yla
header
banner
oikea
Pe 24.11.2017
EEVIL STÖÖ
Suomen tunnetuin bassobaritoni ja jäisin alamäkihiihtäjä. Suomiräpin renessanssimies, salatieteilijä ja lyyrikko omaa maan lojaaleimman asiakaskunnan, josta kertovat loppuunmyydyt salit ja hattutemppu Suomen virallisen listan ygösenä. Stöön nauru on naurua pimeässä, suru kolmannen silmän kyyneleitä. Lavalla maestro on repäisevä kuin vanha Loiri, jonka kruunaa Nuoren Derrickin säestävä Predator-käsi. Stöö-ilmiö on uuden vuoden paukku, jossa tärkeintä ei ole räjähdys vaan savu. Liput alk. 8€

La 25.11.2017
MÖTIKKÄ
Telkkarista tuli Motley Cruen keikka, johon kääntäjä Kalle Niemi oli tehnyt suomennokset. Muutama viisas savolainen perusti tältä pohjalta bändin, joka siis vetelee Mötley Crueta Kalle Niemen käännöksillä. Hemmot soittavat myös mm. Turmion Kätilöissä, Mörketissä ja laulaja Sampsa on euroviisuvoittaja. Ei tosin Lordi itse, vaan Lordin tuolloinen rumpali, mutta euroviisuvoittaja. Keikka on osa Mötikän jäähyväiskiertuetta, jota ilman comeback ei ole mahdollinen. Liput alk. 8€.

HUOM, Keikalle on myynnissä rajoitettu erä Veikkauksen sponsoroimia "Kaveri mukaan"-lippuja, joilla sinä ja kaverisi pääsette keikalle yhden hinnalla!


To 30.11.2017
NICOLE
Kotimainen metalliyhtye Nicole aktivoitui juhlavuotenaan ja lähtee nyt kiertueelle juhlistamaan bändin 20 vuoden taivallusta. Parin vuoden hiljaiselon jälkeen Nicole on palannut myös studioon, jossa yhtye valmistelee bändin viidettätoista julkaisua. "Äänitimme studiossa kolme biisiä, joista kaksi julkaistaan vuoden vaihteessa", kertoo yhtyeen kitaristi Olli Ketola. "Uudet biisit ovat yhdistelmä uutta ja vanhaa Nicolea ja pitkästä aikaa myös puhtaita vokaaleita on otettu mukaan." Juhlakiertueen settilista kattaa biisejä yhtyeen koko uran varrelta, aina ensimmäisistä EP:stä lähtien. Ennakkoliput alk. 6€, ovelta 8€.

Pe 1.12.2017
THE COTARDS
TERVE HULLUUS
The Cotards on alkukantaista punkkia Savon ytimestä. Terve Hulluus on kuopiolainen punkrock-bändi joka julkaisi ensimmäisen EP:nsä syksyllä. Vapaa pääsy!

HUOM, JUICE NORMAALIN KEIKKA PERUTTU, LIPPURAHAT SAA TAKAISIN SIELTÄ MISTÄ NE ON OSTETTUKIN, PAHOITTELUT!

La 2.12.2017
JONAS AND I
Folkiin ja countryyn kietoutuvaa pop-musiikkia soittava Jonas and I julkaisi These Days -nimeä kantavan studioalbuminsa 20. toukokuuta 2016. Debyyttialbumi muodostaa ehjän musiikillisen ja tarinallisen kokonaisuuden, jonka teemaksi nousee liike. Kappaleita on kirjoitettu eri puolilla maailmaa, tai tehtyjen matkojen tunnelmiin palaten. Teksteissä matkojen ja maisemien risteykset ovat niin ikään mielen ja tunteiden risteyksiä, yhtyeen laulaja Roope Hakkarainen kertoo. Roope Hakkaraisen (laulu, kitara) ja Jonas Ursinin (koskettimet, kitara, laulu) ympärille muotoutuneessa yhtyeessä soittavat myös Juho Väliaho (koskettimet, laulu), Santeri Laitinen (basso, laulu) ja Antti Alvasto (Rummut). Liput alk. 6€

Ke 9.12.2017
FREESTYLE OR DIE PIKKUJOULUT: LIVE KAJO
Itsenäisyyspäivän Freestyle -iltaan tulee vieraaksi KAJO ja silloin juhlitaan myös Henry´s Pubin pikkujouluja! Kajo on freestylepiireissä noussut legendaksi kolmella suomenmestaruudellaan ja olemalla muissakin battle kilpailuissa lähes voittamaton. Viimeksi hän vastasi Cheekin haasteeseen räpätä paremmin ja ansaitsikin Cheekin lupaaman tonnin. Illan idea on vapaa mikki ja se vedetään kolmessa sessiossa klo 22 alkaen. Kaikki voivat osallistua vapaasti kävelemällä lavalle ja ottamalla mikin käteen. Jokainen osallistuja palkitaan aloittelijoista kokeneempiin. Ilmoittauduhan eventtiin eläkä missaa vuoden parhaita pikkujouluja senkin sika. Vapaa pääsy!

To 7.12.2017
SADISTIK FOREST
RAVAGE MACHINERY
DIPHTERIA (CZ)
Oulun Sadistik Forest on vannonut perinteisen death metalin nimeen jo 10 vuotta. Juhlan kunniaksi retkue rantautuu kotimaan lavoille useamman keikan verran. Bändin uusin, viiden vuoden julkaisutauon katkaiseva albumi julkaistaan heti alkuvuodesta 2018, mutta tuoreita biisejä pääsee fiilistelemään jo juhlarundin keikoilla. Luvassa siis tuhti setti sekä uutta että vanhaa pittiystävällistä materiaalia. Rovaniemen Ravage Machinery julkaisi debyyttinsa Subordinates of the Mechanismin vuonna 2015. Levy viimeisteltiin tuottajaguru Jens Bogrenin (Sepultura, Kreator, Amorphis) kera ja jälki on vähintäänkin vakuuttavaa. Sotajumalan poistuminen kuvioista taisi jättää kotimaisen teknisen death metalin kenttään juurikin Ravage Machineryn mentävän aukon. Tsekin Diphteria on niittänyt Keski-Euroopassa mainetta pitemmän aikaa, esiintyen muun muassa Obscene Extreme ja Brutal Assault -festeillä. Yhtye on nyt ensimmäistä kertaa Suomessa ja tarjoilee punkin, grindin ja death metalin katkuisen keitoksen menevää äärimetallia. Liput alk. 6€.

Pe 8.12.2017
STEREO TERROR DJ´S JOULUDISCO
Stereo Terror Dj’s on enemmän kuin kaksi tiskijukkaa. Energinen ja dynaaminen duo tarjoilee sekopäisiä ja viihdyttäviä “Terror Disco” iltojaan sekoitellen kaikkea Rob Zombiesta Basic Elementtiin. Heidän ainoa tarkoituksensa on räjäyttää bileet käyntiin ja pitää huoli, että tunnelma pysyy katossa koko illan. Stereo Terror Dj’s on esiintynyt etkoilla, jatkoilla kuin itse pääesiintyjänäkin klubeilla, festareilla, tapahtumissa, risteilyillä ja yksityistilaisuuksissa huolehtien aina ammattimaisesti, että ilta onnistuu. Metal, eurodance, hardrock, ysäri.. You name it, we play it! Vapaa pääsy!

La 9.12.2017
PUKKIKLASSIKKO KUOPIO: KIME4KIDS ALL STAR VS PIETARINKADUN OILERS JATKOBILEET
Lauantaina 9. joulukuuta Kuopion Niiralan Montussa nähdään kaikkien aikojen kovin kiekkoshow, kun Kimmo Timosen kipparoima Kime4Kids AllStars haastaa legendaarisen Pietarinkadun Oilersin. Menossa mukana mm. entisiä NHL- ja Liigapelaajia, TV- ja musiikkitähtiä sekä häijyt Hansonin veljekset! Musa soi, prätkät pärisevät ja pommit paukkuvat. Ei pelkästään huippulätkää, vaan myös huippuviihdettä. Hanki lippuusi talven kuumimpaan tapahtumaan ajoissa. Liput vain 10 euroa! OSTA LIPPU Jatkot tietenkin, missäpä muuallakaan kuin legendaarisessa Henry´s Pubissa. Liput jatkoille myydään ovelta hintaan 15€. Ei ennakkolipunmyyntiä!

Tapahtuman lipputulot ohjataan lyhentämättömänä hyväntekeväisyyteen, muun muassa KYS:n lasten veri- ja syöpätautien osastolle sekä Mäntyrinteen perhetukikeskukselle.

Ke 13.12.2017
TILHET, PAJUT & MUUT
Tilhet, pajut ja muut kertoo jo nimellään paljon itsestään. Yhtye on kiltti ja luonnonläheinen, ja sen silmäkulmassa pilkehtii. Musiikki ei ole vakavaa, vaan kevyttä ja viihteellistä, mutta aivan tosissaan Tilhet, pajut ja muut aikoo asettua kotimaisen popin uuteen kärkikaartiin, tyylillisesti ”jonnekin vanhan hyvän ajan iskelmätähtien, Ultra Bran, Egotripin, Anna Puun ja Matti Johannes Koivun välimaastoon”, kuten yhtyeen laulunkirjoittaja Juho Hoikka toteaa. Missio on vahvalla alulla debyyttisingle Puuhevosen istahdettua luontevasti Radio Suomen ja Radio Novan soittolistoille. YleX:n yleisöäänestyksessä bändin tuleva albumi valittiin vuoden odotetuimmaksi. Liput alk. 5€.

To 14.12.2017
RAJA
RAJA on syntynyt yhden miehen palavasta intohimosta. Laulaja-lauluntekijä Teemu Rajamäen alter ego RAJA räjäyttää pankin uudenlaisen modernin suomirockin keinoin. Rajoja rikkovaa isoäänisen rockin ja modernin konepopin ristisiitosta RAJA maustaa Kalevalasta kumpuavilla melodioilla. RAJA tekee kaikki biisinsä itse, ja kirjoittaa tarinoita omasta elämästään välillä jopa yltiöromanttisella twistillä. Studiossa RAJAn tuotannosta vastaa Jonas Olsson (muun muassa Robin, Amorphis, Samae Koskinen, Callisto, Roope Salminen & Koirat). RAJAn live-kokoonpanossa soittavat Teemu Rajamäen lisäksi Jaan Wessman (kitara), Jaakko Järvensivu (rummut), ja Klaus-Erik Wirzenius (basso). Teemu Rajamäki on vaikuttanut aiemmin muun muassa bändeissä Uniklubi, Jupi7er, Juju ja Hullut. RAJA on allekirjoittanut management-sopimuksen legendaarisen Hannu Sormusen (Aspen Music Oy) kanssa, joka tunnetaan muun muassa Robinin pitkäaikaisena managerina. Liput alk. 6€.

Pe 15.12.2017
PARIISIN KEVÄT
Pariisin Kevät julkaisi 3. helmikuuta kuudennen albuminsa Kuume. Albumi nousi heti ensimmäisellä listaviikollaan suoraan Suomen virallisen albumilistan paalupaikalle. Ykkössija oli yhtyeen uran ensimmäinen. Kuume 2017 -kiertueen keikat ovat olleet suurimmaksi osaksi loppuunmyytyjä. Albumilta on julkaistu singlet Tiputa sun aseet, Hei mä soitan sulle ihan kohta, Pilvissä ja Matkalla sun luo. Yhtye työstää parhaillaan uutta musiikkia. Liput alk. 16€

To 21.10.2017
SOUL VALPIO
Elokuussa julkaistiin Soul Valpion ”Nytky”-albumi, jonka tekoprosessin aikana artisti on kokenut muun muassa henkilökohtaisen konkurssin, eron, sekä elämänmuutoksen, ja nämä kuuluvatkin albumilla rehellisten tekstien kautta. Soul Valpio on lyyrisesti ja teknisesti erittäin vahva tekijä, ja nyt on aika upealle soololevylle! Liput alk. 6€

Pe 22.12.2017
HUORA
Tän hetken kuumin bändi Huora on tamperelainen punkin, rockin ja metallin seoksesta oman soundinsa luonut yhtye. Huora ei niiaile, kumartele, kaunistele, kysele lupia, anele hyväksyntää tai laskelmoi mitään. Yhtyeen vilpitön aitous kuuluu ja näkyy. Huora kulkee omaa polkuaan, virnistää leveästi, näyttää sentteriä ja huutaa: ”Vedetään nyt saatana!" Luvassa on siis kaikin puolin kovaa ajoa! Liput alk. 6€

Ti 27.12.2017
PECU CINNARIN MUISTOJAMIT-TO LIVE FOREVER
Järjestämme nyt toista kertaa Pecun läheisille, ystäville, tutuille, faneille ja kaikille muillekin avoimet muistojamit. Illan aikana nostamme maljaa Suomen kaikkien aikojen kovimmalle heavyrumpalille, muistelemme menneitä ja soitamme sekä livenä että levyltä Pecun lempimusiikkia. Henry's Pubin house band tuo kaikki soittimet paikalle ja on valmiina myös soittamaan kanssasi. Voit toki tuoda omiakin soittimia. Ketään ei tietenkään pakoteta lavalle, mutta uskomme, että soitto raikaa all night long! Illaksi valikoitui tapaninpäivä, koska juuri se oli se perinteinen päivä, jolloin Tarot esiintyi lukuisia kertoja Kuopiossa ja se oli se päivä, jolloin muuallakin asuvat kuopiolaiset kokoontuivat kotikonnuilleen viettämään lämminhenkisiä iltamia. Ja erittäin monesti keikkapaikkana oli Henry's Pub. 26.12.2013 Henkassa oli myös viimeisin Tarotin keikka. Olette erittäin tervetulleita tähän tapahtumaan kunnioittamaan Pecun muistoa! Toivottavasti tästä tulee perinne vuosiksi eteenpäin.
SCREAM FOR ME MOTHERFUCKERS!!! Vapaa pääsy!


Pe 29.12.2017
KAURIINMETSÄSTÄJÄT
Kauriinmetsästäjät vaikuttaa nykyaikaisen suomenkielisen elektronisen popin pelastajalta. Esimerkiksi Stockers!ista tuttujen Tuomas Kaitasen ja Heikki Petrellin duo naittaa heleitä pop-melodioita, edm:ää ja trooppista synapoppia. Juustoiset ja sopivan kornit, nuoruutta uhkuvat sanoitukset viimeistelevät päähän soimaan jäävät kappaleet niin itsevarmalla tyylillä, että bändi vaikuttaa samaan aikaan uskomattoman coolilta sekä potentiaaliselta tulevaisuuden mainstream-ilmiöltä. Liput alk. 8€

HUOM, Keikalle on myynnissä rajoitettu erä Veikkauksen sponsoroimia "Kaveri mukaan"-lippuja, joilla sinä ja kaverisi pääsette keikalle yhden hinnalla!


La 30.12.2017
JONTTI & SHAKA
3rd Rail Musicille levyttävän Jontti & Shaka -duon kulttiklassikoksi nousseen Rata-äänitteen julkaisemisesta on tullut kuluneeksi kymmenen vuotta. Astetta karumpaa ilmaisua edustava levy oli aikoinaan hetken aikaa jopa Suomen virallisella albumilistalla ja sen single Kolmatta linjaa sinkkulistan Top10:ssä. Ikoninen albumi oli olennainen tekijä taitavasti kirjoitetun rataräpin elinvoimaisuudessa alagenrenä. Lisäksi Rata-äänite varmisti lopullisesti Jontin & Shakan paikan suomalaisen hiphopin kaanonissa. Pyöreiden vuosien kunniaksi Hög Agency & Promotion ja 03Crew järjestävät yhteistyössä artistien kanssa joukon keikkoja, joilla kuullaan koko klassikkojulkaisu alusta loppuun. Toistaiseksi kaksikko on buukattu keikalle Helsinkiin, Tampereelle, Jyväskylään, Kuopioon ja Kouvolaan, mutta myös lisäykset ovat mahdollisia. Liput alk. 7€.

Su 31.12.2017
TURMION KÄTILÖT & STEREO TERROR DJ´S UUDEN VUODEN JULISTUS
Tervetuloa julistamaan yhden ajan loppumista ja toisen alkamista.
Illan viihteestä vastaa kylän omat pojat TURMION KÄTILÖT ja loppuillan diskoista vastaa STEREO TERROR DJ'S. Lets disco! Viime keväänä Turmion Kätilöiden toiseksi solistiksi kysytty Shag-U on suorittanut koeaikansa loppuun. Yhtye arvioi työharjoittelun suoritetun onnistuneesti ja antaa laulajalle arvosanoja seuraavasti: Tekninen osaaminen 10, taiteelliset lahjat 10, oma-aloitteisuus 10, asiakaspalvelu 10, fyysinen kunto 9 ja psyykkinen kunto 8. Turmion Kätilöt nimeää Shag-U:n täysivaltaiseksi ja ikuiseksi jäsenekseen ja myöntää hänelle äänioikeuden sekä yhtyeen luottokortin. ”Täytyy nöyränä kumartaa ja kiittää mahdollisuudesta päästä Kätilöihin mukaan. En ole missään vaiheessa tuntenut olevani vieraileva hahmo, vaan alusta alkaen tunsin olevani osa Turmion Kätilöt -sirkusta. Luottokortin antamista ne tulee kyllä katumaan pian.” -Shag-U, Turmion Kätilöt. Tästä kaikesta innostuneena NEM Agency on järjestänyt jatkoa Dance Panique 2017 -kiertueeseen. Liput alk. 20€.
HUOM, KEIKAN JÄLKEEN TERROR DISCOON VAPAA PÄÄSY!

La 27.1.2018
2 TIMES TERROR
Suuren kysynnän ja erittäin onnistuneen kesän 2017 John Smith Festival -keikan myötä 2 Times Terror on päättänyt aktivoitua. Bändi on tällä hetkellä studiossa uusien biisien kimpussa. Kuuden esiintymisen sarjatulitus alkaa Kouvolasta tammikuun lopulla ja päättyy maaliskuun alussa Helsinkiin. Industrial metal -yhtye 2 Times Terror on koko uransa ajan keikkaillut erittäin harvakseltaan. Nyt kuuntelijoiden pyyntöön vastataan minikiertueella. Liput alk. 10€

To 1.2.2018
BLOODRED HOURGLASS
Mikkeliläisyhtye Bloodred Hourglass on edennyt urallaan kolmanteen studioalbumiin ja nimeä ”Heal” kantava levy julkaistaan Ranka Kustannuksen kautta perjantaina 20.10.2017. Yhtye suuntaa odotetun kolmoslevyn myötä asiaankuuluvasti myös tien päälle ja nähdään tammi-helmikuun aikaan peräti kymmenellä eri paikkakunnalla. Bloodred Hourglass saapuu Kuopioon helmikuussa ja nähdään torstaina 1.2.2018 Henry’s Pubin lauteilla. Tervetuloa! Liput alk. 6€

Pe 2.2.2018
JUJU
Juju aka Julius Kivi. Kantaa-ottavista lauluistaan tunnettu artisti, sulauttaa monta genreä yhteen, laulun ja räpin keinoilla. Tämä kultalevyn ja pari platina sinkkua tehtailleen Spotify Spotlight artistin kappaleita on toistettu suoratoistopalveluissa yli 10 miljoonia kertoja ja hän on ollut myös ehdolla Emma-gaalassa. Julius Kivi on ollut myös ehdolla politiikassa sekä ottanut osaa YLEn keskusteluohjelmissa mm. kohutussa Kannabis-illassa.
Liput alk. 7€.

La 10.3.2017
ANAL THUNDER
Lappeenrantalaislähtöinen viihdeorkesteri ANAL THUNDER täyttää tänä vuonna kunnioitettavat 20 vuotta ja tekee sen kunniaksi mittavan Suomen kiertueen, joka ulottuu myös Kuopion rock-pyhättöön Henrys pubiin. Anal Thunder lanseeraa juhlavuotensa kunniaksi oman Ass Monkey -viinan, josta voidaan ottaa koko ilta huikkaa samalla kun kuunnellaan punkkia ja jorataan. Liput alk. 7€

La 14.4.2018
THE HOLY
Vuonna 2016 julkaistu viiden biisin EP, More Escher and Random Notes, laukaisi The Holyn kiertämään klubeja kotimaan lisäksi myös laajalti ympäri Eurooppaa. Suomessa bändi on nähty jo lähestulkoon kaikilla isoilla festivaaleilla ja vuosi 2017 kulminoitui spektaakkelimaiseen esiintymiseen Flow Festivalilla. Tällä hetkellä The Holy on vuorautunut syvälle studion uumeniin, viimeistelemään uutta albumiaan, joka julkaistaan vuoden 2018 alussa. Ensimmäisen täyspitkän julkaisun myötä vuosi 2018 tulee lähtemään käyntiin The Holyn osalta reippaasti. Albumin lisäksi luvassa on kymmenen kaupungin Suomen kiertue.
Liput alk. 8€Kuopio
Helsinki
Tampere
Tekniikka
showtime