yla
header
banner
oikea
Ke 25.5.2016
ASKETICS (RUS)
«Asketics» - уникальное трио из Карелии, исполняющее яркую самобытную современную музыку вне стандартных классификаций. Минималистичный северный мелодизм соткан из разнообразной фактуры: за основу берётся то глубоководный эмбиент, то помпезный драм-н-бэйс. Vapaa pääsy!

Pe 27.5.2016
KORVABOOSTI 2016
EEVIL STÖÖ
SAIRAS T
Ylex:n vuoden takaisessa äänestyksessä Suomen parhaaksi räppäriksi valittu Eevil Stöö nousi edellisellä sooloalbumillaan myös Suomen virallisen albumilistan ykköseksi heti julkaisuviikollaan. Alun perin Kotkasta kotoisin oleva, sittemmin Helsinkiin muuttanut rap-artisti Sairas T on hyvää vauhtia nousemassa tummanpuhuvamman suomiräpin kärkikastiin. Liput 10€, ennakkoliput myy LIVETO.FI tästä linkistä!

La 28.5.2016
KORVABOOSTI 2016
RAAPPANA
TOMMISHOCK & KALIFORNIA KEKE
RÖLLIN FREESTYLESESSIOT
Reggae-artisti Raappanan tuore video on täynnä pastellivärejä, turkoosia merta, keikkuvia pyllyjä ja rommikolaa. Jamaikan Kingstonissa kuvattu Helleaalto tihkuu aurinkoa ja huoletonta kesänviettoa. Tommishock & Kalifornia-Keke: Rotaatio nyt ulkona! Levy kuvastaa kaikkea mikä on meille tärkeää musiikissa ja soundissa. Hyppy tuntemattomaan, laukauksia pimeään, vaihtoehtoisuudesta pinnalle. Älä koskaan pysähdy, juokse pois. Rotaatio on todellinen. Liput 10€, ennakkoliput myy LIVETO.FI tästä linkistä!

Ti 31.5.2016
MIKE ESTES & HIS SO CALLED FRIENDS (USA)
Skinny Mollyn kitaristi-laulaja Mike Estes(USA)(ExLynyrd Skynyrd,Blackfoot) saapuu kiertueelle suomeen Suomalaisen rytmiryhmän kanssa Luvassa on Amerikan outlaw countrya ja southern rockia Mike Estesin soolo materiaalia ja muita helmiä. Liput 8€, ennakkoliput myy LIVETO.FI tästä linkistä!

Pe 3.6.2016
RELENTLESS
MANIC ATTACK
Relentless is a punk´n´roll band from Joensuu, Finland which mixes the best elements from 50´s rockabilly to this days energetic punk. The trio performs with roaring guitars, tight drums and the of course, the double bass. This creates a hard, swinging rock´n´roll band and when fueled with aggressive lyrics, the sound of Relentless is ready! Liput 5€, ennakkoliput myy LIVETO.FI tästä linkistä!

La 4.6.2016
RÄJÄYTTÄJÄT
Räjäyttäjät räjäyttää! Tämä yksinkertainen lausahdus nousee yhdeksi 2000-luvun tarttuvimmista bändisloganeista ja kiteyttää samalla onnistuneesti, mistä jyväskyläläisessä, Hurriganesin nimeen vannovassa ”jytän menon” julistajassa on kysymys. Nyt ei hissutella. Liput 6€, ennakkoliput myy LIVETO.FI tästä linkistä!

Ti 7.6.2016
HENRY'S OPEN STAGE
Himottaisko päästä soittamaan Henkan legendaariselle stagelle? No ala tulla, nyt se mahdollista! Voit ottaa omia soittimia tai soittokavereita mukaan mutta ei oo pakko koska meiltä löytyy molempia. Voit tulla myös vaikka koko bändillä. Homma toimii niin että ilmoittaudut paikan päällä jamipäällikkö Väliaholle ja hän arpoo esiintymisvuorot. Esiintymisestä saattaa myös saada jonkin pienen palkinnon! Vapaa pääsy!

Ke 8.6.2016
ROCKCOCK-BÄNDIKISA, livekarsinta 4/4
Kevään aikana Henry's Pub ja Kuopio Rockcock järjestävät yhdessä bändikisan jolla kaivellaan kuopiolaisista autotalleista ja treenikämpistä se tämän hetken taitavin savolainen aloitteleva yhtye soittamaan festareille. Henry's pubissa järjestettäviin livekarsintoihin yhtyeet valitsee raati hakemusten perusteella. Karsintoja järjestetään kevään aikana 4 kpl. Jokaisesta karsinnasta voittaja pääsee Ke 6.7. järjestettävään finaaliin jossa kaikki osallistujat palkitaan ja voittaja pääsee soittamaan festarilavalle tämän vuoden Rockcockiin. Hakemuksen voi jättää osoitteeseen henryspubkpo@gmail.com. Hakemuksia otetaan vastaa toukokuun loppuun saakka. Vapaa pääsy!

To 9.6.2016
KUOPION KOMEDIAFESTIVAALI klo 22.00:
SAMI HEDBERG
ILARI JOHANSSON
ANITTA AHONEN
OLLI SIIKI
Näytöksen kesto noin 1h 45 min (sis. tauon). K-18. Ovet aukeaa 45 min ennen esitystä! Videokuvaaminen kielletty. Komediafestivaalin liput myy yksinoikeudella Ticketmaster. Liput 18€ + toimituskulut.

Pe 10.6.2016
KUOPION KOMEDIAFESTIVAALI klo 21.00:
MIKA EIRTOVAARA
FREDI LILIUS
ISMO LEIKOLA
FATHI AHMED
IIKKA KIVI
Näytöksen kesto noin 2h (sis. tauon). K-18. Ovet aukeaa 45 min ennen esitystä! Videokuvaaminen kielletty. Komediafestivaalin liput myy yksinoikeudella Ticketmaster. Liput 20€ + toimituskulut.

La 11.6.2016
KUOPION KOMEDIAFESTIVAALI klo 19.00:
ISMO LEIKOLA
MATTI PATRONEN
HELI SUTELA
TOMI HAUSTOLA
JAPE GRÖNROOS
Näytöksen kesto noin 2h (sis. tauon). K-18. Ovet aukeaa 45 min ennen esitystä! Videokuvaaminen kielletty. Komediafestivaalin liput myy yksinoikeudella Ticketmaster. Liput 20€ + toimituskulut.

La 11.6.2016
KUOPION KOMEDIAFESTIVAALIN ILKEÄ ILTA klo 22.00:
SAMI HEDBERG
ANITTA AHONEN
ROBERT PETTERSSON
RIKU SOTTINEN
ZAANI
Näytöksen kesto noin 2h (sis. tauon). K-18. Ovet aukeaa 45 min ennen esitystä! Videokuvaaminen kielletty. Komediafestivaalin liput myy yksinoikeudella Ticketmaster. Liput 20€ + toimituskulut.

Ti 14.6.2016
FREESTYLETIISTAI feat. SOUL VALPIO
Soul Valpio on Jyväskyläläinen kulttuuriaktiivi, joka on tunnettu niin Urbaanilegendasta, soolotuotannostaan kuin TUFF-yhdistyksen b-boy toiminnasta. Valpio siis räppää, breikkaa ja soittaa myös levyjä! Ohjelmassa open mic, jossa kaikki osallistujat palkitaan kunnon palkinnoilla. Juontajana MC Niko Nova. DJ:t RR sekä Soul Valpio. Vapaa pääsy!

Ke 15.6.2016
ROYAL LIPS
VÄÄRÄ VALA
Kymppivuotisiaan juhliva Kuopiolainen Royal Lips soittaa dramaattista alternative indierockia. Taannoin julkaistun Serene Calmidity EP:n kipaleita tullaan kuulemaan tietenkin myös Henry's Pubissa. Väärä vala on rockbändi, jonka biisit ovat synkkiä, lohduttomia ja pitkiä, ja jonka jäsenet eivät ole nuoria eivätkä kauniita. Loppuvuodesta ilmestynyt Onko täällä kylmä… EP:kin lähenteli jo kaurismäkimäistä synkkyyttä. Eli lyhyesti sanottuna Väärä vala on hyvin suomalainen yhtye. Vapaa pääsy!

To 16.6.2016
RED ELEVEN
Red Eleven sai alkunsa vuonna 2009 nimellä Project Red Eleven, kun Teemu Liekkala ja Tony Kaikkonen äänittivät yhdessä muutaman kappaleen. Kun nuo kappaleet päätyivät sittemmin heidän ystäviensä Pasi Pasasen ja Petteri Vaalimaan kuultaville, totesivat he välittömäsi ”Tästä pitäisi tehdä oikea bändi!”. Yhtyeen täydensi kitaristi J-V Hintikka, jonka Tom Gardiner korvasi vuonna 2015. Liput 5€, ennakkoliput myy LIVETO.FI tästä linkistä!

Pe 17.6.2016
KUMIKAMELI
J.M.K.E.
ALL OVER MANIACS
Jokseenkin uskomattomaan 30 vuoden ikään ehtinyt Kumikameli julkaisee 6.5. Verta ja suolia -nimisen studioalbumin. Voimme jo paljastaa teille että parin pyöräytyksen perusteella kyseessä on pirun hyvä levy, eivätkä biisien nimet kuten Tärähtäneet ja epäselvät, Väkivalta OK! tai Vanhat valkeat miehet todellakaan petä odotuksia. Liput 6€, ennakkoliput myy LIVETO.FI tästä linkistä!

La 18.6.2016
PALÉKASTRO plays Kingston Wall
Tavastiallakin Kingston Wall - kirjan julkaisutilaisuudessa ihastuttanut yhtye vie syvälle Kingston Wallin saloihin ja rytmeihin. Show tarjoilee musiikillista juhlaa ja ilottelua kaikille. Matkusta ajassa taaksepäin ja koe Suomen yhden legendaarisimman bändin tuotantoa livenä. Liput 5€, ennakkoliput myy LIVETO.FI tästä linkistä!

Pe 24.6.2016
HENKAN JUHANNUSAATTO
Vettä sataa kuitenkin. Ja hyttysiä on siellä mökillä. Tai sitten on ahdistava helle. Henkassa on ilmastointi päällä ja märkää kylmässä läpi juhannuksen klo 21-04. Tervetuloa, vapaa pääsy ja hyvä ätmös!

La 25.6.2016
HENKAN JUHANNUSTANSSIT
Vettä sataa kuitenkin. Ja hyttysiä on siellä mökillä. Tai sitten on ahdistava helle. Henkassa on ilmastointi päällä ja märkää kylmässä läpi juhannuksen klo 21-04. Tervetuloa, vapaa pääsy ja hyvä ätmös!

Ke 29.6.2016
HUKKA JA MAMA
LE ROI
Hukka ja Mama on kahden lapsuudenystävän muodostama popyhtye. Hukka ja Mama -musiikki on suloista ja haikeaa. Sanoitukset kuljettavat hiljaisen tutkiskelun ja ihmettelyn äärelle. Musiikki viikkaa pehmeitä taitoksia tunteiden kankaaseen ja rutistaa lämpimään halaukseen. Liput 5€, ennakkoliput myy LIVETO.FI tästä linkistä!

Pe 22.7.2016
JANNA
Janna on paitsi soul- ja poplaulaja, myös lauluntekijä ja pianisti, jonka omaperäistä tulkintaa ja valovoimaista esiintymistä on kuultu Suomessa ja ulkomailla englanninkielisillä levyillä, keikoilla sekä erilaisissa yhteistyöprojekteissa. Kesäkuun 2014 alussa ilmestynyt, laulajan omaa nimeä kantava albumi Janna nousi heti julkaisuviikollaan Suomen virallisen albumilistan ykköseksi. Levy on uskottava kurkistus nuoren naisen elämään tässä ajassa, tekstien ollessa osuvia ja näkökulmien tuoreita. Liput 10€, ennakkoliput myy LIVETO.FI tästä linkistä! Tälle keikalle tarjolla myös veikkauksen sponssaamia Kaveri Mukaan-lippuja tästä linkistä


La 23.7.2016
VAPECON KUOPIO
Kuopiossa höyrytään entistä enemmän! Sakea kokoontuminen kestää koko päivän klo 14-21, ja jokainen tietää mitä siitä seuraa kun baarissa luuhataan. Tervetulleita ovat samanarvoisina niin aloittelijat, harrastajat kuin höyrykoneetkin. Kauppiaita, kilpailuja, maistiaisia, huikeat palkinnot. Lisää infoa lähempänä. Tapahtuman järjestää Vapottajat Kuopio Ry. Vapaa pääsy!

To 28.7.2016
ROCKCOCK-FESTARIKLUBI:
MATTHAU MIKOJAN
LUXURY TOYS
TOCORNAL
Matthau Mikojan has always sung, he has always played the guitar – and now he is about to finish his upcoming album that he has put together all the way from scratch. Luxury Toys is everything that you love about rock´n´roll wrapped in one. Next time when you hear their song ”Taking Over City”, be a good apostle and take off your clothes, howl at the moon and have wild animal sex under the trees. Tocornal is ridiculously awesome&hot rock-band from the true north. Liput 5€, ennakkoliput myy LIVETO.FI tästä linkistä!


Pe 29.7.2016
ROCKCOCK-FESTARIKLUBI:
ONE MORNING LEFT
EMBER FALLS
OMNIVERSUM
One Morning Left released their third full length album “Metalcore Superstars” on the 22 January 2016 on Inverse Records. So far with over 2 million plays on different platforms, Ember Falls is kicking some major ass. Not limited to any specific style, Omniversum creates quality music on their own terms. Liput 6€, ennakkoliput myy LIVETO.FI tästä linkistä!

La 30.7.2016
ROCKCOCK-FESTARIKLUBI:
BLOODRED HOURGLASS
FROSTTIDE
ENTHRONE THE UNBORN
Bloodred Hourglass aka BRHG on vakiinnuttanut asemansa Mikkelin alueen metallikarjapuskurina, joka raivaa tietä kollegoilleen esimerkillisellä toiminnallaan. Frosttide are a five-piece melodic/folk metal band from Finland formed by Joni Snoro back in 2009. Enthrone The Unborn has various influences from the Scandinavian melodic death metal scene and North American modern metal scene. Liput 6€, ennakkoliput myy LIVETO.FI tästä linkistä!

Pe 2.9.2016
THE 69 EYES
The 69 Eyesin 11. studioalbumi ”Universal Monsters” on kaupoissa. Johnny Lee Michaelsin tuottama levy jo kerännyt hyviä arvioita; Saksan maineikas ORKUS-lehti valitsi sen jo kuukauden levyksi. Palstatilan lisäksi bändi on myös nähty samaisen Orkuksen sekä niin ikään saksalaisen Sonic Seducer-lehden kansina uuden levyn myötä. ”Hämmentävää saada tällaista huomiota pitkästä aikaa. Mukavaahan se on sitten painua perään keikoille,” kommentoi laulaja Jyrki 69. Liput 15€, ennakkoliput myy LIVETO.FI tästä linkistä!

To 17.11.2016
PAIN (SWE)
Peter Tägtgrenin luotsaama Pain julkaisee alkusyksystä kahdeksannen, vielä nimettömän albuminsa. Levyn kunniaksi ruotsalainen industrialin ja elektron tuoksuista heviä paiskova ryhmä tulee Suomeen kunnon rundille. Kiertue alkaa 17. marraskuuta Kuopiosta ja päättyy 26. marraskuuta Seinäjoelle. Siinä välissä Pain tarjoaa tanakoita keikkailtoja Oulussa, Helsingissä, Tampereella ja Jyväskylässä. Kiertueella on mukana myös suomalainen linjaan sopiva esiintyjä, jonka nimi paljastetaan loppukesästä. Liput 20€, ennakkoliput myy LIVETO.FI tästä linkistä!

To 1.12.2016
STAM1NA
Lemiläinen metalliyhtye Stam1na kiertää tiiviisti ympäri Suomen koko loppuvuoden. 43 keikkaa käsittävä Cube Libre 2016-kiertue starttaa 10. kesäkuuta Tampereen South Park-festivaaleilta ja kestää aina joulukuun puoleen väliin saakka. "Kaivakaa kesä- ja syyskuutiot pakkasesta, kohta läikkyy & kolisee! Loppuvuoden kiertuetetris kattaa mahdollisimman laajalti Suomen. Tätä on odotettu, Elokuution levittämistä ennätysmäärissä!”, kehottaa Stam1nan Antti ”Hyrde” Hyyrynen. Liput 20€, ennakkoliput myy LIVETO.FI tästä linkistä!Kuopio
Helsinki
Tampere
Tekniikka
showtime