yla
header
banner
oikea
To 26.11.2015
KAUKOLASIPARTIO
MARKUS PETSALO
Trubaduuri laulaja-lauluntekijä Markus Petsalo esittää itse tekemää koskettavaa ja rauhallista, kepeää ja iloista, voimakasta ja rankkaa akustista uutta suomalaista musiikkia. Laulujen aiheet vaihtelevat rakkaudesta, ikävään ja elämästä kuolemaan. Kaukolasipartio n. klo 23.00. Se jää nähtäväksi, kun Itä-Suomen ihme Kaukolasipartio laskeutuu Kuopion Henrys Pubiin. Partion pojat ovat keikkailleet ahkeraakin ahkerammin viimeisen vuoden aikana ympäri Suomen maata! Nyt on vuorossa Kuopion legendaarinen Henry´s Pub ja luvassa on taattua KLP meininkiä, eli kannat kattoon ja rutkasti hyvää mieltä!! Liput 5€, ennakkoliput myy LIVETO.FI tästä linkistä!

Pe 27.11.2015
PARIISIN KEVÄT
Pariisin Kevät julkaisi 24.4.2015 viidennen albuminsa nimeltään Musta laatikko. Albumin ovat tuottaneet Arto Tuunela ja Artturi Taira. ”Musta Laatikko. Joku väitti, että me ollaan kasvettu aikuisiksi tällä levyllä. Pitää paikkansa. Me ei olla mitään teinejä enää. Ja me tehtiin kymmenen timanttista biisiä, jotka on mun mielestä parasta Pariisin Kevättä koskaan. Saako omia biisejä kehua näin? Tekee mieli.” – Arto Tuunela. Liput 13€, ennakkoliput myy LIVETO.FI tästä linkistä!

La 28.11.2015
VUOLLA
SOLEMN
Hailing from Finland since 2009 Vuolla have found their own ground on the less brighter side of music. The flag stands where melancholic post rock meets the great elements of doom and death-metal with a gentle progressive touch. Solemn on Oulun seudulla operoiva tunnelmallista metallia takova poppoo. Saundin tunnuspiirteitä ovat naislaulu sekä ambientmaiset kitaramaalailut. Vapaa pääsy!

Ke 2.12.2015
JUHA TAPIO
Juha Tapio julkaisee perjantaina 14.8. ensimmäisen singlen tulevalta albumiltaan Sinun vuorosi loistaa enteilee lokakuun alussa ilmestyvää albumia. Uudella singlellä vierailee myös Michael Monroe. Jättiyleisöille koko kesän esiintynyt Juha Tapio valmistelee parhaillaan uutta studioalbumia. Tuplaplatinaa myynyt Lapislatsulia ilmestyi kaksi vuotta sitten. Heinäkuussa tuottaja Eppu Kososen johdolla alkaneet äänitykset ovat edenneet jo niin pitkälle, että perjantaina 14.8. julkaistaan albumin ensimmäinen single Sinun vuorosi loistaa. Myös tulevan levyn nimi on sama ja se ilmestyy 9.10.2015. Liput 23€, ennakkoliput myy LIVETO.FI tästä linkistä!

Pe 4.12.2015
SATELLITE STORIES
SONIC VISIONS
Liput 10€, ennakkoliput myy LIVETO.FI tästä linkistä!

Ti 8.12.2015
RIKUN JA RÖLLIN FREESTYLETIISTAI
Ohjelmassa Open Mic klo 22 alkaen ja tarvittaessa aina klo 02 asti. Kaikki osallistujat palkitaan ja kaikki voivat osallistua. Ilmaiseksi. Spontaanisti. Ennakkoon ilmottautumatta. Helposti. MC Niko Nova isännöi ja DJ:t KK & RR hoitavat vinyylipuolen. Vapaa pääsy!

To 10.12.2015
BAND OF SHYSTERS
7 STOUT CLAN
BoS started as a duo by Aapo & Antti in 2006. Later Jussi revealed to also like Irish music. Something happened. Now we're here. Don´t ask me how that came about. It just did. So now we´re here. AND! We´re kicking serious fucking arse so you´d better get used to it! 7SC on tuopin täydeltä kelttipunkkia!/ A pint full of Celtic Punk! Liput 7€, ennakkoliput myy LIVETO.FI tästä linkistä!

Pe 11.12.2015
SARA
”Ainoat hereillä” on uudistuneen Saran EP-trilogian ensimmäinen osa. EP saa jatkoa talven kuluessa ja täydentyy trilogiaksi keväällä 2016. Kaikki trilogian osat julkaistaan vain digitaalisesti. Viimeistä osaa seuraa kaiken yhteen kokoava vinyyliversio. Paikkansa kotimaisessa tummanpuhuvan ja tunnelmallisen rockin eturivissä kauan sitten vakiinnuttanut yhtye on aina karsastanut laatikointia ja rinnastusta aikalaisiinsa. Saran ilmaisu on vuosien mittaan aaltoillut raskaskätisestä rockista unenomaiseen ja syleilevään äänimaisemaan niin elektronisia elementtejä kuin terävää pop-melodiatajuakaan kaihtamatta. Liput 8€, ennakkoliput myy LIVETO.FI tästä linkistä!


La 12.12.2015
JÄTKÄJÄTKÄT
PIETARIN SPEKTAAKKELI
Viimeisen vuoden hiljaiseloa viettänyt superkokoonpano Jätkäjätkät aloittavat kiertueen marraskuun lopussa. Yhtye on kuivattanut ruutitynnyrinsä äärimmilleen ja kaikki yhdeksän muusikkoa ovat valmiina räjäyttämään potin isommin kuin koskaan aiemmin. Uusi single on valmistumassa ja ennusteet superhitille selvät. Näitä pikkujoulutansseja ei voi jättää välistä. Kiertue kulkee ympäri Suomen alkaen Helsingistä Tavastialta perjantaina 27.11.2015. Liput 12€, ennakkoliput myy LIVETO.FI tästä linkistä!

Ma 14.12.2015
HENRY'S OPEN STAGE-pikkujoulujamit
Himottaisko päästä soittamaan Henkan legendaariselle stagelle? No ala tulla, nyt se mahdollista! Voit ottaa omia soittimia tai soittokavereita mukaan mutta ei oo pakko koska meiltä löytyy molempia. Voit tulla myös vaikka koko bändillä. Homma toimii niin että ilmoittaudut paikan päällä jamipäällikkö Väliaholle ja hän arpoo esiintymisvuorot. Esiintymisestä saattaa myös saada jonkin pienen palkinnon! Vapaa pääsy!

Ti 15.12.2015
HENKKA 45V: MIKKO KUUSTONEN
Yksi maan legendaarisimmista keikkapaikoista täyttää 45 vuotta. Kuopioon tapaninpäivänä vuonna 1970 perustettu Henry's Pub on koko ikänsä toiminut koko kansan olohuoneena ja yhtenä Suomen kuuluisimmista ja halutuimmista keikkapaikoista. Merkkipäivää juhlitaan kaksipäiväisin menoin. Tiistaina 15.12. illan päätähtenä esiintyy Mikko Kuustonen. Syntymäpäiväjuhlien taiteellisena johtajana toimii Henry's Pubin pitkäaikainen ystävä, rumpali Anssi Nykänen. Lipunmyynti juhlallisuuksiin alkaa keskiviikkona 25.11. klo 10.00. Liput 10€, ennakkoliput myy LIVETO.FI tästä linkistä!

Ke 16.12.2015
HENKKA 45V: JONNA GEAGEA, PALEFACE
Yksi maan legendaarisimmista keikkapaikoista täyttää 45 vuotta. Kuopioon tapaninpäivänä vuonna 1970 perustettu Henry's Pub on koko ikänsä toiminut koko kansan olohuoneena ja yhtenä Suomen kuuluisimmista ja halutuimmista keikkapaikoista. Merkkipäivää juhlitaan kaksipäiväisin menoin. Keskiviikkona 16.12. lavalle nousevat Jonna Geagea sekä Paleface. Syntymäpäiväjuhlien taiteellisena johtajana toimii Henry's Pubin pitkäaikainen ystävä, rumpali Anssi Nykänen. Lipunmyynti juhlallisuuksiin alkaa keskiviikkona 25.11. klo 10.00. Liput 10€, ennakkoliput myy LIVETO.FI tästä linkistä!

To 17.12.2015
LYÖMÄTTÖMÄT
YleX:ltäkin tutut Lyömättömät ovat omien sanojensa mukaan mm. maailman paras bändi. Ympäri maata kiertävää kolmikkoa on myös tituuleerattu Suomen energisimmäksi liveksi! Show sisältää mukaansatempaavaa hip hoppia, Suomen kärkipään beatboxia ja ylivoimaisesti parasta freestyleä. Tästä pitävät huolen kaksinkertainen beatboxin suomenmestari Kosola sekä räpin suomenmestari Solonen. Show`n musiikillisen puolen sekä rytmityksen hoitaa DJ Xmies, joka on Solosen & Kosolan lisäksi tuottanut myös muita suomalaisia hip hop artisteja, kuten Paleface, Asa & Juno. Herrojen videoita on katseltu Youtubessa yli kaksi miljoonaa kertaa, mutta hittibiisejäkin suuremmaksi vetonaulaksi ovat nousseet vahvasti yleisön kanssa vuorovaikuttavat freestyle-osiot, joissa yleisö pääsee vaikuttamaan keikan sisältöön. Liput 8€, ennakkoliput myy LIVETO.FI tästä linkistä!

Pe 18.12.2015
DIABLO
Metalliyhtye Diablo julkaisee uuden albumin seitsemän vuoden tauon jälkeen. 18. syyskuuta julkaistava Silvër Horizon on Pohjois-Pohjanmaalta lähtöisin olevan bändin kuudes albumi. ”Levyn konsepti on repäisty tieteiskirjallisuudesta. Tarkemmin v.1956 julkaistusta runoelmamuotoisesta tieteiskertomuksesta nimeltään Aniara, mihin "Silver Horizon" löyhästi pohjautuu. Kaikki kappaleet on sävelletty ja sanoitettu levylle suoraan määrättyyn järjestykseen, joten savotta ei ollut ihan sieltä helpoimmasta päästä. Draaman kaarta kun joutuu miettimään myös musiikin dynamiikan kautta”, laulaja-kitaristi Rainer Nygård kuvailee. Liput 14€, ennakkoliput myy LIVETO.FI tästä linkistä!

La 19.12.2015
KOLJOSEN TIEKIISTA
ASIO OTUS DUO
PSYKOTERAPIA
Joukko mahakkaita, kaksväritakkeihin pukeutuneita, KOLJOSEN TIEKIISTA -nimellä kulkevia miehiä julkaisevat neljännen albuminsa HEKA METAL! Luvassa on siis jälleen kriittistä tunnelmaa sekä palaneen Ladan vararenkaan käryä. Uudella levyllä yksioikoinen hardcore punk -ilmaisu on revitty auki kuin tierumpu ja uudet tuulet puhaltavat takinliepeissä Hartikaisen (ahne) tavoin tuhansin palkein. Kevytjyystöä on kuitenkin turha pelätä, sillä nuo keskivartalo-obelixit ovat pitäneet rumpu- ja säröpedaalit visusti lattiassa portieerin kielloista huolimatta. ASIO OTUS O.B. on tällä kertaa duo koska orkesterin pasistilla on parempaa tekemistä. Mutta eipä hätää nämä kaksi otusta vetävät kolmen edestä niinkuin viimeistä päivää. Ja se on heille tuttua touhua koska orkesteri aloitti aikoinaan duona. 20.11.2015 otukset julkaisivat live levyn joka on osittain nauhoitettu juuri Henkan kuppilassa. Psykoterapia on Kuopiossa 2011 perustettu punkbändi. Tarkemmin bändi on ramopunkkia eli esikuvana pitkälti toimii suoraviivainen Ramones. Yksinkertaista, simppeliä, mustalla huumorilla siivitettyä rujoa meininkiä suomeksi. Vaikkakin esikuva on selkeä, niin bändillä on ihan oma ote ja biisit ovat nopeatempoisia. Liput 5€, ennakkoliput myy LIVETO.FI tästä linkistä!

To 24.12.2015
HENKAN JOULUAATTO
On taas tullut se aika kun kylänmiehet kokoontuvat ja ystävät ympäri Suomen saapuvat kotikonnuilleen joulun juhlintaan. Kinkut on mummolassa jo syöty ja on aika juhlia oikeasti. Lämmintä henkeä ja tanssin rytkettä, siitä on tämä ilta tehty. Olemme avoinna klo 21-04 ja koko illan on vapaa pääsy! Tervetuloa!

Pe 25.12.2015
HENKAN JOULUJUHLA
Joulu on taas, joulu on taas ja kattiloista on puurot syöty pois poikkeen. Henkan kattilat tarjoilee keittoa läpi pyhien joka ilta klo 21-04. Vapaa pääsy. Tervetuloa ja hyvää joulua!

La 26.12.2015
TAPSAN TANSSIT
Wikipedia: "Tapaninpäivän perinteisiin kuuluu tapaninajelu, mieluiten hevosella. Hevosia opetettiin juoksemaan ja ajeltiin kylillä hupailemassa. Iloiset rekiretket tehtiin joukolla ja joulun hiljaisen hartaan tunnelman jälkeen nuoriso ja vanhempikin väki huristeli innoissaan kylänraitteja. Myös tapaninkulkueita, laulajia, jouluämmiä ja -äijiä liikkui eri puolilla kyliä." No niin, kaikki jouluämmät ja -äijät kokoontukoot tänään Henkkaan, palvelemme klo 21-04. Vapaa pääsy!

To 31.12.2015
UUDENVUODEN VASTAANOTTO
Taas on yksi vuosi siirrettävä historiaan. Henkan lavalla nähtiin vuoden aikana 360 bändiä, artistia tai stand up-koomikkoa. Seuraava vuosi jatketaan samoilla ja ehkä myös vähän uusilla kujeilla. Kiitos kaikille asiakkaille ja oikein paljon tervetuloa myös tulevana vuonna! Palvelemme tänään klo 21-04. Vapaa pääsy!

Pe 12.2.2016
WÖYH!
Kolmatta albumiaan valmisteleva progekummajainen WÖYH! keikkailee helmikuussa 2016. Yhtyeen edellinen levy julkaistiin viime keväänä ja se meni avausviikollaan suoraan Rumban albumilistan kakkoseksi sekä Suomen virallisen myyntilistan neljännelle sijalle. ”Mahtavaa päästä pienen tauon jälkeen jälleen wöyhöttämään liveyleisön kera”, intoilee yhtyeen kitaristi-laulaja-pääwöyhöttäjä Jussi Hyyrynen. Liput 10€, ennakkoliput myy LIVETO.FI tästä linkistä!

La 2.4.2016
J. KARJALAINEN
Suomen menestyneimpiin artisteihin lukeutuva J.Karjalainen on työstänyt viimeisen vuoden ajan uutta albumia. Sinulle, Sofia –albumi julkaistiin 20.11. Marraskuussa julkaistun albumin kappaleet ovat J.Karjalaisen säveltämiä ja sanoittamia. Sinulle, Sofia –levyn ensimmäinen single Stindebinde nousi ensimmäisellä viikolla suoraan Suomen radioiden toiseksi soiteuimmaksi kappaleeksi. Karjalainen teki näyttävän paluun parrasvaloihin keväällä 2013 ilmestyneen Et ole yksin-studiolevyn myötä. Et ole yksin –albumi ylitti tuplaplatinarajan ja levyltä julkaistiin menestyssinglet Mennyt mies ja Sydänlupaus. J. Karjalaisen levyjä on kolmen vuosikymmenen aikana myyty yli 700 000 kappaletta. Kolme cowboyta, Ankkurinappi, Doris, Hän, Missä se Väinö on?, Villejä lupiineja ja monet muut kappaleet ovat jo ikivihreitä. Liput 20€, ennakkoliput myy LIVETO.FI tästä linkistä!

TO 12.5.2016
BLIND CHANNEL
BLACK CROWS BREAK THE SILENCE
EMBER FALLS
Vuonna 2012 vaimennettu kotimainen post-hardcore bändi Black Crows Break The Silence tekee paluun keikkalavoille keväällä 2016. Bändi julkaisee uutta materiaalia ja keikkojen osalta on luvassa luonnollisesti myös vanhempia hittejä. Illan isäntänä toimii kuitenkin debyyttialbuminsa vuonna 2016 julkaiseva oululainen violentpopin sanansaattaja, Blind Channel. Illan avaa niin ikään kovassa nosteessa oleva tamperelainen industrial rockia / elektronista metallia soittava Ember Falls. Liput 5€, ennakkoliput myy LIVETO.FI tästä linkistä!Kuopio
Helsinki
Tampere
Tekniikka
showtime