yla
header
banner
oikea
Ke 26.4.2017
HENRY´S PUBIN JA KUOPIO ROCKCOCKIN BÄNDIKISA KARSINTA 4/6:
DREAMFERNO
PSYCHEROSION
MUMMIN KULLAT
MANI P.
Henry's Pub ja Kuopio Rockcock järjestävät yhdessä bändikisan jolla kaivellaan kuopiolaisista autotalleista ja treenikämpistä se tämän hetken taitavin savolainen aloitteleva yhtye tai artisti soittamaan festareille. Kisassa etsitään festareille paikallista lahjakkuutta musiikin tyyliin katsomatta eli olet sitten räppäri, poppari tai rokkari niin eikun hakemusta rustaamaan! Henry's pubissa järjestettäviin livekarsintoihin yhtyeet valitsee arvovaltainen raati hakemusten perusteella. Karsintoja järjestetään kevään aikana 6 kpl. Jokaisesta karsinnasta voittaja pääsee Pe 7.7. järjestettävään finaaliin jossa kaikki osallistujat palkitaan ja voittaja pääsee soittamaan festarilavalle tämän vuoden Rockcockiin. Vapaamuotoisia hakemuksia otetaan vastaan osoitteessa: henryspubkpo@gmail.com
Vapaa pääsy!

To 27.4.2017
TRYER
DISAPPROVE
Tryer is about fast & melodic hardcore punk with a heavy metal spinkick from Tampere, Finland est. 2010. Disapprove kuopiosta tarjoaa raskasta ja nopeaa D-beat punkia. Liput alk. 5€.

Pe 28.4.2017
ARE & KRISO
Are & Kriso on kahden miehen keikkakokoonpano, joka on tehnyt musiikkia yhdessä ja erikseen noin kymmenen vuoden ajan. Live koostuu pääasiassa molempien soolotuotannosta, jonka aiheet pyörivät jossain uunipitsojen tuunauksen ja maailmanlopun visioiden välillä, höystettynä 1990-luvun alun estetiikalla, kuten hakulaitteilla ja Polo Sport -paidoilla. Omien keikkojen lisäksi, on Aren voinut nähdä esiintymässä yhdessä Stepan ja Joku Roti Mafian kanssa, kun taas Krison on saattanut todistaa Jodarokin sekä muiden Meiän Musiikin artistien kera. Liput alk. 5€.

La 29.4.2017
SCANDINAVIAN MUSIC GROUP
Antti Lehtinen, Terhi Kokkonen, Tommi Saarikivi, ja Joel Melasniemi kävivät ensimmäiset keskustelut uuden yhtyeen perustamisesta alkutalvesta 2000, kun Ultra Bran lopettamisesta oli päätetty. Porvoon Karillo-studiossa käytiin jo Ultra Bran olemassaolon aikana pariin otteeseen, ja studiosta muodostui nopeasti SMG:n henkinen kotipesä, yhtyeen nimikin keksittiin yläkerran mökkikeittiössä nukkumaan mentäessä. Liput alk. 17€.

Su 30.4.2017
MC RAAKA PEEN VAPPUYSÄRIDISKO
Meinasitko kellua vappuna kuin rusina simassa? Herrasväki on hyvä ja tulee discoon. Hytkytellään pahimmat nestekertymät hikenä taivaalle. Vapaa pääsy!

Ke 3.5.2017
FREESTYLE OR DIE MESTARUUSKISAT
Henry´s Pubissa kisaillaan freestyle-mestaruudesta. Kaikki voivat osallistua ilmoittautumalla joko ennakkoon tai paikanpäällä. Palkintona 200€ lahjakortti Viking Musiikkiin. Sillähän saa vaikka laadukkaan mikin. Ohjelmassa myös open mic kierrokset. Kaikki osallistujat palkitaan. MC Niko Nova juontaa ja levareissa DJ:t Riku R sekä Hauta. Vapaa pääsy!

To 4.5.2017
GROUPIE HIGH SHCOOL
Oululainen Groupie High School viilettää huikeassa nosteessa tuoreella EP:llään ja kovaksikeitetyllä lavashowllaan. 80's-vaikutteisen urbaanin rockin lähettiläät tunnetaan uskomattoman ahkerasta keikkailustaan sekä arvaamattomuudestaan, joten Henkassa sukelletaankin hard rockin syvimpään olemukseen, kun nuoret party-animalit lataavat vuoden ensimmäisen Savon keikkansa. Don't miss this spectacle, luvassa mm. bändin vastajulkaistua, uunituoretta materiaalia, covereita sekä myös muutama yllätys. BANG YOUR FUCKIN' HEAD - NYT BAILATAAN! Vapaa pääsy!

Pe 5.5.2017
ASTRID SWAN
Astrid Swan on helsinkiläinen artisti, joka on julkaissut viisi albumia vuoden 2005 jälkeen. Ensimmäinen levy Poverina julkaistiin myös Yhdysvalloissa, jossa Swan on esiintynyt useita kertoja mm. Sandra Bernhartin ja Jose Gonzalezin kanssa. Swanin levyjä on julkaistu ja hän on kiertänyt esiintymässä myös Saksassa, Englannissa,
Keski-Euroopassa ja Skandinaviassa. ASTRID SWANIN musiikki on taidepoppia – se yhdistää melodiat, lyyriset sekä poliittiset sanoitukset ja rohkean tuotannon. Swan säveltää, sanoittaa, sovittaa, tuottaa ja miksaa itse musiikkinsa. Swan on tehnyt musiikillista yhteistyötä mm. Otto Donnerin, Jimi Tenorin, Aamu Songin, Timo Wrightin ja Adel Abidinin kanssa. Swan esiintyy viisihenkisen yhtyeensä kanssa. 3.3. julkaistiin Swanin uusi levy From the Bed and Beyond, joka käsittelee rintasyöpää, sairaudesta selviämista, kehollisuutta ja kuolemaa. Liput alk. 5€

La 6.5.2017
SHADE EMPIRE
PAIN CONFESSOR
DEAD SHAPE FIGURE
Tänä keväänä viidennen studioalbuminsa julkaiseva Shade Empire on vaihtanut laulajaa. Juha Harjun tulkintaa kuullaan vielä tulevalla levyllä, mutta keikoilla miestä ei enää nähdä. Syitä päätöksen taustalla yhtye ei lähettämänsä tiedotteen mukaan aio avata sen enempää. Uutta laulajaa etsittiin bändin tiedotteen mukaan myös ulkomailta, mutta oikea henkilö löytyi lopulta kotikaupungista Kuopiosta. ”Olemme bändinä siinä vaiheessa, että tahdoimme ammatillisuutta, nöyryyttä ja lojaaliutta bänditoimintaa kohtaan ja sitä saimme uuden laulajan myötä. Henry Hämäläinen on lahjakas vokalisti, joka hallitsee niin brutaalimman kuin puhtaankin ulosannin erinomaisesti." "Raskas suomalaisbändi tekee ilahduttavan paluun", uutisoi Soundi joulukuussa 2016 Pain Confessorin palattua parin vuoden hiljaiselon jälkeen keikkalavoille. Keväällä 2017 ilahdutetaan lisää, kun mopokortti-iän saavuttanut Pain Confessor polkaisee Soliferit käyntiin ja tekee neljä kaupunkia kattavan kotimaan kierroksen. Liput alk. 10€.

Ke 10.5.2017
MARKUS PETSALO
MUUTAMA SUSI
Taitavana laulaja-lauluntekijänä tunnettu Markus Petsalo tulkitsee herkkiä ja voimakkaita laulujaan säestäen itseään käytönjälkiä keränneellä kitarallaan. Muutama Susi on viisihenkinen, omaa musiikkiaan soittava, pop/rock-yhtye. Musiikin ydin on tunnelmallisissa laululyriikoissa sekä raikkaissa, vahvoissa soundeissa. Musiikillisia vaikutteita saattaa löytää esimerkiksi Coldplayn kuulaasta sävelkielestä tai Olavi Uusivirran energisestä rock-musiikista.
Liput alk. 5€

To 11.5.2017
H.A.B. - HENRI AALTO BAND
”When Music is a Passion!” H.A.B – Henri Aalto Band on vaasalainen Art Rock- bändi, jonka instrumentaalimusa on sekoitus monesta eri genrestä, kuten progressiivisesta rockista, jazzista, heavysta, bluesista ja jopa itämaisista melodioista. Henri Aallon virtuoosimainen kitaransoitto yhdistettynä kovaan bändiin on todella näkemisen arvoinen esitys.
Liput alk. 6€

Pe 12.5.2017
HUORA
THE NEW CLASSMATE
Kovia ja kiljua, Kaikki uuniin, Hautajaiset. Huoran kolme ensimmäistä kappaletta ovat tylyä raporttia jostakin turhautumisen, raivon, päihteiden ja synkkyyden visvaisesta suosta. Huora ei silti sääli itseään, ei kysele lupia eikä anele hyväksyntää. Huora virnistää leveästi, näyttää sentteriä ja huutaa: ”Vedetään ny saatana!” Syksyllä 2016 bändi solmi levytyssopimuksen Stupido Recordsin kanssa ja julkaisi toisen musiikkivideonsa yhteiskuntakriittisestä Sori siitä -kappaleesta. Loppuvuodesta bändin suosio kasvoi uusiin mittoihin ja Huora soi ensimmäistä kertaa myös YleX:n radioaalloilla. Vapaa pääsy!

La 13.5.2017
LAZY BONEZ
ZANNA
LAZY BONEZ was formed in early 2012. Actually it was pure accident as some members from TAROT met some other cool metalheads from ETTR and D-CAYED. First it was meant to be only a short studiosession of two songs, but... As the result sounded way much better than expected, the guys then decided take the long way and make the full album. Zanna on spookya rokkia ja raskaampaa poppia, korkealta ja suht kovaa. Liput all. 8€. Tälle keikalle saatavana myös rajoitettu erä Veikkauksen sponssaamia Kaveri Mukaan-lippuja alla olevan linkin kautta.


Ke 17.5.2017
VALONI
Valoni on Kuopiolainen viisihenkinen bändi, joka soittaa tunnelmallista runollista poppia proge-vivahteella. Settilistalta löytyy kappaleita tunnelmallisesta herkistelystä funkkiin. Musiikin ydin on laululyriikoissa, tarttuvissa melodioissa sekä yhdessä hiotuissa sovituksissa, joihin on kuitenkin jätetty sopivasti liikkumatilaa. Vapaa pääsy!

To 18.5.2017
BAND OF VIPERS
TOCORNAL
Matti Toivosen ja Riku Mattilan johtama indie/alternative-yhtye Band of Vipers julkaisee toisen albuminsa 28.04.2017 ja saapuu Kuopioon keikalle torstaina 18.05. Uudella albumilla Band of Vipers jatkaa indie-rockin ytimessä, mutta yhtyeen saundi on saanut lisäväriä toisen kitaristin myötä. Yhtyeen energiset esiintymiset jäävät takuulla mieleen ja Band of Vipersin vahvuus onkin juuri viihdyttävässä lavashowssa. Yhtye niputtaa vaarallisen-rock-meiningin ja kauniit pop-kappaleet nätisti toisiinsa. Tocornal was formed in april 2015, by Samuli Paasineva (guitar) and Marianne Heikkinen (drums). Quickly after that Lotta Ruutiainen (vocals) joined the line-up. Tocornal played their gigs with Ilkka Nanouche (bass), and in march 2016 Ilkka joined the band as a full member. Tocornal is pure rock, with an attitude. Band never wanted to take a strict line, what their music should sound like, and that lead in versatile songs, riffs and melodies. Blues, punk, rock and catchy pop combined, where you can go wrong?
Liput alk. 5€

Pe 19.5.2017
MENKKAKLUBI AT HENRY´S PUB
Savon ainut oikea pääkäupunki kokee taatusti räjähtävää menoa kun Menkkaklubi rantautuu Kuopion parhaaseen yökerhoon: Legendaariseen Henry's Pubiin. Menkkaklubin Dj Döner, sekä Coco Wylde soittavat vain hyvää musaa. Listaan kuluu musiikkia feministipunkista ysärihitteihin, sekä kasaridiskosta hiphoppiin. Tämän jälkeen Kuopio ei ole enään entisensä! Ilta on kukkaroystävällinen kullekkin säädylle. Be there! Vapaa pääsy!

La 20.5.2017
IMPRORYHMÄ KOLINA: ROOPE & ERKKU LIVE
Putouksesta tutut näyttelijät Roope Salminen ja Ernest ”Erkku” Lawson tekevät kuusi keikkaa käsittävän improkiertueen "Roope & Erkku Live " toukokuussa 2017. Musiikista kiertueella vastaa maan parhaaksi impromuusikoksikin tituleerattu Olli Äkräs. joka tunnetaan myös Roope Salminen & Koirat ja Scandinavian Music Group kokoonpanoista. Liput alk. 18€

Ke 24.5.2017
MACHINAE SUPREMACY (SWE)
Useasti meillä vieraillut ja täällä vahvassa suosiossa kylpevä Machinae Supremacy tuo jälleen Commodore 64:sta pulppuavan metallinsa Suomeen. Machinae Supremacy julkaisi seitsemännen albuminsa joulukuussa 2016. Into the Night World liikkuu laajasti metallin tyylisuunnissa ja maustaa kokonaisuutta chiptune-soundeilla. Liput alk. 15€.


To 25.5.2017
KALLOT
ONGELMA
Kalmopunk-yhtye KALLOT vie kuulijansa horrorwesternin kesyttömään ja väkivaltaiseen maailmaan, jossa vain korpit juhlivat, eikä vahvinkaan selviä. Ongelma on nuorisoa turmeleva rockyhtye Kuopion kellareista.
Vapaa pääsy!

Pe 26.5.2017
KORVABOOSTI-FESTIVAALI:
LAINEEN KASPERI
JV
DJ MOODY ALLEN
DJ/VJ MKRF
Perjantai-illan aloitaa lahtelaistaustainen räppäri JV,
joka julkaisi alkuvuodesta A.E.W.A. nimisen albumin joka on saanut
reilusti soittoaikaa muun muassa Bassoradiossa ja YleX:llä. Kovien
räppien lisäksi JV tuottaa myös musiikkia helvetin hyvin. Miehen
riimeistä on päästy nauttimaan mm. Jodarok Trion keikoilla ja hän on
ehtinyt tuottamaan musiikkia mm. Gaselleille ja Reino Nordinille. Illan pääesiintyjänä nähdään rap-pioromantikko Laineen Kasperi, joka
kuuluu viimeisten boheemien seuraan. Alan veteraanin kulttistatus on
muotoutunut Kaucasin kautta monimuotoiseksi soolouraksi. Viime vuosina
Palava kaupunki -rytmiryhmä on täydentänyt Kasperin runolaulun
slaavilaisella pelimannipauhulla ja pistänyt bileet pystyyn pitäjässä
kuin pitäjässä. Nyky-Suomen tarkkailija ottaa terävästi hampaisiinsa
yhteiskunnan ongelmat, mutta osaa myös nauttia katujen pienistä
iloista. Maailma on lavea, Kasperi vetää luontevasti Ismo Alangon
kanssa Suomi-krappia ja sopii myös punk-festareille kuin keesi päähän. Illan DJ-tanssit ja videovisuaalit toimittaa rovaniemen bilekeisarit
Moody Allen ja MKRF. Luvassa tuhti kattaus vaihtoehtoista musiikkia
aina rapista, discosta ja funkista electronisiin tanssibiitteihin
saakka. Liput alk. 10€.

La 27.5.2017
KORVABOOSTI-FESTIVAALI:
STEPA
JASA & I'MMEINEN
FREESTYLE-SESSIOT
DJ RR
Freestyle-sessioiden jälkeen aloittaa Jasa & I'mmeinen
joka venyttää räpin rajoja vahvasti Savoon päin, eli vastuu siirtyy
kuulijalle. Ja kuulija voi tämän ysärihenkisen släkkeriräpin myötä
siirtyä sujuvasti vappaalle. Tai jopa viihteelle. Debyytti albumi, Kun
nimi ei sano mittään vei kuulijan mitä ihmeellisempään saundin
maailmaan. Kun kyse on kahdesta Savolaisesta, luvassa siis voi olla
mitä tahansa. Jasan mukaan luvassa "Uutta biisiä ja entistä
hulvattomampi show!" Illan pääesiintyjänä nähdään Stepa. Rapin kulta-ajoista ammentava sympaatti, ultramagneettisen flow’n omaava tarinaniskijä ja elämän ihmettelijä. Jokuroti-mafioso, Lapin läänin Scarface, jonka sisällä
hyörii De La Soulin henki. Ilahduttanut parikymppisestä saakka kansaa
uudella levyllä tasaisesti kahden vuoden välein. Tarjoiluehdotus:
sopii erinomaisesti samalle lavalle DJ Massimon kanssa, lopputulos on
puhdasta kultaa, Lapin kultaa. Klubi-illan aikana myös kuullaan funkkaavaa bailusettiä Korvaboosti DJ:tten toimesta aina valomerkkiin saakka! Liput alk. 10€.

Pe 8.9.2017
SMASH INTO PIECES (SWE)
AWAKE AGAIN
Tämän vuoden tammikuussa kolmannen albuminsa Rise and Shine julkaissut Smash Into Pieces saapuu keikoille Suomeen. Korkeaoktaaninen ruotsalaisbändi soittaa torstaina 7. syyskuussa Helsingissä, mistä matka vie Kuopion kautta Tampereelle. Smash Into Pieces päästi markkinoille Unbreakable-debyyttinsä keväällä 2013. Orkesterin toinen pitkäsoitto The Apocalypse DJ saatiin pari vuotta myöhemmin. Levyjen myötä yhtye on keikkaillut paljon ja merkittävien bändien kanssa. Smash Into Pieces on jakanut lavoja mm. Halestormin ja Amaranthen kanssa. Amaranthen laulaja Elize Ryd myös vierailee Smash Into Piecesin My Cocaine -biisillä. Suomessa Smash Into Piecesillä on jo vankka fanipohja. Hittiviisut kuten Unbreakable, Disaster Highway, Merry Go Round, Let Me Be Your Superhero, Take It Higher ja YOLO vievät elektronisen raskaan rockin alkulähteille ja saavat aikaan ansaittua hysteriaa kaikilla bändin keikoilla. Liput alk. 8€.Kuopio
Helsinki
Tampere
Tekniikka
showtime