yla
header
banner
oikea
Pe 25.7.2014
ROCKCOCK-FESTARIKLUBI:
EVIL DRIVE
PEEKABOO PRIMATE
BLACK MARCH
Paukutusperjantaina nähdään viikonlopun metalliedustajat. Tunnelmallinen aloitus hoidetaan kajaanilaisen Black Marchin puolelta. Tamperelaista alternative metallia (for pussies) esitellään Peekaboo Primaten leiristä. Lopulta homman kuittaa Kuopion Wacken Metal Battle -karsinnoissakin nähty, erittäin äkäinen ja potkukas kotkalais-kouvolalais-haminalainen Evil Drive. Tämän tapahtuman liput saat kätevästi meiliin tai puhelimeen Tiketistä. Liput 6€ (Tiketistä toimituskuluineen 7,50€).

La 26.7.2014
ROCKCOCK-FESTARIKLUBI:
HASTA LA VISTA SOCIAL CLUB
KALEVI KAMASUTTURA JA SOITINYHTYE SIKAPILLU
JÄLKIABORTTI
Lauantaina hoidetaan punkimmat kiintiöt pois alta, eli tanssithan tässä taas saadaan aikaan. Startteriksi paikallista osaamista hardcoren kautta kurvaavalta Jälkiabortilta. Menoa jatkaa hämmentävällä nimellä varustettu, mutta sitäkin kovempi Kalevi Kamasuttura ja Soitinyhtye Sikapillu. Lopulta flipperin tilttiin ajaa kaikkien hyvä ystävä Hasta la Vista Social Club. Tämän tapahtuman liput saat kätevästi meiliin tai puhelimeen Tiketistä. Liput 7€ (Tiketistä toimituskuluineen 8,50€).

Su 27.7.2014
ROCKCOCK-FESTARIKLUBI:
LOVIJATAR
AUERMAA
MARRAS
Rockcockin jälkeiset taputellaan suomenkielisen raskaamman rockin ja metallin äärellä. Tapaus Marras näyttää paikallisuuden voimaotteet, Auermaa Jyväskylästä lisää liemet soppaan ja Lovijatar hämmentää soppaan ainekset, että rokkiviikko voidaan kuitata hymyissä suin. Vapaa pääsy!

To 31.7.2014
CANNIBAL ACCIDENT
INFERIA
KRUOR
Cannibal Accident is about necroculinary old school grindcore with neckbreaking mosh parts from Turku, Finland. Inferia is pure product of Finnish grindcuntrol since '89. Kruor is, in the shell of a big genetically engineered nut, about 450 kgs, heavy riffing, sevenstring guitar equipped and played by sweaty old men, a big hairy Jötkäle. Liput 5€

Pe 1.8.2014
PROJECT SILENCE
BLACK SLEEP
Project Silence on kuopiolainen, vuonna 2008 perustettu industrial metallia soittava yhtye. Project Silence yhdistelee raskaita sekä melankolisia kitaroita synkkiin electro-industrial henkisiin syntikoihin. Yhtye sekoittaa monia elektronisen musiikin genrejä alternativeen ja metalliin luoden uudenlaista kokeellista metallia. Turkulais-helsinkiläinen Black Sleep perustettiin viime vuonna ja se yhdistää musiikissaan metallia ja synkemmän syntikkarockin vivahteita. Tämän Panteran ja Depeche Moden välimaastossa seikkailevan yhtyeen jäsenet ovat jo pitkän linjan tekijöitä, valmiina hengittämään tuoretta ilmaa kotimaiseen metalliskeneen.. Vapaa pääsy!

La 2.8.2014
LIEMINEN
Koukuttavaa, letkeää, ja mukaansatempaavaa musiikkia esittävä Lieminen on uusi kiinnostava tulokas Suomen markkinoille. Ensimmäinen näyte tulemisesta oli single Tääl on Lieminen, joka levisi netissä kulovalkean tavoin, ja on kerännyt YouTubessa yli puoli miljoonaa katselukertaa, sekä herätti kiinnostusta varsinkin sosiaalisessa mediassa. Seuraavan biisin No mut hei video käytiin kuvaamassa rapakon takana, ja raidalla vieraili Sini Sabotage. Tämän tapahtuman liput saat kätevästi meiliin tai puhelimeen Tiketistä. Liput 6€ (Tiketistä toimituskuluineen 7,50€).

Ti 5.8.2014
RIKUN JA RÖLLIN FREESTYLETIISTAI
YO! Freestyletiistai eli Henkassa OPEN MIC. Osallistujille yllätyksiä. Ilmainen sisäänpääsy. Vinyyleitä soittamassa DJ KK ja DJ RR ja iltaa toustaamassa ja houstaamassa MC Niko Nova. Klo 21 alkaen musaa ja räpit viimestään klo 22 alkaen. Tsekidaut joo!

Ke 6.8.2014
OLV
KOTOISAT SÄVYT
OLV on trio, joka soittaa elektronista musiikkia rock-asenteella. Rakettimme kulkee rumpujen, basson, urkujen ja analogisyntetisaattoreiden voimalla. Sähkökitara on jätetty
kokonaan laukaisualustalle. Kotoisat Sävyt on Ranualta lähtöisin oleva, nykyisin ympäri maata majaileva juureva rockbändi.Bändi sai alkunsa tämän vuosituhannen alkuräjähdyksen jälkimainingeissa aloittaen garagepunktriona ja kehittyen vuonna 2005 viisihenkiseksi,muuttaen samalla musiikkiaan juurevampaan ja retrompaan suuntaan. Vapaa pääsy!

To 7.8.2014
PERPETUAL RAGE
KAMARA
Kuopiolainen Perpetual Rage liikkuu heavy metalin ihmeellisessä maailmassa, tarinoiden scifistä, kauhusta ja fantasiasta sekä riipivästä tosielämästä. Eli rockaavasti heviä kamaa tiedossa! Hankasalmelta vyöryvä Kamara ruoskii ja rankaisee ihmiset suomenkielisellä metallimessullaan. Siteeraten bändin biisiä: Ne Saapuvat Öisin! Vapaa pääsy!

Pe 8.8.2014
LOHKARE
KAITSU KÄÄRIÄINEN
Tuntuu siltä, että kotimaisen rehellisen rockin perään on viime vuodet huudeltu. Sopiva annostelu nostalgiaa, nykyaikaa, hammond-soundia ja bluestunnelmaa loi Lohkareen. Kokoonpano muodostuu kokeneista ammattimuusikoista; Kaitsu Kääriäinen, Mikko Löytty ja Huovisen veljekset Kartsa, Kaitsu ja Jarmo loihtivat tunnelmaa johon moni kotimaan bändi ei nykypäivänä kykene. Tanakkaa veljesrokkia herkällä vivahteella ja syvälle pureutuvia tekstejä. Vapaa pääsy!

La 9.8.2014
JED
JED on Indicasta tutun Jonsun sekä Tiktakista ja Alavalasta esille nousseen Empun muodostama duo. Jonsu ja Emppu tuntevat toisensa pitkän ajan takaa, mutta lyöttäytyivät varsinaisesti yhteen alkuvuonna 2013 Empun lyhyen Indica-tuurauksen myötä. Mimmit löysivät nopeasti yhteisen sävelen ja halusivat alkaa tekemään keikkaa myös kaksin. JED-keikoilla molemmat laulavat, ja lisäksi Jonsu soittaa pianoa sekä Emppu kitaraa. Keikoilla kuullaan tuttuja suomen- ja englanninkielisiä hittibiisejä 60-luvulta aina 2000-luvulle saakka. Keikkasetissä on kuultu kappaleita esimerkiksi yhtyeiltä Tehosekoitin, J. Karjalainen, Egotrippi, Green Day, Placebo, Cranberries, Weezer, ABBA, The Beatles, ja Nirvana. Liput 5€

To 14.8.2014
DRUM INC
Drum Inc is two DJ dummers performing their insane ´DrumSmashMayhem´ set all the way from metal to hiphop with tons of energy, stick tricks and flips. Tsekkaa meininkiä tästä linkistä! Vapaa pääsy!

Pe 15.8.2014
POJAT
LUONTERI SURF
RAKAS RAPPIO
Pojat edustaa niin sanottua ramopunk-suuntausta. Pojat julkaisi ensimmäisen albuminsa vuonna 1990 Ayshire-levymerkin kautta. Pian tämän jälkeen tamperelainen Poko Rekords kiinnitti yhtyeen ja ensimmäinen Poko-single "Pala maata hautausmaalta" / "Thaimaa" / "Herra postimies" ilmestyi vuonna 1991. Samana vuonna ilmestyi myös single "Pasi Virtanen" / "B5", joka nousi tammikuussa 1992 Suomen virallisen singlelistan ykköseksi. Luonteri on järvi Juvan ja Mikkelin välillä, osa Saimaata. Surf on pesuainemerkki. Luonteri Surf on 1984 perustettu rokkibändi Juvalta. Luonteri Surf soittaa lyhyesti, nopeasti ja terävästi, paitsi jos haluaa huvikseen soittaakin pitkään ja hitaasti. Sitä tapahtuu hyvin harvoin. Lamppärin roolissa Rakas Rappio. Tämän tapahtuman liput saat kätevästi meiliin tai puhelimeen Tiketistä. Liput 7€ (Tiketistä toimituskuluineen 8,50€).

La 16.8.2014
PIMEYS
Pimeyden taival suomalaisella musiikkikentällä on ollut vakuuttava ensi askeleista lähtien. Kesällä 2012 julkaistu debyyttisingle Elämä kiinnostaa alkoi herättää kuhinaa musiikkiblogeissa ja klubeilla heti ilmestyttyään. Kappale löydettiin pian myös radioaalloille ja se nousi YleX:n viikon tehobiisiksi ja Radio Helsingin vuoden 2012 soitetuimmaksi kotimaiseksi kappaleeksi. Liput 5€

Ke 20.8.2014
ROAD RAVENS
RAKKI
Road Ravens on syksyllä -05 perustettu poprock-yhtye progressiivisilla vaikutteilla ja taiteellisella lyrikaalla. Vapaa pääsy!

Pe 22.8.2014
OLD FARTS ROCK:
COOL OUTSIDE
BREAKIN´STRAIN
TWIST AND SHOUT
TAX FREE
Old Farts Rock on kaksipäiväinen tapahtuma, jossa esiintyy legendaarisia kuopiolaisia 80- ja 90-luvulla perustettuja bändejä. Lipunmyynti tapahtumaan alkaa maanantaina 5.5. Henkassa ja tiistaina 6.5. Kuopion Levykauppa Äxässä. Lippujen hinta on 15€/ilta. Ei varauksia! Esiintymisajat ja -järjestykset tarkentuvat myöhemmin.

La 23.8.2014
OLD FARTS ROCK:
MESSIAH PARATROOPS
DEMILICH
BARATHRUM
Old Farts Rock on kaksipäiväinen tapahtuma, jossa esiintyy legendaarisia kuopiolaisia 80- ja 90-luvulla perustettuja bändejä. Lipunmyynti tapahtumaan alkaa maanantaina 5.5. Henkassa ja tiistaina 6.5. Kuopion Levykauppa Äxässä. Lippujen hinta on 15€/ilta. Ei varauksia! Esiintymisajat ja -järjestykset tarkentuvat myöhemmin.

Ke 27.8.2014
MICKEY AND THE STUDENTS
DAVE FORESTFIELD
Kuopiolainen Mickey & the Students -yhtye kahlaa kolmannella pitkäsoitollaan Bubbles halki melkoisen tyylilajien kirjon. On rouheaa bluesia, rähmäistä autotallirockia, punkin kapinaa, väliin eteeristä kaunosieluisuutta ja mystistä huiluttelua. Lopputulos on kahdeksan biisin kooste ihmeellisiä visioita. Dave Forestfield is a singer / songwriter and a record producer from Finland, Northern Europe, whose roots somehow are deep in American soil. Vapaa pääsy!

To 28.8.2014
UNIKLUBI
Uniklubi nousi suuren yleisön tietoisuuteen ihastuttaneella ja vihastuttaneella kesän 2004 hitillään Rakkautta ja piikkilankaa. Uniklubin debyyttialbumi Rakkautta ja Piikkilankaa julkaistiin vuonna 2004. Yhtye myi debyyttialbumillaan reilusti platinaa ja pokkasi samana vuonna Emma-pystin parhaana rock-tulokkaana. 2014 Uniklubi julkaisee uuden singlen ”Sydän janoaa” ja valmistelee kuudetta studioalbumiaan. Tämän tapahtuman liput saat kätevästi meiliin tai puhelimeen Tiketistä. Liput 10€ (Tiketistä toimituskuluineen 11,50€).

Ti 9.9.2014
HENRY´S OPEN STAGE
Haluaisitko soittaa tai laulaa Henkan lavalla? Henkan jameissa se on mahdollista. Tuletpa sitten yksin tai koko bändillä, pääasia on, että tulet! Soittokavereita löytyy varmasti paikan päältä ja viimeistään maan kovimmasta Housebandistä. Jamipäällikkö Väliaho ottaa ilmoittautumiset vastaan. Kaikki tarvittavat soittimet löytyy lavalta valmiina, toki omiakin soittimia saa tuoda mukana. Soitto alkaa klo. 22.00 Vapaa pääsy tietenkin!

To 2.10.2014
MACHINAE SUPREMACY (SWE)
Ruotsalainen metallibändi Machinae Supremacy julkaisee kuudennen studioalbuminsa ensi syksynä. Persoonallisesta konesoundistaan tunnettu bändi esiintyy lokakuussa Suomessa neljän keikan verran: 1.10. Jyväskylässä, 2.10. Kuopiossa, 3.10. Helsingissä ja 4.10. Tampereella. Liput keikoille tulevat myyntiin keskiviikkona 28.5. Machinae Supremacy julkaisi debyyttilevynsä “Deux Et Machinae” vuonna 2004. Bändin viimeisin albumi “Rise Of A Digital Nation” julkaistiin kaksi vuotta sitten. “One of the most interesting bands of the current era" -Metal Hammer. Tämän tapahtuman liput saat kätevästi meiliin tai puhelimeen Tiketistä. Liput 10€ (Tiketistä toimituskuluineen 11,50€).Kuopio
Helsinki
Tampere
Tekniikka
showtime
Oletko VIP?
» LISTALTA POISTUMINEN