yla
header
banner
oikea
SUPPORT YOUR LOCAL LIVE MUSIC! Tammikuu mennään taas puhtaasti paikallista musiikkia kunnioittaen. Henry’s Pub on aina ollut riippuvainen paikallisesta musiikista ja niin myös paikalliset yhtyeet Henkasta. Viime vuoden aikana Henkassa esiintyi 333 bändiä joista yli kolmasosa oli paikallisia. Kannustetaan siis koko tammikuun ajan porukalla kuopiolaisia bändejä kohti unelmiaan!

Ke 18.1.2017
BRAND NEW KINGS
TRES HOMBRES
Brand New Kings on semisti psykedeelistä 70- luvun bluesrokkia joka saa hyvälle fiilikselle. Tres Hombres on 2016 perustettu kuopiolainen bändi, joka soittaa ZZ TOPin alkuvuosien musiikkia. Vapaa pääsy!

To 19.1.2017
FUNERAL HOME
STATE OF DYSTOPIA
Ne on metalliset kinkerit kun lavalle astuu metallibändit Funeral Home ja State Of Dystopia. Vapaa pääsy!

Pe 20.1.2017
FLORIST
ROYAL LIPS
On hyvä tapahtuma tämä. Florist täytti kesällä 10 vuotta. Juhlistetaan sitä porukalla. Tule sinäkin. Keikka sisältää otteita koko taipaleelta. Royal Lips tarjoilee oman osuutensa tapahtumassa. Sekin on hyvä. Vapaa pääsy!

La 21.1.2017
TOCORNAL
THERMATE
Tocornal is pure rock, with an attitude. Band never wanted to take a strict line, what their music should sound like, and that lead in versatile songs, riffs and melodies. Blues, punk, rock and catchy pop combined, where you can go wrong? What the fudge is Thermate?! Stoner/heavy rock enough to destroy minds and reap souls. Vapaa pääsy!

Ke 25.1.2017
HENRY'S PUB & KUOPIO ROCKCOCK -BÄNDIKISA, KARSINTA 1/6
VINTAGE TRAVELLERS
KAAOSTEORIA
BLACKHILL
BRAND NEW KINGS
Henry's Pub ja Kuopio Rockcock järjestävät yhdessä bändikisan jolla kaivellaan kuopiolaisista autotalleista ja treenikämpistä se tämän hetken taitavin savolainen aloitteleva yhtye tai artisti soittamaan festareille. Kisassa etsitään festareille paikallista lahjakkuutta musiikin tyyliin katsomatta eli olet sitten räppäri, poppari tai rokkari niin eikun hakemusta rustaamaan! Henry's pubissa järjestettäviin livekarsintoihin yhtyeet valitsee arvovaltainen raati hakemusten perusteella. Karsintoja järjestetään kevään aikana 6 kpl. Jokaisesta karsinnasta voittaja pääsee Pe 7.7. järjestettävään finaaliin jossa kaikki osallistujat palkitaan ja voittaja pääsee soittamaan festarilavalle tämän vuoden Rockcockiin. Vapaamuotoisia hakemuksia otetaan vastaan osoitteessa: henryspubkpo@gmail.com. Vapaa pääsy!

To 26.1.2017
PERPETUAL RAGE
PSYCHEROSION
Perpetual Rage on Kuopiolainen metallibändi. Soitamme energistä heavy metallia rock-asenteella, musiikki on meille elämäntapa. Biisimme ovat scifi-, fantasia- ja kauhutarinoita, sekä tosielämän tapahtumia peilaavia tarinoita. Psycherosion vie sinut matkalle ihmismielen synkimpiin koukeroihin melodisen metallin saattelemana. Vapaa pääsy!

Pe 27.1.2017
OBSCURE
EMBRACE THE ABANDONED
Perjantain raskasmetalliannoksen Henkassa tarjoilee Embrace the Abandoned sekä Obscure. Vapaa pääsy!

La 28.1.2017
BLOCK BUSTER
BLUE ACID
Block Buster is a straight-forward-high-energy hard rock band, formed by brothers Aarni & Jaakko Metsäpelto in Kuopio, Finland. There's something unique in the feel and the energy that Block Buster cranks out. Liput alk. 8€.
Block Busterin keikalle saatavana myös rajoitettu erä Veikkauksen sponssaamia Kaveri Mukaan -lippuja alla olevasta linkistä:


Ke 1.2.2017
WANHAT AJAT
MAKROFAGI
Muutamia muutoksia kokenut Wanhat Ajat on aktivoitumassa alkuvuodesta ja soittaa vuoden ensimmäisen keikkansa Henkassa. Luvassa suomenkielistä rockia grunge- ja punkvaikutteilla ja rapsakalla säröllä.Esikoisalbumiaan julkaisemassa oleva Makrofagi on koukeroisen suomenkielisen raskaan rockin tuleva suurmahti. Tule katsomaan tämä kummallinen ja omaperäinen elukka läheltä kun voit! Uusi livekokoonpano ja uudet monipuoliset kappaleet piiskaavat yhtyeen hurjaan lavahurmokseen nyt kun se on vapautettu studioiden häkistä. Vapaa pääsy!

To 2.2.2017
S-TOOL
Sentencedin ja Poisonblackin keulakuvana tunnetun Ville Laihialan uusi yhtye S-TOOL tekee alkuvuodesta kahdeksan keikan mittaisen kiertueen Suomessa. Laihialan lisäksi yhtyeessä vaikuttavat rumpali Aksu Hanttu (mm. Entwine) sekä Lullacry -miehet Kimmo Hiltunen (basso) ja Sami Leppikangas (kitara). S-TOOL on tänä syksynä nauhoittanut ensi vuonna ilmestyvää debyyttialbumiaan Hollolan Petrax -studioilla. Tulevalta albumilta on tähän mennessä julkaistu kaksi singleä, ”Shovel Man” ja hienosti radiosoittoa saanut ”Your Despiser Vol. 1”. Liput alk. 8€.


Pe 3.2.2017
TUUTTIMÖRKÖ
Viileämpi kuin Jäämeri, mustavalkoisempi kuin Buster Keaton. Räppää aiheista, joiden olemassaolosta et aikaisemmin edes tiennyt. Ne sanat. Hypnoottista ja manipuloivaa. Ja ne synat. Pala funkin syvintä olemusta Härmässä. Ja puolet yleisöstä on aivan seis, kun Tuuttis repii yökerhon kappaleiks. Oikean gangsterin live on ebin. Ja cateringiksi riittää savuke + kola. Liput alk 8€.


La 4.2.2017
SAMAE KOSKISEN KORVALÄÄKE
Samae Koskinen tunnetaan herkän rehellisistä sanoituksista ja tarttuvista melodioista. Koskisen liveyhtye tunnetaan nimellä Samae Koskisen Korvalääke. Liput alk. 10€.


Ti 7.2.2017
FREESTYLETIISTAI feat. PURE
Freestylevieraaksi tulee tuore RapSM-kisojen voittaja Pure Joensuusta. MC Niko Nova isännöi kaikille avoimen OPEN MICIN ja DJ:t RR ja Hauta soittavat räppiä klo 21 alkaen. Vapaa pääsy.

To 9.2.2017
MELUILTA VOL 1:
CUT TO FIT
EDGE OF DECAY
RUTSA
CIRCLE OF SHIT
Rosoista ja räkäistä melua, mättöä ja kolketta neljän aktin voimin. Vapaa pääsy.

Pe 10.2.2017
ABHORRENCE
DEMILICH
Kaksi suomalaisen death metalin uranuurtajaa, Abhorrence ja Demilich, lyöttäytyvät ensi vuoden helmikuussa yhteen ja soittavat harvinaislaatuisen yhteiskiertueen Suomessa. Liput alk. 10€.


La 11.2.2017
PSYCHEWORK
KAMARA
Every story has a beginning. This is the beginning of a story called PSYCHEWORK, a metal band from Jyväskylä, Finland. Lot of things has been done behind the curtains so far and now it is time to open up them a bit and let everyone get a sneak peek of what is going on. Kamaran juuret ulottuvat aina vuoteen 2000 saakka, jolloin Juha Minkkinen ja Tuomas Janhunen perustivat Kamara-yhtyeen esiasteen, Lumessakahlaajat-coverbändin. Liput alk 6€.


Pe 24.2.2017
ANAL THUNDER
ASIO OTUS O.B.
Anal Thunder on kaikkien punk- ym. hippojen ilopilleri vailla vertaa jo vuodesta 1997! Asio Otus O.B. on raju, rietas ja rakastettava rokkibändi! Orkesterin legendaarinen liveshow ei jätä ketään kylmäksi. Tiukkaa riimiä ja reippaita ralleja tyrkkää ryhmä tämä! Liput alk. 5€.


To 9.3.2017
MOONSORROW
DRAUGNIM
Harvakseltaan kotimaassaan keikkaileva Moonsorrow on julkistanut kuuden keikan mittaisen Suomen-kiertueen. Hiljattain Keski-Euroopan-kiertueelta palannut ja helmikuussa Miamiin 70000 Tons of Metal -risteilylle matkaava pakanametalliyhtye esiintyy maaliskuussa Tampereella, Jyväskylässä, Joensuussa, Kuopiossa, Turussa ja Helsingissä. Liput alk. 14€.


Pe 17.3.2017
TURMION KÄTILÖT
Kotimainen industrial metal -jättiläinen Turmion Kätilöt on siirtynyt studioon nauhoittamaan tulevaa ”Dance Panique” -nimistä albumiaan, joka julkaistaan helmikuussa 2017. Liput alk. 15€.


Ti 11.4.2017
AMARANTHE (SWE)
Huhtikuussa ruotsalaisorkesteri saapuu miellyttämään suomalaisia ystäviään livenä. Laaja Maximalism Finnish Tour 2017 alkaa Tampereelta, päättyy Lahteen ja käsittää yhteensä kahdeksan esiintymistä. Yhtye pitää hyvin tärkeänä, että se saa esiintyä Joensuun ja Kuopion kaltaisissa kaupungeissa; fanit kun ottivat Amaranthen omakseen kaikkialla Suomessa bändin uran varhaisessa vaiheessa. Ennakkoliput alk. 22€.
Kuopio
Helsinki
Tampere
Tekniikka
showtime