niin pitkälle, että perjantaina 14.8. julkaistaan albumin ensimmäinen single Sinun vuorosi loistaa. Myös tulevan levyn nimi on sama ja se ilmestyy 9.10.2015. Liput 23€, ennakkoliput myy LIVETO.FI tästä linkistä!

Pe 4.12.2015
SATELLITE STORIES
Liput 10€, ennakkoliput myy LIVETO.FI tästä linkistä!

Pe 18.12.2015
DIABLO
Metalliyhtye Diablo julkaisee uuden albumin seitsemän vuoden tauon jälkeen. 18. syyskuuta julkaistava Silvër Horizon on Pohjois-Pohjanmaalta lähtöisin olevan bändin kuudes albumi. ”Levyn konsepti on repäisty tieteiskirjallisuudesta. Tarkemmin v.1956 julkaistusta runoelmamuotoisesta tieteiskertomuksesta nimeltään Aniara, mihin "Silver Horizon" löyhästi pohjautuu. Kaikki kappaleet on sävelletty ja sanoitettu levylle suoraan määrättyyn järjestykseen, joten savotta ei ollut ihan sieltä helpoimmasta päästä. Draaman kaarta kun joutuu miettimään myös musiikin dynamiikan kautta”, laulaja-kitaristi Rainer Nygård kuvailee. Liput 14€, ennakkoliput myy LIVETO.FI tästä linkistä!Kuopio
Helsinki
Tampere
Tekniikka
showtime