yla
header
banner
oikea
Pe 27.3.2015
EVERGREY (SWE)
Evergreyn tuore, yhdeksäs albumi Hymns for the Broken on otettu innostuneesti vastaan. Laulaja-kitaristi ja alkuperäisjäsen Tom S. Englund piiskaa nykyistä kokoonpanoa iskuun, jossa on tasoja ja tunnetta. Hymns for the Broken risteilee epätoivon ja maanisuuden välillä, ja orkesterin paluu on samalla kunniakas uusi alku. Tämän tapahtuman liput saat kätevästi meiliin tai puhelimeen Tiketistä. Liput 10€/12€ (Tiketistä toimituskuluineen 11,50€).

La 28.3.2015
MATTI JOHANNES KOIVU
Pidetty suomalainen tarinankertoja ja muusikko, Matti Johannes Koivu, julkaisi uuden albumin ”Kauneimmat meistä” 23. tammikuuta. Albumilta on kuultu jo kaksi radiosingleä, ”Emme muistele maanantaita” sekä ”Tyhjäksi jätetty”. Tämän tapahtuman liput saat kätevästi meiliin tai puhelimeen Tiketistä. Liput 7€ (Tiketistä toimituskuluineen 8,50€).Rajallinen erä Veikkauksen sponssaamia Kaveri Mukaan-lippuja saatavana nopeimmille, niillä saa kirjaimellisesti kaverin mukaan for free. Toimintaohjeet linkissä ylempänä.

Ke 1.4.2015
HENRY´S OPEN STAGE
Himottaisko päästä soittamaan Henkan legendaariselle stagelle? No ala tulla, nyt se mahdollista! Voit ottaa omia soittimia tai soittokavereita mukaan mutta ei oo pakko koska meiltä löytyy molempia. Voit tulla myös vaikka koko bändillä. Homma toimii niin että ilmoittaudut paikan päällä jamipäällikkö Väliaholle ja hän arpoo esiintymisvuorot. Esiintymisestä saattaa myös saada jonkin pienen palkinnon! Tää on mukavaa! Vapaa pääsy!

To 2.4.2015
TOOT TOOT
TOOT TOOT kirjoitetaan isoilla kirjaimilla, koska se on iso. Itse asiassa se on kaikkein suurin kahden henkilön muodostama rock-yhtye. Timo Kämäräisen ja Olli Krogeruksen visio lähti toteutumaan keväällä 2009, kun edellisen trio-kokoonpanon basisti ei päässyt keikalle, joka päätettiin siitä huolimatta soittaa. Pari vuotta kului musiikkia tehdessä, ja bändin omaa sointia rakentaessa. Ensimmäinen, yhtyeen nimeä kantava albumi julkaistiin keväällä 2012. Liput 5€

Pe 3.4.2015
VON HERTZEN BROTHERS
“Se on kutonen silmässä, kun karautetaan keväällä Suomen pitäjiin pyssyttämään tätä meidän ameriikansoundia. Meininkihän meillä on suuri ja mahtava kuin edesmennyt Neuvostoliitto. On meinaan ylitsepääsemättömän ihanaa päästä soittamaan uutta musaa jengille. Kiertäminen uuden materiaalin kanssa on tämän työn ehdottomasti paras puoli ja se yleensä näkyy fiiliksessä: sekä bändin että yleisön. Odotamme sitä kuin kuuta nousevaa… emme millään jaksais odottaa, että uusi päivä koittaa”, Mikko von Hertzen kertoo. Tämän tapahtuman liput saat kätevästi meiliin tai puhelimeen Tiketistä. Liput 18€ (Tiketistä toimituskuluineen 20€).

La 4.4.2015
22 PISTEPIRKKO
Jo vuodesta 1980 lähtien takuuvarmaa orkesteritoimintaa. Myös Suomen autotallirockin kummisedäksi kutsuttu yhtye. Tämän tapahtuman liput saat kätevästi meiliin tai puhelimeen Tiketistä. Liput 10€ (Tiketistä toimituskuluineen 11,50€).

Su 5.4.2015
DISCO ENSEMBLE
Disco Ensemble palaa sapattivuoden jälkeen keikoille ja juhlistaa First Aid Kit -albumin 10-vuotisjuhlaa soittamalla huhtikuussa koko Suomen kattavan klubikiertueen.
First Aid Kit -albumi julkaistaan keväällä ensimmäistä kertaa myös vinyyliversiona. Juhlan kunniaksi myyntiin tulee myös jo legendaarinen First Aid Kit -ensiapulaukku,
jonka juhlaversiossa on mukana Vinyylin / CD -version lisäksi myös Disco Ensemble -kahvikuppi. Kiertueen pääsyliput sekä lippu+tuotepaketit tulevat ennakkomyyntiin ti 9.12.2014. Tämän tapahtuman liput saat kätevästi meiliin tai puhelimeen Tiketistä. Liput 14€ (Tiketistä toimituskuluineen 15,50€).

Ke 8.4.2015
ROKATAAN JASKA EDUSKUNTAAN
Kansanedustajaehdokas Jaakko Kosusen tuki-ilta. Illan aikana esiintyy mm. Olli Herman paikallisten muusikkoystäviensä kanssa ja viime vuoden Kuopion bändikisan voittaja Retards On The Run. Vapaa pääsy!

To 9.4.2015
MAX LILJA
Max Lilja ( Apocalyptica, Tarja Turunen ) Fluttery Recordsille. Max Lilja , yksi Apocalyptican perustajajäsenistä ja Tarja Turusen kiertuebändin sellisti on solminut levysopimuksen yhdysvaltalaisen Fluttery Recordsin kanssa. Yhtiö julkaisee Liljan uuden soololevyn. Lilja juhlistaa uutta levyään myös Suomen kiertueella. Max Lilja tunnetaan yhtenä kaikkien aikojen monipuolisimmista ja kokeilunhaluisimmista sellisteistä. Fluttery Records julkaisee huhtikuussa Liljan uuden Morphosis -levyn ja Lilja soittaa julkaisun yhteydessä myös Suomen kiertueen. Liput 5€

Pe 10.4.2015
EVA & MANU
Suomalais-ranskalainen duo Eva & Manu tuli tutuksi vuonna 2012 ylistetyllä esikoisalbumillaan. Levyltä julkaistu single Feet in the Water nosti yhtyeen nopeasti niin suuren yleisön kuin kriitikoidenkin suosikiksi ja kaksikko komeili ehdokkaana mm. Vuoden tulokas –kategoriassa Emma gaalassa. Tämän tapahtuman liput saat kätevästi meiliin tai puhelimeen Tiketistä. Liput 10€ (Tiketistä toimituskuluineen 11,50€).

La 11.4.2015
DINGO
Suomirockin ja popin legendat Neumann ja Dingo jatkavat menestystarinaansa laadukkaampana kuin koskaan. Kaikki alkoi 80-luvun alussa ja nyt kokoopano juhlistaa jo 30-vuotista artistitaivaltaan. Miljoonat kuulijat ovat kerta toisensa jälkeen todistaneet hittiputkea ja suosion kulkua. Tämän tapahtuman liput saat kätevästi meiliin tai puhelimeen Tiketistä. Liput 10€ (Tiketistä toimituskuluineen 11,50€).

Ti 14.4.2015
RIKUN JA RÖLLIN FREESTYLETIISTAI feat RAPAOKE
Vapaa mikki, johon halukkaat voivat osallistua. Ovet auki klo 21 ja DJ:t KK & RR klo 04.00 saakka. Vapaa pääsy!

To 16.4.2015
BOB MALMSTRÖM
BLUDGER (UK)
RATFACE
Hör oss Kuopio, vi är tillbaka. Denna gång med utomordentliga Ratface samt våra gamla polare Bludger från Leeds. Rakas Kuopio. Tunne hardcoren lämmin voima kera Ratfacen, Bob Malmströmin sekä Bludgerin. Liput 5€

Pe 17.4.2015
ALAVALA
Uusimmalla levyllään Suomen kieleen siirtynyt Alavala koostuu kokeneista muusikoista. Tiktakista tutut Emppu ja Noora sekä mm. Amoralissa vaikuttava Masi Hukari. Vapaa pääsy!

La 18.4.2015
PALEFACE
Kotimaisen kantaaottavan hiphopin johtohahmo Paleface julkaisi uuden albumin "Luova tuho" 7.11.2014. Edellinen suomenkielinen albumi, kultaa myynyt Maan tapa julkaistiin huhtikuussa 2012. Palefacen ensimmäinen suomenkielinen levy Helsinki – Shangri-La ilmestyi 2010 ja on myynyt jo platinaa. Tämän tapahtuman liput saat kätevästi meiliin tai puhelimeen Tiketistä. Liput 10€ (Tiketistä toimituskuluineen 11,50€).

Ke 22.4.2015
KOLINAKLUBI
KolinaKlubi two nights only in Kuopio!! Ja jos saadaan paikalle koko Kuopion improystävät niin toivottavasti jatkossa paljon lisää :)) Me tehdään mitä te haluatte nähdä, ilman minkäänlaista käsikirjoitusta! Kohtaus kalakauppiaasta action-, kauhu- tai nykytanssityylissä tai balladi himosta perunaan. Kolminkertainen Suomen Impromestari (-12,-13 ja -14) on valmiina laittamaan itsensä likoon! Tämän tapahtuman liput saat kätevästi meiliin tai puhelimeen Tiketistä. Liput 7€ (Tiketistä toimituskuluineen 8,50€).

To 23.4.2015
WHORION
MAGENTA HARVEST
Whorion: Technical death metal with symphonic atmosphere. Magenta Harvest on yksi niistä tarinoista, kun kahden miehen projektit fuusioituvat viisihenkiseksi. Kotimainen Magenta Harvest on yksi näistä ja bändin miehistöön kuuluu mm. Finntrollin ja Mygrainin toiminnassa olleita jäseniä. Liput 5€

Pe 24.4.2015
VILLE LEINONEN & ENKELIT
Laulaja-lauluntekijä Ville Leinonen tekee paluun melodisemman ilmaisun pariin laulelmahenkisellä poplevyllään, jonka yhteyteen on helppo liittää laatusana "ajaton". Albumin nimi on ISI, ja se julkaistiin 27.2.2015. ISI sisältää 10 laulua elämänympyrästä – aamuista, illoista, lapsista, töistä, juhlista, pyykinpesusta, suolasta, sokerista ja kenkäpuroista. Tämän tapahtuman liput saat kätevästi meiliin tai puhelimeen Tiketistä. Liput 6€ (Tiketistä toimituskuluineen 7,50€).

La 25.4.2015
RECKLESS LOVE
Peruuntuneen tammikuun keikan liput käyvät tälle keikalle sellaisenaan. Tämän tapahtuman liput saat kätevästi meiliin tai puhelimeen Tiketistä. Liput 12€ (Tiketistä toimituskuluineen 13,50€).Rajallinen erä Veikkauksen sponssaamia Kaveri Mukaan-lippuja saatavana nopeimmille, niillä saa kirjaimellisesti kaverin mukaan for free. Toimintaohjeet linkissä ylempänä.

To 30.4.2015
HALAVATUN PAPAT
Halavatun Papat toimivat pääasiassa kahdella eri sektorilla. Musiikkipuoli ammentaa maalaisromanttisia tunnelmia savolaisen sattumuksien kautta niin bändinä kuin pienempinä kokoonpanoina. Tämän tapahtuman liput saat kätevästi meiliin tai puhelimeen Tiketistä. Liput 10€ (Tiketistä toimituskuluineen 11,50€).

Pe 1.5.2015
UKKOSMAINE
(PROTO)TORVINEN
Alkuvuodesta 2004 perustettu Ukkosmaine on kerännyt itselleen vankan kannatuksen ympäri Suomea tarttuvilla elektro-disko-pop-kappaleillaan sekä energisillä keikoillaan. Ukkosmaine tuo mukanaan mainion lämppärin, myöskin joensuulaisen ELÄIN-yhtyeen solistin sooloprojektin nimeltään (Proto)Torvinen. Liput 5€

La 2.5.2015
FORGOTTEN HORROR
DEMILICH
Forgotten Horror: "Aeon of the Shadow Goddess" -Album release gig and party in KUOPIO! This is a one-time-only exclusive performance, so BE THERE YOU BASTARD WOLVES AND HOT FOXXXES! Special guest: Demilich. Liput 5€

Ti 5.5.2015
HENRY´S OPEN STAGE
Himottaisko päästä soittamaan Henkan legendaariselle stagelle? No ala tulla, nyt se mahdollista! Voit ottaa omia soittimia tai soittokavereita mukaan mutta ei oo pakko koska meiltä löytyy molempia. Voit tulla myös vaikka koko bändillä. Homma toimii niin että ilmoittaudut paikan päällä jamipäällikkö Väliaholle ja hän arpoo esiintymisvuorot. Esiintymisestä saattaa myös saada jonkin pienen palkinnon! Tää on mukavaa! Vapaa pääsy!

To 7.5.2015
RAUHATÄTI
MC PYHÄ LEHMÄ
SOFA
Rauhatäti on Helsingissä majaileva rap-artisti, joka on esiintynyt Suomen rap-lavoilla jo vuodesta 2007. Vahvasti Lapinmurteella räppäävä alun perin Sodankylästä kotoisin oleva Rauhatäti on maltillisesti odottanut ensilevynsä julkaisua jo muutaman vuoden ajan ja nyt viimein tärähtää. Liput 5€

Pe 8.5.2015
PARIISIN KEVÄT
Pariisin Kevään neljäs albumi Jossain on tie ulos ilmestyi 13.9.2013 Albumilta on tällä hetkellä julkaistu kolme singleä ”Odotus”, ”Mielikuvituksen tuotetta” ja ”Oveton ovi”. Tien päällä Pariisin Kevät on viihtynyt erittäin tiivisti syksystä 2013 alkaen. Rundi ulottui kevään ja kesän 2014 yli elokuun loppuun. Uuden albumin ilmestyessä keväällä 2015 Pariisin Kevät jatkaa keikkailua ympäri Suomen. Tämän tapahtuman liput saat kätevästi meiliin tai puhelimeen Tiketistä. Liput 12€ (Tiketistä toimituskuluineen 13,50€).

La 9.5.2015
MITRA
VEERA MARIA
Mitra on nyt vuoden työstänyt esikoisalbumiaan huipputuottaja Jukka Immosen johdolla. Levy julkaistaan keväällä. Albumilta löytyy Kukka kaipaa valoa -kappaleen lisäksi muun muassa Mitran ensimmäinen single Äkkisyvää, joka nousi radiolistoille reilu vuosi sitten. Oululainen Mitra Kaislaranta voitti Idolsin joulukuussa 2013. Lämppärinä kuopiolaislähtöinen Veera Maria. Tämän tapahtuman liput saat kätevästi meiliin tai puhelimeen Tiketistä. Liput 5€ (Tiketistä toimituskuluineen 6,50€).Rajallinen erä Veikkauksen sponssaamia Kaveri Mukaan-lippuja saatavana nopeimmille, niillä saa kirjaimellisesti kaverin mukaan for free. Toimintaohjeet linkissä ylempänä.Kuopio
Helsinki
Tampere
Tekniikka
showtime