yla
header
banner
oikea
To 17.8.2017
ROCTUM
TEDDY BEAR DOCTORS
"Roctum ei ole vain bändi...Roctum on kokonaisvaltainen kokemus!" Tämä viiden omalaatuisen persoonan supersankarikokoonpano ottaa jokaisen vaikka väkisin mukaansa räjähtävän rockin ja teatraalisen shown maailmaan. Keikoilta ei vauhtia ja yllätyksiä jää puuttumaan. Kun Roctum soittaa heavy/punkrockin ilosanomaansa, lavalla tapahtuu kaikkea maan, meren ja avaruuden välillä. Verta, ilmapalloja ja vessapaperia... kaikki pilke silmäkulmassa, mutta täysin tosissaan! Teddy Bear Doctors tuo energisen tulituksen aidolla ja rehellisellä vedolla. Rock & Punk & Roll- vaikutteista musiikkia soittava viisihenkinen- orkesteri pitää lavan ja sen edustan kuumana ensimmäisestä minuutista viimeiseen. "Onpa v*tun rokkimeininki!" -Remu ja pojat. Liput alk. 5€

Pe 18.8.2017
EXCALION
MARRAS
Keski-suomalaisen power metallin pioneeri Excalion jatkaa upouuden pitkäsoittonsa 'Dream Alive' tukemista soittamalla keikan Savonmaalla. Henry’s Pubin lavalla nähdään entistä kovempi ja uudistunut Excalion, joka tykittää läpi sekä uusia että vanhoja hittejään. Paikalta on saatavissa myös uunituoretta lättyä ja muita fanituotteita. Vuonna 2013 perustettu Marras edustaa suomimetallin äreämpää laitaa Sakara Recordsin bändikatalogin hengessä. Nerokkaita koukkuja sisältävät lyriikat yhdistettynä tummien melodioiden sävyttämään soitantaan ja pelottavan raskaisiin riffeihin tuovat väistämättä mieleen Mokoman ja Stam1nan musertavamman materiaalin. Liput alk. 6€.

La 19.8.2017
FUNKKAA TAIKKA KUOLE LIVE:
TSYDDE
ROWINE
PRAMATIK
Kovassa nosteessa oleva kuopiolainen rap-artisti Tsydde, julkaisi vastikään Multipersoona nimisen EP:n. Alunperin The Pandas kokoonpanosta tuttu Tsydde on keikkaillut eripuolella Suomea ja luvassa on vasta tämän vuoden ensimmäinen Henry's pub live! Keikalla tullaan kuulemaan Multipersoona-EP kokonaisuudessaan, sekä lisäksi kaupungista kankaille levyn kappaleita. Nähtäväksi jää, mitä muuta on luvassa! Rowisen tarttuvat kertosäkeet, grime ja trap vaikutteinen saundimaailma, energinen lavashow sekä Yosun laadukas tuotanto muodostavat vakuuttavan ja raikkaan kokonaisuuden joka ei jätä yhtäkään räppipäätä kylmäksi. Maaliskuussa julkaistun Savu EP:n voit kuunnella digitaalisena Spotifystä sekä iTunesista. Pramatik on Iisalmelainen, nuori kaksinkertainen pohjois-savon freesyle rap mestari ja valmistelee uutta eepeetä. Liput alk. 6€

To 24.8.2017
FEET OFF THE GROUND
PAKKO JUUA
On tullut aika ottaa jalat irti maasta! Feet Off The Ground on punk/rock/alternative- orkesteri, joka tarjoaa taattua menoa ja aitoa energistä meininkiä jättämättä ketään kylmäksi! “Meijän demo on rip-off mut lauteilla f**in rock” Be there or be square! (neliö). Harvoin keikkaileva kulttibändi Pakko juua räyhää kuin kuusipäinen helvetinhurtta, komentaen kankeatkin tanssijalat vipattamaan. Hienostuneen hedonistisen etiketin mukaan operoivan orkesterin keikalla on pakko juua. Bändi ainakin juo. Wet rok! Vapaa pääsy!

Pe 25.8.2017
AIVOVUOTO
Aivovuoto on Itä-Helsingistä kotoisin oleva rap-yhtye, joka on julkaissut kolme kiiteltyä ja arvostettua levyä; ”Aivovuoto”, ”Vihaa Karkkia”, sekä splitin Khidin kanssa ”Se Tuli Televisiosta / Sushi Drive-by”. Tuore neljäs albumi sivuaa hyvinvointiteemaa, ja kantaa nimeä ”Dötöx”. Aivovuoto koostuu tuottajaveljeksistä Visasta ja Miosta (K.V.N & LOBO, muun muassa SMC Lähiörotat, instrumentaalilevyjä), sekä räppäri Matista, a.k.a. Jodarok (muun muassa Kemmuru, Freerap, Meiän Musiikki -levy-yhtiö). Liput alk. 8€.
Keikalle on myynnissä muutamia Veikkauksen sponsoroimia "Kaveri Mukaan"- lippuja, joilla pääsee kaksi yhden hinnalla.


La 26.8.2017
THERMATE
TOCORNAL
Kuopion ja koko universumin kovin, 70-luvun heavyä ja julmetun tanakkaa stoneria yhdistelevä Thermate nousee taas tauon jälkeen Henry’s Pubin lavalle. Tule todistamaan paikan päälle kuinka fuzz-rockin tiukat riffit laittavat trumpettilahkeet lepattamaan! Tocornal is crazy, exploding, unstable and unpredictable rock band with an attitude and hypnotizing live act straight outta Savo. Vapaa pääsy!

Ke 30.8.2017
PROJECT SILENCE
POHJOISEN SOTURIT
Kuopiolainen industrial metalli -yhtye Project Silence julkaisi toisen albuminsa 'Slave To The Machine' kesäkuun 30, 2016. Albumilla yhtye on levittänyt siipiään teollisuusmetallin ohella myös extreme metallin suuntiin, joten luvassa on synkkää ja raskasta jyystöä alusta loppuun, hengitykselle ei anneta aikaa! Pohjoisen Soturit on suomenkielistä raskasta metallimusiikkia = Runnovia riffejä ja kuolonkorinaa. Vapaa pääsy!

To 31.8.2017
WANHAT AJAT
MAKROFAGI
Wanhat Ajat lupaa suomenkielistä rockia grunge- ja punkvaikutteilla ja rapsakalla säröllä. Esikoisalbumiaan julkaisemassa oleva Makrofagi on koukeroisen suomenkielisen raskaan rockin tuleva suurmahti. Tule katsomaan tämä kummallinen ja omaperäinen elukka läheltä kun nyt voit! Äyrgh!Vapaa pääsy!

Pe 1.9.2017
L.A.M.F.
TERVE HULLUUS
Vuonna 1992 Helsingissä perustettu punkrock-bändi L.A.M.F. viettää 25. juhlavuottaan. Tänä vuonna julkaistiin uusi single "Sata Mellakkaa". Vuonna 2014 perustettu Terve Hulluus on kuopiolainen punkrock-bändi joka julkaisee ensimmäisen 7" kesän/syksyn aikana. Liput alk. 5€

La 2.9.2017
HAVE YOU EVER SEEN THE JANE FONDA AEROBIC VHS?
PSYKOTERAPIA
Kouvolasta ponnistava HAVE YOU EVER SEEN THE JANE FONDA AEROBIC VHS? on pitkän nimensä lisäksi outo lintu Suomen rock-bändien katraassa, sillä soitinarsenaaliin ei kuuluu lainkaan kitaraa, vaan melodiat ja särövallit luodaan vanhoilla kunnon Casio- ja Eko-uruilla. Vaikutteita bändi poimii melko laajalta rintamalta, niin garagesta doo- woppiin kuin tyylipuhtaan rock'n'rollin kautta 80-luvun dream popista aina 60-luvun souliin ja girl groupeihin. Bändiltä tulee uutta materiaalia vielä syksyllä 2017. Kuopiolainen Psykoterapia soittaa nopeaa ja rujoa korvamatopunkkia Ramonesin hengessä. Liput alk. 5€

To 7.9.2017
HENRY`S HOUSE PARTY
Henkka järkkää jo syyskuussa uusien opiskelijoiden kunniaksi jo tutuksi tulleet kotibileet, joten nyt ne discokengät jalkaan ja frendit messiin! Luvassa äreetä discomeininkiä vahvalla kotibileteemalla ameriikan malliin ja bilemusasta vastaa huikee DJ:t Edwin K ja Manolo. Tapahtuma on tietenkin opiskelijaystävällinen vapaa pääsyllä! Stay tuned, me ei kaikkia metkuja paljasteta kerralla!

Pe 8.9.2017
SMASH INTO PIECES (SWE)
AWAKE AGAIN
Tämän vuoden tammikuussa kolmannen albuminsa Rise and Shine julkaissut Smash Into Pieces saapuu keikoille Suomeen. Korkeaoktaaninen ruotsalaisbändi soittaa torstaina 7. syyskuussa Helsingissä, mistä matka vie Kuopion kautta Tampereelle. Smash Into Pieces päästi markkinoille Unbreakable-debyyttinsä keväällä 2013. Orkesterin toinen pitkäsoitto The Apocalypse DJ saatiin pari vuotta myöhemmin. Levyjen myötä yhtye on keikkaillut paljon ja merkittävien bändien kanssa. Smash Into Pieces on jakanut lavoja mm. Halestormin ja Amaranthen kanssa. Amaranthen laulaja Elize Ryd myös vierailee Smash Into Piecesin My Cocaine -biisillä. Suomessa Smash Into Piecesillä on jo vankka fanipohja. Hittiviisut kuten Unbreakable, Disaster Highway, Merry Go Round, Let Me Be Your Superhero, Take It Higher ja YOLO vievät elektronisen raskaan rockin alkulähteille ja saavat aikaan ansaittua hysteriaa kaikilla bändin keikoilla. Liput alk. 8€.

La 9.9.2017
AZAZEL
HELLSPIRIT
Tervetuloa todistamaan maamme puhutuimman black metal bändin Azazelin villi live-esitys. Luvassa viinaa, saatanaa ja black metallia! Alkoholokaust! Possessed nyt Satan! Huhujen mukaan kuopiolaisen black/thrash metal-akti Hellspiritin ensimmäinen keikka pitkään aikaan nähdään 9. syyskuuta Azazelin lämppärinä Henkassa. Yhtye julkaisi ensimmäisen täyspitkänsä "Dawn Under Curse" tamperelaisen Saturnal Recordsin kautta vuonna 2014 mutta on vuoden 2015 jälkeen viettänyt hiljaiseloa. Nyt on siis hyvin harvinaislaatuinen mahdollisuus nähdä tämä yhtye lauteilla. Call to arms! Vapaa pääsy!

Pe 15.9.2017
MY FIRST BAND
Alkuvuodesta UMK-finaalissa Paradise-kappaleellaan kisannut My First Band julkaisi säitä uhmaten uuden kesäsinkkunsa Summertime, Bitches! Sinkun tuotannosta vastaa parin viime vuoden aikana Suomen menestyksekkäimmäksi tuottajaksi noussut popvelho Jurek. My First Band on soittanut yhdessä samalla kokoonpanolla ja tehnyt omaa musiikkia jo vuodesta 1998 lähtien. Yhtye on julkaissut kolme levyä joista viimeisin, Corazon julkaistiin vuonna 2014. Levyä seurasi bändin ensimmäinen iso kotimainen radiohitti ‘Don’t Break My Corazon’, sekä laaja areenakiertue Keski-Euroopassa Sunrise Avenuen lämmittelijänä. Vastaanotto kiertueella oli erinomainen, jonka johdosta myös sitä seurannut ensimmäinen oma kiertue Saksassa, Itävallassa ja Sveitsissä myytiin loppuun. Viimeisen vuoden ajan My First Band on keskittynyt kirjoittamaan uutta musiikkia ja viilaamaan musiikillista suuntaansa, joka kääntyi entistä enemmän modernin popin, EDM:n ja klubimusiikin suuntaan. Kun matkan varrella tuottajan penkille hyppäsi vielä Suomen tämänhetken työllistetyin popvelho Jurek Reunamäki, oli selvää että seuraavalla levyllä olisi luvassa kovia biisejä ja kansainvälisesti mielenkiintoista uutta soundia. Seuraava, vielä nimeämätön My First Band -albumi julkaistaan ensi vuonna. Liput alk. 10€.

La 16.9.2017
JULMA H
Aiemmin JULMA HENRI -nimellä toimineen ja muun muassa Eurocrack-duosta tunnetun JULMA H:n 13 kappaletta sisältävä uutuuslevy ”Musta albumi” ilmestyi joulukuussa 2016. Pitkäsoiton tuottajina ovat toimineet muun muassa RPK, Petos, Kube, ja Levon Zoltar. Albumin julkaisi artistin oma label Mörssi Records yhteistyössä Playground Musicin kanssa. Alunperin JULMA HENRI astui yleisön tietoisuuteen Julma-Henri & Syrjäytyneet -yhtyeen keulahahmona, ja hän on julkaissut uransa aikana yli kymmenen julkaisua. Henri on tehnyt yhteistyötä useiden suomirap-artistien, kuten esimerkiksi Asan, Eevil Stöön, Laineen Kasperin, Jujun, Steen1:n, ja Jontin kanssa. RPK:n tuottamat “Kutsu”-EP (2010) ja ”HENRI” (2011) olivat ensimmäiset JULMA HENRIn ja RPK:n yhteiset tuotokset. Vuonna 2012 kaksikko perusti Eurocrack-duon, joka on julkaissut “Euro Crack”-EP:n, sekä pitkäsoiton “HUUME” (2013). JULMA H julkaisi syyskuussa 2015 ”Valkoinen albumi” -nimeä kantavan levyn ja joulukuussa 2016 julkaistiin “Musta albumi”, joka oli jatkoa edelliselle levylle. Soundi valitsi Musta Albumin vuoden hip hop -levyksi. Tänä vuonna suomiräpin legendaarisimpiin levyihin lukeutuva Al Qaida Finland-levy juhlii kymmenvuotista taivaltaan. Liput alk. 8€

Ke 20.9.2017
JOOSE KESKITALO
VÄHÄSARJA
SAMOAJA
Joose Keskitalo on suomalainen laulaja-lauluntekijä, jonka musiikissa kuuluu folk, blues ja rock. Tyypillisiä piirteitä Keskitalolle ovat omintakeinen lavakarisma, rujot, jopa inhorealistiset sanoitukset ja rämisevä kitara, jota tukee huuliharppu. Ensimmäisen levyn julkaisun aikaan huomiota herättivät Keskitalon soittimet, kuten Lari Lätin valmistama Ginge-myrkkyruiskukitara ja harmonikanpuolikkaasta ja Helios-imurista rakennettu Elektrohelios-harmooni. Vuoden 2004 aikana Keskitalo kokosi ympärilleen yhtyeen, jonka kanssa hän alkoi soittaa ehkä hieman popahtavampia kappaleita omaperäisillä mutta aiempaa pehmeämmillä sovituksilla. Keskitalon kappaleissa kuuluu muun muassa savolainen melankolia ja lestadiolainen kasvatus. Keskitalo luonnehtii musiikkiaan ”kaiken tuotetun musiikin vastakohdaksi” ja artistin viimeisin albumi on 3.3.2017 julkaistu Julius Caesarin anatomia. Folk-artisti Vähäsarjan musiikissa pinnalla ovat unenomaiset ja kiehtovat sanoitukset, omaperäinen kitaransoittoa ja tunnistettava lauluääni. Muusikko sekä sanoittaa ja säveltää itse kappaleensa ja sovitukset syntyvät yhdessä Vähäsarjan debyyttialbuminkin tuottaneen Joose Keskitalon kanssa. Vähäsarja työstää parhaillaan toista levyään, jonka on määrä olla musiikillisesti ensimmäistä, minimalistista albumia monipuolisempi. Vähäsarja tunnetaan myös Suomen Zorro -yhtyeen solistina. Samoaja on englanniksi laulava folk/country-yhtye. Alun perin sooloprojektina vuonna 2014 startannut yhtye haluaa käsitellä musiikissaan jokapäiväisiä asioita syvällisempiä aiheita ja jättää jäljen ihmisten sydämiin. Liput alk. 6€

To 21.9.2017
SIRJA & KONFUUSIO
PUNAISEN KUNINGATTAREN PERIAATE
Sirja & Konfuusio on helsinkiläinen taiderock-yhtye. Musiikki koostuu Sirjan omaperäisistä sanoituksista ja sävellyksistä, sisällöllisen laulusta, arkailemattomasta esiintymisestä sekä bändin maanisesta yhteissoitosta. Yhtye muodostui vuoden 2014 loppupuolella Debyyttialbumi Mielen sensuuri julkaistiin digitaalisesti ja vinyylinä helmikuussa 2017. Punaisen Kuningattaren Periaate syntyi oululaisen musiikki- ja taidekollektiivin luovista myrskyistä ja talonvaltauksesta Oulun suistossa vuosituhannen vaihteessa. PKP:n musiikissa 7-henkinen yhtye lyö kättä suomiprogen, vaihtoehtorockin ja 1960-luvun huuruisen pop-psykedelian kanssa. Näennäisen simppelit kappaleet kätkevät sisäänsä ensivaikutelmaa paljon laajemman mielenmaiseman. Vapaa pääsy!

Pe 22.9.2017
WÖYH!
WÖYH! on Hyyrysen veljesten Jussin (YUP) ja Antin (Stam1na) perustama progeyhtye, joka julkaisee 1.9.2017 kolmannen studioalbuminsa KRTKRTK. Yhtyeessä soittavat Jussi Hyyrynen (kitara, laulu), Antti Hyyrynen (basso, laulu), Antti Pitkäjärvi (koskettimet, laulu) ja Anssi Nykänen (rummut). WÖYH!-kokoonpanon suurimpia hittejä ovat muun muassa Lokki, Kaskelotti, Kamppailu merellä ja Aarteenryöstäjä. Liput alk. 12€

La 23.9.2017
VIIKATE
Viikate jatkaa 21 v -juhlavuotensa viettämistä julkaisemalla "Katkerimmat 2011-2017" -nimisen kokoelman 8.9. Tuplakokoelma sisältää musiikkia nimensä mukaisesti vuosilta 2011-2017, jossa CD 1 keskittyy häikäilemättömään hittimateriaaliin ja CD 2 lainakappaleisiin sekä harvinaisempaan tuotantoon. Kokoelman sisältämät uudet, vuonna 2017 taltioidut kappaleet, julkaistaan myös erillisenä 12" Synkkä ventti -EP:nä. Vihdan sitomisesta yllätetty yhtye kommentoi aihetta seuraavasti: "Tämä "Katkeroimmat" -kokoelmahan on selkeä syntymäpäiväkakku, jonka varjolla pääsemme melskaamaan syksyllä keikkalavoille ympäri Suomen ja muun maailman eli Viron. Erityisen innoissamme olemme näistä uusista kappaleista, jotka saadaan vielä komealle 12" -vinyylille. Neljä erilaista kappaletta, joista jokainen sulkee eräänlaisen ympyrän Viikatteen historiassa. "Synkkä venttihän" julkaistiin jo aiemmin keväällä singlenä ja mielestämme se onkin osuva tapa lyödä naula tähän vuosia jatkuneen uhkapelivouhotuksen arkkuun. "Kyisen pellon kyntäjät" on Lyijykomppania-klassikko, joka oli aikoinaan merkittävässä osassa Viikatteen musiikillista linjaa vedettäessä. Timo Rautiaisen saaminen tähän solistiksi on kruunu, joka odottaa päätä giljotiinin juurella. "Kylmän kullan kimallus" on Flaming Sideburns -laina Roky Mountain Sidegates, joka on pyörinyt kitaran otelaudalla pitkään ja viimein taittui myös oivalliseen V-muotoon. "Mies, joka nolasi Kouvolan" on pianoballadi kauniista kotikaupungistamme, joka omalla tavalla sulkee myös vuosia jatkuneen kotiseutujankutuksen." Liput alk. 15€

To 28.9.2017
JV
HAAMU
JV:
– 180 cm, 75 kg
– leijona
– ei allergioita tai muita heikkouksia
– tulee hyvin toimeen koirien kanssa
– urheilullinen ja miltein savuton
Kaiken tämän lisäksi JV räppää ja tuottaa musiikkia helvetin hyvin. Miehen riimeistä on päästy nauttimaan mm. Jodarok Trion keikoilla ja hän on ehtinyt tuottamaan musiikkia mm. Gaselleille ja Reino Nordinille. Nyt herran itsensä vuoro, kun kokonaan JV:n tekemä albumi A.E.W.A. on nähnyt päivänvalon alkuvuodesta 2017. HAAMU on tehnyt yhteistyötä lukuisten kotimaisten rap-artistien ja tuottajien kanssa, esim. DJ Polarsoulin albumilla ”Pilvilinna” ja on jäsenenä kolmihenkisessä Tre-Funk III -yhtyeessä. Haamun kaksi viimeisintä pitkäsoittoa Aikaa kalliimpi (2012) ja Puhallus (2015) julkaistiin Jodarokin ja Lahti-Sampan luotsaaman Meiän Musiikki -levymerkin kautta. Uusin albumi ilmestyy Monsp Recordsilta. Tulevalta levyltä voi odottaa modernin maalailevaa mutta iskevää hip-hopia ja futuristista R&B:tä, sekoitettuna Haamun vaivattomaan flow’hun. Biisit äänitetään ja miksataan yhdessä Kalifornia-Keken kanssa.
Liput alk. 6€

La 30.9.2017
S-TOOL
Sentenced- ja Poisonblack -yhtyeistä tunnetun Ville Laihialan luotsaaman S-TOOLin esikoisalbumi Tolerance 0 julkaistaan 15.9. Tiukkaa debyyttiä seuraa kattava kotimaan kiertue. Laihialan aikaisempien yhtyeiden materiaaliin verrattuna S-TOOL on suoraviivaisempaa ja rankempaa, mutta myös S-TOOLin mättöa kantaa Laihialan tunnistettava taito kuljettaa melodioita sekä pettämätön kyky rytmittää mättö juuri oikein. Yhtyeen aikaisemmin julkaistut kolme singleä ovat jo herättäneet odottavaa mielenkiintoa metalliväessä. Lisäksi kappaleet saivat heti hyvän vastaanoton medioissa ja hittisingle Hammering soi edelleen tiuhaan Radio Rockilla. Liput alk. 12€.

To 5.10.2017
BATTLE BEAST
TEMPLE BALLS
100 % Heavy Metal - 0 % Bullshit
Alkuvuodesta 2017 "Bringer of Pain” albumin julkaissut Battle Beast saapuu jälleen Kuopion Henkkaan villitsemään yleisönsä torstaina 5.10.2017. Pohjois-Amerikan kiertueelta juuri Suomeen palannut yhtye jakaa lavan oululaisen hard rockia soittavan Temple Balls -yhtyeen kanssa. Liput alk. 15€

Pe 6.10.2017
HERRA YLPPÖ & IHMISET
Kolme vuotta sitten lopettanut Herra Ylppö & Ihmiset palaa yllättäen keikkalavoille syys-lokakuussa. Kiertue on nimeltään Sata Vuotta ja se on valittu viralliseen Suomi Finland 100 -ohjelmistoon. Herra Ylppö & Ihmiset -yhtyeen debyyttilevy Sata Vuotta meni ilmestyessään vuonna 2008 suoraan Suomen virallisen albumilistan ykköseksi. Emma -pystin ja kultalevyn lisäksi myös kriitikot arvostivat albumia. "Sata vuotta palauttaa uskon siihen, että suurellakin levy-yhtiöllä voi vielä olla suomeksi laulava bändi, joka soittaa haisevaa rokkia setien ja tätien kauhistukseksi", kirjoitti Helsingin Sanomat viiden tähden arviossaan. Tulevana syksynä yhtye soittaa Sata Vuotta -albumin alusta loppuun kymmenellä eri keikalla ympäri Suomea. Yhtyeessä Herra Ylpön ohella soittaa sen viimeisin kokoonpano, jossa vaikuttivat Stonen keulahahmo ja bassovirtuoosi Janne Joutsenniemi, nykyään HIMn riveistä löytyvä rumpali Jukka Kosmo Kröger, kosketinsoittaja Joona Kukkola ja kitaristi Hamid Moeini. Liput alk. 13€.

Ke 11.10.2017
AS I MAY
As I May on mikkeliläinen metallia ja metalcorea soittava retkue. As I May perustettiin vuonna 2016 , mutta osalla bändin jäsenillä on yhteistä soittohistoriaa n. 20 vuotta... eli liian kauan...
Bändi julkaisi debyytti albuminsa Speak No Evil keväällä 2017. Ja sitä ennen singlen Disease , joka päätyi Yle X:n tehosoittoon heti ilmestyttyään. Bändi valmistelee jo hiljalleen toista albumiaan ja uusi single julkaistaan luultavasti vielä tämän vuoden puolella. Liput alk. 5€

La 14.10.2017
JUJU
Juju aka Julius Kivi. Kantaa-ottavista lauluistaan tunnettu artisti, sulauttaa monta musiikkigenreä yhteen, laulun ja räpin keinoilla. Tämä kultalevyn ja pari platina sinkkua tehtailleen Spotify Spotlight artistin kappaleita on toistettu suoratoistopalveluissa yli 10 miljoonia kertoja ja hän on ollut myös ehdolla Emma-gaalassa. Julius Kivi on ollut myös ehdolla politiikassa sekä ottanut osaa YLEn keskusteluohjelmissa mm. kohutussa Kannabis-illassa. Liput alk. 7€.

Ke 15.11.2017
SPARZANZA
Ruotsalainen Sparzanza saapuu marraskuussa Suomeen. Parikymppinen rockkone aloittaa kiertueensa Kuopiosta 15. marraskuuta. Sisukkaasti urallaan edennyt Sparzanza on vihdoin suuren suosion kynnyksellä. Yhtyeen soundille tyypilliset elementit on viritetty äärimmilleen syksyllä ilmestyvällä albumilla Announcing the End. Suomeen saapuu bändi, joka luottaa reiluun kitarointiin, päähän porautuviin melodioihin ja tummuuteen, joka tuntuu mielen syvimmissäkin sopukoissa. Liput alk. 15€

La 11.11.2017
VESTERINEN YHTYEINEEN
Paviaani-kiertue saapuu Kuopioon! Yhtyeemme julkaisee syksyllä 2017 Paviaani-kokoelman, jonka kappaleet orkesterimme fanit ovat saaneet äänestää. Kokoelmalle päätyneet biisit, ja toki monia muitakin, esitetään erikoissovituksina Henkassa. Liput alk. 16€.

Pe 24.11.2017
EEVIL STÖÖ
Suomen tunnetuin bassobaritoni ja jäisin alamäkihiihtäjä. Suomiräpin renessanssimies, salatieteilijä ja lyyrikko omaa maan lojaaleimman asiakaskunnan, josta kertovat loppuunmyydyt salit ja hattutemppu Suomen virallisen listan ygösenä. Stöön nauru on naurua pimeässä, suru kolmannen silmän kyyneleitä. Lavalla maestro on repäisevä kuin vanha Loiri, jonka kruunaa Nuoren Derrickin säestävä Predator-käsi. Stöö-ilmiö on uuden vuoden paukku, jossa tärkeintä ei ole räjähdys vaan savu. Liput alk. 8€

La 2.12.2017
GASELLIT
Gasellit on nuoren polven räp-pumppu, joka ei kuitenkaan liikaa piittaa räpin lainalaisuuksista. Heidän biiseissään suorapuheiset lähiöräpit kohtaavat pop-estetiikan. Uusin albumi "Veli" julkaistiin tänä keväänä. Liput alk. 10€.

Su 31.12.2017
TURMION KÄTILÖT
Viime keväänä Turmion Kätilöiden toiseksi solistiksi kysytty Shag-U on suorittanut koeaikansa loppuun. Yhtye arvioi työharjoittelun suoritetun onnistuneesti ja antaa laulajalle arvosanoja seuraavasti: Tekninen osaaminen 10, taiteelliset lahjat 10, oma-aloitteisuus 10, asiakaspalvelu 10, fyysinen kunto 9 ja psyykkinen kunto 8. Turmion Kätilöt nimeää Shag-U:n täysivaltaiseksi ja ikuiseksi jäsenekseen ja myöntää hänelle äänioikeuden sekä yhtyeen luottokortin. ”Täytyy nöyränä kumartaa ja kiittää mahdollisuudesta päästä Kätilöihin mukaan. En ole missään vaiheessa tuntenut olevani vieraileva hahmo, vaan alusta alkaen tunsin olevani osa Turmion Kätilöt -sirkusta. Luottokortin antamista ne tulee kyllä katumaan pian.” -Shag-U, Turmion Kätilöt. Tästä kaikesta innostuneena NEM Agency on järjestänyt jatkoa Dance Panique 2017 -kiertueeseen. Liput alk. 20€
Kuopio
Helsinki
Tampere
Tekniikka
showtime