yla
header
banner
oikea
To 2.10.2014
MACHINAE SUPREMACY (SWE)
ASYLUM 8 (FIN)
Ruotsalainen metallibändi Machinae Supremacy julkaisee kuudennen studioalbuminsa ensi syksynä. Persoonallisesta konesoundistaan tunnettu bändi esiintyy lokakuussa Suomessa neljän keikan verran: 1.10. Jyväskylässä, 2.10. Kuopiossa, 3.10. Helsingissä ja 4.10. Tampereella. Liput keikoille tulevat myyntiin keskiviikkona 28.5. Machinae Supremacy julkaisi debyyttilevynsä “Deux Et Machinae” vuonna 2004. Bändin viimeisin albumi “Rise Of A Digital Nation” julkaistiin kaksi vuotta sitten. “One of the most interesting bands of the current era" -Metal Hammer. Tämän tapahtuman liput saat kätevästi meiliin tai puhelimeen Tiketistä. Liput 10€ (Tiketistä toimituskuluineen 11,50€).

Pe 3.10.2014
HIMANES
DAKNOMANIA
TERVE HULLUUS
It was 1990 when four young guys from Haukivuori village, Finland were playing thrash metal. In the same year Ramones played at Kulttuuritalo and you can imagine what happened when a young thrash metal fan saw their gig. Yes, after the great experience there was no doubt about the style of music four young guys would play. They also decided to write songs in finnish. This is Himanes! Vapaa pääsy!

La 4.10.2014
FUNKKAA TAIKKA KUOLE:
Livenä GETTOMASA
DJ KK & DJ RR soittavat rytmimusiikkia vinyyliltä neljään asti. MC Niko Nova juontaa koko illan ja lämmittää mikin illan esiintyjälle. Räpin Suomenmestaruudenkin pokannut Jyväskyläläinen Gettomasa julkaisi vastikään debyyttilevynsä, Vellamo LP:n. Ruubenin tuottamat taustat bängäävät kovaa. Klassista. Liput 5€

Ti 7.10.2014
RIKUN JA RÖLLIN FREESTYLETIISTAI
YO! Freestyletiistai eli Henkassa OPEN MIC. Osallistujille yllätyksiä. Ilmainen sisäänpääsy. Vinyyleitä soittamassa DJ KK ja DJ RR ja iltaa toustaamassa ja houstaamassa MC Niko Nova. Klo 21 alkaen musaa ja räpit viimestään klo 22 alkaen. Tsekidaut joo!

Ke 8.10.2014
TERÄSVIILA
PSYCHEROSION
Teräsviila on kitarapainotteista instrumentaaliheviä jo vuodesta 2014! Psycherosion vie sinut matkalle ihmismielen synkimpiin koukeroihin melodisen metallin saattelemana. Vapaa pääsy!

Pe 10.10.2014
MY FIRST BAND
Kotimainen My First Band julkaisi uutta musiikkia. Yhtyeen kolmas albumi Corazon ilmestyi toukokuussa ja sen on tuotti Sami Baldauf. My First Band on soittanut yhdessä samalla kokoonpanolla ja tehnyt omaa musiikkia jo vuodesta 1998. Ensimmäinen albumi You Look So Bored julkaistiin vuonna 2009. Toinen levy, Mercury&Glitter ilmestyi vuonna 2011. Albumilta julkaistiin mm.single Baby You’re Too Young (I Wanna Make Love To Your Mama), joka viihtyi YleX:n soittolistalla. Kolmas albumi julkaistiin toukokuussa Sony Musicin kautta.. Tämä on Veikkauksen sponssaama "Kaveri Mukaan"-keikka, joka tarkoittaa sitä että Tiketissä on myynnissä 40kpl erikoislippuja joilla saa kaverin mukaan keikalle ilmaiseksi. Ole nopea! Tämän tapahtuman liput saat kätevästi meiliin tai puhelimeen Tiketistä. Liput 8€ (Tiketistä toimituskuluineen 9,50€).


La 11.10.2014
KARKKIPÄIVÄ
ANTAVAT KÄDET
Karkkipäivä = kantria, bluussia, punkkia, folkkia, rokkia ja kantribluuspunkfolkrokkia. Soitannollisesti vankkaan kitara/basso/rummut -kolminaisuuteen tuovat ajoittain lisää sävyjä milloin viulu, mandoliini, huuliharppu ja milloin jopa nokkahuilu. Vokaaleissa vuorottelee Johannan naisääni sekä Ollin ja Rainon miesäänet. Myöskään illan toinen bändi Antavat Kädet ei mene punkissaan anarkian syvimpiin vesiin, mutta yhtyeen soundi on silti kiihkeä ja raaka. Vapaa pääsy!

Ti 14.10.2014
HENRY´S OPEN STAGE
Haluaisitko soittaa tai laulaa Henkan lavalla? Henkan jameissa se on mahdollista. Tuletpa sitten yksin tai koko bändillä, pääasia on, että tulet! Soittokavereita löytyy varmasti paikan päältä ja viimeistään maan kovimmasta Housebandistä. Jamipäällikkö Väliaho ottaa ilmoittautumiset vastaan. Kaikki tarvittavat soittimet löytyy lavalta valmiina, toki omiakin soittimia saa tuoda mukana. Soitto alkaa klo. 22.00 Vapaa pääsy tietenkin!

Pe 17.10.2014
EGOKILLS
VOARA
Maailman hipeimmäksi tuplabasaribändiksi tituleerattu tamperelainen Egokills naittaa ennakkoluulottomasti yhteen raskaat riffit, tarttuvat kertosäkeet ja kauniit melodiat. Kokeneet soittajat herättävät sävelet henkiin, oli sitten kyseessä raskas mäiske, tiukka tikkaus tai hypnoottinen fiilistely. Hengitä syvään, ota rento ja mukava asento, avaa mielesi ja kuuntele, mitä Egokills juuri sinulle kanavoi! Menossa mukana ponteva, suomeksi tiukkaa paahtoa tulkitseva Voara, jonka juuret löytyvät Rautavaaran ja Kuopion viidakoista. Liput 5€

La 18.10.2014
TIMO RAUTIAINEN & NELJÄS SEKTORI
Timo Rautiainen tekee vakuuttavaa paluuta raskaan rockin pariin uuden Neljäs sektori – yhtyeen ja pian julkaistavan Kunnes elämä meidät erottaa – albumin muodossa. Trio Niskalaukauksen hajottua vuonna 2006 Rautiainen julkaisi kolme soololevyä omalla nimellään. Neljäs Sektori – yhtye syntyikin pääsääntöisesti Rautiaisen soololevyillä soittaneista muusikoista. Kitaran varressa kuullaan Trio Niskalaukauksesta tuttua Jarkko Petosalmea, bassoa soittaa Valtteri Tynkkynen, toista kitaraa Peter Engberg ja rumpujen takana nähdään Jussi Nikula. Valtteri Tynkkynen vastaa myös levyn tuotannosta ja suurimmasta osasta kappaleista yhteistyössä Rautiaisen kanssa. Tämän tapahtuman liput saat kätevästi meiliin tai puhelimeen Tiketistä. Liput 12€ (Tiketistä toimituskuluineen 13,50€).

Su 19.10.2014
TÄYNNÄ ELÄMÄÄ
Ratsia-yhtyeensä kanssa kuumana punk-kesänä 1979 pinnalle noussut Jyri Honkavaara (1960-1997) oli yksi uuden aallon lupaavimpia artisteja. Abikeväänään suursuosioon ponnahtaneesta ”Pihtiputaan Clashin” nokkamiehestä piti tulla rock-taivaan kiintotähti, mutta jotain meni pieleen. Soolouran rakentaminen menestyneen bändin hajottua ei ottanut onnistuakseen, ja rock'n roll-elämäntavan tuhoavat puolet ottivat artistista vallan. Muutamassa vuodessa Honkavaara katosi sekä suuren yleisön tietoisuudesta että vanhojen ystäviensä näköpiiristä. Mutta mihin hän oikeastaan katosi? Täynnä elämää on balladi suomirockin Suuresta Tuntemattomasta ja oodi nuoruuden ehdottomuudelle ja viattomuudelle, heränneille toiveille ja koetuille pettymyksille. Kaksi näyttelijää (Tomi Alatalo ja Antti Laukkarinen) esittävät Honkavaaran tarinan näytellen, soittaen ja laulaen. Esityksessä kuullaan Jyri Honkavaaran mm. Ratsia- ja Killer Poodles-yhtyeille kirjoittamia kappaleita sekä harvinaisempaa soolomateriaalia. Tämän tapahtuman liput saat kätevästi meiliin tai puhelimeen Tiketistä. Liput 10€ (Tiketistä toimituskuluineen 11,50€).

To 23.10.2014
SMASH INTO PIECES (SWE)
BLIND CHANNEL
Ruotsalainen hardrock-yhtye Smash into Pieces lokakuussa Suomeen Talvella 2014 Suomessa kolme menestyksekästä keikkaa tehnyt Smash into Pieces palaa kesän jälkeen Suomeen. Korkeaoktaanista hardrockia soittava ruotsalaisbändi esiintyy 22. lokakuutta Lahdessa, 23. lokakuuta Kuopiossa ja seuraavina päivinä Helsingissä ja Tampereella. Smash Into Pieces julkaisi Unbreakable-debyyttinsä syksyllä 2012. Sen jälkeen bändi on tehnyt sitä, mitä rockyhtyeen pitääkin: keikkaillut. Omien kiertueiden lisäksi Smash Into Pieces on nähty samoilla lavoilla kuin esimerkiksi Mustasch, Dead by April, Twisted Sister ja Raised Fist. Talvella 2014 orkesteri lämmitteli Amaranthea Helsingissä ja Lahdessa. Smash Into Pieces valmistelee parasta aikaa seuraavaa albumiaan. We're not Finnish(ed) Yet Tourilla soi syyskuussa julkaistava, vielä nimetön single sekä muu uunituore musiikki. Smash Into Piecesin toinen pitkäsoitto ilmestyy loppuvuodesta 2014. Liput 5€

Pe 24.10.2014
IRINA
Irinan vahva, elämänmakuisilla tarinoilla kerrottu musiikki on löytänyt suuren ja ikärajoja rikkovan ihailijajoukon. Irina on noussut energisellä, monipuolisella ja hämmentävän hienolla poprockilla kiintotähdeksi kotimaisten artistien eturiviin. Uransa aikana yli 500 keikkaa ovat tehneet Irinasta myös yhden ahkerimmin keikkailevista artisteista Suomessa. Tämän tapahtuman liput saat kätevästi meiliin tai puhelimeen Tiketistä. Liput 15€ (Tiketistä toimituskuluineen 16,50€).

La 25.10.2014
Punkrock, Football & Beer:
RANGAISTUSPOTKU
OPEN FINGER IS A BROKEN FINGER
ULTRA BREWTALITY
Jalkapallon Veikkausliiga päättyy ja Henry's Pubissa soi Punkrock/Oi!. Liput 5€

Ke 29.10.2014
RÄJÄYTTÄJÄT
ASIO OTUS O.B.
KILJUSET
Räjäyttäjät räjäyttää! Tämä yksinkertainen lausahdus nousee yhdeksi 2000-luvun tarttuvimmista bändisloganeista ja kiteyttää samalla onnistuneesti, mistä jyväskyläläisessä, Hurriganesin nimeen vannovassa ”jytän menon” julistajassa on kysymys. Nyt ei hissutella. Liput 5€

To 30.10.2014
HANZEL UND GRETYL (USA)
FEAR OF DOMINATION
New Yorkissa vuonna 1993 sadusta karannut industrial metal duo Hanzel und Gretyl saapuu valloittamaan vuosien odottelun jälkeen suomalaisten sydämet. Hanzel und Gretyl on yksi genrensä erottuvimmista tekijöistä pienimuotoisen kokoonpanonsa sekä kielivalinnan pohjalta. Amerikkalaisista taustoista huolimatta valtaosa yhtyeen diskografiasta on vedetty rytmikkäästi saksaksi. Bändi on toiminut kiertuetukena mm. Marilyn Mansonille, Prongille, Rammsteinille, Ministrylle sekä Cradle of Filthille. Yhtyeen Euroopan-rundi yltää pitkästä aikaa Suomeen kolmen keikan verran. Yhtyettä lämmittelee kotimaassamme kevään aikana kohauttanut shock industrial metal -yhtye Fear of Domination. Fear of Domination istuu Hanzel und Gretylin kanssa lauteilla myös osalla Euroopan-keikoista. Tämän tapahtuman liput saat kätevästi meiliin tai puhelimeen Tiketistä. Liput 10€ (Tiketistä toimituskuluineen 11,50€).

Pe 31.10.2014
MNTTT
KHID & RPK
Eevil Stöö & Aztra = MNTTT. "Elämme viimeisiä päiviä. Maapallon musiikki on alkanut kuulostaa liian fantalta. KC/MD-planetaan mafiapomo Eevil Stöö ja kaucaisen galaksin jengikersantti Aztra löivät päähineensä yhteen ja päättivät tehdä asialle jotain. Vielä on toivoa. Uuden liittouman nimi on MNTTT." RPK on nyt lyönyt hynttyyt yhteen Khidin kanssa – Khid x RPK:n Ei-albumi ei todellakaan ole mitään pirteää suomiräppiä, vaan synkkien soundien ja lyriikoiden ylistystä. Toisaalta eipä tältä yhteistyöltä paljon muutakaan voisi oikein odottaa. Khid eli DJ Kridlock ja RPK eli Roope K ovat omilla tahoillaan tehneet mielenkiintoista synkkää soundia, joiden yhdistäminen on ollut erittäin onnistunut veto. Tämän tapahtuman liput saat kätevästi meiliin tai puhelimeen Tiketistä. Liput 7€ (Tiketistä toimituskuluineen 8,50€).

Pe 21.11.2014
MOKOMA
Metalliyhtye Mokoma on julkaissut syksyn kiertueensa. Syyskiertue starttaa yhtyeen kotikulmilta Lappeenrannasta 31. lokakuuta. Tyylilleen uskollisena bändi on nimennyt kiertueensa varsin yksinkertaisesti Shadows of Fallen Autumn Leaves Under the Grim Northern Lights of Darkness 2014. Mokoman kitaristi Tuomo Saikkonen kertoo nimen synnystä: ”Pidimme kiertueen nimestä aivoriihen koko bändin kesken. Haimme vaihteeksi syksyistä, vakavasti otettavaa otsikkoa, ja tässä oli tulos. Yhtyetoverini nimesivät minut samassa keskustelussa Tunnelmahevi-Tuomoksi.” Tämän tapahtuman liput saat kätevästi meiliin tai puhelimeen Tiketistä. Liput 15€ (Tiketistä toimituskuluineen 16,50€).

To 27.11.2014
RIIDANKYLVÄJÄT plays Don Huonot
Donkkareiden parhaita paloja Kuopion konservatorion ammattiopiskelijoiden veivaamana. Vapaa pääsy!

Ti 20.1.2015
FREAK KITCHEN (SWE)
Vuonna 1992 Göteborgissa perustettu Freak Kitchen soittaa tammikuussa 2015 viisi keikkaa Suomessa. Vivahteikas hevi raikaa 20. tammikuuta alkaen Kuopiossa, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä ja Helsingissä. Taitava, kokeellinen ja groovaava Freak Kitchen julkaisee kahdeksannen albuminsa Cooking with Pagans 26. syyskuuta. Bändin progressiivinen metalli hehkuu levyllä todella kuumana ja kitaristi-laulaja Mattias “IA” Eklundh todistaa olevansa yhä yksi maailman näkemyksellisimmistä kuusikielisen soittajista. Tämän tapahtuman liput saat kätevästi meiliin tai puhelimeen Tiketistä. Liput 7€ (Tiketistä toimituskuluineen 8,50€).Kuopio
Helsinki
Tampere
Tekniikka
showtime
Oletko VIP?
» LISTALTA POISTUMINEN