yla
header
banner
oikea
To 23.2.2017
KAARLE VIIKATE & MARKO HAAVISTO
Kaarle Viikate ja Marko Haavisto jatkavat jytäävää yhteistyötään julkaisemalla 10.2. singlen "Sydänsurumies". Tanssilattialle lujasti käskevä laulu kiillottaa lakerikengät kuin itsestään ja kääntää kellohameet oikeaan aikaan. Singlen toiselta puolelta löytyy haikean kaunis ja lohtua valava kappale "Myrskylyhdyt". Liput alk. 10€.


Pe 24.2.2017
ANAL THUNDER
ASIO OTUS O.B.
Anal Thunder on kaikkien punk- ym. hippojen ilopilleri vailla vertaa jo vuodesta 1997! Asio Otus O.B. on raju, rietas ja rakastettava rokkibändi! Orkesterin legendaarinen liveshow ei jätä ketään kylmäksi. Tiukkaa riimiä ja reippaita ralleja tyrkkää ryhmä tämä! Liput alk. 5€.


La 25.2.2017
HENRY'S DISCO EXTRA VAGANZA
Tänään ei jäädä vatuloimaan kotisohville kun Henry's Disco Inferno Extravaganza valtaa jälleen Henry's Pubin! Musiikista vastaa MC Motherfunker -salanimen alla operoiva DJ-jumala, joka pitää huolen siitä että levylautaset pyörivät ja tanssijalat tamppaavat aina yön pikkutunneille saakka! Vapaa pääsy!

Ke 1.3.2017
FREESTYLE OR DIE feat. KAJO
Freestyle Or Die jatkaa Freestyletiistain open mic -perinnettä. Vieraaksi ensimmäiselle keskiviikolle tulee kaiken voittanut MC KAJO! MC Niko Nova isännöi iltaa ja DJ:t RR sekä Hauta huolehtivat musiikin selektiosta. Vapaa pääsy!

Pe 3.3.2017
MATTI JOHANNES KOIVU
Matti Johannes Koivu kuuluu jo vankasti maamme vahvimpien laulaja-lauluntekijöiden riviin. 17. helmikuuta 2017 julkaistaan hänen seitsemäs sooloalbuminsa, Lähtölauluja. Albumilta on aiemmin lohkaistu jo kaksi singleä: kappaleet Siinä on rakkautesi ja Kuulen kesän nukkuvan osoittavat, kuinka Matti Johannes Koivu on jälleen persoonallisen sielukkaan ilmaisunsa ytimessä. Hänet tunnetaan artistina, joka ei epäröi tuoda tunteitaan musiikkiin. Liput alk. 8€.


La 4.3.2017
MC RAAKA PEEN YSÄRIDISKO
Kun päivät pitenee niin elämä lyhenee. Kun mennään kevättä kohti niin olis hyvä muistella jätskin ja muiden tötteröiden makusia hittejä. ne synkemmät paukkeet kun tulee automaattisesti. Pääset ilmasiks sisään jo heti klo 22 alkaen ja koko illan ajan. Kannattaa käydä siis useasti!

Su 5.3.2017
HENRY´S MYSTERY NIGHT
Abrakadabra! Henry's Mystery Night yllättää maaliskuussa. Tule siis ratkomaan mysteerejä, kokemaan taikaa ja nauttimaan livemusiikista Henry's Pubiin 5.3. Ohjelma pitää sisällään Arwoituksen tutun Room Escape-pelin, kiertäviä taikureita ja mystisen atmöksen. Livemusiikista vastaa Electric Duo. Seuraa somessa #whoishenry #henrysmystery ja voita palkintoja! Bileet alkaa klo 22 ja vapaa pääsy koko illan.

Ke 8.3.2017
THE ROARING TWENTIES
Nyt hapsumekot ja henkselit päälle ja tanssijalat letkeiksi sillä 1920-luvun teemabileet saapuvat Henkkaan! Näissä bileissä ei hyssytellä piilossa vaan tanssitaan yön pikkutunneille saakka Moulin Rouge-tyyliin. Asiakkaiden viihtyvyyden takaa henkeäsalpaava paikallinen burleskitaiteilija Miss Acrolicious. Luvassa on eleganttista akrobatiaa hänen omalla uniikilla tyylillään. Bileet eivät ole mitään ilman teemaan sopivaa livemusiikkia, joten rytmikkään jazzmusiikin tarjoilee Home Jazz Quarter. Vapaa pääsy!

To 9.3.2017
MOONSORROW
DRAUGNIM
Harvakseltaan kotimaassaan keikkaileva Moonsorrow on julkistanut kuuden keikan mittaisen Suomen-kiertueen. Hiljattain Keski-Euroopan-kiertueelta palannut ja helmikuussa Miamiin 70000 Tons of Metal -risteilylle matkaava pakanametalliyhtye esiintyy maaliskuussa Tampereella, Jyväskylässä, Joensuussa, Kuopiossa, Turussa ja Helsingissä. Liput alk. 14€.


Pe 10.3.2017
THE PANDAS
LÄSKIT LOKIT
Vuonna 2007 perustettu duo The Pandas aktivoitui keikkalavoilla vuoden 2012 aikana ja löi viimein loppukesästä 2013 tiskiin tuoreimman kiekollisen savoräppiä ja kalakukkofunkkia nimeltä Myö ei tehä mittää paskaa ennää.
Kolme kokopitkää albumia julkaissut Tamperelainen rap-duo Läskit Lokit julkaisi juuri uuden "Lupauksii f. Sere & DJ Yollu" -singlen. Lokkeja on nähty ahkerasti keikoilla ympäri maata ja yhtyeen arjesta ammentavia rentoja räpkappaleita on kuulunut niin YleX:n kuin Bassoradionkin aalloilla. Liput alk. 5€.

La 11.3.2017
KOTIPELTO & LIIMATAINEN DUO
Stratovariuksesta ja soolourastaan tunnettu Timo Kotipelto on kiertänyt duokeikoilla yhdessä Jani Liimataisen (ex-Sonata Arctica) kanssa aina kun on bändikiireiltään ehtinyt. Fanien innoittama akustinen albumi ”Blackoustic” näki päivänvalon 19.10.2012. Duo on tehnyt niin festivaali-, pubi- kuin yksityiskeikkojakin tiiviiseen tahtiin. Sama tahti jatkuu tänäkin vuonna. Vaikka kysyntää on ollut ulkomaillekin, duo on toistaiseksi pitäytynyt kotimaan kamaralla. Liput alk. 10€.
Tälle keikalle saatavana myös rajoitettu erä Veikkauksen sponssaamia Kaveri Mukaan-lippuja alla olevan linkin kautta.


Ke 15.3.2017
WYNKEN DELIRIUM (MAL)
VAPAHTAJA
VIOLENT FAILURE
Menoa ja meininkiä luvassa tässä pikkulauantaissa kun Henry's Pubin lavalle astelee tämä kolmen bändin liittouma! Ja huomioikaa että Wynken Delirium saapuu Malesiasta asti! Eli harvinaista herkkua luvassa metallin ystäville! Vapaa pääsy!

Pe 17.3.2017
TURMION KÄTILÖT
Kotimainen industrial metal -jättiläinen Turmion Kätilöt on siirtynyt studioon nauhoittamaan tulevaa ”Dance Panique” -nimistä albumiaan, joka julkaistaan maaliskuussa 2017. Liput alk. 15€.


Su 19.3.2017
HENRY´S PUB CHALLENGE
Nyt voidaan jo hyvällä omallatunnolla sanoa että LEGENDAARINEN Henkka challenge tulee taas! Baarivesselit nousevat sunnuntaina 19.3 myyttiselle Henry's Pubin stagelle skabailemaan himotusta Henkka Challengen voitosta ja samalla parista viiden huntin matkalahjakortista. Tänä vuonna teemana on vieraanvaraisuus ja kisailijoille on erityisesti painotettu shown merkitystä, joten luvassa on varmasti huikeita vetoja. Viiden minuutin settiin on upotettu luovuutta, hauskuutta ja tottakai mahtavia hörppyjä. Tule todistamaan kun kilpailjat toimittaa, Henry's pub 4life homie!
Vapaa pääsy!

La 1.4.2017
MAJ KARMA
Suomalaisen vaihtoehtorockin pitkäaikainen suunnannäyttäjä Maj Karma soittaa maalis-huhtikuussa kahdentoista keikan mittaisen Attentaatti-kiertueen. Maj Karman kuuden vuoden mittaisen levytystauon viime vuoden helmikuussa katkaissut yhtyeen viimeisin pitkäsoitto ”Peltisydän” on kerännyt kiitosta niin faneilta kuin kriitikoiltakin. Nyt yhtye aloittaa uuden vuoden kunnianhimoisesti valmistellen seuraavaa albumiaan samanaikaisesti kevätkiertueensa kanssa. Liput alk 16€.


La 8.4.2017
JONAS AND I
Folkiin ja countryyn kietoutuvaa pop -musiikkia soittava kuopiolainen Jonas and I julkaisi These Days -nimeä kantavan debyyttialbuminsa toukokuussa 2016. Albumi on saanut hienoja arvioita niin suomalaisessa, kuin ulkomaalaisessakin mediassa. Muun muassa Keskisuomalainen kirjoitti: ” Jonas and I iskee kehiin yhden parhaista kotimaisista debyyttialbumeista todella pitkään aikaan”. Musiikkilehti Soundin lukijat äänestivät yhtyeen sijalle neljä vuoden 2016 tulokkaat -kategoriassa. Parhaillaan yhtye työstää toista albumiaan, jolta saadaan pian kuulla maistiaisia. Useita loppuunmyytyjä keikkoja Kuopiossa soittanut Jonas and I palaa jälleen Henry's Pubiin. Liput alk. 5€.


Ma 10.4.2017
AMARANTHE (SWE)
Suuresta kysynnästä johtuen yhtye tuleekin Kuopioon jo maanantaina ja haluaa vetää lisäkeikan kuopiolaisille. Huhtikuussa ruotsalaisorkesteri saapuu miellyttämään suomalaisia ystäviään livenä. Laaja Maximalism Finnish Tour 2017 alkaa Tampereelta, päättyy Lahteen ja käsittää yhteensä yhdeksän esiintymistä. Yhtye pitää hyvin tärkeänä, että se saa esiintyä Joensuun ja Kuopion kaltaisissa kaupungeissa; fanit kun ottivat Amaranthen omakseen kaikkialla Suomessa bändin uran varhaisessa vaiheessa. Liput alk. 22€.


Ti 11.4.2017
AMARANTHE (SWE)
*** LOPPUUNMYYTY ***

La 22.4.2017
VESTERINEN YHTYEINEEN
Yhtyeemme keikkailee melko harvakseltaan, mutta se ei ole estänyt suorastaan ilmiömäisen keikkakunnon ja hurmosta lähestyvän live-meiningin syntymistä. Voi olla, että orkesterimme on yksi tämän hetken parhaista live-akteista tässä maassa. Liput alk. 15€.


Ke 24.5.2017
MACHINAE SUPREMACY (SWE)
Useasti meillä vieraillut ja täällä vahvassa suosiossa kylpevä Machinae Supremacy tuo jälleen Commodore 64:sta pulppuavan metallinsa Suomeen. Machinae Supremacy julkaisi seitsemännen albuminsa joulukuussa 2016. Into the Night World liikkuu laajasti metallin tyylisuunnissa ja maustaa kokonaisuutta chiptune-soundeilla. Liput alk. 15€.
Kuopio
Helsinki
Tampere
Tekniikka
showtime