yla
header
banner
oikea
To 27.11.2014
RIIDANKYLVÄJÄT plays Don Huonot
Donkkareiden parhaita paloja Kuopion konservatorion ammattiopiskelijoiden veivaamana. Vapaa pääsy!

Pe 28.11.2014
Savonia Boogie Night:
The Cobham Project plays Pieces of Spectrum
Kotkanmäen Lohikäärme
Simple Answers
Rumpali Iiro Laitisen luotsaama The Cobham Project plays Pieces of Spectrum herättää henkiin kolmen vuosikymmenen takaisen rokkaavan jazzin tai jazzahtavan rockin ehdottomasti parhaan tuotoksen, Billy Cobhamin Spectrum-albumin. Tämän kokoonpanon käsittelyssä hienovarainen jazz-estetiikka tulee luultavasti saamaan elinikäisiä traumoja, sillä luvassa on mm. raivoavia fillejä, häikäilemättömiä sooloja, kovaa äänenpainetta ja silkkaa raakaa voimaa. Kotkanmäen Lohikäärme soittaa progelegenda Pekka Pohjolan musiikkia. Luvassa ainutlaatuinen otos sekä säveltäjänä että basistina tunnetun Pohjolan laajasta tuotannosta. Laulaja Siiri Ahtolan Simple Answers on kiehtova sekoitus folkia, poppia ja rockia. Vahvat tekstit sekä bändin hienot sovitukset tunnetuista kappaleista luovat kokonaisuuden, jota et halua missata! Vapaa pääsy!

La 29.11.2014
KEHVO KINGS
EYE X
Kehvo Kingsin debyyttilevy äänitettiin alkuvuodesta 2013 ja julkaistiin lokakuussa 2014. Levyn miksaus on tehty floridassa Charles Dyen toimesta,joka on hankkinut kannuksensa studiotöissä maailman huippuartistien kanssa. Levy on myös masteroitu samalla mantereella Brad Blackwoodin toimesta,myös alansa huippumiehiä. Kehvojen Foolin around levy onkin saanut huomiota jo ulkomaita myöten, pelkästään Spotify kuuntelun perusteella. Bändin esikuvina on mm. AC/DC ja Led Zeppelin ym. 70 luvun hard rock. Bändi on levyllään kuitenkin hakenut täysin omanlaistaan ilmaisua ja soundia, joten esikuvat eivät biiseissä kuulu. Kehvo Kings on tullut tutuksi hulvattomalla ja energisellä showllaan, jossa paidat tuppaa kastumaan hiestä myös yleisöllä. Levynjulkaisu keikka Henkassa 29.11. Lämppärinä Eye X Kuopiosta. Liput 5€

Ti 2.12.2014
RIKUN JA RÖLLIN FREESTYLETIISTAI feat. SOUL VALPIO
FTK DJ:t KK sekä RR veivaavat vinyyliä aamuneljään ja MC Niko Nova toustaa mikkiä. Vieraana jyväskyläläinen räppäri Soul Valpio! Tsekidaut joo! Vapaa pääsy!

Ke 3.12.2014
Savonia Boogie Night (SHOWTIME 21):
Duke´s Disciples
Brazil Project
Kind of Tuesday
Clean Loops
Duke´s Disciples, solistina Sara Wilén, soittaa Duke Ellingtonin orkesterin klassikoita kamarijazzotteella. Brazil Project tuo Kuopion pimeään talveen pehmeitä, pelkistetyn rauhallista, ja aika rohkeastikin riisutumpaa Brasilialaisen musiikin tunnelmaa. Kind of Tuesday ei soita yhtäkään coveria. Kaikki kappaleet ovat yhtyeen jäsenten itse-tekemiä ja sovittamia. Luvassa on hyvää mieltä ja tunnelmaa nostattavaa tuoretta popmusiikkia! Clean Loops-yhtyeen musiikki koostuu uudelleen lämmitellyistä ja sovitetuista tutuista ja myös vähemmän tunnetuista pop/jazz sävelmistä. Vapaa pääsy!

To 4.12.2014
NYRKKITAPPELU
ALL OVER MANIACS
Nyrkkitappelu soittaa irtosuhteisiin yllyttävää nuorisomusiikkia. AOM on vuoden 2010 ensimmäisenä päivänä perustettu, Helsinkiä tukikohtanaan pitävä mutta ympäri Suomea alituiseen ristiin rastiin reissaava rock-yhtye. Juuret ovat idässä, meininki on katossa! Liput 5€

Pe 5.12.2014
SANTA CRUZ
BLOCK BUSTER
“Never mind that they are young, cuz the matter of the fact is, that Santa Cruz definitely sticks out from all these retro hair metal bands running around nowadays. Not only do they have the attitude and the looks, but most importantly they sure as hell know how to play and the songs along with the awesome guitar playing pretty much makes me wanna bang my head in two pieces when I see them play live. And after all that´s what its all about. End of fucking story!!!” Alexi Laiho / CHILDREN OF BODOM. Tämän tapahtuman liput saat kätevästi meiliin tai puhelimeen Tiketistä. Liput 10€ (Tiketistä toimituskuluineen 11,50€).

La 6.12.2014
FUNKKAA TAIKKA KUOLE:
AKSIM
Vinyyleitä, kovan luokan liveä, funkkia, discoa ja freestyle räppiä täyden tanssilattian keskellä. Siitä on Joulukuun funkit tehty. Livenä Kemmurustakin tunnettu räppäri ja musiikintuottaja AKSIM. Pitkän linjan jehu. Tämän tapahtuman liput saat kätevästi meiliin tai puhelimeen Tiketistä. Liput 6€ (Tiketistä toimituskuluineen 7,50€).

Su 7.12.2014
HENKAN SUNNUNTAI ISOLLA ÄSSÄLLÄ
Joulukuun Sunnuntait vietetään Henkassa isolla ÄSSÄLLÄ! Tarjolla on Suomi-musiikkia sieltä sun täältä, niin ajallisesti kuin tyylillisestikin! Meininki alkaa 7.12 ja näillä mennään kaikki Joulukuun sunnuntai! Avajaisissa 7.12 vietetään myös Ravintolahenkilökunnan Itsenäisyyspäivän Vastaanoton jatkoja. Levyissä legendaarinen Dj Micci, joka on tanssittanut Henkan väkeä jo 90-luvulla! Vapaa pääsy!

Ma 8.12.2014
HENRY´S OPEN STAGE -pikkujoulujamit
Soittoa & laulua! Pikkujoulut ja kauhiat tanssit! Jamipäällikkö Väliaho ottaa ilmoittautumiset vastaan. Kaikki tarvittavat soittimet löytyy lavalta valmiina, toki omiakin soittimia saa tuoda mukana. Soitto alkaa klo. 22.00 Vapaa pääsy tietenkin!

To 11.12.2014
TEFLON BROTHERS
Teflon Brothers on kolmen Helsingin Malminkartanosta kotoisin olevan artistin, Pyhimyksen, Heikki Kuulan ja Volin muodostama rap-ryhmä, joka on kahdella albumillaan saavuttanut suurta suosiota. Yhtyeen ensimmäinen kappale Matkal Kotiin julkaistiin 2006 Adihasla-elokuvan soundtrackillä. Varsinainen ura urkeni kuitenkin vasta muutamaa vuotta myöhemmin, kun esikoisalbumi T julkaistiin 2009. Se oli kevyesti humoristinen ja nojasi perinteisempään rap-ilmaisuun. Tämän tapahtuman liput saat kätevästi meiliin tai puhelimeen Tiketistä. Liput 8€ (Tiketistä toimituskuluineen 9,50€).

Pe 12.12.2014
KAUKO RÄYHKÄ & THE BOOTS
Keväällä 2014 Kauko astui jälleen estradille myös yhtyeen kanssa. Vuorossa oli sekä keikkoja että toukokuussa 2014 julkaistu albumi Etelän peto The Boots -kokoonpanon kanssa. Etelän peto on järjestyksessään Kauko Röyhkän 28:s albumi, mukaan lukien yhteistuotannot, kokoelmat ja livet. Tämän tapahtuman liput saat kätevästi meiliin tai puhelimeen Tiketistä. Liput 12€ (Tiketistä toimituskuluineen 13,50€).

Su 14.12.2014
HENKAN SUNNUNTAI ISOLLA ÄSSÄLLÄ
Joulukuun Sunnuntait vietetään Henkassa isolla ÄSSÄLLÄ! Tarjolla on Suomi-musiikkia sieltä sun täältä, niin ajallisesti kuin tyylillisestikin! Levyissä legendaarinen Dj Micci, joka on tanssittanut Henkan väkeä jo 90-luvulla! Vapaa pääsy!

To 18.12.2014
KUOLEMANLAAKSO
Kuopiolais-helsinkiläinen Kuolemanlaakso julkaisi toisen täyspitkänsä Tulijoutsenen 28.2.2014. Levyn tuotti Uljas uusi maailma -debyytin ja Musta aurinko nousee EP:n tapaan Triptykon- ja Dark Fortress -kitaristi V. Santura. Tämän tapahtuman liput saat kätevästi meiliin tai puhelimeen Tiketistä. Liput 7€ (Tiketistä toimituskuluineen 8,50€).

Su 21.12.2014
HENKAN SUNNUNTAI ISOLLA ÄSSÄLLÄ
Joulukuun Sunnuntait vietetään Henkassa isolla ÄSSÄLLÄ! Tarjolla on Suomi-musiikkia sieltä sun täältä, niin ajallisesti kuin tyylillisestikin! Levyissä legendaarinen Dj Micci, joka on tanssittanut Henkan väkeä jo 90-luvulla! Vapaa pääsy!

Su 28.12.2014
HENKAN SUNNUNTAI ISOLLA ÄSSÄLLÄ
Joulukuun Sunnuntait vietetään Henkassa isolla ÄSSÄLLÄ! Tarjolla on Suomi-musiikkia sieltä sun täältä, niin ajallisesti kuin tyylillisestikin! Levyissä legendaarinen Dj Micci, joka on tanssittanut Henkan väkeä jo 90-luvulla! Vapaa pääsy!

Ti 20.1.2015
FREAK KITCHEN (SWE)
Vuonna 1992 Göteborgissa perustettu Freak Kitchen soittaa tammikuussa 2015 viisi keikkaa Suomessa. Vivahteikas hevi raikaa 20. tammikuuta alkaen Kuopiossa, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä ja Helsingissä. Taitava, kokeellinen ja groovaava Freak Kitchen julkaisee kahdeksannen albuminsa Cooking with Pagans 26. syyskuuta. Bändin progressiivinen metalli hehkuu levyllä todella kuumana ja kitaristi-laulaja Mattias “IA” Eklundh todistaa olevansa yhä yksi maailman näkemyksellisimmistä kuusikielisen soittajista. Tämän tapahtuman liput saat kätevästi meiliin tai puhelimeen Tiketistä. Liput 7€ (Tiketistä toimituskuluineen 8,50€).

Pe 13.2.2015
MOONSORROW
Viime vuosina vain muutamia kertoja Suomessa esiintynyt Moonsorrow soittaa helmikuussa neljä harvinaislaatuista klubikonserttia. Uutta albumia valmisteleva black/folk metal -yhtye nähdään ”Moonsorrow Talvi Extra” -minikiertueella Kuopion Henry’s Pubissa, Turun Klubilla, Joensuun Kerubissa ja Jyväskylän Lutakossa. Edellisen albuminsa ”Varjoina kuljemme kuolleiden maassa” talvella 2011 julkaissut ja samana vuonna viimeisimmän Suomen-kiertueensa soittanut Moonsorrow allekirjoitti keväällä maailmanlaajuisen levytyssopimuksen Century Median kanssa. Edellisvuosina lähinnä ulkomaisilla konserttiareenoilla nähty metalliyhtye palasi kotimaan keikkalavoille syyskuussa, jolloin Moonsorrow esiintyi loppuunmyydyssä Virgin Oil Co:ssa. Tämän tapahtuman liput saat kätevästi meiliin tai puhelimeen Tiketistä. Liput 10€ (Tiketistä toimituskuluineen 11,50€).

Ke 11.3.2015
HAYSEED DIXIE (USA)
Bluegrass- ja hillbilly-versioita tunnetuista rock-hiteistä esittävä Hayseed Dixie saapuu keväällä kuuden keikan kiertueelle Suomeen. Parhaiten ”A Hillbilly Tribute to AC/DC” -levystään tunnettu Hayseed Dixie on juuri saanut valmiiksi uuden albuminsa, jolla yhtye on sovittanut uusiksi 70- ja 80-lukujen klassikkobiisejä, kuten Don’t Stop Believin’, The Final Countdown, We’re Not Gonna Take It ja Don’t Fear the Reaper. Jo aikaisemmin Hayseed Dixie on versioinut esimerkiksi Kissin, Queenin, Black Sabbathin ja Judas Priestin tuotantoja sekä levyttänyt jopa suomenkielisen version Hectorin kappaleesta ”Juodaan viinaa”. Tuttuun tapaan Hayseed Dixie esittää tulevilla Suomen-keikoillaan myös runsaasti yleisön ehdottamia toivekappaleita. Tämän tapahtuman liput saat kätevästi meiliin tai puhelimeen Tiketistä. Liput 10€ (Tiketistä toimituskuluineen 11,50€).

Pe 27.3.2015
EVERGREY (SWE)
Evergreyn tuore, yhdeksäs albumi Hymns for the Broken on otettu innostuneesti vastaan. Laulaja-kitaristi ja alkuperäisjäsen Tom S. Englund piiskaa nykyistä kokoonpanoa iskuun, jossa on tasoja ja tunnetta. Hymns for the Broken risteilee epätoivon ja maanisuuden välillä, ja orkesterin paluu on samalla kunniakas uusi alku. Tämän tapahtuman liput saat kätevästi meiliin tai puhelimeen Tiketistä. Liput 10€/12€ (Tiketistä toimituskuluineen 11,50€). LIPUNMYYNTI ALKAA PERJANTAINA 7.11.!!!!Kuopio
Helsinki
Tampere
Tekniikka
showtime
Oletko VIP?
» LISTALTA POISTUMINEN