yla
header
banner
oikea
Pe 6.3.2015
BLAKE PERUTTU. Yhtye koki kokoonpanossaan ylitsepääsemättömiä ongelmia eikä pysty tuota tulevan perjantain keikkaa vielä uudella miehistöllä suorittamaan. Ennakkolipuista saa rahat takaisin sieltä mistä on lipun ostanutkin. Pahoittelemme.

La 7.3.2015
BATTLE BEAST
***LOPPUUNMYYTY***

Ti 10.3.2015
HYEENAN KASTAJAISET
Yksityistilaisuus klo 19-21. Vapaa pääsy!

Ke 11.3.2015
HAYSEED DIXIE (USA)
Bluegrass- ja hillbilly-versioita tunnetuista rock-hiteistä esittävä Hayseed Dixie saapuu keväällä kuuden keikan kiertueelle Suomeen. Parhaiten ”A Hillbilly Tribute to AC/DC” -levystään tunnettu Hayseed Dixie on juuri saanut valmiiksi uuden albuminsa, jolla yhtye on sovittanut uusiksi 70- ja 80-lukujen klassikkobiisejä, kuten Don’t Stop Believin’, The Final Countdown, We’re Not Gonna Take It ja Don’t Fear the Reaper. Jo aikaisemmin Hayseed Dixie on versioinut esimerkiksi Kissin, Queenin, Black Sabbathin ja Judas Priestin tuotantoja sekä levyttänyt jopa suomenkielisen version Hectorin kappaleesta ”Juodaan viinaa”. Tuttuun tapaan Hayseed Dixie esittää tulevilla Suomen-keikoillaan myös runsaasti yleisön ehdottamia toivekappaleita. Tämän tapahtuman liput saat kätevästi meiliin tai puhelimeen Tiketistä. Liput 10€ (Tiketistä toimituskuluineen 11,50€).

To 12.3.2015
KÄKELÄ & HANKALA AKKA
Käkelä & Hankala Akka Kuopiosta ponnahtaa ihmisten ilmoille Henry’s Pubin lavalla. Viisihenkinen bändi esittää omaa tuotantoa olevaa kotimaista melodista poppia loppuvuodesta julkaistulta Käkelä-Kotiinpaluu-sooloalbumilta, joka on jo saanut radiosoittoakin. Biisien sovituksista vastasi itse Samuli Laiho, jonka studiossa levy myös äänitettiin. Hankalan Akan laulaja-artisti on Pirjo Käkelä, joka tulkitsee sielukkaasti miehensä Ilpo Käkelän kirjoittamat, vinon huumorin höystämät elämänmakuiset sanoitukset ja sävellykset. Keikalla saadaan myös maistiaiset vuoden loppupuolella ilmestyvältä toiselta pitkäsoitolta, jota on myös tehty yhteistyössä Samuli Laihon kanssa. Vapaa pääsy!

Pe 13.3.
WACKEN METAL BATTLE
MAUSOLEUM GATE
Wacken Open Air, tuo maailmanlaajuisesti tunnettu metallimusiikin pyhättö rantautuu taistelukenttineen Suomen maaperälle neljän etapin verran Helsingissä, Tampereella, Oulussa ja Kuopion Henry's Pubissa. Esikarsintojen kautta ennalta valitut bändit ottavat miehestä mittaa, joten uusia nousevia kykyjä nähdään Henkan lavan täydeltä tänä iltana. Kisaesitysten jälkeen oman shownsa tarjoilee kovassa nousukiidossa oleva kuopiolainen Mausoleum Gate. Liput 5€:
-21:00 Ovet
-21.30 Bändi 1 INTHRACED
-22.00 Bändi 2 JÄLKIABORTTI
-22.30 Bändi 3 APOCRYFAL
-23.00 Bändi 4 INKVISITOR
-23.30 Bändi 5 STRAPPAD
-00:00-00:45 Mausoleum Gate
-00:50 Voittajan ilmoittaminen

La 14.3.2015
LAPKO
Harjavallan ylpeys, rock-yhtye LAPKO julkaisee uuden albumin nimeltä ”Freedom” 27. helmikuuta 2015 ja suuntaa sen myötä keikoille ympäri Suomea. Lisätiedot ja ensimmäiset maistiaiset levyltä julkaistaan alkuvuodesta 2015. "Freedom" LP/CD/erikoispaketti on nyt tilattavissa ennakkoon osoitteessa www.lapko.com. Tuleva levy on uudistuneen LAPKO-kokoonpanon ensimmäinen julkaisu; yhtyeen pitkäaikainen rumpali Janne Heikkonen siirtyi kitaraan ja hänen tilalleen astui Tuvalu-yhtyeestäkin tuttu Jussi Matikainen. Uusi kokoonpano esittäytyi ensimmäistä kertaa suomalaisyleisölle Joensuun Ilosaarirockissa viime kesänä. Tulevan levyn myötä yhtye suuntaa nyt myös klubikeikoille ympäri Suomea. Kiertueen liput tulevat myyntiin torstaina 18. joulukuuta. Tämän tapahtuman liput saat kätevästi meiliin tai puhelimeen Tiketistä. Liput 10€ (Tiketistä toimituskuluineen 11,50€).

Ti 17.3.2015
RIKUN JA RÖLLIN FREESTYLETIISTAI feat RAPAOKE
Illan erikoisuutena Rapaoke eli räp-karaoke. Rapaoken kehittäneen Soul Kitchen Clubin porukasta tuttu Miky Mau tulee hoitamaan homman. Tietysti normaaliin tyyliin myös vapaa mikki, johon halukkaat voivat osallistua. Ovet auki klo 21 ja DJ:t KK & RR klo 04.00 saakka. Vapaa pääsy!

Ke 18.3.2015
KOLINAKLUBI
KolinaKlubi two nights only in Kuopio!! Ja jos saadaan paikalle koko Kuopion improystävät niin toivottavasti jatkossa paljon lisää :)) Me tehdään mitä te haluatte nähdä, ilman minkäänlaista käsikirjoitusta! Kohtaus kalakauppiaasta action-, kauhu- tai nykytanssityylissä tai balladi himosta perunaan. Kolminkertainen Suomen Impromestari (-12,-13 ja -14) on valmiina laittamaan itsensä likoon! Tämän tapahtuman liput saat kätevästi meiliin tai puhelimeen Tiketistä. Liput 7€ (Tiketistä toimituskuluineen 8,50€).

To 19.3.2015
Kuopio Rockcock-ennakkoklubi:
ASA & BAND
DJ POLARSOUL
Asa julkaisee huhtikuussa uuden albumin, joka kantaa nimeä "Love X" (Fried Records/Universal). Levyn sävellykset on ommeltu kasaan Love Recordsin vanhoista nauhoista. Vastaavina tuottajina ovat Jukka Immonen ja Didier Selin. Yhteiskunnallisista ja vaikeaselkoisista runoista tunnettu, Asa, uppoutuu tällä kertaa aiheista vanhimpaan ja yksinkertaisisimpaan Rakkauteen. Ensimmäinen single "Mä haluun olla hippi" julkaistiin helmikuun lopussa. Tämän tapahtuman liput saat kätevästi meiliin tai puhelimeen Tiketistä. Liput 8€ (Tiketistä toimituskuluineen 9,50€).

Pe 20.3.2015
CMX
CMX julkaisi viidennentoista albuminsa alkuvuodesta. Mesmeria ilmestyi 30. tammikuuta 2015 ja sen on tuottanut Arto Tuunela. Albumin ensimmäinen single on nimeltään Rakkaudessa ja sodassa ja se ilmestyi 5.12. CMX starttaa yli 20 klubikeikkaa käsittävän kevätkiertueensa 13. helmikuuta 2015. Torniossa vuonna 1985 perustettu CMX on uransa aikana myynyt yli 400 000 levyä, äänestetty lukuisia kertoja merkittävimmäksi kotimaiseksi bändiksi ja saavuttanut huojumattoman aseman sekä kriitikoiden että suuren yleisön keskuudessa. Tämän tapahtuman liput saat kätevästi meiliin tai puhelimeen Tiketistä. Liput 18€ (Tiketistä toimituskuluineen 20€). Keikoille saatavilla TIKETISTÄ myös pieni erä tuplalippua joka oikeuttaa molempiin keikkoihin erikoishintaan 30€ + toimituskulut 2,50€.

La 21.3.2015
CMX
CMX julkaisee viidennentoista albuminsa alkuvuodesta. Mesmeria ilmestyy 30. tammikuuta 2015 ja sen on tuottanut Arto Tuunela. Albumin ensimmäinen single on nimeltään Rakkaudessa ja sodassa ja se ilmestyi 5.12. CMX starttaa yli 20 klubikeikkaa käsittävän kevätkiertueensa 13. helmikuuta 2015. Torniossa vuonna 1985 perustettu CMX on uransa aikana myynyt yli 400 000 levyä, äänestetty lukuisia kertoja merkittävimmäksi kotimaiseksi bändiksi ja saavuttanut huojumattoman aseman sekä kriitikoiden että suuren yleisön keskuudessa. Tämän tapahtuman liput saat kätevästi meiliin tai puhelimeen Tiketistä. Liput 18€ (Tiketistä toimituskuluineen 20€). Keikoille saatavilla TIKETISTÄ myös pieni erä tuplalippua joka oikeuttaa molempiin keikkoihin erikoishintaan 30€ + toimituskulut 2,50€.

Su 22.3.2015
HENRY'S PUB CHALLENGE 2015
Sunnuntaina 22.3 on taas baarijermujen ilta, kun kaupungin legendaarisimmalla stagella kilpaillaan Henkka Challengen voitosta. Viiden minuutin mittaiseen settiin on upotettu luovuutta, hauskuutta, upeita juomia ja herkullista syötävää. Kisassa arvostellaan juoma/ruoka - yhdistelmän lisäksi show, joten kilpailijoiden on otettava huomioon paitsi itse nautittava tuote, myös yleisön viihtyvyys. Vapaa pääsy!

Ke 25.3.2015
LIGHTBULB
PSYCHEROSION
Lightbulb is energetic rocking, ape-like drumming, high as fuck vocals, tight riffage and fun times. Psycherosion vie sinut matkalle ihmismielen synkimpiin koukeroihin melodisen metallin saattelemana. Vapaa pääsy!

To 26.3.2015
TRYER
THE NEW CLASSMATE
KOVAT ARVOT
Tryer released their second album in September 2014! The band has garnered massive underground success and are known for their staggering live performances. It is clear, that Tryer will be Finland’s biggest punk success story ever. It is just a matter of time. "Life´s hard ain´t it city boy?" -virke kertoo parhaiten 2010 vuonna perustetun The New Classmaten soundista. Toisin sanoen tuskan ja hien sekaista alternative punkkia. Kovat Arvot -"Rajuin Vieremällä koskaan soittanut bändi". Kovat Arvot tulee Joensuusta ja soittaa vihaista, melankolista ja kantaaottavaa punkkia. Vapaa pääsy!

Pe 27.3.2015
EVERGREY (SWE)
Evergreyn tuore, yhdeksäs albumi Hymns for the Broken on otettu innostuneesti vastaan. Laulaja-kitaristi ja alkuperäisjäsen Tom S. Englund piiskaa nykyistä kokoonpanoa iskuun, jossa on tasoja ja tunnetta. Hymns for the Broken risteilee epätoivon ja maanisuuden välillä, ja orkesterin paluu on samalla kunniakas uusi alku. Tämän tapahtuman liput saat kätevästi meiliin tai puhelimeen Tiketistä. Liput 10€/12€ (Tiketistä toimituskuluineen 11,50€).

La 28.3.2015
MATTI JOHANNES KOIVU
Pidetty suomalainen tarinankertoja ja muusikko, Matti Johannes Koivu, julkaisi uuden albumin ”Kauneimmat meistä” 23. tammikuuta. Albumilta on kuultu jo kaksi radiosingleä, ”Emme muistele maanantaita” sekä ”Tyhjäksi jätetty”. Tämän tapahtuman liput saat kätevästi meiliin tai puhelimeen Tiketistä. Liput 7€ (Tiketistä toimituskuluineen 8,50€).Rajallinen erä Veikkauksen sponssaamia Kaveri Mukaan-lippuja saatavana nopeimmille, niillä saa kirjaimelliset kaverin mukaan for free. Toimintaohjeet linkissä ylempänä.

Ke 1.4.2015
HENRY´S OPEN STAGE
Himottaisko päästä soittamaan Henkan legendaariselle stagelle? No ala tulla, nyt se mahdollista! Voit ottaa omia soittimia tai soittokavereita mukaan mutta ei oo pakko koska meiltä löytyy molempia. Voit tulla myös vaikka koko bändillä. Homma toimii niin että ilmoittaudut paikan päällä jamipäällikkö Väliaholle ja hän arpoo esiintymisvuorot. Esiintymisestä saattaa myös saada jonkin pienen palkinnon! Tää on mukavaa! Vapaa pääsy!

Pe 3.4.2015
VON HERTZEN BROTHERS
“Se on kutonen silmässä, kun karautetaan keväällä Suomen pitäjiin pyssyttämään tätä meidän ameriikansoundia. Meininkihän meillä on suuri ja mahtava kuin edesmennyt Neuvostoliitto. On meinaan ylitsepääsemättömän ihanaa päästä soittamaan uutta musaa jengille. Kiertäminen uuden materiaalin kanssa on tämän työn ehdottomasti paras puoli ja se yleensä näkyy fiiliksessä: sekä bändin että yleisön. Odotamme sitä kuin kuuta nousevaa… emme millään jaksais odottaa, että uusi päivä koittaa”, Mikko von Hertzen kertoo. Tämän tapahtuman liput saat kätevästi meiliin tai puhelimeen Tiketistä. Liput 18€ (Tiketistä toimituskuluineen 20€).

Su 5.4.2015
DISCO ENSEMBLE
Disco Ensemble palaa sapattivuoden jälkeen keikoille ja juhlistaa First Aid Kit -albumin 10-vuotisjuhlaa soittamalla huhtikuussa koko Suomen kattavan klubikiertueen.
First Aid Kit -albumi julkaistaan keväällä ensimmäistä kertaa myös vinyyliversiona. Juhlan kunniaksi myyntiin tulee myös jo legendaarinen First Aid Kit -ensiapulaukku,
jonka juhlaversiossa on mukana Vinyylin / CD -version lisäksi myös Disco Ensemble -kahvikuppi. Kiertueen pääsyliput sekä lippu+tuotepaketit tulevat ennakkomyyntiin ti 9.12.2014. Tämän tapahtuman liput saat kätevästi meiliin tai puhelimeen Tiketistä. Liput 14€ (Tiketistä toimituskuluineen 15,50€).

La 25.4.2015
RECKLESS LOVE
Peruuntuneen tammikuun keikan liput käyvät tälle keikalle sellaisenaan. Tämän tapahtuman liput saat kätevästi meiliin tai puhelimeen Tiketistä. Liput 12€ (Tiketistä toimituskuluineen 13,50€).Rajallinen erä Veikkauksen sponssaamia Kaveri Mukaan-lippuja saatavana nopeimmille, niillä saa kirjaimelliset kaverin mukaan for free. Toimintaohjeet linkissä ylempänä.

Pe 8.5.2015
PARIISIN KEVÄT
Pariisin Kevään neljäs albumi Jossain on tie ulos ilmestyi 13.9.2013 Albumilta on tällä hetkellä julkaistu kolme singleä ”Odotus”, ”Mielikuvituksen tuotetta” ja ”Oveton ovi”. Tien päällä Pariisin Kevät on viihtynyt erittäin tiivisti syksystä 2013 alkaen. Rundi ulottui kevään ja kesän 2014 yli elokuun loppuun. Uuden albumin ilmestyessä keväällä 2015 Pariisin Kevät jatkaa keikkailua ympäri Suomen. Tämän tapahtuman liput saat kätevästi meiliin tai puhelimeen Tiketistä. Liput 12€ (Tiketistä toimituskuluineen 13,50€).Kuopio
Helsinki
Tampere
Tekniikka
showtime